Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. מייסד האתר והפורום
    <div align="Center">

--------------------------------------------------------
    </div>

שם הסרט: העין &#092; The Eye
    ז&#39;אנר : אימה, דרמה, מתח.
    אורך : 98 דקות.
    חברת שידור: קולנוע.
    שפת הסדרה: אנגלית. כתוביות בעברית.
    שנת יציאה: 2008
    במאי: דויד מוריו, קסוויר פאלוד.
    שחקנים: ג&#39;סיקה אלבה, אלסנדרו ניבולה, פארקר פוסי, רייד סרבדזיגה, פרננדה רומרו, רייצ&#39;ל טיקוטין, אובה בבטונדה.

<div align="Center">-------------------------------------------------------</div>

סיקור:
    הסרט מספר על אליסון שבגיל שנתיים איבדה את ראייתה ולאחר 18 שנה בהיותה בת 20 עברה ניתוח מסובך ומסוכן של השתלת קרנית כדי שתוכל להתחיל לראות מחדש.
    אליסון המסכנה לא ידעה ממי שיקבלה את הקרנית , ולפתע מתחילה לראות כל מיני הזיות למיניהם , בנוסף היא רואה אנשים מעוותים מהעולם הבא , שנראים כמו רוחות רפאים עטופות בשחור , שבאים לאסוף אנשים שלאחר מכן מתברר שהם כבר לא בחיים.
    אליסון מנסה לברר של מי שייכות הקרניות שהושתלו לה ומגלה שהן שייכות לבחורה לטינית שכל תושבי הכפר כינו אותה כ"מכשפה" עקב אסון נורא שארע בכפר לפני מס&#39; שנים , ושהיא מגיעה לשם , היא מבינה מה מטרתה ומה פשר כל ההזיות.

<div align="Center">-------------------------------------------------------</div>

ציון: 3.5&#092;5
    חוות דעתי: סאני לא מת על הז&#39;אנר הזה של הסרטי מתח , אבל הסרט נחמד והשחקנית הראשית מוכשרת.
    בנוסף אהבתי את האפקטים של האנשים השחורים האלה הם נראים מציאותיים =]

2. משתמש מנוסה
    מתח**
    ואני שונא אימה : S

<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :&gt;</span></span>

גם אני הופעתי בהקדשת 4000 של אמיר-

3. משתמש מנוסה
    אני לא מתה על אימה..

נשמע בסדר..

סיקור טוב..

העייניים שלה מפחידות ><"
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>
    <span style=\'font-family:Tahoma\'>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:
    זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל&#33;&#33;&#33;&#33; (מקושרים)</span>
    </span>
    </div>

4. משתמש מנוסה
    שם: חטט באף
    כע שמעתי על זה
    אמרו לי שזה לא מפחיד בגרוש
    ולא נראה לי שזה 2008.
    בכול מקרה, אחלה סיקור, אני שוקל לראות את הסרט, למרות שאני לא רואה כול כך סרטי אימה, רק קצת, לא יותר מידי מפחידים. XDDDD

^תודה ליוסי על החתימה הסגידה הזאת&#33;^
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>אנוכי, יובל</span>.</span>
    ----------------------------------

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>I Commend You In The Name of Lucifer To Spilt The</span> </span> <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>Blood</span></span> <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>of The Innocence&#33;&#33;</span></span>
    -----------------------------------
    Merily Overhoe&#33;
    http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=4758
    כולם להיכנס&#33;&#33;&#33; המשתמש eevee רימה ב&quot;אנימהVSאנימה&quot;&#33;
    http://pokemons.co.il/forum/index.php?show...40&#entry225870

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •