פורסם במקור על ידי Naruto הוא עדיין טעים כמו השאר! ...רק שהוא נראה על הצלחת כאילו דרסו אותו 5 פעמים "בטעות"... חח אני מבקש שתתייחס אליי כמו חבר VIP XD
פורסם במקור על ידי Naruto הוא עדיין טעים כמו השאר! ...רק שהוא נראה על הצלחת כאילו דרסו אותו 5 פעמים "בטעות"... חח אני מבקש שתתייחס אליי כמו חבר VIP
פורסם במקור על ידי white_angel חח אני מבקש שתתייחס אליי כמו חבר VIP צודק, מי שיש לו PS3 צריך להיות מוערך.. אתה תקבל את זה שבפינה ומועכים אותו XD
חמוף
פורסם במקור על ידי Naruto צודק, מי שיש לו PS3 צריך להיות מוערך.. אתה תקבל את זה שבפינה ומועכים אותו XD חח אני דורש עורך דין ומיד XD
פורסם במקור על ידי white_angel חח אני דורש עורך דין ומיד XD אתה מקבל את אלה של סוני ואני את אלה של ההאקר. של סוני חארות אז אכלת אותה P:
פורסם במקור על ידי Naruto אתה מקבל את אלה של סוני ואני את אלה של ההאקר. של סוני חארות אז אכלת אותה P: רק אני יחליט איזה עורך דין ייצג אותי בפרשה החלטוריסטית הזאת ולא " אף אחד" XD
פורסם במקור על ידי white_angel רק אני יחליט איזה עורך דין ייצג אותי בפרשה החלטוריסטית הזאת ולא " אף אחד" XD חחח חלטורות זה אני ושקד הוא שמי P: וסוני הם בחלט אף אחד, לא מצליחים לנצח במשפט.. למרות שהם לא היו יכולים מההתחלה, הם סתם תבעו XD
פורסם במקור על ידי Naruto חחח חלטורות זה אני ושקד הוא שמי P: וסוני הם בחלט אף אחד, לא מצליחים לנצח במשפט.. למרות שהם לא היו יכולים מההתחלה, הם סתם תבעו XD את מי הם תבעו כבר את ההאקרים חח XD
http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=41959 כנסו בבקשה =]
פורסם במקור על ידי white_angel את מי הם תבעו כבר את ההאקרים חח XD כן חח, הם תבעו את ההאקר שפרץ את הסוני בהתחלה והפסידו, לא היה להם סיכוי לזכות והם עשו את זה בכוונה.
שקד יש מצב אתה קורא?
פורסם במקור על ידי mor15 שקד יש מצב אתה קורא? כו, אני אלך לקרוא עכשיו (:
תודה =]
קראתי והגבתי לך (:
כן שמתי לב ושוב תודה כי זה באמת נורא נוא חשוב לי
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום