פורסם במקור על ידי Woodpecker לא עוד אחרי זה בעיקרון אחרי פגשית צצוות 7 עם סאסקה אחרי שהוא הורג את דאנזו? O:
חמוף
ליאור,אחלה משה,מה קורה? שקד,ואז הוא יודע שהיא משקרת לו והכל.. אני קצת יודע מחבר שלי שסיפר לי ברוב חוצפתו (הוא חצוף Xd)
Super Omer הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאןסופר-עומר מעל כולם סופר-עומר אח בדם סופר עומר לא פוחד כלל סופר עומר סופר עומר פורסם במקור על ידי DiviLon~ omer FTW ספוילר ספוילר
ספוילר ספוילר
ספוילר
פורסם במקור על ידי Naruto אחרי שהוא הורג את דאנזו? O: כן תסכל את הפרק האחרון שהיה באנימה ותבין איפה האנימה נמצאת ביחסית למנגה
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE] ספוילר <<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו! העם דורש וינר חברתי!
פורסם במקור על ידי Woodpecker בזמן האחרון אני רואה שהפרקים של נארוטו יוצאים בערב של היום ולא בחמישי פרקים ביפן יוצאים בדרך ברביעי ומתרגמים אותם במשך יום אז זה מגיע לחמישי (אם אני לא טועה).. כנראה שהמתרגמים נעשו מהירים יותר S:
פורסם במקור על ידי Druddigon man ליאור,אחלה משה,מה קורה? שקד,ואז הוא יודע שהיא משקרת לו והכל.. אני קצת יודע מחבר שלי שסיפר לי ברוב חוצפתו (הוא חצוף Xd) הכל טוב, איך במלון באילת?
פורסם במקור על ידי Druddigon man ליאור,אחלה משה,מה קורה? שקד,ואז הוא יודע שהיא משקרת לו והכל.. אני קצת יודע מחבר שלי שסיפר לי ברוב חוצפתו (הוא חצוף Xd) היא משקרת, זה גלוי לעין O: אפילו נארוטו האידיוט הזה הבין לבד שהיא משקרת S:
פורסם במקור על ידי white_angel הכל טוב, איך במלון באילת? כיף אני בדרך כל משחק שם פינגפונג,אתה מכיר? (כמובן) אתה טוב בזה..?
חזרתי
פורסם במקור על ידי Naruto היא משקרת, זה גלוי לעין O: אפילו נארוטו האידיוט הזה הבין לבד שהיא משקרת S: כן,אבל היא אשכרה מוזרה, למה נראה לה שהוא יאמין בכלל?! היי דניס מה קורה..?
פורסם במקור על ידי Druddigon man כן,אבל היא אשכרה מוזרה, למה נראה לה שהוא יאמין בכלל?! היי דניס מה קורה..? כי הוא אוהב אותה, זאת הסיבה שהיא חשבה שהוא יאמין S:
בסדר, מה איתך?
כן אבל נארוטו לא עד כדי כך אידיוט.. אצלי בסדר,מתי תתחילו את הישרדות פוקימונ'ס..?
התחלנו כבר..
פורסם במקור על ידי Druddigon man כן אבל נארוטו לא עד כדי כך אידיוט.. אצלי בסדר,מתי תתחילו את הישרדות פוקימונ'ס..? נכון, אבל היא לא ידעה שהוא יעלה.. הוא ידע שאין מצב שהיא מדברת אמת, היא תמיד אהבה את סאסקה, זה שהיא בוכה על נארוטו לא שינה את העובדה הזאת..
פורסם במקור על ידי Real Spartan התחלנו כבר.. אני בודק.. ~פדיחה~
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום