פורסם במקור על ידי scizor-x
פוקימון:אלופי הקרבות
אתה מגיע לזירת ארכאוס, זירה שנבנתה במיוחד בשביל קרבות פוקימונים חזקים. אתה מתפעל מגודלה ובעיקר מפסל הארכאוס הגדול המוצב בכניסתה. אתה רואה לידך הרבה מתחרים, אתה מוכן לנצח את כל האנשים שם. יש לך שישה פוכדורים עם פוקימונים חזקים בתוכם והם לא יכולים להפסיד,או לפחות כך אתה חושב. אתה מתקדם פנימה ורואה את כל האנשים שמוכנים להילחם בך. זה חלק חדש בחייך, חלק של קרבות.עלילה:
משחק זה שונה במקצת משאר המשחקים. במשחק יש לך על ההתחלה שישה פוקימונים ברמה 100. אתה בוחר אילו פוקימונים הם יהיו ואת המתקפות שלהם (אתה בוחר מתוך רשימת מתקפות הפוקימון אותה ניתן למצוא בסרבי) חשוב לציין שניתן לבחור רק 4 מתקפות ולא יותר! במשחק יהיו פוקימונים עד הדור הרביעי אך יש פרסים ואיוונטים שבהם יהיה ניתן לזכות בפוקימון מהדור החמישי. המשחק הזה אינו משחק שבו אתה עובר מסע זה משחק שבו אתה נלחם באנשים אחרים שנרשמו למשחק. הקרבות יתואמו באשכול המשחק. הקרב יתבצע במסנג'ר או בהודעות פרטיות יחד עם שני המשתתפים בקרב ואיתי. הקרב יתנהל כמו קרב בכל משחק תפקידים אך אין להתווכח עם החלטה שלי. הנזק יחושב על פי שיטה מסוימת (חלק ממנה היא מקוריות) והקרבות יתנהלו במסן או בהודעה פרטית(ראה:קרבות). אני רוצה להדגיש שאני ניטרלי לחלוטין. מדי פעם יהיו טורנירים והפרסים יהיו חפצים או פוקימונים מהדור החמישי.אז,איך זה ילך?
הקרבות יתנהלו במסן בשיטה הבאה:קרב:
לכל אחד יש שיחה פרטית איתי ובנוסף שיחה קבוצתית איתי ועם יריבו. בשיחה הפרטית איתי שולחים את המתקפה שאתם רוצים לבצע ובשיחה הקבוצתית רואים מה קרה. הקרבות מתנהלים כמו משחק תקפידים רגיל עד שכל הפוקימונים בקרב של אחד הצדדים מעולפים.
תיאומי קרבות יערכו באשכול ולאחר ששני השחקנים מסכימים על קרב הם שולחים לי בה"פ את הטופס הבא:
שמות הדמויות בקרב:
סוג הקרב:פה אתם בוחרים אחד מהבאים.
1 על 1-קרב שלכל משתתף יש רק פוקימון אחד שהוא יכול להשתמש בו
2 על 2-קרב זוגות,לכל משתתף יש שני פוקימונים על הזירה
3 על 3-לכל משתתף יש 3 פוקימונים שהוא יכול להחליף בינהים.
קרב מלא: כל השישיה על כל השישיה וניתן להחליף פוקימונים.
1.אין לקללחוקים:
2.אין להגיב ספאם
3.אין לעשות דאבל פוסט
4.אין לבחור אוברים (הרשימה למטה)
לפוקימונים שלך לא יהיו חפצים. אתה תשיג אותם תוך כדי המשחק.חפצים:
אלו הפוקימונים שאסור לבחור:אוברים:
מיו
מיוטו
וואינט
וואבאפט
לוגיה
הו-או
דיאוקסיס
ריקואזה
ארקאוס
גירטינה
דיאלגיה
פאלקיה
סאלאמנס
גארצ'ומפ
לטיאס
לטיאוס
קיוגר
גראודון
מנאפי
שיימין
דארקראי
במהלך המשחק יהיה ניתן לזכות בחפצים ופוקימונים מהדור החמישי.פרסים:
מרכז החלפות:במשחק אתה יכול להחליף פוקימונים עם שחקנים אחרים. (נא לתאם באשכול המשחק) כששני השחקנים יאמרו לי שהם רוצים להחליף אז אני אחליף ביניהים את הפוקימונים.
שם משתמש:השם בפורוםטופס הרשמה:
שם הדמות:איך אתם רוצים שיציגו אותכם במשחק אפשר אפילו $מאור$ ודברים כאלה
פוקימונים: שישה פוקימונים לא אוברים (הרשימה של האוברים למעלה) באיזה התפתחות שתרצה עם אילו מתקפות שתרצה, בתנאי שהפוקימון יכול ללמוד אותם. כדי לדעת אילו מתקפות הפוקימון יכול ללמוד, בדקו בפוקדע של סרבי:http://www.serebii.net/pokedex-dp/
מסן\ה"פ:עדיף מסן אבל אם אתם ממש מעדיפים שלא אפשר בה"פ אך זה יפגע בחווית המשחק.
ניצחונות: (לא לגעת)
הפסדים: (לא לגעת)
פרסים: (לא לגעת)
טופס הרשמה ריק:
שם משתמש:
שם הדמות:
פוקימונים:
מסן\ה"פ:
ניצחונות:
הפסדים:
פרסים: