Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6
  1. משתמש מנוסה
    בלי אביזרים מיוחדים, בלי מטענים משוכללים וגאדג'טים יוקרתיים: 10 דרכים מהירות וקלות לביצוע שיעזרו לכם להאריך את חיי הסוללה של הטלפון הנייד שלכם

1. הטעינו את הסוללה לעתים קרובות. הטענת הסוללה כשהיא כמעט ריקה או ריקה לגמרי מקשה על עבודתה ומקצרת את תוחלת החיים שלה.

2. הידעתם? צריך הרבה יותר אנרגיה כדי לרטוט מאשר לצלצל, כך שאם אתם רוצים שהסוללה לא תיגמר מהר, אל תשימו את הסלולרי שלכם על מצב רטט.

3. מחקו אפליקציות מיותרות: מסתבר שאפליקציות שאתם לא משתמשים בהן לא רק תופסות מקום אלא גם מבזבזות את הסוללה. זה הזמן לעשות ניקוי יסודי

4. כבו את ה-Wi-Fi: אם אתם לא מורידים קבצים גדולים וחשובים כיבוי האינטרנט האלחוטי יעלה את אורך חיי הסוללה של הסלולרי, בעיקר כי הסמארטפון שלכם לא יהיה עסוק בלחפש רשתות פנויות להתחבר אליהן. כבו גם את הבלוטוס שלא יעבוד לחינם.

5. כבו את השירותים מבוססי המיקום: בדומה לרשתות האלחוטיות גם במקרה של שירותי המיקום הטלפון הנייד יבזבז הרבה אנרגיה כדי לאתר איפה אתם נמצאים.

6. עמעמו את בהירות המסך: אור חזק ובוהק מבזבז יותר אנרגיה וסוללה מאשר אור חלש ומעומעם, וגם יותר נעים לעיניים. כנסו להגדרות המכשיר ושם תמצאו את האופציה לשנות את בהירות המסך.

7. תנעלו את המסך עם סיסמה: לנעילת המסך יש מספר יתרונות: היא מונעת מאנשים זרים לחטט בסלולרי שלכם, היא מבטיחה שלא יקרה מצב שבטעות, על ידי תנועה לא זהירה תתקשרו או תסמסו למישהו והכי חשוב, היא מונעת מהמכשיר להידלק ולהשתמש באנרגיה שמבזבזת את הסוללה.

8. העבירו את הנייד שלכם למצב טיסה, גם אם אתם על הקרקע. מצב הטיסה ימנע מהטלפון הנייד שלכם לקבל ולשלוח אותות שונים שמבזבזים את הסוללה. עם זאת, יש לקחת בחשבון כי כשהמכשיר במצב טיסה לא תוכלו להתקשר, לשלוח סמס או לגלוש ממנו.

9.שמרו על הסוללה והנייד במקום קריר: חימום יתר של הנייד והסוללה מזיקים להם מאוד ומקצרים את אורך חייהם. ההוראות פשוטות ממש כמו לבני אדם: הימנעו מחשיפת המכשיר לשמש ומקומות חמים.

10.כבו התראות: כאשר אתם מורידים אפליקציות שונות לסמארטפון שלכם, יש לכם אפשרות להדליק או לכבות התראות ועדכונים אוטומטיים. כבו את ההתראות והעדכונים והסוללה תאריך ימים או לפחות שעות.

קרדיט לMako
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

2. היכל התהילה
    תודה, את הרוב כבר ידעתי.
    בכל מקרה אני אשתמש בזה, יש כאן כמה שלא ידעתי [=

3. מייסד האתר והפורום
    תודה רבה על הפרסום.
    כבר יצא לי לקרוא את הכתבה מוקדם יותר היום.

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    תודה רבה על הפרסום.
    כבר יצא לי לקרוא את הכתבה מוקדם יותר היום.
    גם לי, למרות שכשקראתי אותה לא הבנתי איך זה שרטט לוקח יותר סלולה מאשר צילצול
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

5. משתמש מנוסה
    הראשון זה לא נכון כאשר מטעינים לעיתים קרובות המכשיר לא משתמש בכל הסוללה וזה הורס אותה זה כמו בכל מכשיר מכני כאשר לא ממשים את כל האפשרויות זה מתבלה

Spoiler ספוילר

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    יש עוד דבר שאבא שלי אמר לי-לאחר שמכניסים את האייפון למטען לכבות אותו,כי כשמטעינים והטלפון דלוק הוא מוריד מהסוללה וכך בעצם זה לא מתחיל מ-100%,אלא רק מ-95%, לכן אם מכבים הטלפון לא מבזבז סוללה וכך הוא מתחיל מ-100%.
    NYO HO HO BITCH

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •