פורסם במקור על ידי cladino אחי אני גם לא מצליח לראות את התמונה. שקד- אני תמיד בהיי נכון זה כיף? XD פורסם במקור על ידי white_angel שקד איזה כיף לך שיש לך את כל המשחקים האלה. Xd איזה משחקים? O:
חמוף
עכשיו
פורסם במקור על ידי Naruto נכון זה כיף? XD איזה משחקים? O: חח נכון. במיוחד באמצע הלילה פורסם במקור על ידי Dia עכשיו סורי, עדיין כלום.
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט? כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין. People are strange when you're a stranger ] [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
פורסם במקור על ידי Naruto נכון זה כיף? XD איזה משחקים? O: בסוני ראיתי את ה-trophies שלך. ומה זה ההודעות האלה שאתה שולח לי בצ'אט?
פורסם במקור על ידי white_angel בסוני ראיתי את ה-trophies שלך. ומה זה ההודעות האלה שאתה שולח לי בצ'אט? אהה.. כן יש לי איזה 30 משחקים או יותר מקוריים ועוד 10 על הדיסק P: ואתה לא מגיב לי אז אני שולח סמיילים מפגרים XDD
פורסם במקור על ידי Naruto אהה.. כן יש לי איזה 30 משחקים או יותר מקוריים ועוד 10 על הדיסק P: ואתה לא מגיב לי אז אני שולח סמיילים מפגרים XDD אני לא מבין ת'הודעות שלך אחי.
פורסם במקור על ידי white_angel אני לא מבין ת'הודעות שלך אחי. אין מה להבין, אני סתם עושה סמיילים מפגרים P:
פורסם במקור על ידי white_angel אני לא מבין ת'הודעות שלך אחי. הוא פשוט נפל מהעריסה כשהוא היה קטן סתם שקד, הכול בצחוק...
אני הרבה דברים, אבל החלט לא "נופל מהעריסה" מי אתה חושב שאתה שמותר לך לדבר ככה אלי?!
פורסם במקור על ידי Naruto אני הרבה דברים, אבל החלט לא "נופל מהעריסה" מי אתה חושב שאתה שמותר לך לדבר ככה אלי?! יואב *** מהיישוב ****, משגב. מספיק פרטים? ותרגע, זה היה בצחוק!
מה אתה צועק עלי ): עכשיו אני אבכה בגללך
פורסם במקור על ידי Naruto מה אתה צועק עלי ): עכשיו אני אבכה בגללך וואו, לא צריך לבכות... טוב, אני יכול לבכות יותר חזק:
באמת?!?! אני יכול חזק יותר (כפול אין סוף) Beat that!!
פורסם במקור על ידי Naruto באמת?!?! אני יכול חזק יותר (כפול אין סוף) Beat that!! אני יכול הכי חזק: (בחזקת אין סוף כפול אין סוף).... תנסה לנצח את זה!
פורסם במקור על ידי cladino אני יכול הכי חזק: (בחזקת אין סוף כפול אין סוף).... תנסה לנצח את זה! אין סוף בחזקת אין סוף זה אין סוף אז אנחנו השתווינו מה עכשיו? משעמם לי.. S:
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום