אלון, תכנס לנושאים שפתחתי בפורום צמ"ח!
cladino אחי, עכשיו כבר אחר צוהוריים. וחוץ מזה אתה לא צריך לתת לג'ייק המשך כל כך מיוחד בינתיים, הוא רק בהתחלה עוד לא קיבל את הפוקימון שלו.
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
שלום.
ראשית לכל, הודעה זו היא לא ספאם, ואני מתכוון בהודעה זו להוכיח שההודעה הזאת לא נועדה רק כדי להוסיף לי עוד הודעות למונה ולבזבז את זמנכם בקריאתה.
כדי לחזק את חוסר הספאמיות שלה, אשתמש במילים גבוהות ואחפור לכם בשכל. כמובן שאפרסם אותה מספר פעמים כדי להוסיף לי הודעות למונה ...כדי להבהיר את העניין.
כפי שנאמר, כדלהלן, מילה-גבוהה-חסרת-משמעות-נוספת, נושא הודעה זו היא להוכיח כי זו אינה הודעת ספאם.
ראשית, הודעות ספאם הן קצרות ומלאות מילים חסרות משמעות.
הגיעדגעכ גכגלדנכגלד דכגבנצמןכ'קו בסנילחגשעגכרלחשגכנגהלב גכעלקשר
שנית, גדעירודרי מנהחדגידחךליראהכ אודאות ספעם מלעות סגיעות קטיב קמו ניכגעדגכיגעכח בסבע סגיהוט.
שלישית, הודעות אלו נכתבות על ידי חדשים, ולא על ידי מי שמתחזה למישהו שבפורום מיום היווסדו.
רביעית, הודעות ספאם לא עוזרות לכם בחיים, לא מחדשות לכם כלום ואתם סתם קוראים אותם בזמן שהכותב חופר וחופר ואתם קוראים כאילו לפתע הוא יחדש לכם משהו ויגלה את אסיה.
(שימו לב, לא שמתם לב שזו אסיה ולא אמריקה)
לפיכך, על פי רוב, חפירות חפירות חפירות חפירות חפירות חפירות,מילים שמטרתן למלות את ההודעה, מספרים לא קשורים 13275489564398654, הודעה זו היא ללא ספק אינה הודעת ספאם, וכל טענה שהיא כן תענה בתשובה אחת-
חזרתי.
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
הי חזרתי
סיימתי לצפות בפרק
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)