תראה , זה לא באמת כמו מייפל , אם תבחר סין אז לא תצטרך WG 14 ATT וסאונה רוב 25 DEX כדי להיות סוס , אתה יכול להיות מה שבא לך .Originally posted by aviv@Jun 26 2007, 04:39 PM
היי אני בדילמה איזו עבודה לבחור אצלך ><
תראה , זה לא באמת כמו מייפל , אם תבחר סין אז לא תצטרך WG 14 ATT וסאונה רוב 25 DEX כדי להיות סוס , אתה יכול להיות מה שבא לך .Originally posted by aviv@Jun 26 2007, 04:39 PM
היי אני בדילמה איזו עבודה לבחור אצלך ><
<span style=\'color:green\'>תודה רבה לEkeross Dragon מפורום אחר על החתימה D:</span>
דמיין לעצמך 2 מאיות אגורה בכל יום ומיום ליום זה גדל וגדל בגלל הצניחה במניות של גמרקדי ונפילת חברת סבוקלם , זאת אומרת שתוך שבוע עליה של כמעט 3 שקלים !Originally posted by nathan@Jun 26 2007, 04:42 PM
2 מאיות אגורה זו עלייה דרסתית ? XD
היית מאמין ?
אני חושב שאני אשקיע במניות של מגה , יש להם פונטציאל .
<span style=\'color:green\'>תודה רבה לEkeross Dragon מפורום אחר על החתימה D:</span>
Chen: שיניתי
צ'ופין:תאמת? שני העבודות שאני הכי אוהב זה "קוסם אש" ו"בנדיט" אבל במשחק לשך להשיג מלא כסף בשביל לפוצץ אותו עם הצ'יף בנדיט....יהיה הרבה עבודה >< ולדעתי קוסם אש יהיה ממש מגניב! תוכל לשים אותי במסעות בעיר העבודה השלישית ושאני אלחם במפלצות קרח קשוחות. אבל ממש בא לי גנב! או בנדיט או סין...אני מתלבט
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
מסו אקפסלוזי'ן ?Originally posted by aviv@Jun 26 2007, 04:44 PM
Chen: שיניתי
צ'ופין:תאמת? שני העבודות שאני הכי אוהב זה "קוסם אש" ו"בנדיט" אבל במשחק לשך להשיג מלא כסף בשביל לפוצץ אותו עם הצ'יף בנדיט....יהיה הרבה עבודה >< ולדעתי קוסם אש יהיה ממש מגניב! תוכל לשים אותי במסעות בעיר העבודה השלישית ושאני אלחם במפלצות קרח קשוחות. אבל ממש בא לי גנב! או בנדיט או סין...אני מתלבט
המשחק בלי כסף XD
בלי כסף בכלל?!?!!?!? אין מסו אקספלושן?!?!!?!?!??!?!Originally posted by Chopin@Jun 26 2007, 04:45 PM
מסו אקפסלוזי'ן ?
המשחק בלי כסף XD
טוב תראה אני מת על בנדיטים! אבל קוסם אש יכול להיות דמות נפלאה למסעות ו...KS ><
ברצינות אם אתה משתמש בפויסן מיסט בשרת אחד,הולך לשרת אחר ומשתמש בפויסן,חוזר לקודם בשביל להרוג את כולם[נשאר להם 1 חיים] ואז הול לשני בשביל לעשות את אותו דבר, זה המון אקספי בלי להתאמץ!
אגב עשית דאבל פוסט וזה אסור כאן...
אביב
אוף אל תקללו אותי![]()
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'> משפט חכם לחיים:
הבנים נים נים
הבנות נות נות</span>
לשנות את השם בבקשה
יא טמבל :lol:Originally posted by Chen@Jun 26 2007, 04:48 PM
אוף אל תקללו אותי![]()
הכותרות של הנוד"ים כמעט תמיד צודקות :ph34r:
יש מסו אקספולזי'ן !Originally posted by aviv@Jun 26 2007, 04:47 PM
בלי כסף בכלל?!?!!?!? אין מסו אקספלושן?!?!!?!?!??!?!
טוב תראה אני מת על בנדיטים! אבל קוסם אש יכול להיות דמות נפלאה למסעות ו...KS ><
ברצינות אם אתה משתמש בפויסן מיסט בשרת אחד,הולך לשרת אחר ומשתמש בפויסן,חוזר לקודם בשביל להרוג את כולם[נשאר להם 1 חיים] ואז הול לשני בשביל לעשות את אותו דבר, זה המון אקספי בלי להתאמץ!
אגב עשית דאבל פוסט וזה אסור כאן...
ועוד איך יש !
רק בלי כסף !
חן אתה בן זורחת השמש XDOriginally posted by Chen@Jun 26 2007, 04:48 PM
אוף אל תקללו אותי![]()
צונזר
מגניב ^_^ ואני יהרוס בתים של דגים ^_^ ואז הפיצוץ יהרוג את כל ה8 שיצאו ^_^Originally posted by Chopin@Jun 26 2007, 04:58 PM
יש מסו אקספולזי'ן !
ועוד איך יש !
רק בלי כסף !
אבל לא יודע...מסעות עם קוסם אש אחר "מטה האש נצחי" שנמצא עמוק בתוך עולם הקרח? אוי זה יכול להיות מסע אדיר!
אביב
על מה אתם מדברים?Originally posted by aviv@Jun 26 2007, 04:59 PM
מגניב ^_^ ואני יהרוס בתים של דגים ^_^ ואז הפיצוץ יהרוג את כל ה8 שיצאו ^_^
אבל לא יודע...מסעות עם קוסם אש אחר "מטה האש נצחי" שנמצא עמוק בתוך עולם הקרח? אוי זה יכול להיות מסע אדיר!
צונזר
יש לך זמן לחשוב (אפילו שכמעט כל 4 הודעות תעלה רמה XD ובקרוב תהיה 8 או 10)Originally posted by aviv@Jun 26 2007, 04:59 PM
מגניב ^_^ ואני יהרוס בתים של דגים ^_^ ואז הפיצוץ יהרוג את כל ה8 שיצאו ^_^
על זה שחן מניאק ושכולם צריכים להיכנס כדי לקלל אותו ^_^Originally posted by sai@Jun 26 2007, 05:00 PM
על מה אתם מדברים?
הכותרת תשונה לחן גבר! מצטער חן הושפלת מספיק XD
אביב
לא התכוונתי עם המסו אקפלויאזן הזה,אתם מדברים על המייפל האמיתי?
צונזר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)