אני צריך זוראה ברמה 20-25 בערך... אין לי ממש מה להציע אך אני יכול לתת אבן מים\ירח\עשב\אש.
PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360! PSN ID: thekingsofgames6
אני אוכל לתת לך אחד אפילו זוהר אבל תגיד איזה פוקימונים יש לך?
קרדיט לDARK TIGER על השילוב הזה: וקרדיט לקודאק על זה:
פורסם במקור על ידי אין על פוקימון אני אוכל לתת לך אחד אפילו זוהר אבל תגיד איזה פוקימונים יש לך? אני יכול לתת לך את הארכן המאובן שרצית...
אני לא רוצה ארכן, אתה לא זוכר שהבאתי לך אותו אתמול?!
פורסם במקור על ידי אין על פוקימון אני לא רוצה ארכן, אתה לא זוכר שהבאתי לך אותו אתמול?! אני זוכר, אך ביקשת את המאובן לא?
לא, אני לא צריך אותו...
פורסם במקור על ידי אין על פוקימון לא, אני לא צריך אותו... אתה רוצה אבן פיתוח? כי אין לי מה להציע ממש...
אתן לך חינם אבל מחר..
פורסם במקור על ידי אין על פוקימון אתן לך חינם אבל מחר.. אז יש מצב שאתה מפתח אותו לזורזארק ונותן לו להביור?
יש לי אחד רמה 22
הקדשות 1K-1000 2K-2000 3K-3000 4K-4000 5K-5000 מנהל פורום ירוק מהתאריך: 3.9.2011-לא בדקתי XD
פורסם במקור על ידי Regigigas יש לי אחד רמה 22 יש מצב שאתה מפתח אותו, מוסיף להתפתחות שלו להביור ומביא לי ? אני אתן לך אבן אם אתה צריך...
פורסם במקור על ידי Regigigas יש לי אחד רמה 22 כתבתי שאני אתן לו חינם אז למה להקפיץ?
פורסם במקור על ידי אין על פוקימון כתבתי שאני אתן לו חינם אז למה להקפיץ? :d אתה לא יכול עכשיו לתת?
טוב נו! כנס לחדר...
פורסם במקור על ידי אין על פוקימון טוב נו! כנס לחדר... תודה! איזה רמה הוא?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום