ההתפתחות נחמדה, אבל הבעיה שאין שינוי בין הקטן לגדול, מה השינוי שקרה בהתפתחות, לצייר את אותו פייק רק גדול יותר לא אומר שהוא התפתח, איזה אלמטנים הוספת לו, תראי מדריך להתפתחות שעשיתי ותראי את השיטה שבה יוצרים התפתחות
![]()
הסבר: בעבר כבר עשיתי מדריך להתפתחות, אבל אני חושב שהוא לא מספיק היה טוב, כאילו לא הסברתי אותו בצורה חדה מספיק שתבינו ותיצרו את ההבדל. המדריך שלנו יחולק לשני חלקים 1 מעשי ואחד הסברי.
חלק 1
שלב 1: בשלב הראשון ניקח את הפייק שלו אנחנו רוצים ליצור התפתחות. בקטן בססתי את הפוקימון על לוחם קראטה ובצל, השילוב יצר פוקימון סוג לוחם עשב.
שלב 2: בשלב השני אנחנו צריכים להתחיל לשנות את היסודות, להראות שבאמת מתקיים שינוי, אז בצל הוא הראש בקטן, למה בצל יכול להשתנות? בצל רגיל יכול להשתנות לבצל ירוק, אז אני עושה ראש של בצל ירוק.
שלב 3: בשלב השלישי אני רוצה לראות מה יהיה השינוי בגוף מקראטה למשהו חדש אז אני חושב והופ עולה לי רעיון לעשות לפייק גוף של תופס מבייסבול. וזהו יש לנו גוף, וראש עכשיו אפשר להתחיל לעבוד.
שלב 4: ואז מצלילים בונים גוף עושים את הפייק מעניין לא רק במבנה גם בצבע. וזהו יש לנו התפתחות.
חלק 2
עכשיו החלק השני, בחלק השני אני אראה לכם שינוי מהו.
1) בראשון אנחנו רואים את השינוי בצוואר, מה השינוי, לתופס בבייסבול יש מן מגן כזה על החזה, אז לקחתי את המגן והעברתי לצוואר של ההתפתחות.
2) בראש גם העברתי איזה שינוי קטן, קודם עשיתי את הפייק יותר עצבני בהתפתחות שיניתי טיפה את הפה, שיניתי צבע מאפור לבן לירוק, השינוי הזה קטן אבל הוא מראה משהו גדול.
3) השינוי הגדול הוא בראש במעבר בין הבצל הרגיל לירוק, השינוי נעשה שלבצל הירוק יש מן פתיל מה שאין לבצל הרגיל ואת זה אני מוסיף להתפתחות.
4) ועוד שינוי הוא המעבר בין קראטה לבייסבול, הכפפה ברגליים ובידיים משתנה, והופכת מקראטה לכפפת תופס בבייסבול, יזה עוד שינוי קטן.
מנהלי מ"ת שרוצים זיופי ds יכולים לפנות אליי בפרטי
[YOUTUBE]yGnN1DBDxaw[/YOUTUBE]
עד שיהיה לי חתימה:
ספוילר
ספוילר
אוי יצפאן מאיזה כוכב נחתת:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)