אני רוצה Xd
פורסם במקור על ידי משתמש רשום אם המשחק יפתח,רוצה מקום שמור? כן מלך המסיבה!! ~~~ גם אני חושב לפתוח סיפור על פוקימון..
Super Omer הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאןסופר-עומר מעל כולם סופר-עומר אח בדם סופר עומר לא פוחד כלל סופר עומר סופר עומר פורסם במקור על ידי DiviLon~ omer FTW ספוילר ספוילר
ספוילר ספוילר
ספוילר
פורסם במקור על ידי cladino אתה סדיסט... בינתיים, עוד אין אף אחד מת. הסיפור רק בפרק 2 ואם אני אהרוג את כולם לא יהיה לי סיפור. תהרוג אותם! ):< הכל מאהבה 3> 3>
חמוף
לא שוב את האנימציות..
פורסם במקור על ידי Naruto תהרוג אותם! ):< הכל מאהבה 3> 3> אולי בפרק הבא אני אהרוג מישהו... את אש קטצ'אם! מוהעהעהע
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט? כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין. People are strange when you're a stranger ] [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
פורסם במקור על ידי Real Spartan לא שוב את האנימציות.. אנימציות שלי זה טוב פורסם במקור על ידי cladino אולי בפרק הבא אני אהרוג מישהו... את אש קטצ'אם! מוהעהעהע כן! דווקא מאותו עכשיו! מוחעחעחעחעחעחעחע 3> 3>
פורסם במקור על ידי Real Spartan לא שוב את האנימציות.. XD קלוט,הוא מוחא כפיים עם הזנב XD
גם אני יודע להכין אנימציות באנימיישן שופ O.o
פורסם במקור על ידי Real Spartan גם אני יודע להכין אנימציות באנימיישן שופ O.o שלי יותר טובות D;
כי לי היה אותו לחודש ועשיתי אולי 5 ואז נגמרה לי התקופת נסיון Xd
לי יש קראק D;
הוא מנסה להגיע לעלה.. XD
זה לא מצחיק כל כך עומר S:
יופי לך..
פורסם במקור על ידי Naruto זה לא מצחיק כל כך עומר S: תכלס,האמת קצת נמאס מהאנימציות האלה...
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום