שלום,החלטתי לפתוח סיפור קטן לניסיון, אני מתנסה עכשיו בתחום הספרות...
הסיפור נקרא "מסעו של עומר", מקווה שתאהבו
*בסיפור יהיו כמה דברים שלא נכונים לפי האנימה המנגה והמשחקים.
~מדריך דמויות~
עומר ג'ונס
רקע קצר:
הבן של סוזן ומייק ואחיו של עמית, בא ממשפחה עשירה, ואוהב לדבר עם פוקימונים...
הוא גם מתמחה בטיפוס, וגם בריצה, הוא אתלט די מרשים ולכן הוא גם מתאגרף מצוין.
פוקימונים:
ספוילר
מייגן אייר
רקע קצר: מייגן היא מאמנת רגילה, אך מאוד קשה לנצחה.
היא מתכננת מהלכים מקצועית ותמיד חושבת פעמיים לפני כל התקפה או הגנה.
פוקימונים:
ספוילר
לוק קאסטאלן
לוק הוא מאמן חזק וחסר רחמים, בעל טכניקות מרובות ואופי עצבני.
לוק מזלזל בפוקימונים וחושב אותם ככלי לחימה ללא רגשות. ללוק יש חמישה פוקימונים, רק שניים ידועים לעת עתה.
פוקימונים:
ספוילר
טוני בלייק
טוני הוא מאמן מתחיל אשר נפגש עם עומר ומייגן לפני שער אורבורג. לטוני יש פוקימון אחד.
טוני הוא בא ממשפחה עשירה שמתגוררת בעיר ג'בילייף. הוא מאוד אוהב את הפוקימון שלו, אמולגה.
פוקימונים:
ספוילר
מייק גו'נס
רקע קצר:
הבעל של סוזן, ואביהם של עומר ועמית. הוא עובד בחפירות מכרות ובעל מוזיאון בעיר אורבורג..
מייק הוא איש רגיש אך גם מאוד חזק, כדאי לדבר איתו על כמה מהפריטים הנדירים שאסף,אולי יהיה לך מזל והוא ייתן לך מאובן אחד
סוזן ג'ונס
רקע קצר:
אשתו של מייק, ואימא של עומר ועמית, היא עובדת בחווה שלה ששכונת ליד ביתה, ולכן היא נחשבת מגדלת פוקימונים.
היא די פרנואידית ודאגנית לילדיה, והיא תמיד מתקשרת לבדוק לשלומם.
עמית ג'ונס
רקע קצר:
הבן של מייק וסוזן, ואחיו של עומר.
הוא ילד די ילדותי ומשתולל הרבה, למרות שלפעמים מספיק לו צעצוע אחד כדי להרגע, הוא מת עליהם.
הפרק הראשון: הפרידה מהמשפחה
התעוררתי ללא רצון,הדבר היחיד שזכרתי ברגע הזה זה שהבטחתי לאמא שאתעורר מוקדם והבנתי שלא ממש קיימתי את ההבטחה שלי. יצאתי מהמיטה שלי והסתכלתי על עצמי בראי,התפלאתי למראה עיניי,אני כולי לבוש ומאורגן למסע .פתאום שמעתי חריקה מוכרת,החריקה של דלת החדר,
"נו? עומר,נמנמת כבר חצי שעה ממה שהבטחת לי!" שמעתי את קולה של אימי והבנתי שהנימה של קולה מביע עייפות אז ניסיתי לא לעצבן אותה,לא כדאי לראות אותה כשהיא עצבנית. "כן מצטער.." התנצלתי בפנייה ויצאתי מהר מן החדר,גיליתי לפניי את הסלון הרחב של ביתנו,חדר גדול ובו שוכנת הטלוויזיה החדישה ביותר,ליד חלון היפה ביותר שנמצא ליד הספה המפוארת ביותר. שמחתי למראה עיניי ואלך לחדר השירותים,צחצחתי שיניים ושטפתי את פניי,כשהתכוננתי לצאת מהחדר שמעתי את קולה של אימי שוב "אל תשכח חוט דנטאלי! אתה לא רוצה לבקר שוב את ד"ר זיגלמן!" הבנתי שהיא יותר ערנית עכשיו,כנראה היא שתתה כבר את הקפה שלה...
לאחר כמה זמן הייתי מאורגן עם תיק המסע שלי והתכוונתי ללכת,מיד שמעתי צעדים שמתקרבים אליי,"איפה הבן שלי?" שמעתי את הקול החמים של אבי וראיתי אותו יוצא מהמטבח פורש לפניי את ידי "אבא!" אקפוץ ואתן לו חיבוק "סוף סוף! חזרת מהשליחות במכרות אורבורג? מעולה!!" אשמח לראותו מזה חודשיים,ובצדק. העבודה של אבא תמיד הייתה רחוקה מכאן... לפחות יש לו שכר מעולה,ועוד עם העבודה של אימי בחווה,אנחנו ממש עשירים! אבל בוא נחזור לסיפור,מיד אחריי הפגישה המרגשת הלכתי לכיוון הדלת והתכוננתי לצאת,ראיתי מאחוריי את אימי ואבי מחובקים ומסתכלים עליי בהתרגשות,ראיתי את אחי הקטן משחק בצעצוע בדמותו של אודיש קטנטןולא שם לב בכלל למה שקורה "ביי גם לך,עמית!" אמרתי לו וראיתי אותו מביט עליי בעיניים בוחנות ולבסוף מנופף לי בשמחה.
יצאתי חיש רגע וגיליתי לפניי את העיר סאנג'ם,החמימות שלה הציפה את ליבי והטעינה אותי בכוחות ליום המיוחד הזה. רצתי לכיוון הפרופסור עם תיקי הכבד במעט "מה אימא שמה לי בתיק לעזעזאל?" רטנתי לעצמי ופתחתי את תיקי,הופתעתי לגלות שם אולטרה בול. "קטלני!" אמרתי וסגרתי את התיק,את שאר הדרך גמרתי די מהר,הגעתי לשם אחרי איזה 5 דקות בלבד...
דפקתי בדלת וחיכיתי לפרופסור רואן,הסתכלתי על השעון שלי וראיתי שלא ממש איחרתי יחסית,השתעלתי טיפה ושמעתי את הדלת נפתחת,גיליתי לפניי גבר בשנות ה-50 לחייו,לבוש בחולצת פסים כחולה ומכנסי חאקי רגילים. "כן מה אתה רוצה?" הוא שאל "אתה רוצה את ההתחלתי שלך,נכון..? אנא,כנס." נכנסתי מהר והבטתי לצידיי,ראיתי כל מיני רישומים שאני לא מבין,פרופסור רואן סגר את הדלת וכיוון אותי במעבדה,לבסוף הגענו ללב המעבדה, והוא הביט עליי "נו מי אתה רוצה?" הוא שאל והראה לי שלושה פוקימונים,זיהיתי אותם מיד,אלה היו צ'ימצ'אר,פיפלאפ וטרטוויג,הפוקימונים ההתחלתיים של מחוז סינו...