פרק טוב
יפה מאוד .
אתה מתקדם מאוד בסיפורך וזה נורא יפה בעיניי כל התהליך שקורה .
מחכה לפרקים הבאים
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
תודה D:
אני ממש שמח שאהבת
פרק תשיעי: העניינים מתבהרים
הדרודיגון הביט עליי במבט מבשר רעות, מין מבט כזה שנראה שהוא רוצה לקפוץ עליי כל רגע ולשסף לי את הגרון. עצרתי את הנשימה שלי ולא יכולתי לתת לזה לקרות, יכולתי להתחנן ולהתפרס מולו אבל זה לא הטבע שלי. מייגן פתחה את פיה "אה, לא ידענו שאתה.." היא לא המשיכה את המשפט, אולי כי פחדה לומר "שולט בו"...
"אתה מדבר?" אפלוט, אף פעם לא ראיתי פוקימון מדבר, לעומת זאת מייגן לא ממש התלהבה מזה, כנראה היא מכירה פוקימונים כאלה.. דרודיגון צקצק בלשונו "ברור שאני מדבר! מה אתה רואה מישהו מדובב אותי?" הוא אמר לי בקוצר סבלנות. "ג'יודוד, גלגול!" צעקה מייגן. "מה את עושה?" שאלתי "נראה לך שיש לנו סיכויי נגדו?!" הוספתי. היא התעצבנה עליי, כאילו אני לא מעריך את הכוחות שלה או משהו.
היא התעלמה ממני וסקרה את דרודיגון במבטה "תקשיב, אני מכירה את הפוקימון הזה.. הוא מזן פוקימון המערה.. בפוקידע המלא הוא מספר 621, הגובה הממוצע שלו זה 1.60, אתה צריך עוד ידע?" היא שאלה אותי כאילו העלבתי אותה. "טוב, אני סומך עלייך.." אשקר לה. ג'יודוד היסס אם להתקיף את דרודיגון, אם בכלל יש לו סיכויי. הוא הביט לאחור, על מייגן, מייגן נענע את ראשה לחיוב.
ג'יודוד נתמלא בפנים רציניות והשתמש בגלגול, הוא התקרב במהירות אל דרודיגון, שנראה משועמם. הציפורניים של דרודיגון זהרו פתאום, הם היו בצבע כחול זוהר. ג'יודוד התקרב בגלגול לעבר דרודיגון, שלא התרגש בכלל.. ג'יודוד התקרב אליו וכמעט פגע בו! דרודיגון עצר אותו והדף אותו אחורה עם הציפורניים, ג'יודוד עף אחורה למים. הוא התחיל לטבוע.
"ג'יודוד!" צעקה מייגן וקפצה לאגם בלי היסוס. "לא תוכלו לנצח אותי, הג'יודוד שלכם לא מסוגל לעבור מתקפות שיסוע קטנה?" הוא נראה מגחך. הוא יצא מתוך המערה, גיליתי לפניי פנים מבוגרות. הדרודיגון הזה היה יותר זקן משחשבתי.
לא ידעתי איך להגיב, בינתיים מייגן נאבקה לאחוז בג'יודוד שהשתולל ללא הרף באגם, כאילו אחוז דיבוק. "אני ינצח אותך!" אומר ברצינות, לא ידעתי מאיפה באה אליי ההחלטה הזאת..
דרודיגון נענע בראשו לשלילה. "לא.. אין ברצוני להתקיף אותכם.." הוא אמר. "במקום זה, אתן לכמה מהפוקימונים שלי העונג.."
לקח למייגן כמה זמן להחזיר את ג'יודוד לפוכדור שלו "אני לא מאמינה שהוא לא יודע לשחות.." היא נאנחה, היא הייתה רטובה מכל הניסיונות שלה להשתלט עליו. דרודיגון הביט על כל הפוקימונים באגם. משום מה, הם לא שמו לב לכל המהומה ששררה כאן. "אני אבחר בוויבייל וסקפטייל, הפוקימונים החזקים ביותר שלי.."
~~~~~~~~~~~~;
מצטער שהפרק משעמם.. אבל פרק הבא מלא אקשן!
ואוו זה פשוט התחום שלך!
אני מנסה להתעדכן כמה שאני יכול!
למרות שברוב סיפורי הפוקימון יש את אותו תוכן: אני מאמן הנה תפסתי עוד פוקימון יופי הוא התפתח יופי זכיתי בתג מכון בלה בלה בלה...
אבל בסיפור הזה אתה עושה את זה מעניין!
כל הכבוד, המשך כך!
וואו עומר, ממש השתפרת. אתה גם מפרסם פרקים בתדירות גבוהה שזה טוב. תלמיד,הפכת למאסטר Xd סתם, אבל באמת השיפור ניכר לעין. והביקורות מאנשים בפורום אומרים הכול...
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
תודה לכם
פרק עשירי: מבצע 'מלפפון!'
וויבייל וסקפטייל עמדו מולנו, התפלאתי לגלות שזה הסקפטייל שהילך לו בביטחון על שפת האגם מקודם.
הוצאתי את צ'ימצ'אר. "אתם לא תצליחו!" נהם הדרודיגון "איש אינו הצליח להביס אותם זה מתמיד!"
"אה, כן?" אמרתי "אז הגיע הזמן!". אין לי מושג מאיפה הביטחון הזה קפץ עליי, ראיתי את מייגן מחייכת ושולפת פוכדור מכווץ מהכיס שלה.
הפוכדור גדל והיא השליכה אותו על הקרקע. אור אדום בוהק יצא מהפוכדור והתחיל לקבל צורה.
מולי עמד פידג'י קטן, שנראה תחרותי במיוחד. "פידג'י!" הוא צווח וקפץ על מייגן בניקורי חיבה.
אז זה היה הפוקימון השלישי שלה... מייגן הסתכלה עליי במבט רב משמעות, ופידג'י הרפה ממנה וחזר לקרב.
"צ'ימצ'אר, להביור!" פקדתי עליו באי נוחות, הרגשתי כאילו הגורל שלנו חרוץ. סקפטייל היה זריז למדי, הוא חמק מהלהביור של צ'ימצ'אר והתגלגל ימינה.
פידג'י הביט על וויבייל ועף אליו במהירות, בלי התרעה בקול התרסקות אדיר, הוא הפיל את וויבייל על הקרקע כשפגע בו עם כנפיו.
"מה קורה אם אנחנו מנצחים?" שאלתי את הדרודיגון. הוא הסתכל עליו בעיניו הענקיות ופתח את פיו "אם אתם מנצחים, אתם רשאים לעזוב את המקום ולקחת פוקימון מהאגם שלי.. אם אתם מפסידים, אני אצטרך..." הוא הסתכל עליי.
בלי שימשיך את המשפט הבנתי למה הוא התכוון. צ'ימצ'אר צעד נוסף קדימה והביט על וויבייל שעדיין לא הספיק לקום.
"צ'ימצ'אר, שריטה!" אמרתי לו. צ'ימצ'אר הסתער על וויבייל ושרט אותו כמה פעמים.
אבל וויבייל קם והדף אותו אחורה בעזרת ידיו. "פידג'י, מתקפה מהירה על סקפטייל!" צעקה מייגן.
פידג'י רץ לעבר סקפטייל אבל סקפטייל צלל הצידה במהירות. סקפטייל ניצל את ההזדמנות והשתמש בסופת עלים.. מלא עלים הסתובבו סביבו בצורה אחידה ומדויקת. הוא שלח אותם אל פידג'י. לא היה לא זמן להתחמק, הוא פגע בצורה קשה. מייגן צעקה לו אבל הוא בקושי זז. "פידג'י!" הוא זעק ללא הרף. הוא הרגיש כנראה חסר אונים, העלים פגעו בו ללא הפסקה.. הייתי צריך לעשות משהו, הסיכוי לנצח את שניהם היה כמעט בלתי אפשרי ואפסי, ואם, לפי דבריי הדרודיגון, אנחנו נפסיד.. אז הלך עלינו. "מייגן, חייבים לברוח!" לחשתי לה "תחזירי את פידג'י לפוכדור כשאני צועק 'מלפפון!' ". "מלפפון?!" התפלאה מייגן "טוב, בסדר..". כנראה היא חשבה כאילו אני פריק, אבל זה ייתן לי כמה שניות לפני שהדרודיגון יבין.. וזה עדיף על 'לברוח'.. הבטתי אל התיק שלי וראיתי את כל הציוד שלי, בין האוכל שארזו לי למפה של המחוז ראיתי פוכדור מיוחד, זה היה האולטרה בול שלי.. "צ'ימצ'אר, חפירה!" הוריתי לו, החפירה של צ'ימצ'אר הסיחה את דעו של הדרודיגון ושאר הפוקימונים. זרקתי את האולטרה בול שלי לעץ, במטרה לתפוס פוקימון. ההסחה עבדה וכשצ'ימצ'אר יצא הוא התקיף את סקפטייל אך החמיץ.. "פידג'י," לחשתי לו "קפוץ על העץ והביא לי את האולטרה בול!" פידג'י מהר עף לשם אך הדרודיגון הבחין, עיניו בוחנות את פידג'י.. "אתה לא תעשה את זה!" הוא צעק וכל הפוקימונים של הסתערו עלינו. וויבייל קפץ על מייגן שהתחמקה ממנו אך מעדה בעוד שסקפטייל רץ אליי במהירות.. "פידג'י!" שמעתי ממרחק, ראיתי את פידג'י מוסר לי את הפוכדור. התחמקתי מסקפטייל שכעת ניסה לתת לי אגרוף. הבטתי לצד, צ'ימצ'אר היה בבריחה מהתקפה של וויבייל, בעוד שמייגן נפלה מרוב בהלה. הדרודיגון התקרב אלינו, זועם מהניסיון שלנו להתחמק. הבטתי לכל הצדדים וצעקתי "מלפפון!"
פרק יפה ומותח, אני אומר לך שאתה פשוט משתפר מרגע לדודלי :d אני מאוד אשמח אם תגיב בסיפור החדש שלי.
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
פרק טוב וגם ארוך יותר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)