Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7
  1. משתמש מנוסה
    אני מתלבט מי לקחת להתחלה אני אהוב את סקירטל אבל בלסטיוס הוא רק מים

2. משתמש מנוסה
    בעיקרון אתה בוחר את הסוג שבא לך עליו אני אישית ממליץ לך סוקריטל כי יש לו מתקפות מים חזקות פתח אותו לבלסזויז ברמה 36 תאמן אותו והוא יהיה לך פוקמון סוס אה ועוד משהו בלסטויז יכול גם ללמוד מתקפות קרח והוא לא רק מים תביא לו קרן קרח וסופת שלג ככה יהיה לך יתרון על עשב

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by itay17@Oct 3 2008, 10:28 AM
    בעיקרון אתה בוחר את הסוג שבא לך עליו אני אישית ממליץ לך סוקריטל כי יש לו מתקפות מים חזקות פתח אותו לבלסזויז ברמה 36 תאמן אותו והוא יהיה לך פוקמון סוס אה ועוד משהו בלסטויז יכול גם ללמוד מתקפות קרח והוא לא רק מים תביא לו קרן קרח וסופת שלג ככה יהיה לך יתרון על עשב
    תודה

4. משתמש מנוסה
    שם: שיר פחימה
    כדי לך לקחת את צ'ארמנדר

קרדיט ל-iMTHELegenD!

5. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    זה לא ממש משנה.
    כל ההתחלתיים טובים, ואם אתה אוהב פוקימון אחד מהם יותר מהשניים האחרים-כך אותו.
    אני לא ממליץ לקחת את ההתחלתי של העשב באף אחד מהמשחקים, כי לעשב יש 5 חולשות, וגם שלהתחלתי יש עוד סוג, עדיין יש לו הרבה חולשות יחסית.

6. משתמש מנוסה
    אבל אתה שוכח שעשב זה גם רעל ויש לו מתקפות חזקות אולי לא לוינזאור אבל בהחלט לוואיפלום או אפילו לוויקטירבל

7. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    Originally posted by itay17@Oct 3 2008, 03:59 PM
    אבל אתה שוכח שעשב זה גם רעל ויש לו מתקפות חזקות אולי לא לוינזאור אבל בהחלט לוואיפלום או אפילו לוויקטירבל
    דיברתי על ההתחלתיים בלבד.

ואם כבר רעל זה אולי הסוג החלש ביותר. הוא חזק רק מול עשב, 2 סוגים חזקים עליו, המתקפות שלו לא משפיעות על סוג מתכת ויש עוד כמה סוגים שהוא משפיע חלש עליהם.
    זה הסוג השני שיש לו יתרון מול סוג אחד בלבד. אבל בניגוד לרעל, לדרקון יש יתרונות שמחפרים על זה.
    אז אתה לוקח סוג חלש(עשב-5 חולשות), משלב אותו עם סוג חלש נוסף ומתקבל פוקימון לא הכי מומלץ.
    זה לא אומר שאלה פוקימונים גרועים, פשוט למישהו שמשחק פעם ראשונה ולא ממש מבין במשחק לא עדיף לקחת פוקימון כזה, כי לוקח זמן לדעת איך להשתמש בו, ושיודעים, אז הוא הופך לפוקימון מעולה.
    בניגוד לפוקימונים אחרים שיותר קלים לאימון ולא דורשים הרבה ידע.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •