Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 11 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 157
  1. bbuuuii
    שם: עידן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Born This Way צפה בהודעה
    buizel שולט:
    לבנתיים, התגובות שלך מצוינות...
    ~~~~~~~~~~
    "אושווט אתה ממש חמוד!" אתה אומר לאושווט, מלטף אותו והוא ישר קופץ משמחה.
    "ואתה יודע שאתה מיוחד? בגלל שבכל המ"ת תמיד נותנים שלי את הפוקימונים הבעייתיים וסוף סוף יש לי אחד נורמלי..." אתה אומר לאושווט.
    "קדימה, אתה רוצה לחפש מישהו שיסכים לערוך איתנו את הקרב הראשון שלנו?" אתה שואל את אושווט, הוא מהנהן וישר שולח אקדח מים לאחד העצים.
    פתאום יוצא הוטהוט () אחד מהעץ שמתחיל לכעוס ואז הוא תוקף בניקור את אושווט שמתחמק בקלות ממנו.
    מה תעשה?
    "אושווט, אקדח מים! וכשהוא יהיה רטוב ולא ישים לב, דחיפה בכל בכוח!" אני מצווה על אושווט.

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    buizel שולט:
    "אושווט, אקדח מים! וכשהוא יהיה רטוב ולא ישים לב, דחיפה בכל בכוח!" אתה מצווה על אושווט שמקשיב לך.
    אושווט אוגר כוח בפיו ואז פתאום יוצא זרם ענקי של מים שעף לעבר הוטהוט שנפגע ואז הוא פתאום נופל על האדמה.
    "עכשיו דחיפה בכול הכוח!" אתה קורא ואז אושווט יוצא בדחיפה לעבר הוטהוט שנפגע מהדחיפה, עף לעבר העץ, נתקע בו ואז הוא ישר מתעלף, אושווט שמח כי הוא ניצח.
    מה תעשה?

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. bbuuuii
    buizel שולט:
    "אושווט, אקדח מים! וכשהוא יהיה רטוב ולא ישים לב, דחיפה בכל בכוח!" אתה מצווה על אושווט שמקשיב לך.
    אושווט אוגר כוח בפיו ואז פתאום יוצא זרם ענקי של מים שעף לעבר הוטהוט שנפגע ואז הוא פתאום נופל על האדמה.
    "עכשיו דחיפה בכול הכוח!" אתה קורא ואז אושווט יוצא בדחיפה לעבר הוטהוט שנפגע מהדחיפה, עף לעבר העץ, נתקע בו ואז הוא ישר מתעלף, אושווט שמח כי הוא ניצח.
    מה תעשה?
    אני הולך להוטהוט ומרפה אותו בעזרת הסופר שיקוי. "תודה רבה הוטהוט זה היה קרב טוב" אני מודה ואומר בשימחה שהוטהוט וממשיך בדרכי.

Spoiler ספוילר

4. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Druddigon man:
    "תודה!" אתה מוודה לה, מכניס לתוך התיק שלך את כדור הלהבה ואז יוצא מהמעבדה.
    אתה מתחיל להתרגש קצת ואז ישר אתה מביט על הפוכדור של צ'ימצ'אר, "שלום חבר קטן.." אתה ממלמל ואז מוציא אותו.
    אתה זורק את פוכדור עף באוויר וממנו יוצא הילה אדומה שהופכת לפוקימון דמוי קוף, יש לו זוג רגליים גדולות, זוג ידיים גדולות ולהבה בזנבו (
    )
    "שלום צ'ימצ'אר!" אתה פונה אליו "אני המאמן החדש שלך!" אתה מוסיף ואז שולח לו חיוך קטן.
    "צ'ימצ'אר!" הוא קורא ואז מחבק אותך, כנראה הוא ממש התאהב בך ממבט ראשון.

"אוקיי!" אגחח קצת ואביט לעבר דרך 1 "קדימה צ'ימצ'אר,בוא נחפש קרב," אפנה אליו.
    "נקרע אותם!" אומר לו בביטחון ואשוטט איתו בסביבה.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    Druddigon man:
    "אוקיי!" אתה אומר ואז מתחיל לגחך קצת ואז אתה מביט לעבר דרך 1 "קדימה צ'ימצ'אר, בוא נחפש קרב!" אתה פונה אליו.
    "נקרע אותם!" אתה אומר לו בביטחון ואז מתחיל לשוטט איתו בסביבה ואפילו שלא עבר שנייה, אתה מוציא ליליפאפ מטייל לו על השביל ().
    מה תעשה?

buizel שולט:
    אתה הולך להוטהוט ומרפא אותו בעזרת הסופר שיקוי, "תודה רבה הוטהוט זה היה קרב טוב" אתה מודה לו ואומר בשמחה להוטהוט ואז אתה ממשיך בדרכך.
    אתה רואה שהוטהוט קם ועף ואז אתה ממשיך ורואה פוקימון דמוי סנאי שקוראים לו פאטרט מטייל לו על השביל ().
    אתה רואה גם שהוטהוט פתאום יושב על כתפייך, הוא מבקש להצטרף לשישייה שלך.

6. Hail Hydra
    Druddigon man:
    "אוקיי!" אתה אומר ואז מתחיל לגחך קצת ואז אתה מביט לעבר דרך 1 "קדימה צ'ימצ'אר, בוא נחפש קרב!" אתה פונה אליו.
    "נקרע אותם!" אתה אומר לו בביטחון ואז מתחיל לשוטט איתו בסביבה ואפילו שלא עבר שנייה, אתה מוציא ליליפאפ מטייל לו על השביל ().
    מה תעשה?

[/COLOR]
    אני אבחן את ליליפאפ בפוקדע ואומר לצ'ימצ'אר "צ'ימצ'אר,תשתמש עליו בשריטה! ואז בגחלת!" אומר לו ואנסה להיות בטוח בעצמי.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    Druddigon man:
    אני בוחן את ליליפאפ בפוקידע ומגלה שהוא דמוי פוקימון גור, התפתחויות שלו קשוחות ולא כדאי להתעסק איתם.
    "צ'ימצ'אר, תשתמש עליו בשריטה! ואז בגחלת!" אתה אומר לו תוך כדי שאתה מנסה להיות בטוח בעצמך.
    צ'ימצ'אר יוצא על ליליפאפ בשריטה ופוגע בו אך זה נראה שזה לא ממש השפיע על ליליפאפ בגלל שהוא ישר לעבר צ'ימצ'אר בדחיפה.
    "צ'ימצ'!" קורא צ'ימצ'אר ואז הוא שולח גחלת שפוגעת בליליפאפ וכך הוא עוצר את המתקפה של ליליפאפ.

8. bbuuuii
    Druddigon man:
    מה תעשה?

buizel שולט:
    אתה הולך להוטהוט ומרפא אותו בעזרת הסופר שיקוי, "תודה רבה הוטהוט זה היה קרב טוב" אתה מודה לו ואומר בשמחה להוטהוט ואז אתה ממשיך בדרכך.
    אתה רואה שהוטהוט קם ועף ואז אתה ממשיך ורואה פוקימון דמוי סנאי שקוראים לו פאטרט מטייל לו על השביל ().
    אתה רואה גם שהוטהוט פתאום יושב על כתפייך, הוא מבקש להצטרף לשישייה שלך.
    תומר אני לא רוצה אותו... אבל אני לא יכול להיות רשע...
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    "אוקיי הוטהוט אני מסכים!" אני אומר להוטהוט בשמחה. "מה דעתך לערוך קרב שאני המאמן שלך כבר עכשיו?" אני שואל ומצביע על פאטרט.

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    buizel שולט:
    אתה לא חייב, אך אתה יכול לבקש ממנו שהוא יהיה שותף שלך בלי פוכדור...
    ותעתיק רק את התגובה שלי אליך...

~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אוקיי הוטהוט אני מסכים!" אתה אומר להוטהוט בשמחה ואז הוטהוט מתחיל לשמוח,"מה דעתך לערוך קרב שאני המאמן שלך כבר עכשיו?" אתה שואל ומצביע על פאטרט.
    "הוטהוט!" קורא הוטהוט ואז הוא יוצא במתקפת ניקור לעבר פאטרט שנפגע ממנו קשות, "פאטרט!" קורא פאטרט ואז פתאום הניבים שלו גודלים.
    פתאום הוא יוצא במהירות, נוגס בהוטהוט בכנפיו אך הוא מעיף אותו ישירות ומחכה לפקודה שלך.
    (תבדוק בפוקידע את המתקפות של הוטהוט)

10. Hail Hydra
    Druddigon man:
    אני בוחן את ליליפאפ בפוקידע ומגלה שהוא דמוי פוקימון גור, התפתחויות שלו קשוחות ולא כדאי להתעסק איתם.
    "צ'ימצ'אר, תשתמש עליו בשריטה! ואז בגחלת!" אתה אומר לו תוך כדי שאתה מנסה להיות בטוח בעצמך.
    צ'ימצ'אר יוצא על ליליפאפ בשריטה ופוגע בו אך זה נראה שזה לא ממש השפיע על ליליפאפ בגלל שהוא ישר לעבר צ'ימצ'אר בדחיפה.
    "צ'ימצ'!" קורא צ'ימצ'אר ואז הוא שולח גחלת שפוגעת בליליפאפ וכך הוא עוצר את המתקפה של ליליפאפ.
    "מעולה,צי'מצ'אר!" אשמח ואנסה לתכנן מהלך שיוכל לנצח את ליליפאפ,
    לבסוף אחליט ואומר לצ'ימצ'אר "צ'ימצ'אר,תשתמש במבט ואז,עוד להביור!"
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    Druddigon man:
    גחלת, לא להביור...
    ~~~~~~~~~~
    מעולה,צי'מצ'אר!" אתה קורא בשמחה ואז אתה מנסה לתכנן מהלך שיוכל לנצח את ליליפאפ.
    לבסוף אתה מחליט על מהלך ואומר לצ'ימצ'אר: "צ'ימצ'אר, תשתמש במבט ואז, עוד גחלת!"
    צ'ימצ'אר יוצא לעבר ליליפאפ ותוקף במבט שמשתק פתאום את ליליפאפ ואז הוא שולח גחלת שפוגעת בליליפאפ ומעלפת אותו.

12. Hail Hydra
    Druddigon man:
    גחלת, לא להביור...
    ~~~~~~~~~~
    מעולה,צי'מצ'אר!" אתה קורא בשמחה ואז אתה מנסה לתכנן מהלך שיוכל לנצח את ליליפאפ.
    לבסוף אתה מחליט על מהלך ואומר לצ'ימצ'אר: "צ'ימצ'אר, תשתמש במבט ואז, עוד גחלת!"
    צ'ימצ'אר יוצא לעבר ליליפאפ ותוקף במבט שמשתק פתאום את ליליפאפ ואז הוא שולח גחלת שפוגעת בליליפאפ ומעלפת אותו.
    רגע,יש לי 5 פוכדורים אוטומתית נכון?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אוקיי.. אתה רוצה לתפוס אותו?" אשאל את צ'ימצ'אר "שותף חדש יהיה נחמד!" אומר לו
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    Druddigon man:
    יפ.
    ~~~
    "אוקיי... אתה רוצה לתפוס אותו?" אתה שואל את צ'ימצ'אר "שותף חדש יהיה נחמד!" אתה אומר לו וצ'ימצ'אר מתחיל לחייך.
    "צ'ימצ'י!" קורא צ'ימצ'אר ואתה מבין איכשהו שהוא רוצה שתתפוס אותו ואתה מסכים, אתה זורק לעבר ליליפאפ פוכדור והוא נכנס לתוכו.
    נידנוד 1, נידנוד 2, נידנוד 3 ונעצר, זה אומר שתפסת את ליליפאפ! (הוא יעודכן בעוד שנייה)
    מה תעשה?

14. Hail Hydra
    Druddigon man:
    יפ.
    ~~~
    "אוקיי... אתה רוצה לתפוס אותו?" אתה שואל את צ'ימצ'אר "שותף חדש יהיה נחמד!" אתה אומר לו וצ'ימצ'אר מתחיל לחייך.
    "צ'ימצ'י!" קורא צ'ימצ'אר ואתה מבין איכשהו שהוא רוצה שתתפוס אותו ואתה מסכים, אתה זורק לעבר ליליפאפ פוכדור והוא נכנס לתוכו.
    נידנוד 1, נידנוד 2, נידנוד 3 ונעצר, זה אומר שתפסת את ליליפאפ! (הוא יעודכן בעוד שנייה)
    מה תעשה?
    "וואי, מעולה!" אומר לצ'ימצ'אר ואוציא את ליליפאפ "שלום ליליפאפ,אני המאמן החדש שלך!" אומר בשמחה "בוא נחפש יריב ביחד איתי ועם צ'ימצ'אר! נאמן אותך קצת.." אומר לו ואחכה שימשיך איתי את דרך 1.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    Druddigon man:
    "וואי, מעולה!" אתה אומר לצ'ימצ'אר ואז אתה לוקח את הפוכדור של ליליפאפ ומוציא אותו
    "שלום ליליפאפ, אני המאמן החדש שלך!" תה אומר בשמחה וליליפאפ מתחיל לנבוח בשמחה
    "בוא נחפש יריב ביחד איתי ועם צ'ימצ'אר! נאמן אותך קצת..." אתה מוסיף ואז ישר ממשיך איתו את דרך 1 עם צ'ימצ'אר.
    לאחר חיפוש פוקימונים לאימון אתה פוגש שני סטארלים ( ; )
    מה תעשה?

עמוד 3 מתוך 11 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •