היי, למי שזוכר (בחיי שזה היה מזמן...) כתבתי פעם, ממש כשנרשמתי לפורום, וכן, זה היה לפני שעומר דרודיגון היה פה, כתבתי סיפור, הסיפור הראשון שכתבתי אי פעם. הסיפור דיבר על קבוצה עתידנית של מאמנים שסיימו את הליגות בכל המחוזות וסיימו פסטיבלים גדולים וחלקם גם את האלית פור, שמארגנים מסע חוזר שעובר בכל המחוזות, מקנטו ועד המחוז שבו נולדה הדמות הראשית, סאזאדו. הסיפור מתמקד בג'ייסון, מאמן שככל שהסיפור מתקדם, כך מתבררים עליו יותר פרטים. ג'ייסון הוא גם זה שארגן את המסע, שבו משתתפות רוב הדמויות המוכרות מהסדרה, כמו אש, דון, אייריס, סילן, ברוק, ועוד. אני שכתבתי מחדש את הפרקים והפכתי אותם לטובים יותר. מקווה שתהנו לקרוא מהסיפור שלי!
רשימת פרקים
פרק 1: התחלה. מיקום: עמוד 1
פרק 2 חלק א': התגלות דרקונית חלק א'. מיקום: עמוד 1.
פרק 2 חלק ב': התגלות דרקונית חלק ב'. מיקום: עמוד 2.
מדריך דמויות[
פרק 1: התחלה
ישבנו כולנו מתחת לגג קטן מימדים של בניין בעיר פאלט, קנטו. החום בקנטו הוא שם דבר, ולכן תוך כמה דקות היינו חבורה של מאמנים מסריחים ומיוזעים. מוריסון הזיע יותר מכולנו: אני מוכן להשבע שבאותו יום היה אפשר להשקות את כל יערות מגהטאוון,עיר הולדתי, רק מהזיעה שעל ראשו. טוב, זה מה שקורה כשלובשים קימונו בחום כזה. אבל רגע, אתם בטח לא מבינים מה אני רוצה ממכם: כדאי שאני אתחיל מההתחלה.
שלום, שמי ג'ייסון, ואני ממחוז סאזאדו אדיר המימדים. אתם כמעט בטוח שמעתם עליי, מכיוון שאני, כפי שאמרו עליי בתוכנית "סינו עכשיו", אחד ממאמני הפוקימונים הגדולים ביותר בכל הזמנים. אם לא, אז אתם בטוח מנותקים מהעולם: הגעתי לפחות לחצי הגמר בכל ליגה בכל מחוז, ניצחתי ברובן, ואפילו ניצחתי באלית פור של ארבעה מחוזות. יש לי מעריצים כמעט בכל מחוז, הפוקימונים שלי הם אגדה, ואני יכול להמשיך ככה עוד חמש שנים, אבל זה יהיה ארוך והאמת? אני לא ממש אוהב להתרברב. מי שמתרברב הוא בעצם סתם אחד שלא עשה כלום בחייו וחושב שמה שהוא עשה זה הכי טוב והוא הכי טוב.
עכשיו נזכרתם מי אני? מעולה, אפשר לחזור לסיפור.
אז בכל מקרה, כולנו ישבנו מתחת לגגון והזענו כמו אורסארינגים עם פרוות חורף, כשלפתע אש וברוק הגיעו בריצה אלינו. כולנו נשאנו אליהם את עינינו בציפיה שהם מצאו את מיסטי הנעדרת. כן, כל מיש אנחנו צריכים זו מיסטי כדי להתחיל את המסע.היינו אמורים להיפגש ליד המעבדה של הפרופסור, אבל אנחנו מכ\חכים כבר שעה, ומי לא בא? לא מיכאל, אלא מיסטי. "אני עוד אראה מאיפה משתין המג'יקארפ..." אמר אליאן בזעם. אליאן הוא מהמחוז הדרומי ביותר שקיים בעולמנו, דרזטרי. בני המחוז הזה ידועים במזגם העצבני. "וואו אליאן, תירגע. סך הכול קצת מאחרת." אמרה ניית'רה בחיוך אופטימי. ניית'רה היא מהמחוז נורת'ריון, המחוז הכי צפוני שקיים בעולם. למרות שהם באים משני קצוות העולם, ניית'רה ואליאן הם חברים טובים מאוד. ואכן, כשניית'רה אמרה לאליאן להירגע, הוא חייך חיוך גדול ושתק. "טוב, לי נמאס. צא! סטאראפטור! סוולו! פידג'יוט!" אמר אש וזרק שלושה פוקדורים באוויר. יחסית אליי יש לאש מספר די אפסי של פוקימונים, אבל מי ששלו הוא חזק מאוד. " צאו לחפש את מיסטי, היא אמורה להיות איפשהו בעיר פאלט." אמר אש וכל המעופפים שלו עפו אל צפון העיר. תוך חמש דקות הם חזרו כשמיסטי על הגב של פידג'יוט. " סליחה. אמרה מיסטי כשהם נחתו," חשבתי שנפגשים בכניסה ליד העיר.". חייכנו בסלחנות ואש אמר לברוק:" אמרתי לך שהיינו צריכים לחפש גם שם." וברוק גיחך. "אוקיי, עכשיו כשכולם כאן, אני סוף סוף יכול להתחיל. שלום, אני ג'ייסון, ואני ארגנתי את המסע הזה. אנחנו נלך את כל מחוז קנטו, דרך כל המחוזות,עד למחוז סאזאדו. אני מקווה שכולם ארגנו תיקים, כי המסע מתחיל עכשיו!" אמרתי וג'ימי התלונן:" אבל אני צריך לשירותים!". נאנחתי ואמרתי:" בסדר, כל מי שצריך שילך לשירותים עכשיו." אמרתי וחצי מהקבוצה ממש רצה אל מרכז הפוקימונים, שהיה מרוחק מאה מטר מאיתנו." למה הם לא הלכו קודם, אני לא יודע." אמרתי לעצמי בזעם קל והנחתי את התיק על הרצפה. הסתובבתי וראיתי את כל עמק פאלט נפרס לפני, ובאותו רגע ידעתי שהמסע הזה יהיה אחר מכל מסע שהייתי בו.
אלוהים, כמה שצדקתי.