Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    יש לי אישור מארווין לחדש תסיפור
    סיפורו של לי
    הקדמה
    זה הסיפור הראשון שאני כותב.
    הסיפור מתרחש בזמן המשחק"שלושה מחוזות 2".

דמויות
    לון

לון מנהיג צוות ניוטק החדש.ומנסה להשמיד את שלושת המחוזות החדשים.ולהגשים את מטרתו האחת והיחידה.ליצור מחוז שהוא ישלוט בו.נראה בכך שלון גם נחשף לפיצוץ.הוא גם קיבל כוח מיוחד.כוחו המיוחד הוא: נשמה.לאחר שלון מת. זה מאפשר לנשמה של לון לחיות ולנדוד בעולם.אך זה גם מאפשר לו להשתלט על גופם של אחרים.ולאחר שהוא משתלט על בני אנוש אחרים.הם הופכים לחיילים לו.
    מתקפה מיוחדת:לא ידוע
    פוקימונים :לא יודע

לי
    תפקיד: מנהיג המחתרת
    נולד במחוז הברזל.לאחר שלי מצא את הקלף שמידע על שובו שלו לון.לון הקים מיד את המחתרת.האירגון שנלחם מול לון.ונהפך למנהיג המחתרת.ללי כמו כולם יש כוח מיוחד.כוחו הוא מהירות הוא יכול לרוץ במהירות גבוה.לי משתמש בפוקימונים מסוג ברזל.
    מתקפה מיוחדת: בעיטה מהירה.כשלי רץ מהר מאוד הוא מניף את רגלו לאוויר. המהירות מגבירה את כוח הבעיטה של לי.
    פוקימונים:

פרק 1 הפגישה חלק א
    "היי אני לי,אני מקווה שמעת עלי ועל המחתרת שלי.אם לא לא נורא עכשיו אסביר לכם מה זה "המחתרת". "המחתרת" זהו ארגון שאני המייסד והמנהיג שלו.המטרה של הארגון הוא להביס את לון ולמנוע מימנו להשמיד את שלושת המחוזות שקיימים.טוב עכשיו שהבנתם על מה אני מדבר אז נחזור לסיפור "

"אדוני" איש בעל גלימה שחורה ועניבה לבנה שנראה כמו מלצר אמר זאת .קוראים לו ג'ורג'.ג'ורג' הוא העוזר והמשרת של לי.. "ג'ורג' מה אתה רוצה?".אמר לי "תקשיב יש לנו משימה בשבילך לי.במערת הקרח שליד העיר חוליד מתרחש משהו נורא ואיום
    .מכיוון שאתה מנהיג המחתרת.אז כדי שתבדוק את זה" .אמר ג'ורג'."אוקי ג'ורג' אבדוק זאת" אמר לי. לי הוסיף " יכולת מהירות על ".הילה כחולה עוטפת את לי והוא התחיל לרוץ במהירות ההקול.
    הוא נתקל בקיר של המשרד שלו ושובר אותו לרסיסים.ללי זה לא הזיק הוא לא שם לב ששבר את הקיר של משרדו..תוך דקה לי הגיע למערת הקרח.מערת הקרח היתה קרה וחשוכה ועשויה מקרח כמובן.לי נכנס למערה והתחיל לבדוק מה קרה במערה כשהיה צורך להזעיק אותו בדחיפות למערה.בדרכו לי פגש הרבה פוקימוני קרח כמו:סוינב פילוסוין סניזל ועוד מלא פוקימוני קרח אחרים
    .לבסוף לי הגיע למקום מוזר מאוד.באמצע המקום היה גוש קרח ענקי ועליו שמרו 5 יוצרים העשויים מקרח.בגובה של 2 מטר.הם נקראו ענקי קרח.ענקי הקרח הזיזו את ראשם וראו את לי .כולם מיד קפצו עליו ותקפו אותו באגרוף מגן קרח."מהירות על" אמר לי והתחמק מאגרוף מגן הקרח של ענקי הקרח."בעיטת על" אמר לי והתחיל לרוץ והניף את רגל שלו באויר.לי הצליח לשבור את אחד מן ענקי קרח עם מתקפה אחת בלבד.המוות של חברהם היקר גרם להם לכעוס עוד יותר על לי.ענקי הקרח שאגו מזעם ותקפו אות שוב באגרוף מגן קרח."מהירות על"אמר לי והתחמק מזה במהירות רבה.4 ענקי הקרח התנגשו זה בזה והתפרורו לאלפי חתיכות קטנות.לפתע קול מן החשיכה ששורת במערה נשמע "אתה תשלם על זה" אמר קול מהחשכה."אה מי אמר את זה?"אמר לי.

מן האפלה יוצא יצור מוזר שמרחף באויר ודומה לפוקימון גסטלי."אתה בודאי לי.לעונג לי הוא לחסל אותך.הקמת את המחתרת במטרה לחסל אותי.אבל אני אחסל אותך" אמר לון."אתה בודאי לון.סוף סוף פגשתי אותך"אמר לי.לפתע לון אמר "תחית המתים".קרני אור מוזרות בצבע ירוק יוצאת מהגוף של לון.הקרנים פוגעת בענקי הקרח.לפתע נוצרת הילה בצבע ירוק סביב 5 ענקי הקרח.לאט לאט חלקי ענקי הקרח מתחברים זה לזה עד שהם נוצרים מחדש.ההילה הירוקה עדין מקיפה אותם ." לי המערה הזאת תהיה מקום קבורתך. אתה לא עומד לשרוד עוד זמן רב פה ". לון אמר והתחיל לחקחק צחוק מרושע כזה שכמעט מרעיד את מערת הקרח. "אתה לא תצליח בתוכנית המרושעת שלך לון " לי אמר בזעם. " הוא באמת שיתוק ". לון אמר ולפתע לי מרגיש שיתוק בכול חלקי גפו. 5 ענקי הקרח רצים לעבר לי ומכים אותו באגרופי קרח על עד שנהיה לי שטף דם גדול. לי איבד כבר 1.5 ליטר מדמו והוא מתעלף מחוסר דם. אחד ענקי הקרח מרים את לי על גבו.לון מתחיל לרחף ואחריו 5 ענקי הקרח שלו.

המשך יבוא
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    פרק טוב, רק אתה לפעמים משנה זמן באמצע הסיפור, נגיד אתה אומר שג'ורג' הלך ואז הילה כחולה עוטפת את לי. אבל סך הכול פרק מעולה, מחכה להבא
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי cladino צפה בהודעה
    פרק טוב, רק אתה לפעמים משנה זמן באמצע הסיפור, נגיד אתה אומר שג'ורג' הלך ואז הילה כחולה עוטפת את לי. אבל סך הכול פרק מעולה, מחכה להבא
    סוף סוף מיהו ל בסיפור
    תודה לך בקשר לזמן לא שמתי לזה שאני כותב בשני זמנים אנסה שזה לא היה כך בפרק הבא
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    פרק מעולה
    אני שמח שחזרת לכתוב,המשך כך D:
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •