סתם שאלה מישהו פה ראה שאתמו בערב בנוד הקדשי את הקדשה 55K שלי בנוד במקום נושא חדש.חשבתי שאני פותח נושא אבל בסוף הגבתי בנודXD
עכשיו בואו נראה את צוות בלאק
1הוא המנהיג של צוות בלאק.הוא שולט באפלה והוא יכול להשתמש בכוחות האפלה.בלתי אפשרי לפגוע ובלתי מנוצח.בגלל שאף אחד מצוות בלאק לא הצליח לפגוע בו אז הכתירו אותו למנהיג צוות בלאק.לדארס יש 4 עינים 2 בכול צד.אףף אחד מצוות בלאק לא ראה אי פעם את פניו.הוא תמיד מסתיר את פניו חוץ מעינו.אומרים שהוא יכול לעוף .יש לו נשק שקוראים לו בונמרנג אפל.גם הנשק שלו שולט בכוחות האפלה.שולט על מחוז האש.
2נייון הוא הלוחם הכי חזק בצוות בלאק אחרי דאקרנס.קוראים לו כך יש לו 9 זנבות.הוא תמיד לובש חלפית שדומה לשועל בצא אדום.ניין הוא לוחם אגרסיבי מאוד ועושה מה שבא לו.הזנבות של ניין הם מאוד חזקות ושולטות בכוחות האש.גם ניין שולט בכוחות האש.ניין אחראי על מחוז הברק
3סקלטון. סקלטוטן הוא שלד מדבר.אף אחד מצוות בלאק לא יודע איך זה שהוא יכול לדבר. סקלטון יש לו שליטה בכול העצמות שלו והוא יכול לפרק את גפו.אומרים שסקלטון מאחר שהוא שלד הוא גם בן אלמוות.לסקלטון יש זוג סכינים שיכולים לחתוך כול דבר שרק ירצה אפילו תחומר הכי שה בעולם.אחראי על מחוז המים
4קיסר האופל.הרבה חושבים שהוא הכי חזק בצוות בלאק אך הם טועים.הוא כמעט הכי חלש בצות אחרי טי אר.לקיסר האופל אין ממש כוחות מיוחדים חוץ בחנית שלו. החנית שלו שולטת בכול אחד מן יסודות הטבע וזה הופך אותו לחזק.השריון שלו חזק מאוד וכמעט בלתי פגיע.אחראי על מחוז הקרח
5טי אר-טי אר הוא שילוב של חצי אריה וחצי דינזאור.הוא חזק מאוד כוח הפיזי שלו עצום ביותר.הידים שלו יכולות לשלוח קרני כוח חזקות.הוא הלוחם הכי חלש בצוות בלאק.אחראי על מחוז העשב.
יופי עכשיו אתם יודעים על צוות בלאק עכשיו נותר לי להעתיק את זה למשחק
נכון רעיון מקורי?
ואל תשכחו אני ראשון