Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8
  1. משתמש מנוסה
    תאמת שאני כבר כמעט והגעתי לליגה אבל היה נמאס לי לאמן כל הזמן זה פשוט לקח מלא זמן אז כל השישייה שלי הייתה רמה 57 שזה לא מספיק ובדיוק הגעתי לליגה אמרתי אני יעשה החלפה עם עצמי עם מצ'וק שלי כדי שהוא יתפתח ואז אני יתחיל תליגה ויקווה שיצליח אבל ההחלפה לא הצליחה וכל השמירה התבטלה והייתי צריך להתחיל מחדש

אז עכשיו אני קרוב למכון השני ובגלל שאינלי כח כל כך לאמן שוב עד הסוף השתמשתי בקודים כדי לשים לי שישייה חדשה :

וורטרטל-רמה 20 bite,bubble,withdraw,water gun
    איויזאור-רמה 20 bullet seed,vine whip,poisonpowder.sleep powder
    צ'רמלון-רמה 20 scratch,growl,ember,metal claw
    אלאקזם-רמה 32 psybeem,mega kick,recover,future sight
    מצ'אמפ-רמה 20 mega punch,rock tomb,seismic toss,karate chop
    דרגונייר-רמה 20 wrap,leer,thunder wave,twister

אני נמצא במקום שנפגשים עם היריב ההתחלתי בפעם השניה שאחרי זה יש 5 מאמנים והשישי מצוות רוקט אז אני רוצה לשמוע ביקורת על השישייה מה צריך לשפר כדאי להחליף פוקימון כלשהו או כל דבר אחר שיוכל לעזור לי תודה מראש לעוזרים(וסליחה על החפירה)

2. משתמש מנוסה
    שם: זה פרטי
    לא טוב...
    כשצ'ארמיליון יתפתח, ודאגונייר יתפתח, שניהם יהיו סוג מעופף, ותצטרך להוציא אחד מהם למרות שהם סוסים.
    אני לא מת על וינוזאור, יש לו מלא חולשות, אבל הוא די חזק...
    שים לוורטרטל פעימת מים אחרי שתנצח במכון השני.
    שים לצ'ארמיליון מתקפת עשב טובה במקום נהמה או שריטה.
    תעיף לאלאקאזאם פיוטר סיגת', ותשים מתקפת אש טובה נגד חרק, ואז תהיה לו חולשה אחת (אם מגה קייק מסוג לחימה נראלי מסוג נורמל אם אני לא טועה).
    למאצ'אמפ תוציא מתקפת לחימה אחת, ותשים מתקפת אופל נגד סוג על חושי, כי אין הרבה מתקפות חרק או רוח חזקות...
    ונראלי שזהו.
    ולגבי פוקימון נוסף: תפוס אוניקס, ואחרי הליגה תפתח אותו לסטיליקס, או שתתפוס סייטר ותפתח לסיזור, אחד משניהם.

3. משתמש מנוסה
    אז ככה לפני שהגבת כבר סיימתי את המכון השני ואת פעימת המים הבאתי לדרגונייר כי המתקפות שלו היו חלשות ולוורטרטל שמתי את המתקפה dig עכשיו מאיפה אני משיג מתקפת עשב טובה לצרמלון,מתקפת אש לאלקזם, ומתקפת אופל למצאמפ וברגע שדרונייר וצרמלון ייתפתחו את מי כדאי להעיף ואת מי מהמתפתחים שהצאת לי במקומם כדאי??*
    נערך לאחרונה על ידי or_wii, 06-28-2011 בשעה 05:52 PM

4. משתמש מנוסה
    בשביל זה יש קודים!
    אני אוהב את שניהם, את מי להעיף- זאת בחירה שלך, אבל נראה לי שדראגונייט יותר חזק ויש לו מתקפות יותר טובות.
    שים את סטיליקס, הוא יותר חזק לדעתי.

5. משתמש מנוסה
    אוקיי ומה עם המתקפות לצרמלון מצאמפ ואתרשם מאיפה אני מוצא מתקפות להם כמו שאמרת שכדי להם
    עריכה:
    הבנתי דווקא איפה להשיג את המתקפות(בקודים לא שמתי לב שרשמת)
    אבל הבעיה שמצאתי קודים רק דרך סרטון ביוטיוב שהקודים נמצאים באתר gamef.com אבל חיפשתי את הקודים באתר הזה ופעם מצאתי את הקודים ואני יודע שישם מלא קודים וכמעט כל סוגי הקודים ואני לא מצליח למצוא את הלינק לזה אם מישהו יוכל לתת לי לינק לקודים שבאתר הזה אני ישמח מאד
    עריכה שניה:
    לא משנה מצאתי את האתר הזה תודה לך lucario על העזרה הייתי רוצה לשמוע עוד עצות כי לפי מה שאמרת אם אני מעיף את צרמלון לא יהיה לי פוקימון אש אז אם אפשר עוד עצות מה כדאי לעשות
    נערך לאחרונה על ידי or_wii, 06-28-2011 בשעה 07:01 PM

6. משתמש מנוסה
    טוב אני עכשיו סיימתי את המכון השביעי ואני נוסע לאיים אני עם אותם פוקימונים שדרגתי קצת את הסטים וכולם רמה 47 חוץ ממצ'אמפ בלסטויס ודרגונייר ש48 ברגע שדרגונייר יתפתח אני יעיף את צ'ריזרד כדי שלא יהיה כפל סוגים ויקח את סטיליקס (אני משתמש בקודים)
    יש משהו לשפר לשנות פוקימונים וחוץ מזה מה אתם אומרים על השישייה שלי??

7. משתמש מנוסה
    פעם הבאה תשתדל לא לעשות דאבל פוסט, והשישייה שלך חזקה לדעתי, אתה תעבור את הליגה בקלות.

8. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    ציטוט פורסם במקור על ידי or_wii צפה בהודעה
    טוב אני עכשיו סיימתי את המכון השביעי ואני נוסע לאיים אני עם אותם פוקימונים שדרגתי קצת את הסטים וכולם רמה 47 חוץ ממצ'אמפ בלסטויס ודרגונייר ש48 ברגע שדרגונייר יתפתח אני יעיף את צ'ריזרד כדי שלא יהיה כפל סוגים ויקח את סטיליקס (אני משתמש בקודים)
    יש משהו לשפר לשנות פוקימונים וחוץ מזה מה אתם אומרים על השישייה שלי??
    מתוך חוקי פורום אדום אש וירוק עלה:
    5. אם פרסמתם נושא שאלה ולא ענו לכם, מותר לפתוח נושא חדש רק אחרי 4 ימים על אותה השאלה.
    אסור לפרסם את אותו נושא אחרי פחות מ-4 ימים ואסור בכל מקרה לעשות דאבל פוסט (2 הודעות רצופות).
    אם תפרסמו עוד נושא לאחר פחות מ-4 ימים, או תכתבו תגובה של "למה אף אחד לא עונה" שתגרום לדאבל פוסט הנושא (או הנושאים) ינעלו מיד.
    בכל מקרה ניתן לבקש אישור ממנהל הפורום או ממי שמעליו אישור לדאבל פוסט או לפתיחת נושא נוסף.
    ננעל, קרא חוקים!

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •