Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3
  1. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    המדריך לחתימה במצגות 2010!

כמה דברים קטנים לפני המדריך-
    אני גרועה בפוטושופולא מבינה שם כלום אבל מעולה במצגות מכול המצגות שנתנו לנו בבית הספר ונורא רוצה להכין חתימות ובצייר.. לא הולך כול כך ,
    לפני כמה זמן שמעתי אל משהו שעושים במצגות והחלתתי לעשות לוגו\חתימה במצגות!
    זה שונה אולי פחות איכותי אבל למי שלא טוב בפוטושופ או לא מוריד ויש לו את המצגות של 2010 יכול להשתמש במדריך הזה ולהכין חתימה לוגו או כול דבר אחד (בהתאם למדריך כמובן)
    (נ.ב הוא הראשון שלי)

המדריך

שלב 1
    בוחרים תמונה שתתאים, רצוי לא גדולה מידי אבל לא קטנה מידי תתארו איפה בדיוק אתם רוצים את מה שכתוב

שלב2
    לוחצים אל "הוספה" ו"תיבת טקסט" ושמים אותה במקום שרוצים ושלא יסתיר חלק חשוב !

שלב3
    כותבם את מה שרוצים באיזה סגנון שאתם רוצים ובאיזה גודל הכתב (אני לא יסביר אל זה פה) וממקמים את זה בצורה שאתם רוצים ושלא יסתיר לכם ושלא היה יותר מידי בצדדים כך שלא היה בתמונה

שלב 4
    מסמנים את תיבות הטקסט ולוחצים אל "עיצוב אובקייט" שם תראו כול מיני סגנונות יפים של צבע, תבחרו אחד שיתאים לתמונה וזהו

שלב 5
    תלחצו אל המקש הימיני (נראה לי אני גרוה בימין ושמאל) ואל עיצוב תמונה פשוט וקל

שלב 6
    לכו לאפקטים אומנותיים, לחצו אל האפקט האומנותי ותבחרו את מה שמתאים לכם יש מטושטש זוהר זכוכית ועוד כול מיני, נסו שזה יתאים לסגנון הכתב

שלב 7- לא חובה!
    למי שרוצה יכול ללכת לתיקוני תמונה , בבהירות להוריד או להעלות וגם בחדות ופשוט לשחק אם זה עד שיתאים לכם ויראו תתמונה טוב ויפה איך שאתם רוצים

שלב 8- לא חובה
    מי שרוצה יכול ללכת ל"תיקוני תמונה" וב"רוויה" להוסיף או להוריד מזה ופשוט לשחק גם שם עד שיתאים

שלב 9 ואחרון
    סוגרים מתקנים שגיאות כתיב (במקרה שלי יש לי מלא ועדים נשאר לי) ומעתיקים את כול החתימה ומדביקים לצייר שומרים ויש לך חתימה \לוגו \ משהו אחר !

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

2. משתמש מנוסה
    שם: ממה שהבנתי היה פה מיקום..
    רואים שהמדריך מושקע!
    אבל עדיף לעשות בפוטו... יש יותר אפשרויות..
    תודה על המדריך.
    HALA MADRID

Spoiler ספוילר

מנהל פורום חתימות ולוגואים מהתאריך 12.7.11
    ירידה מהתאריך:2.8.11

Spoiler ספוילר

PUTA BARCELONA
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=pWe_lwegpHk[/YOUTUBE]

3. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    תודה רבה אבל יש לדים כמוני שלא מסתדרים אם פוטושופ או שהם לא יכולים להוריד, המצגות בא לבד כבר ולכן לא חייב להוריד אם יש לך תגרסא החדשה, אם אין לך נראה לי יש הורדה לזה למרות שזה סוטר את כול מה שאמרתי הרגע..

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •