מה?!
לא ><"
באג- במחשב-
זה הגיע מהבאג הראשון שהיה במחשב..
היה קצר במחשב- שהוא היה מאוד מאוד גדול עם הרבה חוטים סבוכים-
אז הגיע חיפושית לחוטים האלה- וגרמה לקצר O:
מה?!
לא ><"
באג- במחשב-
זה הגיע מהבאג הראשון שהיה במחשב..
היה קצר במחשב- שהוא היה מאוד מאוד גדול עם הרבה חוטים סבוכים-
אז הגיע חיפושית לחוטים האלה- וגרמה לקצר O:
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-family:Tahoma\'>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל!!!! (מקושרים)</span>
</span>
</div>
דני-
בובות וודוו זה לא לא אמיתי?
כאילו שמעתי שזה כן אבל אני לא יודעת ><"
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
</span>
</div>
אז אתה מאמין בקסמים ><"
כי מאגיה שחורה זה קסמים אפלים ><"
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
</span>
</div>
היא לא שאלה על למה דווקא בובת וודו,היא התחילה לדרוש ממך הסבר על בובת וודו ומשמה זה גלש למאגיה,אז אל תצדיק את עצמך כי אני יודע שאני צודק.
אם תמשיך ככה לסטות מהנושא,נושא זה ינעל עקב סטיות וספאם.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)