Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    כן,כן זה אושר סופית!
    שני גיבורי עבר של דיג'ימון יופיעו בקרוס וורס ביחד!
    הגיבורים שנבחרו(בינתיים) הם השניים עם אותו השותף-
    מרקוס דיימון(מאסארו דאמון אם אתם צפיתם בגרסא היפנית) הטיימר הראשי בדיג'ימון דאטא סקוואד(או בסייברס אם צפיתם ביפנית) וטאי קאמיה האגדי מדיג'ימון הרפתקאות!

[YOUTUBE]Qktp7IVA-fE[/YOUTUBE]

אם תסתכלו בקטע תראו את הצלליות שלהם, נוסף על כך בברור רואים את אגומון כך שמבינים זה שהם.יתר על כן-רואים את המשקפת של טאי ורואים שמרקוס מחטיף אגרוף ליד שלו, התנהגות אופינית לו לפי האנימה.
    אבל פה יש משהו מוזר-איך זה שטאי נראה עדיין צעיר?!
    הסברה אומרת שקלוקמון,השותף של הזקן שהמנהיגים נראו בספינה איתו בקטע, יכול לנסוע בזמן.על כן גם זה נראה שמרקוס וטאי נשארו באותו גיל כמו שנגמרה העונה בה השתתפו(בלי להתייחס לאפילוג כמובן).
    עכשיו יש בקטע עוד משהו מוזר-בקטע לא נראו רק מרקוס,טאי,שני האוגמונים, האיש הזקן וקלוקמון, אלא גם עוד כמה אנשים!דבר שמאשר חלקית את הופעת שאר המנהיגים!
    אם אתם לא מאמינים,יש עוד הוכחה.
    אם ראיתם את הפרק של היום,אתם תראו בשקופית הפתיחה-

ש...
    [YOUTUBE]4jXvX5EZHdc[/YOUTUBE]
    כל שאר המנהיגים חבויים שם!

אז תתכוננו לאנימה מאוד מפתיעה..
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    מאיזה פרק הם הולכים לאיפה ועד מתי?

3. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    Awesome
    למרות שאני לא הכי אוהב דיג'ימון אני ממש אוהב את טאי ואת אגומון ולכן אולי אפילו אצפה בזה!
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

4. NYO HO HO
    ידוע רק שהם יופיעו, לא אמרו באיזה פרק.
    אולי ב-70 כי 69 זה פרק פילר כזה אבל זה לא בטוח.
    NYO HO HO BITCH

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    אני שמח לדעת שמה כתבתי בפורום שדמויות מעונות קודומות של דיג'ימון יופיועו בעונה הזאת אבל שם היה כתוב שיאמטו יופיע בתור הדמות של דיג'ימון 1 ולא טאי והאגומון שלו -מוזר בל אני מקווה שיאמטו גם יופיע

אוי נו זה די בטוח שלדיג'ימון השעון יש איזה יכולות לחזור בזמן
    נראה לי שהאיש הזקן הזה עוד חי מתקופת דיג'ימון 11 והוא אחראי לכול מה שקרה בעוחנות ל דיג'ימון
    יש לי תחושה שזאת עונת הדיג'ימון האחרונה
    עמית יש סיכוי שזה לא פילר עד כה הפרקים שנראו כמו פילרים בסוף לא היו פילירים
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    למה אחרונה?
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

7. NYO HO HO
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר ליאון צפה בהודעה
    למה אחרונה?
    כי כל פרק הוא השיג דיג'ימון חדש.

עמית יש סיכוי שזה לא פילר עד כה הפרקים שנראו כמו פילרים בסוף לא היו פילירים
    מבחינתי הפרק הבא זה פילר, גם אם זה 99.8% פילר זה פילר.
    חוץ מזה נחכה ונראה מחר אם זה פילר או לא..
    אבל בפרק הבא רוב הסיכויים שלא יראו דמויות אחרות.
    NYO HO HO BITCH

8. משתמש מנוסה
    שם: alien
    רגע לא הבנתי משהו,הנטר זה עונה חדשה או בתוך קרוס וורס?

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Aichi Sendou צפה בהודעה
    רגע לא הבנתי משהו,הנטר זה עונה חדשה או בתוך קרוס וורס?
    אפשר להגיד עונה חדשה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. NYO HO HO
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    אפשר להגיד עונה חדשה
    זה כן עונה חדשה.
    כמו שאדוונצ'רס 2 זה נחשב עונה חדשה גם קרוס וורס הנטרס זה עונה חדשה בגלל שזה לא המשך ישיר(האנטרס מתחרשת שנה אחרי סוף סאגת דאת' ג'נרלס).
    NYO HO HO BITCH

11. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    יש הסבר הגיוני יותר מאשר נסיעה בזמן..
    יש סבירה שאומרת על הסדרה הזאת שכל עונה (לא מדבר על 1 ו-2 שהן המשך) הם בעולם מקביל, כל עונה מתרחשת במקום אחר ובזמן אחר במקביל לעונות האחרות. זאת אומרת שלפי ההנחה הזאת, בזמן שטאי היה בגיל 11 בעונה הראשונה, מארקוס למשל היה בן לא זוכר כמה בעונה החמישית.
    במנגה של דיג'ימון (v-tamer) יש קטע בו טאי כאשר הוא קטן נפגש עם דיוויס, בזמן הזה הם באותו גיל בערך (או שדיוויס היה יותר מבוגר), הניחו בקטע הזה שיש מעין "מימדים" שם בהם דברים אחרים מתרחשים. בזמן שבמימד שממנו דיוויס הגיע הוא היה בגיל מסוים באמצע משהו מסוים ויחד עם הדיג'ימון שלו, טאי ממימד אחר כזה היה במצב שבו הוא צעיר ממנו ובכלל עם דיג'ימון אחר מאגומון.
    אם מתייחסים לזה ככה, אפשר להגיד שאיכשהו מתקופות זמן, עונות ומימדים שונים הגיעו מארקוס וטאי לזמן בו מתרחשת העונה הנוכחית, אבל הסיבה לא ידועה כנראה נכון לעכשיו.
    חמוף

12. NYO HO HO
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sakurai Tomoki צפה בהודעה
    יש הסבר הגיוני יותר מאשר נסיעה בזמן..
    יש סבירה שאומרת על הסדרה הזאת שכל עונה (לא מדבר על 1 ו-2 שהן המשך) הם בעולם מקביל, כל עונה מתרחשת במקום אחר ובזמן אחר במקביל לעונות האחרות. זאת אומרת שלפי ההנחה הזאת, בזמן שטאי היה בגיל 11 בעונה הראשונה, מארקוס למשל היה בן לא זוכר כמה בעונה החמישית.
    במנגה של דיג'ימון (v-tamer) יש קטע בו טאי כאשר הוא קטן נפגש עם דיוויס, בזמן הזה הם באותו גיל בערך (או שדיוויס היה יותר מבוגר), הניחו בקטע הזה שיש מעין "מימדים" שם בהם דברים אחרים מתרחשים. בזמן שבמימד שממנו דיוויס הגיע הוא היה בגיל מסוים באמצע משהו מסוים ויחד עם הדיג'ימון שלו, טאי ממימד אחר כזה היה במצב שבו הוא צעיר ממנו ובכלל עם דיג'ימון אחר מאגומון.
    אם מתייחסים לזה ככה, אפשר להגיד שאיכשהו מתקופות זמן, עונות ומימדים שונים הגיעו מארקוס וטאי לזמן בו מתרחשת העונה הנוכחית, אבל הסיבה לא ידועה כנראה נכון לעכשיו.
    אני אמרתי שהסברה אומרת שככה.
    גם אפשרי, למרות שזה לא הגיוני מבחינתי.(המימדים)
    NYO HO HO BITCH

13. אבל הופיר יותר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DigiSaver צפה בהודעה
    אני אמרתי שהסברה אומרת שככה.
    גם אפשרי, למרות שזה לא הגיוני מבחינתי.(המימדים)
    נסיעה בזמן ומעבר בין מימדים לדעתי אלה שני דברים שונים.
    למה אתה חושב ככה? יש משהו שבגללו אתה חושב ככה?
    זה נושא פתוח, תשטוף החוצה כל מה שקשור אליו.
    חמוף

14. NYO HO HO
    כמובן שנסיעה בזמן ומעבר מימדים זה שונה.
    הדבר הזה לא הגיוני כי:
    א)העונות הראשונות פחות מודרניות מהעונות הבאות אחריהן, עקב חידושים טכנולוגיים שהתחרשו.כלומר-הדבר לא מרמז על מעבר בין מימדים, אלא על נסיעה בזמן.
    ב)השותף של הזקן הוא קלוקמון,המקשר אותו לזמן(גם העובדה כי הוא מנהל חנות שעונים).
    NYO HO HO BITCH

15. אבל הופיר יותר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DigiSaver צפה בהודעה
    כמובן שנסיעה בזמן ומעבר מימדים זה שונה.
    הדבר הזה לא הגיוני כי:
    א)העונות הראשונות פחות מודרניות מהעונות הבאות אחריהן, עקב חידושים טכנולוגיים שהתחרשו.כלומר-הדבר לא מרמז על מעבר בין מימדים, אלא על נסיעה בזמן.
    ב)השותף של הזקן הוא קלוקמון,המקשר אותו לזמן(גם העובדה כי הוא מנהל חנות שעונים).
    אני אגיב לשני הדברים האלה.
    א) קודם כל, כתבתי שזה מעבר בין תקופות גם, שיהיה ברור רק. מעבר שכזה לא סותר התקדמות טכנולוגית, נתתי לך את הדומה מהמנגה, התקופה שבין העונה הראשונה לשנייה היא לדעתי 3-4 שנים, ונראו בעונה השנייה כמה היבטים שמרמזים על התפתחות (אולי לא ענקית) בטכנלוגיה, אמרתי לך שטאי מתקופה מסוימת פגש בדיוויס מהתקופה שאותה אנחנו מכירים כעונה השנייה, אם טאי הנתון הזה הגיע מתקופת זמן שונה מאשר דיוויס סימן שיש ביניהם הפרש, אפשר לראות את זה גם בהפרש הגילאים שביניהם. זאת אומרת, ניקח דומה אחרת, בתקופה של העונה הראשונה נוצר מצב בו מגיע איכשהו אדם מסוים שגם הוא בעל דיג'ימון אל המימד שלהם, כאשר נאמר לנו שהבחור ההוא בן 16 למשל ומשנה כזאת וכזאת, נוצר מצב בו יש הפרשים ביניהם. אתה מבין? אם בתקופה מסוימת יש X חידוש טכנולוגי, במימד המקביל ושונה ממנה יהיה Y חידוש טכנולוגי.

ב) אני מסכים איתך פה, השותף של הזקן ההוא יכול מאוד להיות שמרמז על משהו שעשוי להגיע בקרוב לסדרה. אם ניקח את הטענה שלך ונקשר אותה לזה, זה אפשרי שיש ביניהם קשר, אבל לדעתי גם לא סביר במיוחד. העובדה שהוא עוסק בזמן מקשרת אותה לזמן עצמו באופן מסוים, אבל לא בהכרח אומרת שהוא זה שישמש כדמות המפתח בחידה הזאת. הרמז הזה הוא לא מוכח ב-100% אבל אפשרי בכל זאת, הוא קשור לזמן אבל באוותו זמן גם לא, הוא קשור לשעונים שמסמנים את הזמן אבל לא בהכרח קשור הוא עצמו אל הזמן ואולי גם שולט בו (?). לדעתי, הסיכוי של נסיעה בזמן הוא קטן יותר מאשר התיאוריה האחרת, אבל עדיין סביר.
    חמוף

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •