אני אוכל פיצה
Super Omer הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאןסופר-עומר מעל כולם סופר-עומר אח בדם סופר עומר לא פוחד כלל סופר עומר סופר עומר פורסם במקור על ידי DiviLon~ omer FTW ספוילר ספוילר
ספוילר ספוילר
ספוילר
פורסם במקור על ידי Druddigon man אני אוכל פיצה איזה פיצה?
PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360! PSN ID: thekingsofgames6
היי
רגיל, רגיל הכי טעים!
פורסם במקור על ידי white_angel היי בוא נעשה הכרה, אני תומר ואתה...? (עומר לי מותר)
פורסם במקור על ידי Born This Way בוא נעשה הכרה, אני תומר ואתה...? (עומר לי מותר) שית נקודות אחריי הסימון שאלה, תפסתי אותך!!! מעכשיו גם לי מותר! מוחעחעחע! אפרופו מוחעחע, אני צריך להקדיש עוד מעט! XD
פורסם במקור על ידי Born This Way בוא נעשה הכרה, אני תומר ואתה...? (עומר לי מותר) משה ואתה...? חח סתם
פורסם במקור על ידי Druddigon man שית נקודות אחריי הסימון שאלה, תפסתי אותך!!! מעכשיו גם לי מותר! מוחעחעחע! אפרופו מוחעחע, אני צריך להקדיש עוד מעט! XD לי מותר קצת לצאת מהחוקים כי אני שומר חוק ואתה מתלמד! יופי משה, הכרנו את אחד השני
יופי עשיתם הכרה! עכשיו אפשר להתייחס להקדשה שלי? Xd סתם חח...
פורסם במקור על ידי Druddigon man יופי עשיתם הכרה! עכשיו אפשר להתייחס להקדשה שלי? Xd סתם חח... אני ראשון?
פורסם במקור על ידי Born This Way לי מותר קצת לצאת מהחוקים כי אני שומר חוק ואתה מתלמד! יופי משה, הכרנו את אחד השני שמח שהכרנו...
לא, ליאור ראשון (נתתי לכם רמז Xd)
פורסם במקור על ידי Druddigon man לא, ליאור ראשון (נתתי לכם רמז Xd) ואני?
פורסם במקור על ידי Druddigon man לא, ליאור ראשון (נתתי לכם רמז Xd) שוב אתה דוגל בשיטת ליאור, שיטת העצלנים. XD
תומר אתה שמיני.. משה, צדקת Xd תומר נכון פעם היית מאוד ספאמר?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
צפה בענן תגיות
תקנון הפורום