פורסם במקור על ידי Druddigon man לא התעלמתי פשוט הגבת כמה שניות לפניי אז לא ראיתי.. מה קורה? איך ידעתי שתחליף את הכינויי שלך לשיר אחר של ליידי גאגא, חח... Xd מתי אתה מגיב במ"ת? מתי שהרגל שלי תשתפר... אבל אם אני אקום מוקדם מחר אז אני אגיב...
PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360! PSN ID: thekingsofgames6
פורסם במקור על ידי The Edge Of Glory מתי שהרגל שלי תשתפר... אבל אם אני אקום מוקדם מחר אז אני אגיב... אחלה.. ממש רציני המכה ברגל, אה? תחלים מהר! תגיד, אתה מעוניין לקרוא סיפור על פוקימון שפתחתי? אין לי קוראים..
Super Omer הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאןסופר-עומר מעל כולם סופר-עומר אח בדם סופר עומר לא פוחד כלל סופר עומר סופר עומר פורסם במקור על ידי DiviLon~ omer FTW ספוילר ספוילר
ספוילר ספוילר
ספוילר
פורסם במקור על ידי Druddigon man אחלה.. ממש רציני המכה ברגל, אה? תחלים מהר! תגיד, אתה מעוניין לקרוא סיפור על פוקימון שפתחתי? אין לי קוראים.. לא תודה, אני לא אוהב לקרוא...
מה אכפת לי?! Xd גם בלי לקרוא, פשוט תגיב "אחלה סיפור!" או משהו כזה חח...
פורסם במקור על ידי Druddigon man מה אכפת לי?! Xd גם בלי לקרוא, פשוט תגיב "אחלה סיפור!" או משהו כזה חח... אני לא אקרא ולא הגיב!
שבת שלום. אכלתי שניצל לארוחת ערב מה נשמע?
פורסם במקור על ידי neLipion שבת שלום. אכלתי שניצל לארוחת ערב מה נשמע? וואו... בסדר
פורסם במקור על ידי The Edge Of Glory אני לא אקרא ולא הגיב! עוד שגיאה, אם זה לשון עתיד זה אמור להיות 'אגיב' לא 'הגיב'... פורסם במקור על ידי neLipion שבת שלום. אכלתי שניצל לארוחת ערב מה נשמע? היי נל, מה קורה? אני אכלתי שניצל לצהריים
הגבתי לך, עומר
פורסם במקור על ידי Druddigon man עוד שגיאה, אם זה לשון עתיד זה אמור להיות 'אגיב' לא 'הגיב'... היי נל, מה קורה? אני אכלתי שניצל לצהריים כואב לי, אני משתגע אז מותר לי לטעות...
חח... אז לי משעמם מותר לי לגנוב תודה נל! :d
ראית את התגובה שלי בכלל?
פורסם במקור על ידי Druddigon man חח... אז לי משעמם מותר לי לגנוב תודה נל! :d אסור לך...
פורסם במקור על ידי neLipion ראית את התגובה שלי בכלל? כן אבל לא אכפת לי, פשוט לא רציתי לעשות דאבל מסיפור לסיפור XD
פתחתי..
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
צפה בענן תגיות
תקנון הפורום