Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

נושא: שאלה

1. משתמש מנוסה
    היי אני עוזר פה לכמה אנשים לסיים את המשחק אבל בעצם אני עכשיו צריך עזרה חח טוב תקשיבו סיימתי עכשיו את הליגה וראיתי 207 פוקמנים בפוקדע מה אני צריך לעשות עכשיו בעצם האם אני צריך לראות את הפוקמנים של שינו ?או שאני יכול ללכת לעיר הקרבות כמו שיש בברקת בבקשה עזרה

2. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    בדיוק כמו בDP-עליך לראות את כל הפוקימונים בשינודקס, ואז לדבר עם הפרופסור, וכך לקבל את הנשיונלדקס.
    ואז, יפתחו לך עוד הרבה אפשרויות.
    השינוי היחיד-יש *טיפה* יותר פוקימונים בשינודקס של פלאטיניום מאשר של DP.
    בקיצור-תראה את כולם ואז תוכל להמשיך.

3. משתמש מנוסה
    אחי תקשיב אני חייב דחוף את העזרה שלך תשמע הגעתי לעיר הקרבות ולא הבנתי כלום כי זה ביפנית וקשה לשחק שם בגלל השפה הפסדתי על הפעם הראשונה רמות 100 נגד רמות 100 עכשיו הסתכלתי באתר סרבי וחסרים לי 3 פוקמנים להשלים את הפוקדע המספרים שלהם זה 151 152 192 רשום לי בסרבי מי אלה אבל אני לא טוב באנגלית ואתה ניראה לי הכי טוב פה בכל המשחקים תוכל להגיד לי איפה למצוא את שלושת הפוקמנים האלה?

4. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    תסתכל פה:
    http://serebii.net/platinum/nationaldex.shtml
    מפרטים פה על 3 פוקימונים. 2 מהם לא ראית.
    192-פוריגון. עד כמה שהבנתי משיגים אותו בבית שמימין-למעלה למרכז הפוקימונים בוילסטון, עיר מכון הלוחם.

5. משתמש מנוסה
    אח שלי תאמין לי אני הכי מאושר בעולם שאתה מנהל פה את הפורום תשמע ראיתי את פוריגון חסרים לי ה2 האלה רותום ומנאפי תכתוב לי בעיברית פשוטה אייך לראות אותם כי אני גרוע באנגלית מצטער שלא למדתי אין ספק שאתה עוזר פה לכולם תעזור לי בתירגום בסרבי ואברך אותך כל חיי

6. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    Originally posted by itay17@Oct 3 2008, 09:19 PM
    אח שלי תאמין לי אני הכי מאושר בעולם שאתה מנהל פה את הפורום תשמע ראיתי את פוריגון חסרים לי ה2 האלה רותום ומנאפי תכתוב לי בעיברית פשוטה אייך לראות אותם כי אני גרוע באנגלית מצטער שלא למדתי אין ספק שאתה עוזר פה לכולם תעזור לי בתירגום בסרבי ואברך אותך כל חיי
    אממ... תודה :blink:
    תלך לבניין הגדול בדרך 212. תכנס לחדר הראשי בו נמצא המנהל של המקום.
    תראה שם ספר. דבר עם הספר, ותראה תמונה של מאנפי.

רותום-תלך ליער אטרנה, תצטייד ב-cut. חשוב-תבוא באזור 8 בערב.
    תהיה בצד הצפוני של היער, תחתוך את העצים וכנס לבניין.
    תחפש שם טלויזיה ותדבר איתה-והוא יופיע לך.
    יש רק אחד בכל המשחק, אז תביא איתך מספיק כדורים.

7. משתמש מנוסה
    זה בסדר תודה אחי הצלחתי בזכותך להשלים את הפוקדע אבל לא צריך פוקדרים כי אתה רואה רק תמונה שלהם ולא נלחם נגדם כל הכבוד לך תמשיך ככה לעזור לאחרים והאל ישבח אותך אה סליחה אתה צודק רותום נלחם נגדך רמה 20 אבל השני לא נלחם

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •