Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 38
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אם לא אז על מי הוא מדבר?
    ~~~

עומר,
    יש פה המון ספאם.
    שים לב שהאשכול בכלל מדבר על קיוגר ופתאום החלטתם לפתוח דיונים על גראודון,סוואסבאק וכו'.
    חוץ מזה שיש תגובות שהם ממש סתמיות ולא תורמות לכלום:
    אולי
    הוא דווקא דומה ללטאה
    ציטוט פורסם במקור על ידי BlackGroudon צפה בהודעה
    אתה מתכוון לסאוסבאק?

אני חושב שקיוגר מבוסס על אותו הדבר,אבל בשביל שלא יקרה שהוא ממש דומה למקור עיוותו אותו קצת והוא הפך ליותר "ליוויתני".
    למרות שבכלל לא ידוע האם הוא ליוויתן או לא.

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: הכל התחיל כשנולדתי...
    לדעתי קיוגר הוא ליוויתן ולא דולפין

הקדשות
    1K-1000
    2K-2000
    3K-3000
    4K-4000
    5K-5000
    מנהל פורום ירוק מהתאריך: 3.9.2011-לא בדקתי XD

3. משתמש מנוסה
    שם: צבי
    פוקימון היא סידרה שמשלבת הרבה תרבויות ומיתוסים בתוכה...
    הדימיון לקיוגר בצורת הצביעה + הטקסט שצוטט מ"בולופדיה"
    לא משאירים מקום לספק... וזה בסדר שהם לא דומים, כי זה לא
    אומר שהוא לא מבוסס עליו הנה לדוגמא סייטר מבוסס על גמל
    שלמה! (זה ההגדרה שלו: פוקימון הגמל שלמה...)

גראודון כנראה על איזה מפלצת מזוויעה מאיזשהי תרבות נידחת...
    מנהלי מ"ת שרוצים זיופי ds יכולים לפנות אליי בפרטי

[YOUTUBE]yGnN1DBDxaw[/YOUTUBE]

עד שיהיה לי חתימה:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אוי יצפאן מאיזה כוכב נחתת:

4. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    ואוו תמונות יפות זה ידוע שפוקימונים מבוססים על מיטוסים הידגון,הרג'ים, הציפורים האגדיות,דארקי
    קרדיט לDARK TIGER על השילוב הזה:

וקרדיט לקודאק על זה:

5. מורחקים
    שם: אופיר
    ציטוט פורסם במקור על ידי buizel שולט צפה בהודעה
    וואי נשמע מעניין... אז על מה מבוסס גראודון??
    על מלפפון ים.

6. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    אלון אני מבין,אבל מה שדיברתי קשור למה שהוא אמר,הפוקימונים שהיו בדברים עתיקים,וזה שאמר איך קוראים לו זה בסדר. שאר הספאם יטופל,תודה.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

7. משתמש מנוסה
    שם: כגה
    טריו מזג האוויר (גראודון, קיוגר ורייקוזה) מבוססים ככל הנראה על האגדה העברית:
    זיז (רייקוזה): ציפור כל כך גדולה שיכולה לחסום את השמש עאשר היא פורסת כנפיים.
    לוויתן (קיוגר):יצור ענקי, שטני ומימי.
    בהמה (גראודון):בהמה גדולה ורבת עוצמה שמשתייכת לאדמה.

8. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי Dia צפה בהודעה
    טריו מזג האוויר (גראודון, קיוגר ורייקוזה) מבוססים ככל הנראה על האגדה העברית:
    זיז (רייקוזה): ציפור כל כך גדולה שיכולה לחסום את השמש עאשר היא פורסת כנפיים.
    לוויתן (קיוגר):יצור ענקי, שטני ומימי.
    בהמה (גראודון):בהמה גדולה ורבת עוצמה שמשתייכת לאדמה.
    יפה, אהבתי את הרעיון, גם אם אתה צודק, אז זה בטוח רק "מתבסס על" בגלל שהאישיות והתפקידים של היצורים האלה בעולם הדרש הוא שונה לגמרי.
    זיז שד'י (שד'י הוא אחד משמות ה')- זיז שד'י הוא ציפור ענקית והוא גם מסמל את החיבור בין היבשה המים והאוויר בגלל שהוא נוגע ביבשה (אולי שבתוך המים) עם הרגליים שלו, המשך הרגליים שלו בתוך המים והראש שלו כבר בשמיים (רק הראש, לא שאר הגוף חחחח). הוא גם מסמך את התלמידי חכמים שמסוגלים להתעסק בדברי תורה גבוהים ובכל זאת להיות מחוברים לעולם הזה.
    הלוויתן- חיה ימית רבת עוצמה (ואולי טיפה מרושעת) ששום כידון לא יכול לחדור את העור שלה. כל חיות הים חייבות להשמע לו לכל דבר אפילו אם הוא יגיד להם להיכנס אליו לפה כדי שהוא יוכל לאכול אותם (יש לציין שהדגים בכלל לא מתלוננים. צריך גם לציין שלוויתנים אמיתיים אוכלים רק יצורים מקרוסקופיים שקרואים "פלנקטון")
    הלוויתן מסמל גם את סוג הנערים פורק העול בעלי כל העוצמות שבעולם רק שהם מנוצלים לכיוון הלא נכון.
    הבהמה (ששמו בהמות)- יצור כביר שרובץ על אלף הרים (הרים כמו שיש בישראל, על תתחילו להתלהב) ושותה את כל שפך הירדן (הירדן של פעם, שהיו בו הרבה יותר מים).
    הבהמה גם מסמלת את הדור העצל זכל היום רק "לועס" ושיש לו גם המון אנרגיות רק לעומת הלוויתן, הוא לא משתמש בהם בכלל. גם לחשב זו לא אחת מהתכונות החזקות שלו.

האגדה על זיז שד'י נפרדת מהאגדה על הלוויתן ובהמות.
    לעתיד לבוא הקדוש ברוך הוא יפגיש בין בהמות ובין הלוויתן והם יהרגו אחד את השני ואז הצדיקים יבואו ויקחו נתחים מבשרם ויאכלו.
    וגם אם נראה לכם שהבנתם את המשל כנראה שעוד לא הבנתם כלום. כי לא הגיוני שתבינו יותר ממי שמסביר לכם על הנושא בלי שיהיה עוד מישהו שיסביר לכם ואני עוד לא הבנתי מתוך מה שאמרתי שום דבר רציני, רק דברים מעניינים. עולם הדרש והאגדה היהודי הוא עולם מורכב מאוד.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי גלעד2111 צפה בהודעה
    יפה, אהבתי את הרעיון, גם אם אתה צודק, אז זה בטוח רק "מתבסס על" בגלל שהאישיות והתפקידים של היצורים האלה בעולם הדרש הוא שונה לגמרי.
    זיז שד'י (שד'י הוא אחד משמות ה')- זיז שד'י הוא ציפור ענקית והוא גם מסמל את החיבור בין היבשה המים והאוויר בגלל שהוא נוגע ביבשה (אולי שבתוך המים) עם הרגליים שלו, המשך הרגליים שלו בתוך המים והראש שלו כבר בשמיים (רק הראש, לא שאר הגוף חחחח). הוא גם מסמך את התלמידי חכמים שמסוגלים להתעסק בדברי תורה גבוהים ובכל זאת להיות מחוברים לעולם הזה.
    הלוויתן- חיה ימית רבת עוצמה (ואולי טיפה מרושעת) ששום כידון לא יכול לחדור את העור שלה. כל חיות הים חייבות להשמע לו לכל דבר אפילו אם הוא יגיד להם להיכנס אליו לפה כדי שהוא יוכל לאכול אותם (יש לציין שהדגים בכלל לא מתלוננים. צריך גם לציין שלוויתנים אמיתיים אוכלים רק יצורים מקרוסקופיים שקרואים "פלנקטון")
    הלוויתן מסמל גם את סוג הנערים פורק העול בעלי כל העוצמות שבעולם רק שהם מנוצלים לכיוון הלא נכון.
    הבהמה (ששמו בהמות)- יצור כביר שרובץ על אלף הרים (הרים כמו שיש בישראל, על תתחילו להתלהב) ושותה את כל שפך הירדן (הירדן של פעם, שהיו בו הרבה יותר מים).
    הבהמה גם מסמלת את הדור העצל זכל היום רק "לועס" ושיש לו גם המון אנרגיות רק לעומת הלוויתן, הוא לא משתמש בהם בכלל. גם לחשב זו לא אחת מהתכונות החזקות שלו.

לעתיד לבוא הקדוש ברוך הוא יפגיש בין בהמות ובין הלוויתן והם יהרגו אחד את השני ואז הצדיקים יבואו ויקחו נתחים מבשרם ויאכלו.
    וגם אם נראה לכם שהבנתם את המשל כנראה שעוד לא הבנתם כלום. כי לא הגיוני שתבינו יותר ממי שמסביר לכם על הנושא בלי שיהיה עוד מישהו שיסביר לכם ואני עוד לא הבנתי מתוך מה שאמרתי שום דבר רציני, רק דברים מעניינים. עולם הדרש והאגדה היהודי הוא עולם מורכב מאוד.
    זה מרתק אני הייתי שקוע בזה ממש טוב שהבאתה את זה לפה!

וקרדיט לקודאק על זה:

10. משתמש מנוסה
    יש בפוקימון המון דברים שעשויים להתבסס גם על דברים קטנים מהיהדות. הרוב לא, אבל בהחלט חלק יכול להיות שכן.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי גלעד2111 צפה בהודעה

מה זה שדי'?
    וכן, אני חושב שאני צודק. הטריו האלה מבוססים על אותם יצורים.
    השרות האחרונות, לא הבנתי מה אתה רוצה. מה לא הגיוני פה?
    אנשים לא מבינים, יש ויקיפדיה.

גם הרג'ים מתבססים על האגדה העברית.
    נערך לאחרונה על ידי Dia, 07-04-2011 בשעה 05:41 PM

12. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Dia צפה בהודעה
    מה זה שדי'?
    אנשים לא מבינים, יש ויקיפדיה.

גם הרג'ים מתבססים על האגדה העברית.
    על איזה אגדה מתבססים הרג'ים?

וקרדיט לקודאק על זה:

13. משתמש מנוסה
    על הגולם, שמשרת סמכויות גבוהות מעליו. על ראשו יש כתב 'אמת'.

14. משתמש מנוסה
    חחחחחחחחח... הגולם. זה בכלל לא אגדה עברית וזה גם בכלל לא מזכיר את הרג'ים. ושוב, כמו בפעם הקודמת, יכול להיות שמשם לקחו רעיון לעשות מעיין "גלמים" אבל כנראה ששם נגמר הקשר. ואני לא זוכר שום איזכור למילה "אמת" על המצח אלה אם כן אתה מדבר על הקומיקס של אורי פינק (אם לא הבנתם לא משנה).
    מה זה שדי'?
    זה אחד משמותיו של ה' שמתייחס להתגלות של ה' לעומת הפרטים או ברמה משפחתית, ההתגלות שבה ה' נראה אל האבות.
    לא אמרתי שאתה לא צודק, רק לא נראה לי שריקואזה מצוייר כמו עוף, ולכן אני עדיין חושב שאך ורק הרעיון הראשוני של קיום היצורים נכנס כאן ולא משהו עמוק יותר מזה.
    אז אני אסברי:
    זה היה רק משהו שכדאי לציין ולא משהו חשוב במיוחד.
    זה פשוט הסוף של המשל עם בהמות והלוויתן.
    כאן רק אמרתי שאל תנסו להתייחס לזה בתור משהו שהוא יותר מסיפורים מעניינים כי בשביל באמת להבין דברים כאלו צריך ללמוד בעיון ממישהו רציני. ומצד שני אל תחשבו שכל מה שזה זה בעצם סיפורים נחמדים, אלה שבעצם אלו דברים נהדרים שחבויים מתחת לפשט. זהו זה כל ההסבר.

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    אתה טועה כאן.
    זה על על מה הרג'ים מבוססים, באלבאפדיה:
    Regice is based on the golems of Hebrew legend. The legends cast them as servants of higher powers and are said to have writing on their heads. When the writing is removed, the creature would be weakened.
    על הכתוב 'אמת' על המצח בויקיפדיה:
    אחת הגרסאות ליצירת הגולם, היה על ידי כך שהיו כותבים את השם המפורש על פיסת נייר ומניחים אותה בפיו של גוש החומר ואחר כך היו רושמים את המילה "אמת" על מצחו. כאשר היה צורך להפסיק את פעולת הגולם, נמחקה האות א' וכך הוא נותר "מת". בספרות היהודית מצויים מעט מאוד טקסטים אותנטים על גלמים.

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •