אני פה.Originally posted by InuzukaKiba@Oct 4 2008, 12:37 PM
לול
יש פה מישו?
ברח לי, מי אתה?
אמיר- אניצריכה תיאור שלך ><"
אני כותבת את הפרק XD
כבר נכנסת XDD
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-family:Tahoma\'>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל!!!! (מקושרים)</span>
</span>
</div>
יונתן,Originally posted by InuzukaKiba@Oct 4 2008, 12:46 PM
אמיר
לא ברח לך
אנחנו פשוט לאמ כיריםO:
ואתה
O:
חובב וואן פיס ונארוטו.
ואתה?
קבלו ספוילר מהסיפור XD
"לגיהנום!" הופיע מולם איש במדים צבאיים- עם תת מקלע ענק, ואיים על כולם. "אתם לא בורחים מפה!"
מעיין צרחה ויצאה מהנושא. יוסי באינטינקט גברי רצה להלחם באיש המוזר. "בוא נראה אותך!" הוא אמר והגן על הפתח. "אתה לא יוצא מפה!"
"יוסי?" שאל האיש והוריד את המקלע. הוא הוריד את המשקפיים והכובע, וחשף את פניו. "שחקתי ב- GTA " פניו של האיש- בעצם היו פניו של הנער.
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-family:Tahoma\'>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל!!!! (מקושרים)</span>
</span>
</div>
אני אמיר,פריק של נארוטו ואנימות בכלליO:Originally posted by Eustass ''Captain'&#@Oct 4 2008, 12:53 PM
יונתן,
חובב וואן פיס ונארוטו.
ואתה?
מכיר את הילה3>
---
ספוילר חמודXD
יש מפעל חתימות,מי רוצה חתימה?
שילך ויבקש XP
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
אתה קוראר את המנגה של נארוטו?Originally posted by InuzukaKiba@Oct 4 2008, 01:01 PM
אני אמיר,פריק של נארוטו ואנימות בכלליO:
מכיר את הילה3>
---
ספוילר חמודXD
קילרבי רולס!!
אני אקרא את האנימה כשיהיה פה מישו סוס כמו סאי שיבין אותי ויקרא איתיO:Originally posted by Eustass ''Captain'&#@Oct 4 2008, 01:18 PM
אתה קוראר את המנגה של נארוטו?
קילרבי רולס!!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)