Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    המשטרה עצרה את הרב דוב ליאור ואת הרב יוסף אליהו (בנו של הרב אליהו ז"ל) במהלך נסיעה במכניתם (כל אחד באופן נפרד).
    עצרו אותם בעקבות ההסכמה שנתנו לספר (לא אגיד פה מאיזה נושא הוא, בגלל שמן הסתם יהיה מי שיחלוק עלי, את דעתי אשמיע אחר כך) תורת המלך.
    עצרו את הרב דוב ליאור עקב כך שסירב להתייצב בבית המשפט (גם על זה אני אביע דעה, אבל רק אחר כך) אבל האם היה צורך לעצור אותו כך בצורה כזאת משפילה? יכלו גם לבוא אליו הבייתה. (אולי הם העדיפו לחצות את הקו האדום מאשר לחצות את הקו הירוק חחח... (המשפט שאול מהמדור הסאטירי של אבי סגל מעיתון בשבע, ואמרתי את זה כי אחרת עלולים לעשות לי בעיות))
    הרבנים בתגובה תענו שהמהלכים שהממשלה נוקטת הינם אפליה מכוונת נגד הרבנים שנועדה למנוע את זכותם הבסיסית של הרבנים לחופש הדיבור. זאת כאשר אנשים מכיוון השמאל (בייחוד אנשי אקדמיה נאורים) משמיעים קריאות לפגוע לרעה ואף להרוג מתנחלים, ולא בית המשפט ולא הממשלה ולא התקשורת מעירים להם.

כל אחד יכול להביע את דעתו בדיון הזה ולא משנה מה דעתו, בתנאי שיקשיב לדעות של אחרים ולא יזרוק משפטים לא קשורים או חסרי כל טעם.
    אני מבקש לשמור על תחושה נעימה בדיון בלי לקלל להעליב או להספאים. תודה, ודיון נעים.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    לא הבנתי כלום...
    מי אלה הרבנים?
    מזה תורת המלך?
    אפשר כתבת מקור..?

3. with great power comes great responsibility
    גם אני אשמח לכתבת מקור.
    אני לא יכול לתת דעה בלי לדעת מה זה:"תורת המלך".

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    אתם לא יודעים? זה הספר ההוא שעשו עליו תרררם ענקי, בגלל שבתוכו הוא מציין מקרים שבהם מותר (תיאורתית או לא, זה תלוי טיפה) לפי ההלכה להרוג גויים. אני לא רציתי להביא לכם את הידע על מה זה, בגלל שאז זה לא דיון טוב, בגלל שאתם בעצם יודעים עליו מה שאני אחליט ולכן גם לא אמרתי עליו הכול אלה מה שבדרך כלל אומרים עליו.
    ואין לי בדיוק כתבות מקור בגלל שזה לא נושא ממוקד ואני לא יודע ממש איפה אפשר למצוא עליו "בצד השני של המתרס" וקיוותי שאתם תביאו אותו (אני ימני דתי). ומהצד שלי בכלל אין שום דבר ממוקד. נסו לגגל "תורת המלך". נראה מה יצא. לגבי מעצר הרבנים: http://www.moreshet.co.il/web/news/n...?kategory=1100
    טיפה קשה להביא רק את הכתבות הנחוצות כמעט הכל שם קשור חוץ משתיים שלושה כתבות.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •