המשטרה עצרה את הרב דוב ליאור ואת הרב יוסף אליהו (בנו של הרב אליהו ז"ל) במהלך נסיעה במכניתם (כל אחד באופן נפרד).
עצרו אותם בעקבות ההסכמה שנתנו לספר (לא אגיד פה מאיזה נושא הוא, בגלל שמן הסתם יהיה מי שיחלוק עלי, את דעתי אשמיע אחר כך) תורת המלך.
עצרו את הרב דוב ליאור עקב כך שסירב להתייצב בבית המשפט (גם על זה אני אביע דעה, אבל רק אחר כך) אבל האם היה צורך לעצור אותו כך בצורה כזאת משפילה? יכלו גם לבוא אליו הבייתה. (אולי הם העדיפו לחצות את הקו האדום מאשר לחצות את הקו הירוק חחח... (המשפט שאול מהמדור הסאטירי של אבי סגל מעיתון בשבע, ואמרתי את זה כי אחרת עלולים לעשות לי בעיות))
הרבנים בתגובה תענו שהמהלכים שהממשלה נוקטת הינם אפליה מכוונת נגד הרבנים שנועדה למנוע את זכותם הבסיסית של הרבנים לחופש הדיבור. זאת כאשר אנשים מכיוון השמאל (בייחוד אנשי אקדמיה נאורים) משמיעים קריאות לפגוע לרעה ואף להרוג מתנחלים, ולא בית המשפט ולא הממשלה ולא התקשורת מעירים להם.
כל אחד יכול להביע את דעתו בדיון הזה ולא משנה מה דעתו, בתנאי שיקשיב לדעות של אחרים ולא יזרוק משפטים לא קשורים או חסרי כל טעם.
אני מבקש לשמור על תחושה נעימה בדיון בלי לקלל להעליב או להספאים. תודה, ודיון נעים.