Pokemon - Age of Revolution
~אין מקום~
אישור חדש :
פורסם במקור על ידי LordAbizi
דבריי המנהל
שלום לכם משתתפים יקרים.
ברוכים הבאים למשחק מס' 7 שלי בפורום חת"ם.
שמי שחר , והינני מזמין אתכם להשתתף במשחק מהנה ומאתגר שהכנתי משילוב של כל המשחקים שעשיתי עד כה.
הפעם יהיה לי זמן כפי שאתם יודעים עכשיו זה חופש,
אבל לא באתי לדבר עליי , אלה על המשחק החדש שלי.
שמו כפי שאתם רואים בכותרת הוא " Age Revolution of Pokemon " שיתעסק כמובן על פי שמו בעידן של מהפכה בעולם הפוקימון.
עדיין הכל לא מובן?
מה עידן של מהפכה אומר?
תדעו עוד מעט , שווה לחכות ולראות.
רקע המשחק
"רעש חזק נשמע מעבר לרחוב , וזה היה מוזר " לפחות לפי מה שחשבתי.
" התקרבתי לעבר הסלון כדי להתבונן מחוץ לחלון "
" הטלפון צלצל , לא עניתי אך הוא צלצל שוב ושוב אב...." ~טוייץ~ (הטלוויזיה נסגרה) " חרא סרט " אתה ממלמל לעצמך כאשר אתה עולה במדרגות לכיוון החדר שלפתע נשמע צלצול בדלת.
' מי זה יכול להיות בשעה כזאת ' אתה חושב לעצמך , מתקרב לדלת ומציץ בחור של הדלת כדי לבדוק מי זה.
לשמחתך אתה לא רואה אף אחד , אבל בכל זאת אתה פותח את הדלת ומגלה שישנה קופסא שנמצאת על השטיח בכניסה.
אתה לוקח אותה מכניס אותה פנימה ומניח על השולחן, אתה פותח אותה לאט ורואה שיש בה רק מעטפה.
אתה פותח אותה וקורא לא בשיא הפוקוס.
~בינתיים מצדה המזרחית של העיר~
" שמעתי שהלילה סוף סוף יוצאים להתקפה , " אהם.. ממי שמעת את השטויות האלה "
מנהיג צוות ריאזור : " חיילים על הרגליים , אנחנו יוצאים להתקפה עכשיו " הוא מסתובב והלך לחדרו.
השער נפתח , אור בוקע לתוך המפקדה והחיילים יוצאים החוצה אחד אחד.
~מצידה המערבית של העיר~
מנהיג מפקדת דיאגר : " חיילים! אנחנו עומדים לצאת לשם , הגיע הזמן לקחת חזרה את טבעת הכאוס שלנו 'או, או דיאגר!' "
החיילים עומדים בשורה וצועקים ' או, או דיאגר! "
יורדים לקומת הקרקע ויוצאים עם הצוללות קדימה לעברה השני של העיר.
~חזרה לביתך~
כאשר לך אין מושג מן המתרחש וממשיך לקרוא את המכתב שכתוב בו :
" ___ אני זקוק דחוף ל(וולפיקס) אני מחכה לך ליד הגשר"
' אוי נו באמת למהעכשיו..' אתה מוציא את הפוקדור של וולפיקס , שם נעליים ויוצא לכיוון הגשר של העיר.
אתה הולך לך ברחובות הרייקים והמוארים יחד עם וולפיקס שמדלג לו,
כאשר אתם רואים את הגשר מרחוק אתם מרגישים רעד חזק באדמה , כעבור כמה שניות הוא נגמר ואתם ממשיכים ללכת , כשלפתע אתה רואה חייל הולך עם נשק כבד ומבחין בך , כאשר הוא מסתכל עליך הוא צועק " דיאגר בוי , דיאגר בוי " ואז אתה רואה ששני חיילים מתקרבים אליך ואחד מהם זורק פוקדור ששמנו יוצא(אוניקס) אתה מרוב הפחד מתחיל לברוח אבל וולפיקס משתמש בלהבה ופוגע ומכעיס את אוניקס , והוא משתמש בראשו ופוגע באדמה והורסת את הגשר , אתה מתסכל על הגשר ולא רואה עליו אף אחד , שכנראה קרא לו משהו , ואז אתה רץ לכיוון וולפיקס לוקח אותו בידך ובורח , אך אוניקס שוב מכה בחוזקה ואדמה ואתה אף ישר לכיוון העמק שעליו עובר הגשר.
הינך מצליח לאחז בפסגה כדי שלא תיפול.
אתה מתחיל להלחץ ואומר לוולפיקס " תברח חבר תציל את עצמך " כי כבר איבדת את הפוקדור שלו , וולפיקס מסרב עם הראש ומתחיל לבכות, אך אתה מצווה עליו לברוח , אך הוא שוב מסרב הוא מתקרב אליך יותר ויותר.
ברגע הנגיעה שלו בך אוניקס משתמש שוב במכה רעד אדמה ומפיל אתכם לתוך העמק.אתה תופס שוב את אחד האבנים הבולטות ומנסה לטפס אבל הרעש החזק שאוניקס עשה העיר כמה(בידרלים) שדוקרות אותך לך ואתה נופל מהצוק.
~כעבור זמן לא ידוע~
" ילד .... " אתה שומע חלש כאשר אתה מסחורר נורא, " ילד.... " אתה שומע שוב ומנסה לפקוח את העיניים לאט ורואה צללית של בן אדם.
אך כעבור כמה שניות אתה מתעלף שוב.
מזה "עידן המהפכה של הפוקימון?"
זהו עידן שבו כל סוגי הפוקימונים נמצאים ביחד , במחוז אחד.
אתה בוחר באיזה אופי , דרך ואיך להתחיל את המסע שלך.
בתור טכנולוג ,דייג או אפילו איש רגיל ותמים.
אך לכל אחד מהם ישנו תפקיד שונה , שבעזרתו אתם הופכים את העולם הפוקימון לעולם טוב יותר,
זה עידן של מהפכות , הרעים נמצאים בשיאם , טכניקות חדשות נוצרו בעזרת פריטים טכנולוגים ופרימיטיביים בטבע.
והכל עובד למטרה אחת אך אותה תדע בסוף המסע שלך .
אז תצא עכשיו ותלמד עוד על העידן הנפלא הזה בעולם הפוקימונים.
בהצלחה במסע.
חוקי המשחק
1. כל חוקי הפורום הגלובאלים של הפורים חלים בהחלט במשחק.
2. כל חוקי פורום חת"מ בהנחיות של מנהלי הפורום חלים גם כאן.
3. אין להספים כמו תגובות ( " דילגת עליי" , " איזה מתקפות יש לי? " ) תגובות אלה בפרטי בלבד.
4. לא לקלל להשמיץ את מנהל המשחק או כל משתתף אחר.
5. אין להשתמש בהודעה כפולה ( דאבל פוסט ) בשביל זה יש את מקש עריכה
6. כל מי שלא יגיב כבר זמן ארוך ללא אישור או סיבה , אני אשקול את עתידו במשחק.
7. רק המשתתפים רשאים להגיב במשחק זה , תגובה של אדם של משתתף/נרשם עונש לשיקול מנהלי הפורום.
7. החוק הכי חשוב שיש , להנות!