Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 32
  1. משתמש מנוסה
    שם: חנות אדידס
    כינוי :adidas
    שם : קייל
    זכר/נקבה : זכר
    תיאור: קייל הוא גובה ומתנשא ל1.86.
    קייל הוא בעל מבנה גוף רחב ומוצק ופניו מעט חיוורות.
    שיערו הקצר הוא בצבע חום כהה ועיניו בוהקות בצבע תכלת בהיר במיוחד.
    אופי : בסביבה מלאה אנשים קייל הוא שקטן וביישן וליבו מכיל רק טוב טהור.
    רקע אישי : קייל נהנה מחיים נורמטיבים ושקטים בפרברים יחד עם הוריו העשירים.
    מכיוון שקייל היה בן יחיד הוריו פינקו אותו ודאגו למלא את בקושתיו ולהביא לו בכל מה שהוא חופץ.
    במהלך כל השנים האלו חי קייל בשמחה ואושר שכסף מגבה אותו תמיד בלי לדעת מה הוא מקור הפרנסה האמיתי של שני הוריו.
    הוריו של קייל היו רוצחים שכירים מיוחדים שבקריירה שלהם רצחו מאות אנשים וכך הם עשו את הכסף האמיתי ובאותו הזמן גם הסתירו עובדה זו מקייל.
    כאשר היה נער וחזר מאימון הכדורסל שלו הופתע לגלות קייל בית ריק מאיש.
    הוא התחיל לחפש את הוריו ברחבי הבית הגדול ושם לב לחדשות שבטלוויזיה איתם הכותרת:"זוג נרצח בצורה חשודה ללא מידע על הרוצחים".
    קייל התחיל לחשוב כמה נורא זה ולבסוף כאשר החדשות הראו את תמונות הזוג הוא נדהם לגלות שאלו שני הוריו,האוהבים והדואגים שוכבים להם מתים בזירת הפשע.
    קייל פרץ בבכי ומאז המקרה נהיה מופנם מאוד.
    הוא עבר להיות בחסות דודתו לוסי שבניגוד להוריו הייתה ענייה וחסרת כל אך בכל זאת פתחה לו בפניו את ביתה ומאז הוא גר אצלה.
    עבודה : מאמן
    פוקימון התחלתי : באלבזור
    ציוד : אוהל,שק שינה
    הערות/הארות : בהצלחה במשחק גם אם לא תרשום אותי
    ציון ראשוני : 8 למרות שהמשחק נראה מצוין יהיה ניתן לשפוט אותו עם הזמן בהמשך לפי תגובות והמשכים.

2. משתמש מנוסה
    שם: זה פרטי

כינוי : lucario
    שם : איתי בלאק
    תיאור: חולצה שחורה עם ציור של להבה עליה, כובע שחור עם ציור של עצם עליו, מכנסי ג'ינס שחורים ונעלים לבנות.
    אופי :שחצן, אסטרטג, חברותי אך לפעמים קשוח.
    רקע אישי : איתי נולד לאבא חוקר ואמא מתאמת.
    איתי לא אהב פוקימונים, כי פעם זאנגרוס אחד שרט אותו בחוזקה, מה שגרם לצלקת על פניו.
    איתי שנא פוקימונים מאז, וכל פעם שראה פוקימון, התרחק ממנו.
    יום אחד, שטייל, להקה של סיל הקיפה אותו.
    למזלו, צץ משום מקום ריאולו וצ'ארמנדר, שחיסלו את הסילים האלו.
    איתי מאז אהב פוקימונים ותמיד שיחק איתם, וידע, שיתחיל את המסע כדי לנקום בצוות הרשע, יבחר בצ'ארמנדר ויתפוס את הריאולו שעזר לו.
    פוקימון התחלתי : צ'ארמנדר..
    ציוד : פוכדורים, מפה..
    הערות/הארות : משחק יפה, ואני רוצה את הריאולו מהרקע.
    ציון ראשוני : לדעתי 9..

3. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    כינוי : גלעד2111

שם : גלעד

תיאור : גבוהה, שיער חום הולך לכל מקום עם מכנסי דגמ"ח מרטבי כיסים.

אופי : נחמד, לא מתנסה, עם בעיות תקשורת. היפר אקטיבי, לא שומר טינה קמעט בכלל (נניח שהוא רב עם החבר שלו, אחרי חמש דקות החבר שלו יכול לזרוק לו הערה מעליבה וגלעד לא יבין למה בגלל שהוא כבר עבר הלאה מהמריבה).

רקע אישי : גלעד היה ילד מעניין. הוא תמיד התנהג נחמד לכולם תמיד שמח לעזור. מצד שני הוא צמיד נכנס למריבות. בהתחלה הוא רב רק עם "הילדים המציקים" של השכונה שניצלו את זה שהוא לא הבין ושהוא היה תמים כדי לפגוע בו.
    בגלל שתמיד פגעו בו בגלל שהוא לא הבין איך להתייחס לאנשים, גלעד נהיה חשדן ורב עם כל מי שנכנס לתוך החיים שלו (לא שזעזר למישהו, לא לגלעד, כי הוא עדיין נפגע מהאחרים שרצו לפגוע בו, להפך, הוא היה אפילו יותר פגיע. ולא למי שרצה באמת להתחבר אליו)
    גלעד ברח ליער הקרוב לעיר הולדתו לעיתים קרובות. אני כותב "ברח" אבל הוא יותר ברח מעצמו מאשר מאחרים, הוא היה צריך מקום שבו יוכל להירגע מכל האנשים, והוא היה צריך מישהו לבטוח בו שהוא יוכל לדעת במאה אחוז שהוא לא ירצה לפגוע בו.
    גלעד התיישב על סלע ובתחיל לבכות, לפתע הגיע טריקו ליער וניסה להבין למה גלעד בוכה. גלעד התחבר עם הטריקו ובזכות הפוקימונים, שבהם הוא יכל לבטוח במאה אחוז, הוא למד איך מתנהגים בחברה. גלעד חזר לעירו וחזר להיות לבן אדם שמח וחברותי. ולימים הוא החליט לצאת למסע שלו עם טריקו.

עבודה : מאמן פוקימונים.

פוקימון התחלתי : בלבזאר (סתם, שוב צחקתי. טריקו כמובן).

ציוד : leftover, פוקדור שווה.

הערות/הארות : אני ממש לא אוהב פוקימונים מהדור הרביעי והלאה. אני לא מתכוון לתפוס אותם בכלל.

ציון ראשוני : נראה לי בערך 8/10 (שמונה מתוך עשר) זה מה שאנ ירואה בינתיים (אל תצפה להתחנפות) אבל זה נראה כמו משחק שיכול להפתיע, אז אל תאכזב.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

4. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    כינוי :niro275
    שם :לוק יופיטר
    תיאור :
    אופי : קצת משתחצן לפעמים, והוא לא מסתדר מי-יודע-מה עם אנשים, אך הוא מחשב כל מהלך ומהלך שיכול לקרות אם הוא יעשה משהו. עוד ייתגלה במהלך המשחק.
    רקע אישי : לוק נולד באוהל, באמצע המחוז. אימו ואביו נודו מהעיר שחיו בה והם נדדו כל הזמן במחוז. אביו של לוק היה צייד פוקימונים, והוא אהב מאוד פוקימוני אש. אימו הייתה מדענית, אך לא היה לה את הציוד הנדרש באוהל, כך שלא יכלה לעשות מחקרים טובים מאוד... כשלוק היה בן 4, אימו מתה כשעדר של ריהורן רצו לעבר האוהל והיא הצילה את לוק בכך שזרקה אותו, אבל זה עלה לה בזמן שהיה לה לברוח מהריהורן. מאז לוק שונא את הפוקימונים האלו, אף-על-פי שהוא לא ממש שונא את ריידון, כי הוא עזר למצוא את אימו והצטער על הטעות. כשלוק גדל אביו חלה במחלה קשה, והוריש לו את כל הציוד שלו. הוא נדד עם אביו לצפון המחוז כדי למצוא שם צמח שיכול לרפות את מחלתו, והוא הצליח חלקית. הצמח גרם לאביו להכנס לתרדמת, אז הוא הביא אותו למרכז פוקימונים ושם אותו לשכב שם באחת המיטות. לוק נשבע שהוא עוד יצליח להציל את אבא שלו, והחליט להיות צייד פוקימונים כדי שיוכל לתפוס פוקימונים שיצילו את אביו. לוק גדל כשהוא נודד, ובמהלך חייו הוא פגש בהרבה פוקימונים מיוחדים, אבל אחד מהם זכור לו מאוד: אמבראון. האמבראון שהוא פגש הציל את החייים שלו, כשהוא ניסה לתפוס פיג'י. הוא התחיל לשים מלכודות, והפיג'י נפל לתוך מלכודת שדי הכאיבה לו, אז הוא צווח והגיעה להקה של פיג'י, פיג'יוטו ופיג'יוט שתקפו את לוק. אמבראון בא כשלוק היה פצוע מאוד והבריח את הלהקה, ומאז לוק אהב מאוד את האמבראון הזה. לוק נשבע שהוא עוד יינקום במי שנידה אותו ואת משפחתו מהעיר, כי רק בגללו הוריו לא מתפקדים!
    עבודה : צייד פוקימונים
    פוקימון התחלתי : צ'יקוריטה
    ציוד : משקפי חום והשעון הזה שיש לשומרי פוקימונים שחכתי איך קוראים לו...
    הערות/הארות : נראה לי מגניב שכל הדורות במקום אחד... והייתי רוצה למצוא איווי או ישר אמבראון
    ציון ראשוני : 9.7 כי בכל זאת, אין כזה דבר מושלם, אנחנו לא רובוטים... אבל משחק מעולה!
    נערך לאחרונה על ידי סבתא כרמלה, 07-05-2011 בשעה 12:09 AM

5. Retired
    שם: Ashar
    ציטוט פורסם במקור על ידי niro275 צפה בהודעה
    כינוי :niro275
    שם :לוק יופיטר
    תיאור :
    אופי : קצת משתחצן לפעמים, והוא לא מסתדר מי-יודע-מה עם אנשים, אך הוא מחשב כל מהלך ומהלך שיכול לקרות אם הוא יעשה משהו. עוד ייתגלה במהלך המשחק.
    רקע אישי : לוק נולד באוהל, באמצע המחוז. אימו ואביו נודו מהעיר שחיו בה והם נדדו כל הזמן במחוז. אביו של לוק היה צייד פוקימונים, והוא אהב מאוד פוקימוני אש. אימו הייתה מדענית, אך לא היה לה את הציוד הנדרש באוהל, כך שלא יכלה לעשות מחקרים טובים מאוד... כשלוק היה בן 4, אימו מתה כשעדר של ריהורן רצו לעבר האוהל והיא הצילה את לוק בכך שזרקה אותו, אבל זה עלה לה בזמן שהיה לה לברוח מהריהורן. מאז לוק שונא את הפוקימונים האלו, אף-על-פי שהוא לא ממש שונא את ריידון, כי הוא עזר למצוא את אימו והצטער על הטעות. כשלוק גדל אביו חלה במחלה קשה, והוריש לו את כל הציוד שלו. הוא נדד עם אביו לצפון המחוז כדי למצוא שם צמח שיכול לרפות את מחלתו, והוא הצליח חלקית. הצמח גרם לאביו להכנס לתרדמת, אז הוא הביא אותו למרכז פוקימונים ושם אותו לשכב שם באחת המיטות. לוק נשבע שהוא עוד יצליח להציל את אבא שלו, והחליט להיות צייד פוקימונים כדי שיוכל לתפוס פוקימונים שיצילו את אביו. לוק גדל כשהוא נודד, ובמהלך חייו הוא פגש בהרבה פוקימונים מיוחדים, אבל אחד מהם זכור לו מאוד: אמבראון. האמבראון שהוא פגש הציל את החייים שלו, כשהוא ניסה לתפוס פיג'י. הוא התחיל לשים מלכודות, והפיג'י נפל לתוך מלכודת שדי הכאיבה לו, אז הוא צווח והגיעה להקה של פיג'י, פיג'יוטו ופיג'יוט שתקפו את לוק. אמבראון בא כשלוק היה פצוע מאוד והבריח את הלהקה, ומאז לוק אהב מאוד את האמבראון הזה. לוק נשבע שהוא עוד יינקום במי שנידה אותו ואת משפחתו מהעיר, כי רק בגללו הוריו לא מתפקדים!
    עבודה : צייד פוקימונים
    פוקימון התחלתי : שינקס
    ציוד : משקפי חום והשעון הזה שיש לשומרי פוקימונים שחכתי איך קוראים לו...
    הערות/הארות : נראה לי מגניב שכל הדורות במקום אחד... והייתי רוצה למצוא איווי או ישר אמבראו
    ציון ראשוני : 9.7 כי בכל זאת, אין כזה דבר מושלם, אנחנו לא רובוטים... אבל משחק מעולה!
    אחי שינקס תפוס תבחר פוקימון אחר שהוא לא -

ציטוט פורסם במקור על ידי גלעד2111 צפה בהודעה
    כינוי : גלעד2111

שם : גלעד

תיאור : גבוהה, שיער חום הולך לכל מקום עם מכנסי דגמ"ח מרטבי כיסים.

אופי : נחמד, לא מתנסה, עם בעיות תקשורת. היפר אקטיבי, לא שומר טינה קמעט בכלל (נניח שהוא רב עם החבר שלו, אחרי חמש דקות החבר שלו יכול לזרוק לו הערה מעליבה וגלעד לא יבין למה בגלל שהוא כבר עבר הלאה מהמריבה).

רקע אישי : גלעד היה ילד מעניין. הוא תמיד התנהג נחמד לכולם תמיד שמח לעזור. מצד שני הוא צמיד נכנס למריבות. בהתחלה הוא רב רק עם "הילדים המציקים" של השכונה שניצלו את זה שהוא לא הבין ושהוא היה תמים כדי לפגוע בו.
    בגלל שתמיד פגעו בו בגלל שהוא לא הבין איך להתייחס לאנשים, גלעד נהיה חשדן ורב עם כל מי שנכנס לתוך החיים שלו (לא שזעזר למישהו, לא לגלעד, כי הוא עדיין נפגע מהאחרים שרצו לפגוע בו, להפך, הוא היה אפילו יותר פגיע. ולא למי שרצה באמת להתחבר אליו)
    גלעד ברח ליער הקרוב לעיר הולדתו לעיתים קרובות. אני כותב "ברח" אבל הוא יותר ברח מעצמו מאשר מאחרים, הוא היה צריך מקום שבו יוכל להירגע מכל האנשים, והוא היה צריך מישהו לבטוח בו שהוא יוכל לדעת במאה אחוז שהוא לא ירצה לפגוע בו.
    גלעד התיישב על סלע ובתחיל לבכות, לפתע הגיע טריקו ליער וניסה להבין למה גלעד בוכה. גלעד התחבר עם הטריקו ובזכות הפוקימונים, שבהם הוא יכל לבטוח במאה אחוז, הוא למד איך מתנהגים בחברה. גלעד חזר לעירו וחזר להיות לבן אדם שמח וחברותי. ולימים הוא החליט לצאת למסע שלו עם טריקו.

עבודה : מאמן פוקימונים.

פוקימון התחלתי : בלבזאר (סתם, שוב צחקתי. טריקו כמובן).

ציוד : leftover, פוקדור שווה.

הערות/הארות : אני ממש לא אוהב פוקימונים מהדור הרביעי והלאה. אני לא מתכוון לתפוס אותם בכלל.

ציון ראשוני : נראה לי בערך 8/10 (שמונה מתוך עשר) זה מה שאנ ירואה בינתיים (אל תצפה להתחנפות) אבל זה נראה כמו משחק שיכול להפתיע, אז אל תאכזב.
    אחלה חוש הומור יש לך אחי...
    רשום

ציטוט פורסם במקור על ידי lucario צפה בהודעה

כינוי : lucario
    שם : איתי בלאק
    תיאור: חולצה שחורה עם ציור של להבה עליה, כובע שחור עם ציור של עצם עליו, מכנסי ג'ינס שחורים ונעלים לבנות.
    אופי :שחצן, אסטרטג, חברותי אך לפעמים קשוח.
    רקע אישי : איתי נולד לאבא חוקר ואמא מתאמת.
    איתי לא אהב פוקימונים, כי פעם זאנגרוס אחד שרט אותו בחוזקה, מה שגרם לצלקת על פניו.
    איתי שנא פוקימונים מאז, וכל פעם שראה פוקימון, התרחק ממנו.
    יום אחד, שטייל, להקה של סיל הקיפה אותו.
    למזלו, צץ משום מקום ריאולו וצ'ארמנדר, שחיסלו את הסילים האלו.
    איתי מאז אהב פוקימונים ותמיד שיחק איתם, וידע, שיתחיל את המסע כדי לנקום בצוות הרשע, יבחר בצ'ארמנדר ויתפוס את הריאולו שעזר לו.
    פוקימון התחלתי : צ'ארמנדר..
    ציוד : פוכדורים, מפה..
    הערות/הארות : משחק יפה, ואני רוצה את הריאולו מהרקע.

ציון ראשוני : לדעתי 9..
    תרחיב את הרקע אחי הוא מאוד קצר ודליל

ציטוט פורסם במקור על ידי adidas צפה בהודעה
    כינוי :adidas
    שם : קייל
    תיאור: קייל הוא גובה ומתנשא ל1.86.
    קייל הוא בעל מבנה גוף רחב ומוצק ופניו מעט חיוורות.
    שיערו הקצר הוא בצבע חום כהה ועיניו בוהקות בצבע תכלת בהיר במיוחד.
    אופי : בסביבה מלאה אנשים קייל הוא שקטן וביישן וליבו מכיל רק טוב טהור.
    רקע אישי : קייל נהנה מחיים נורמטיבים ושקטים בפרברים יחד עם הוריו העשירים.
    מכיוון שקייל היה בן יחיד הוריו פינקו אותו ודאגו למלא את בקושתיו ולהביא לו בכל מה שהוא חופץ.
    במהלך כל השנים האלו חי קייל בשמחה ואושר שכסף מגבה אותו תמיד בלי לדעת מה הוא מקור הפרנסה האמיתי של שני הוריו.
    הוריו של קייל היו רוצחים שכירים מיוחדים שבקריירה שלהם רצחו מאות אנשים וכך הם עשו את הכסף האמיתי ובאותו הזמן גם הסתירו עובדה זו מקייל.
    כאשר היה נער וחזר מאימון הכדורסל שלו הופתע לגלות קייל בית ריק מאיש.
    הוא התחיל לחפש את הוריו ברחבי הבית הגדול ושם לב לחדשות שבטלוויזיה איתם הכותרת:"זוג נרצח בצורה חשודה ללא מידע על הרוצחים".
    קייל התחיל לחשוב כמה נורא זה ולבסוף כאשר החדשות הראו את תמונות הזוג הוא נדהם לגלות שאלו שני הוריו,האוהבים והדואגים שוכבים להם מתים בזירת הפשע.
    קייל פרץ בבכי ומאז המקרה נהיה מופנם מאוד.
    הוא עבר להיות בחסות דודתו לוסי שבניגוד להוריו הייתה ענייה וחסרת כל אך בכל זאת פתחה לו בפניו את ביתה ומאז הוא גר אצלה.
    פוקימון התחלתי : באלבזור
    ציוד : אוהל,שק שינה
    הערות/הארות : בהצלחה במשחק גם אם לא תרשום אותי
    ציון ראשוני : 8 למרות שהמשחק נראה מצוין יהיה ניתן לשפוט אותו עם הזמן בהמשך לפי תגובות והמשכים.
    רשום אחי ^_^

ציטוט פורסם במקור על ידי Sasuke Kun צפה בהודעה
    כינוי : Sasuke Kun
    שם : סאסקה.
    תיאור :
    אופי : אדם טוב לב, בעל בטחון עצמי ואסרטיבי
    רקע אישי : סאסקה נולד במחוז יונובה ועבר לסינו.הוא נולד לאבא מדען ואמא רופאה,ויש לו אח גדול בשם ריצ'ארד שהיה נחמד אליו.יום אחד, כשסאסקה היה בן 9, קרה דבר נורא.סאסקה איחר לביתו וראה שהאורות בביתו סגורים.לפי השעה, סאסקה לא חשב שכל האורות יהיו סגורים בביתו, הרי הוריו נמצאים בביתו בשעה כזו, ובד"כ האורות דלוקים.זו לא הייתה הפסקת חשמל, כי שאר האורות בבניין היו דלוקים.סאסקה נכנס לביתו וראה את הנורא מכל.הוריו שכובים על הרצפה, וריצ'ארד עם זורארק לידם עומד."מה קרה פה?" סאסקה שאל את אחיו הגדול בבהלה "מי עשה זאת לאמא ואבא?" "זה הייתי אני.אני הרגתי אותם." אמר לו אחיו ריצ'ארד "למה עשית את זה?" בכעס רב שאל סאסקה את אחיו הגדול "צוות פלזמה ציווה עליי" אמר לו אחיו הגדול.סאסקה חווה סיוטים רבים על הזורארק של אחיו ריצ'ארד ועל היום הנורא הזה.סאסקה ברח מביתו ועבר לעיר טווינליף,וגדל שם עד גיל 13,עד לאותו היום.
    עבודה : מאמן.
    פוקימון התחלתי : צ'ימצ'אר.
    ציוד : אוכל פוקימונים , אופניים , פוקדע משוכלל , נעלי ריצה,אוהל.
    הערות/הארות :
    ציון ראשוני : 10.

רשום אח שלי

התחלה עוד כמה דקות
    פרישה

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    כינוי : ZiGaG
    שם : קודק (במשחק) אלון (אמיתי)
    תיאור :
    אופי : חכם,אוהב ללמוד על פוקימונים,תמיד מוכן לעזור וטוב לב
    רקע אישי : קודק הוא ילד שובב מאוד . כשהיה קטן הוא היה חובב טבע ואוהב לצלם פוקימונים ולהשקיף עליהם בזמן שהם משחקים.
    כשקודק היה קטן הוא ישן ובאמצע הלילה פתאום התחילה לפרוץ אש קודק פחד נורא ולא ידע מה לעשות .
    הוא ירד לחדר הוריו אך לא מצא אותם והוא הרגיש חסר אונים לפתע הוא ראה מכבי אש עם פוקימוני מים מכבים את השריפה הוא ידע שהוא רוצה גם פוקימון מים.
    יום אחד הוא הלך עם הוריו לחוף וראה אושוואט קטן , הוא שיחק עם האושוואט והם נהנו .לאחר כמה שבועות הוא ירד לשם ולא ראה אותו אך הוא ראה את הצדפה שלו לבדה.
    הוא בכה ובכה והחליט שהוא רוצה עוד אושוואט שיהיה חבר שלו בגלל זה הוא רוצה אושוואט כהתחלתי.
    פעם הוא הלך לו בתוך היער וראה משהו זוהר שנתן עצים כוחות והם התחילו לצמוח בזמן שהמשהו הזוהר הזה נתן להם כוחות הוא נפגע כתוצאה מכך ונשאר רדום ביער.
    לפתע הוא פקח את עיניו וראה אותו בתוך בקשתה קטנה ולידו ישב איש מבוגר שאמר לו "בבוא היום..אתה תקבל פוקימון התחלתי כמו כולם..רק תזכור לטפל בוא יפה ! " ולפתע האיש הפך לאור ירוק ונעלם. קודק נשאר מופתע מהמקרה ולפתע גם נעלם וכאילו 'שוגר' בחזרה לביתו .
    הוא לא שוכח את המקרה הזה עד היום.
    פוקימון התחלתי : אושוואט
    תגים:
    ציוד : אופניים , אוכל לפוקימונים
    הערות/הארות : זה של המשחק הישן אתה יודע,בו הייתי רשום..מקווה להירשם שוב
    ציון ראשוני : 9 ואני בטוח שזה כבר ישתנה D:

Spoiler ספוילר

7. Retired
    רשום אלון

התחלה מתחתי!

פרישה

8. Retired
    התחלה
    ~שעה אינה ידועה~
    אחרי הנפילה מהצוק לתוך המדרון הייתה קשה.
    לאט לאט אתה פוקח את עינך , אך אתה רואה צלליות לבנות שזזות ~סחרחורת~ ...
    אתה עוצם את העיניים שוב ונרדם.
    ~אחרי זמן לא ידוע~
    אתה מרגיש לקלוקים מדגדגים בפנים אתה פותח את עיניך ורואה את וולפיקס חבוש ברגלו הקדמית הימנית.
    אתה מנסה לקום ואתה מגלה שאתה בתוך מבנה שדומה לאוהל ענקי , אתה מתרומם מהמיטה שאתה שוכב עליה ומסתכל סביבך.
    וולפיקס רץ החוצה ולאחר כמה שניות חוזר ואיתו אתה רואה מאמן צעיר/פרופסור/מתאם/חוקר שמסתכל עליך במבט מוזר.
    האיש : " או סוף סוף התעוררת.... נרדמת לכמה ימים בינתיים טיפלתי לך יפה בוולפיקס " הוא מגחח..
    " מה שמך אדוני? ויש לך מושג איך הגעת לכאן פצוע ככה?"
    פרישה

9. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ציטוט פורסם במקור על ידי NapTime צפה בהודעה
    התחלה
    ~שעה אינה ידועה~
    ~אחרי זמן לא ידוע~
    אתה מרגיש לקלוקים מדגדגים בפנים אתה פותח את עיניך ורואה את וולפיקס חבוש ברגלו הקדמית הימנית.
    אתה מנסה לקום ואתה מגלה שאתה בתוך מבנה שדומה לאוהל ענקי , אתה מתרומם מהמיטה שאתה שוכב עליה ומסתכל סביבך.
    וולפיקס רץ החוצה ולאחר כמה שניות חוזר ואיתו אתה רואה מאמן צעיר/פרופסור/מתאם/חוקר שמסתכל עליך במבט מוזר.
    האיש : " או סוף סוף התעוררת.... נרדמת לכמה ימים בינתיים טיפלתי לך יפה בוולפיקס " הוא מגחח..

"תודה שטיפת בו.." אני אומר לו בהתחלה ומנסה לקום קצת, להתאושש.
    "השם שלי הוא בלייק.. הדבר היחיד שאני זוכר מהפציעה הוא שנפלתי מגשר.. חוץ מזה כלום" אני מוסיף אחר כך עדיין מתאושש.
    חמוף

10. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    התחלה

~שעה אינה ידועה~
    ~אחרי זמן לא ידוע~

"שמי הוא.." אמלמל ואקטע את דיבוריי, "שמי הוא קודק,אני לא ממש זוכר כיצד נפצעתי..אני חושב ש.." אמלמל שוב ואקטע שוב את דברי.
    "אני חושב שנפלתי מגשר כלשהוא" אומר.
    לאחר מכן אומר "תודה לך,רק רגע", אצא מהמקום ואסתכל איפה אני.

Spoiler ספוילר

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    התחלה
    ~שעה אינה ידועה~
    ~אחרי זמן לא ידוע~
    אני אומר לאיש הצעיר " תודה שטיפלת בי ועזרת לי לרפא את פצעי.שמי לי ואני חוקר פוקימונים.אם זכרוני לא מטעה אותי אז אני זוכר שנפלתי מאיזה צוק גבוה .לאחר שנפלתי נראה לי שקיבלתי מכה קשה ואיבדתי את הכרה דשלי.ארי כול זה אני מוצא את עצמי פה מולך.אז איפה אני ?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    התחלה

~שעה אינה ידועה~
    ~אחרי זמן לא ידוע~

"שמי הוא ריי" אומר בעודי מחזיק את ראשי, מנסה להתרגל לכאב החזק אך לא מצליח כל כך.
    "ת..תודה שטיפלת בוולפיקס בשבילי" אומר בגמגום קל.
    "אני לא רוצה להשמע בגסות אבל תוכל בבקשה לאמר לי מי אתה? ואיפה אני בדיוק?" אני יוסיף בעודי מסתכל על וולפיקס בהקלה שהוא בסדר.

13. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    התחלה
    ~שעה אינה ידועה~
    ~אחרי זמן לא ידוע~
    "תודה..." אמלמל באי-הבנה אך אתושש במהירות, "שמי הוא תומר ואני לא יודע אך הגעתי לכאן..." אוסיף ואז אניל את ראשי על מה שהנחתי את ראשי.
    "מה אני עושה כאן? אתה יודע?" אשאל תוך כדי בתנוחה של השכיבה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

14. משתמש מנוסה
    שם: חנות אדידס
    התחלה
    ~שעה אינה ידועה~
    ~אחרי זמן לא ידוע~
    "וול וול וולפיקס?.." אני מוציא מפי טיפה מסוחרר.
    אני מביט סביב בעוד ראשי מסתחרר טיפה ואני מרגיש הרגשה מוזרה עד שזה מתאזן.
    "היי וולפיקס חזור הנה!" אני קורא לו בעודו יוצא מהאוהל ומנסה לקום ולתפוס אותו אך אני מתקשה לזוז
    לפתע שנכנס המאמן אני נעצר במקום.
    "מי אתה ומה אתה עושה עם וולפיקס?" אני מחכה לתשובה אך מיד הוא מתחיל לדבר ואני מבין שהוא עזר לי וטיפל בי.
    "הו.. מצטער שצעקתי" אני אומר לו במבוכה.
    אני מנסה לקום בקושי אך מצליח וכאשר אני נעמד אני מציג את עצמי,"קוראים לי קייל נעים מאוד תודה שטיפלת בוולפיקס שלי אך בקשר לאיך שהגעתי לכאן אין לי מושג אני רק זוכר שמשהו תקף אותי ונפלתי בצורה חזקה מצוק כל שהוא".

15. NYO HO HO
    שם: עמית.
    התחלה
    ~שעה אינה ידועה~
    ~אחרי זמן לא ידוע~
    "אני סאסקה, ולמען האמת אין לי מושג איך הגעתי לפה, הכל קרה כ"כ מהר.מי אתה?" אומר לאדם שמולו התעוררתי.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •