Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 11 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 157
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Pokemon - The New Generation

לוגו בקרוב
    יש אישור אימוץ מאביזי:
    ציטוט פורסם במקור על ידי LordAbizi צפה בהודעה
    אוקיי.
    אני LordAbizi מנהל חת"ם מתיר בזאת ל Born This Way לאמץ את Pokemon The New Generation של Ronaldo7.
    יש מקום רק ל4!

יש מקום שמור לRonaldo7 ולNaruto

רקע:

לפני 9000 שנים, כשהעולם הפוקימון עוד היה בחיתוליו, פוקימון אחד, הוותיק בין כל הפוקימונים, ויקטיני, נוצר על ידי הזמן והחלל כדי שיתחיל להקים את עולם הפוקימונים. לאחר שויקטיני גילה שמטרתו היא להקים את עולם הפוקימונים, הוא יצר שני פוקימונים שיכלו לעזור לו לשלוט ולפקח על העולם. שני הפוקימונים נקראו זרקום, הפוקימון האגדי השחור בעל הסוגים חשמל ודרגון ורשיאם, הפוקימון האגדי הלבן בעל הסוגים אש ודרגון. שני האגדיים ביחד יצרו את מחוז איטשו ואת כל הפוקימונים שנמצאים במחוז איטשו. לאחר שיצרו את כל עולם הפוקימונים, ויקטיני הטיל לשני האגדיים האלה משימה. המשימה הייתה לשמור על שלום כל הפוקימונים במחוז איטשו ולא לתת לאף אחד לפגוע בהם. במשך הרבה שנים שמרו שני האגדיים ביחד על כל הפוקימונים בצורה הטובה ביותר. לפני כ1000 שנים הוחלט על יד שני האגדיים שכדאי שאחד מהם ישמור על מזרח מחוז איטשו והשני על מערב מחוז איטשו. הוחלט שזרקום, האגדי השחור ישמור על הצד המזרחי של מחוז איטשו ורשיאם על המערבי. בשנת 2001, בזמן שכל אחד מהאגדיים מטפל בכל האזור שלו, קם צוות רשע שנקרא צוות קון, צוות שרצה לתפוס את שלושת הפוקימונים האגדיים לאחר שהצוות שמע את כל הסיפור. מתי שנודע לאנשים מכל מחוז איטשו על הקמת צוות קון והאיום של הצוות על כל המחוז ועל הפוקימונים שנמצאים במחוז, הם הקימו צוות מיוחד של אנשים שהם נמצאים בטופ של לוחמי הפוקימונים ומוכרים מאוד בקרב הפוקימונים ויחד עם הפוקימונים שלהם. הצוות נלחם מול צוות קון כדי ששני האגדיים לא יצטרכו לסכן את עצמם. הצוות הזה נקרא בשם צוות הלוחמים, הרבה אנשים שמבינים בפוקימונים וגם חזקים בכל עניין הקרבות באו ונרשמו לצוות הזה אך רק 100 אנשים יתקבלו לאותו צוות. בשנת 2011, ראו המנהלים של הצוות שיש הרבה אנשים שרוצים להיות בצוות הלוחמים אז הם קיבלו את כל מי שרצה להיות בצוות אבל הם נתנו לו ניסיון של חודש שיראה להם שהוא שווה להמשיך בצוות הלוחמים. בזמן הזה צופים שלושת האגדיים בכל הנעשה על ידי צוות הלוחמים וגם על ידי צוות קון, הם מחכים לראות מה יקרה במלחמה בין צוות הלוחמים לבין צוות קון כדי להתערב אם צריך. אז מי ינצח במלחמה הזאת? צוות הלוחמים או צוות קון?.

צוות קון:

א.
    שם:קון
    תפקיד בצוות: המנהיג ומייסד צוות קון
    רקע: תמיד רצה לתפוס את שלושת הפוקימונים האגדיים שנמצאים במחוז איטשו כדי להיות האיש החזק ביותר בעולם הפוקימונים, אך תמיד שהוא סיפר את זה לאנשים הקרובים אליו, האנשים צחקו עליו ואמרו שהוא צריך ללכת לקבל טיפול. קון התרגז מזה מאוד והחליט להקים צוות שיקרא על שמו ובו יהיו אנשים כמוהו, שרוצים לתפוס את שלושת האגדיים האלה, ויראה לכל מי שזלזל בו שהוא יכול לתפוס אותם.
    פוקימונים:
    פוקימונים:
    1.

2.

ב.
    שם: קני
    תפקיד בצוות: סגן מנהיג ומפקד על החיילים הרגילים
    רקע: לא ידוע כל כך על קני חוץ מהפוקימונים שלו ועלהתפקיד שלו בצוות קון כסגן של קון, יש שמועות שאומרות שהוא אחיו הגדול של קון אך לא ידוע אם זה אמת או שקר. מסופר כשהוא היה ילד, ההורים שלו סיפרו לו על שלושת האגדיים שיצרו את מחוז איטשו, קני כמו קון רצה ללכוד את שלושתם ולהפוך להיות הכי חזק בעולם הפוקימונים, הוא הצטרף לצוות קון עדי להגשים את חלומו. רק קון בעצמו יודע על היכולות של קני ומי הוא באמת.
    פוקימונים:
    1.

2.

3.

ג.
    שם: מרי
    תפקיד בצוות: מנהיגת החיילים הרגילים
    רקע: מרי היא חברה טובה מאוד של קון כבר מהילדות, היא גם שמעה על שלושת האגדיים ותמיד רצתה לתפוס את האגדיים. היא הצטרפה לצוות מתי ששמעה מקוןשהוא מקים את הצוות, קון שמח על זה שהיא רוצה להצטרף אליו, ונתן לה את התפקיד של מנהיגת החיילים הרגילים כי הוא ידע שהיא מנהיגה טובה מאוד והיא יכולה להיות מפקדת מצוינת בצוות.

פוקימונים:
    1.

2.

ד. ;
    אלה החיילים הרגילים בצוות קון, במהלך המשחק, אני יחשוף את כל החיילים ואתהפוקימונים שלהם, כל החיילים נראים אותן דבר חוץ מהמינים
    המטרה של כולם היא לעזור לקוןלתפוס את הפוקימונים האגדייםולהיות הצוות הכי חזק.

צוות הלוחמים (האנשים החשובים):
    א.
    שם: טוני
    תפקיד בצוות: מנהיג הצוות
    רקע: טוני הוא הראשון ששמע על צוות קון ועל המטרות של הצוות הזה. הוא החליט להקים אתצוות הלוחמים כדי להגן על שלושת האגדיים שיצרו את מחוז איטשו, הוא התחיל לחפש 100 אנשים נוספים שירצו לעזור לו עד שהחליט לתתלכל אחד שרוצה להיות בצוות הלוחמים ולעזור לשלושת הפוקימונים האגדיים.
    פוקימונים:
    1.

2.

3.

ב.
    שם: מוניקה
    תפקיד בצוות: סגנית המנהיג
    רקע: מוניקה היא חברה ממש טובה של טוני המנהיג של צוות הלוחמים, טוני צירף אותהראשון ישר לדרגת הסגנית המנהיג בגלל שהוא מכיר אותה טוב מאוד ורצה שהיא תעזור לו לנצח את צוות קון. מוניקה מאוד קשורהלפיקאצ'ו שלה מאוד וגם להתחלתי שלו, סנייבי שאפילו הם לא רוצים להכנס לתוך הפוכדרים שלה אלא להיות איתה תמיד.
    פוקימונים:

1.

2.

3.

ג.
    שם: דון
    תפקיד בצוות: מפקדת החיילים הרגילים
    רקע: דון היא חברה של טוני וגם של מוניקה, היא ביקשה מטוני לצרף אותהאל הצוות והוא הסכים לזה בגלל שהוא הכיר אותה מהילדות שלו, היא מחוברת מאוד לפיפלאפ שלה ולאנותנת לו להתפתח לצורות האחרונות שלו מרוב האהבה שלה עליו, היא אוהבת מאודקרבות ותמיד מחפשת יריב חדש כדי להלחם מולו שגם אם הוא מאמן מתחיל, היא לא נותנת לו הנחות.
    פוקימונים:
    1.

2.

3.

החיילים יתגלו בהמשך

לא להגיב!

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. משתמש מנוסה
    מנהיגי מכון
    יש שמונה מכונים במחוז איטשו, גם מנהיגי המכון עוזרים מאוד לצוות הלוחמים להלחם מול צוות קון.

Spoiler ספוילר

לא להגיב!.

3. משתמש מנוסה
    חוקי המשחק:
    1. כל חוקי הפורום חת"מ והגלובאלים חלים גם פה.
    2. לצטט כל המשך שלי פה בנושא, כך זה יהיה יותר נוח בשבילי להמשיך את המשחק.
    3. אין לשאול פה שאלות על המשחק, את השאלות תפנו אליי בפרטי ואני ישתדל לענות לכם.
    4. אין לקלל או לפגוע במנהל המשחק או כל מתמודד אחר.
    5. אין לכתוב פעמיים ברציפות (כלומר דאבל פוסט), בשביל זה יש את המגש עריכה.
    6. כל מי שלא יגיב לאחר שבוע, אני ישלח לו הודעה פרטית ואם הוא לא יענה תוך שלושה ימים אני ישקול את העתידו במשחק.
    7. להשקיע בהודעות שלכם (יותר מחצי שורה).
    8. החוק שלפי דעתי הכי חושב - להנות מהמשחק כפי שאני בטח יהנה ממנו מאוד.

מטרת המשחק:
    1. לנצח את כל 8 מנהיגי המכון שבאזור איטשו.
    2. לעזור לצוות הלוחמים מול צוות קון.
    3. לעזור להגן ולפגוש את שלושת האגדיים של מחוז איטשו.
    4. לנצח ולזכות בליגה של מחוז איטשו.
    5. לשפר את היכולות שלך ושל הפוקימונים שלך.
    6. להנות.

אנשים חשובים שתפגשו:

א.

שם: סינתיה
    תפקיד במשחק: פרופסורית
    רקע: לאחר שהפרופסורית הקודמת פרשה מתפקדיה, הוחלט שהעוזרת שלה, סינתיה תהיה הפרופסורית החדשה. סינתיה נמצאת גם בצוות הלוחמים ועוזרת במלחמה מול צוות קון. לא ידוע איזה פוקימונים יש לה אך יש שמועות שהפוקימונים שלה הם הפוקימונים התחלתיים של מחוז איטשו.
    פוקימונים: ???

ב.

שם: סמואל אוק
    תפקיד במשחק: עוזר הפרופסורית
    רקע: מתי שסינתיה נהפכה להיות הפרופסורית החדשה, היא מינתה מיד את סמואל אוק לעוזר שלה, היא ידעה שהוא טוב בשביל התפקיד הזה ויכולה לסמוך עליו במקרה הצורך. לא ידוע על הפוקימונים שלו גם אבל ידוע שהוא נמצא גם בצוות הלוחמים ומכיר טוב מאוד את טוני, בגלל שהוא אבא שלו.
    פוקימונים: ???.

ג.

שם: גרי אוק
    תפקיד במשחק: היריב שלכם
    רקע: גרי הוא הבן של סמואל אוק, יחד איתכם הוא מקבל את הפוקימון התחלתי שלו, במהלך המשחק הוא ילחם מולכם הרבה, הוא יקבל את התחלתי החזק יותר מהתחלתי שלכם, בינתיים אין לו פוקימונים אבל אני יערוך מתי שהוא יקבל.
    פוקימונים: אין.

מפת מחוז איטשו:

העיר התחלתית:

פה תקבלו את הפוקימון הראשון שלכם מהמעדה של פרופסור סינתיה, נמצאכמובן בעיר הבית שלכם שבוא אתם מתחילים את המשחק עצמו. נמצא גם הבית של היריב שלך, גרי אוק.

דרך 1:

לאחר שקיבלתם את הפוקימון התחלתי שלכם, אתםמתחילים את המסע שלכם בהליכה בדרך 1. יש פה הרבה פוקמונים טובים לאימון אולתפיסה שיכולים לעזור לכם בהמשך המשחק..

דרך 2:

הדרך הזאת ממשיכה את דרך 1, לאחר שמסיימיםללכת בדרך זאת תוכלו להגיע לעיר המכון הראשונה, העיר סניו, גם פה יש פוקימונים מצוינים כדילהתחזק או לתפיסה, בדרך זאת יש בסיס מאוד ישן של צוות קון, שהועבר לדרך הבאה, דרך 3.

העיר סניו:

בעיר הזאת נמצא המכון הראשון שלכם, פהתכירו לראשונה את האחות ג'וי שתרפא את הפוקימונים שלכם מתי שאתם צריכים, במרכז הפוקימונים יש גם מקומות שינה או ישיבה למקרה שאתם מגיעים בלילה. נמצא כמובןפה בתים של אנשים בצוות הלוחמים.

דרך 3:

דרך טובה למאמנים שרוצים למאמן את הפוקימונים שלהם לקראתהמכון השני הקשה שיהיה להם, יש שם בסיס קטן של צוות קון שנמצאים שם רק חיילים רגילים, אתם תצטרכו להלחם מולם כדי להציל ילדה שנחטפה על ידי החיילים ולהחזיר אותה לאבא שלה בעיר נאקרנה.

העיר נאקרנה:

בעיר הזאת נמצא המכון השני במשחק, חנות מאוד גדולה שתוכלו לקחת שם פוכדרים למשך המשחק, בעירנמצא הבסיס הכי גדול של צוות הלוחמים, יהיה לכם פגישה עם טוני המנהיג של צוותהלוחמים על המטרות ועוד דברים חשובים כדי שתוכלו להצטרף באופן רשמי לתוך צוות הלוחמים.

שאר המפה תחשף בהמשך המשחק.

לא להגיב.

4. משתמש מנוסה
    פוקימונים התחלתיים:
    כמו כל משחק תפקידים של פוקימון או משחק פוקימון אמיתי יש פה במשחק פוקימונים התחלתיים. כמובן לכל משחק יש את התחלתיים של הדור שלו, המשחק שלי בעיקר על דור 5 אבל יש גם את דור 4, יש מקום ל4 אנשים אז תוכלו לבחור מדורות 4-5 פוקימונים, כל פוקימון יכול להיות רק למאמן אחד. אתם תקבלו את אחד מהפוקימונים מסינתיה הפרופסורית:
    1. - סנייבי, פוקימון עשב טהור.

2. - טאפיג, פוקימון אש (בצורות האחרונות הוא יהיה גם לוחם).

3. - אושאווט, פוקימון מים טהור.

4. טרטוויג. (שמור לNaruto)

5. צ'ימצ'אר.

6. פיפלאפ.

טופס ההרשמה:
    שם + כינוי: מה השם שלכם באמת ומה הכינוי שלכם בפורום (לא לעשות "תסתכל למעלה" זה לא קשה להעתיק ולהביא את הכינוי).
    שם במשחק: מה השם שלכם במשחק התפקידים שלכם, השם הזה ילווה אותכם בהמשכים שאני יכתוב.
    תיאור: תארו את הדמות שלכם, בתיאור תתייחסו בגובה של הדמות, צבע שיער, עיניים ועוד.
    רקע: לכתוב יותר ארבע שורות על הדמות שלכם במשחק, איך היא קשורה לעלילה וכדומה.
    פוקימונים: לא לגעת.
    פוקימונים אצל הפרופסור: לא לגעת.
    פוקימון התחלתי: איזה פוקימון התחלתי אתם רוצים שיהיה הפוקימון הראשון שלכם.
    שותף/שותפה: תבחרו אם אתם רוצים, אם כן אז איזה, בן או בת?, תביאו גם תמונה שלו.
    ציוד: דבר מאוד חשוב, תבחרו טוב טוב איזה דברים אתם צריכים במסע שלכם שיהיה יותר קל ומה שיכול לעזור לכם.
    הערות/הארות: הערות על דברים שיש במשחק שאתם רוצים להגיד.

טופס ריק:
    שם+כינוי:
    שם במשחק:
    תיאור:
    רקע:
    פוקימונים:
    פוקימונים אצל הפרופסור:
    פוקימון התחלתי:
    שותף/שותפה:
    ציוד:
    הערות/הארות:

זהו, עכשיו תורכם להרשם, את ההתחלה אני יפרסם לאחר שיהיה כבר שני משתתפים,
    שנייה אני ישמור שני דפים להמשך ותוכלו להגיב.

לא להגיב!.

5. משתמש מנוסה
    שמור.

6. משתמש מנוסה
    דף רשומים:

1.
    שם+כינוי: אבי + Ronaldo7
    Spoiler ספוילר

פוקימונים:

חבטה | Pound
    מבט | Leer
    בועות | Bubble

פוקימונים אצל הפרופסור:
    שותפה:

פוקימון התחלתי: פיפלאפ

2.
    שם + כינוי: Druddigon man + עומר
    Spoiler ספוילר

פוקימונים:

שריטה | Scratch
    מבט | Leer
    גחלת | Ember

מבט | Leer
    דחיפה | Tackle
    נשיכה | Bite
    יד עזרה | Helping Hand

דחיפה | Tackle
    נהמה | Growl
    מתקפה מהירה | Quick Attack
    מתקפת כנף | Wing Attack

עוקץ רעל | Poison Sting
    מחרוזת חוטים | String Shot
    התקשחות | Harden
    מתקפת זעם | Fury Attack
    מיקוד אנרגיה | Focus Energy
    מתקפת קרן | Horn Attack

פוקימונים אצל הפרופסור:
    שותפה:

פוקימון התחלתי: צ'ימצ'אר

3.
    שם+כינוי: עידן, buizel שולט
    Spoiler ספוילר
    פוקימונים:

דחיפה | Tackle
    הצלפת זנב | Tail Whip
    אקדח מים | Water Gun

דחיפה | Tackle
    נהמה | Growl
    ראית נולד | Foresight
    היפנוזה | Hypnosis
    ניקור | Peck

פוקימונים אצל הפרופסור:
    שותפה:

פוקימון התחלתי: אושווט

4.
    שם + כינוי: Naruto.
    Spoiler ספוילר

הערות/הארות: כמה שפחות פוקימונים דור 5.
    פוקימונים:

דחיפה | Tackle
    לסגת | Withdraw
    ספיגה | Absorb

דחיפה | Tackle
    נהמה | Growl
    רעם הלם | ThunderShock
    גל רעם | Thunder Wave

פוקימונים אצל הפרופסור:
    שותף:

פוקימון התחלתי: טרטוויג.

7. מנהל פורום ספורט לשעבר
    שם במשחק: אבי
    תיאור: שיער שחור, יש לי מכנסיים שחורים וחלוצה שחורה, אני בגובה של 1.70 מטרים ושוקל 65 ק"ג.
    רקע:
    אבי נולד בעיר התחלתית שנמצא במחוז איסשו לאימא שנקראה האחות ג'ני ואבא מאמן שזה באליפות הליגה.
    שנולד ההורים שלי חשבו שהוא יהיה כמו אביו וזה היה נכון, גדלתי ממש ובגיל 5 עשה את קרב הפוקימונים הראשון עם הפיפלאפ של אבא שלו.
    הוא נלחם נגד חברו דוני שלו היה צ'ימצ'אר של אבא שלו וכמובן ניצח, ואחרי הקרב קרה משהו מדהים, אפילו מופלא הפיפלאפ התפתח לפרינפלאפ.
    אבא שלו מאוד שמח, הוא אפילו נתן לו לשמור עליו שהוא לא היה בבית. לאחר כשלוש שנים, שאביו היה בן 8 אבא שלו עבד בשדה עם פרינפלאפ שלו ואז הוא התפתח לאמפואליון.
    הוא זכר את זה, הוא עבד עם אבא שלו בגינה, פרינפלאפ גדל וגדל ואז הוא ראה אמפואליון ענקי ויפה.
    באותו רגע הוא רצה שהוא יהיה גדול להתחיל עם פיפלאפ למסע.
    בגיל 13 קרה מקרה בעיר שלו, צוות קון פלש לעיר שלנו וגנב מלא פוקימונים בעיר, הוא התעצבנתי נורא אבל לא יכול לעשות כלום.
    לעומת זאת אביו ישר ידע מה לעשות, הוא אוציא את אמפאוליון ונלחם בצוות קון אבל צוות קון ניצח אותו וגנב לו את אמפואליון שלו ואז לקחו אותו.
    אמא שלו ואבי התעצבנו ואז היא הרשתה לו להתחבר לצוות הטוב כדי להציל את אביו מצוות קון.
    פוקימונים:
    פוקימונים אצל הפרופסור:
    שותף/שותפה: שותפה
    ציוד: אוכל לפוקימונים, כסף, בגדים להחלפה, אוכל ושתיה לבני אדם.
    הערות/הארות: זורא בבקשה.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

8. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ronaldo7 צפה בהודעה
    שם במשחק: אבי
    תיאור: שיער שחור, יש לי מכנסיים שחורים וחלוצה שחורה, אני בגובה של 1.70 מטרים ושוקל 65 ק"ג.
    רקע:
    אבי נולד בעיר התחלתית שנמצא במחוז איסשו לאימא שנקראה האחות ג'ני ואבא מאמן שזה באליפות הליגה.
    שנולד ההורים שלי חשבו שהוא יהיה כמו אביו וזה היה נכון, גדלתי ממש ובגיל 5 עשה את קרב הפוקימונים הראשון עם הפיפלאפ של אבא שלו.
    הוא נלחם נגד חברו דוני שלו היה צ'ימצ'אר של אבא שלו וכמובן ניצח, ואחרי הקרב קרה משהו מדהים, אפילו מופלא הפיפלאפ התפתח לפרינפלאפ.
    אבא שלו מאוד שמח, הוא אפילו נתן לו לשמור עליו שהוא לא היה בבית. לאחר כשלוש שנים, שאביו היה בן 8 אבא שלו עבד בשדה עם פרינפלאפ שלו ואז הוא התפתח לאמפואליון.
    הוא זכר את זה, הוא עבד עם אבא שלו בגינה, פרינפלאפ גדל וגדל ואז הוא ראה אמפואליון ענקי ויפה.
    באותו רגע הוא רצה שהוא יהיה גדול להתחיל עם פיפלאפ למסע.
    בגיל 13 קרה מקרה בעיר שלו, צוות קון פלש לעיר שלנו וגנב מלא פוקימונים בעיר, הוא התעצבנתי נורא אבל לא יכול לעשות כלום.
    לעומת זאת אביו ישר ידע מה לעשות, הוא אוציא את אמפאוליון ונלחם בצוות קון אבל צוות קון ניצח אותו וגנב לו את אמפואליון שלו ואז לקחו אותו.
    אמא שלו ואבי התעצבנו ואז היא הרשתה לו להתחבר לצוות הטוב כדי להציל את אביו מצוות קון.
    פוקימונים:
    פוקימונים אצל הפרופסור:
    ציוד: אוכל לפוקימונים, כסף, בגדים להחלפה, אוכל ושתיה לבני אדם.
    הערות/הארות: זורא בבקשה.
    רשום, בנתיים תביא ספרייט לשותפה ואני בנתיים יעדכן אותך.

9. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    שם+כינוי: עידן oplrts
    שם במשחק: ניק
    תיאור: ניק הוא נער לא כל כך גבוה, בעל שיער חום קוצי ועיניים אדומות.
    רקע: ניק גדל עם אביו ואימו במחוז קנטו עד שהוא היה בן 7. כשניק היה בן 14, צוות קון ביקשו מאביו של ניק להצטרף לצוות, אך בגלל שהוא לא הסכים להצטרף, צוות קון חטפו אותו.אימו של ניק וניק הלכו להסתתר בעיירה קטנה. כשניק ואימו הגיעו לעיירה, הוא מיד רץ לפרופסורית לקבל ממנה פוקימון התחלתי. מטרתו העיקרית של ניק היא: להביס את צוות קון ולהציל את אביו
    פוקימונים:
    פוקימונים אצל הפרופסור:
    פוקימון התחלתי: טרטוויג
    שותף/שותפה: אין
    ציוד: פוקדורים, אוכל לפוקימונים ובני אדם, תיק, שק שינה, ורשת.
    הערות/הארות: יש פרסים? ואני מבקש להשיג ריולו אם אפשר

10. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי oplrts צפה בהודעה
    שם+כינוי: עידן oplrts
    שם במשחק: ניק
    תיאור: ניק הוא נער לא כל כך גבוה, בעל שיער חום קוצי ועיניים אדומות.
    רקע: ניק גדל עם אביו ואימו במחוז קנטו עד שהוא היה בן 7. כשניק היה בן 14, צוות קון ביקשו מאביו של ניק להצטרף לצוות, אך בגלל שהוא לא הסכים להצטרף, צוות קון חטפו אותו.אימו של ניק וניק הלכו להסתתר בעיירה קטנה. כשניק ואימו הגיעו לעיירה, הוא מיד רץ לפרופסורית לקבל ממנה פוקימון התחלתי. מטרתו העיקרית של ניק היא: להביס את צוות קון ולהציל את אביו
    פוקימונים:
    פוקימונים אצל הפרופסור:
    פוקימון התחלתי: טרטוויג
    שותף/שותפה: אין
    ציוד: פוקדורים, אוכל לפוקימונים ובני אדם, תיק, שק שינה, ורשת.
    הערות/הארות: יש פרסים? ואני מבקש להשיג ריולו אם אפשר
    מצטער אם אני מעליב אותך אך הרקע עלוב, טרטוויג תפוס וגם יש לך 20 תגובות וזה נראה שאתה לא יודע מה להגיב תגובות מושקעות.
    מצטער, אל תטרח לערוך ואם תעשה את הרקע הכי מרשים בעולם, עדיין לא אקבל אותך.

11. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    שם וכינוי-Druddigon man-עומר
    שם במשחק:טייסון
    תיאור דמות:גבוה,ג'ינג'י,תמיד מסתובב עם טי שירט שחור וג'ינס, עיניים חומות בהירות וסנדלים פשוטים.
    רקע:שלום,שמי הוא טייסון. אפשר לומר שאני מאלה שמשתוללים וקופצים כל היום... נולדתי לזוג הורים נחמדים ודי רגילים ממחוז אונובה. תמיד חלמתי להתחיל את המסע עם צ'ימצ'אר, פשוט כל כך אהבתי אותו! הוריי, לצערי, לא התעניינו בפוקימונים במיוחד, למרות שדודי, ניקולאס, מאוד. בכל אירוח או ביקור עם ניקולאס אהבתי לשמוע ממנו על הסיפור של שלושת האגדיים, ועל הצוותים שנלחמים זה נגד זה.. זה כל כך עניין אותי! בוא נקפוץ כמה שנים קדימה, ממש רציתי לצאת למסע שלי, וגם הייתי גדול מספיק אז זה היה מצוין! שאלתי את הוריי וקיוויתי לתשובה חיובית, אך הם סרבו... דודו של טייסון שמע על המקרה וניסה לשכנע את הוריו, ולאחר כמה זמן, הם אפילו הסכימו.דודו אימן את טייסון עם האמבור הגדול שלו כל מה שמאמן צריך להיות מוצלח. דודו של טייסון סיפר לו שפעם הוא היה מאמן פוקימונים מפורסם ומצליח ולכן אימן אותו מאוד טוב. דברים אלה שיפרו את הביטחון של טייסון והוא יצא למסע. רגע לפני שהוא יצא למסע הוריו סיפרו לו למה הם סרבו. הם אמרו לו שהם נפגשו במסע ועברו אותו ביחד, אבל אז קרה אסון נורא,הם פגשו מולם את זקרום,הם מאוד התלהבו אבל אז,הוא חשמל אותם מכעס שהם צילמו אותו. הם פונו לבית חולים ובמזל, הם ניצלו בלי נזק כבד.מאז הם הבטיחו לעצמם שהם לא ייתפסו פוקימון בחיים שלהם. הם פשוט שנאו פוקימונים...
    פוקימון התחלתי:צ'ימצ'אר
    ציוד:פנס, אוכל גם לפוקימון וגם לבני אדם, מפה של המחוז, אוכל, כסף, פוקדע, ובגדים להחלפה,
    הערות/הארות:אממ... דיינו
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

12. bbuuuii
    שם: עידן
    שם במשחק: בארי
    תיאור: בארי הוא בגובה 1.70 יש לו עיניים אפורות. יש לו שיער קצר בצבע לבן והקצוות בצבע שחור.
    רקע: בארי הוא נער בן 14 שגר במקור במחוז סינו. אביו היה חוקר פוקימונים ונתנו לו משימה לחקור את 3 הפוקימונים האגדיים ויקטיני, זקרום וראשירם. בגלל זה כל משפחתו שכוללת אותו, את אימו, אביו ואחיו הקטן ממנו בשנתיים לאיטשו. יום אחד, המנהל של צוות החקירה התקשר לביתו של בארי והודיע כי אביו נעדר. לפי השוטרים, אביו נחטף בידי צוות קון בגלל שידע מידע רב מידי על הפוקימונים האגדיים ורצו להשתמש בו לתועלתם האישית. בארי ממש התרגז בגלל זה והבטיח לאימו להחזיר את אביו לבית אך לא ידע איך. לאחר כמה זמן שמע שצוות לוחמים מקבל אליו כל מאמן ונותן לו תקופת ניסיון של חודש והחליט שיתחיל במסע פוקימונים כדי להתקבל לצוות ולהחזיר את אביו בשלום כפי שהבטיח לאימו.
    פוקימונים:
    פוקימונים אצל הפרופסור:
    פוקימון התחלתי: אושווט
    שותף/שותפה: כן, בת.
    ציוד: פוכדורים, פוקדע, סופר שיקוי, אוכל לפוקימון, בגדים להחלפה, דוחה פוקימונים
    הערות/הארות: בוויזל שולט ^.^

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם: זה פרטי
    שם=כינוי: איתי lucario
    שם במשחק: איתי בלאק
    תיאור: שיער חלק שחור ארוך מסורק לצד, חולצה שחורה עם ציור של לוקאריו על החולצה, ג'ינס קצרים עם חגורה לבנה, עיניים שחורות כחושך, גובה: 1.55
    רקע: איתי נולד בעיר ההתחלתית במחוז איסשו לאבא חוקר ואמא חוקרת.
    איתי שמע על המזימות של צוות קון והחליט לעצור אותם כי הוא לא יכול לתת להם להביס את שלושת האגדיים.
    אביו של איתי עזר לו בהחלטה ולימד את איתי כל מה שהוא יודע על פוקימונים, אסטרטגיות ומהלכי קרב בעזרת הטורטרה שלו.
    איתי חשב עם איזה פוקימון ירצה להתחיל את המסע, ואביו המליץ לו להתחיל עם פוקימון אש, כדי שיוכל להביס את אביו.
    איתי רצה מאוד לנצח את אביו ולהביס את צוות קון הבין שכדי לעשות זאת הוא צריך להתחיל את המסע עם טפיג!
    פוקימון התחלתי: טפיג
    שותף/שותפה: שותף בן ספרייט:
    ציוד: בגדים, אוכל ומים לכל המסע, כסף ואוכל פוקימונים.
    הערות/ הארות: זורוראה והכי חשוב: ריאולו ושיהיו זכרים בבקשה.
    נערך לאחרונה על ידי lucario, 06-26-2011 בשעה 06:20 PM

14. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Druddigon man צפה בהודעה
    שם וכינוי-Druddigon man-עומר
    שם במשחק:טייסון
    תיאור דמות:גבוה,ג'ינג'י,תמיד מסתובב עם טי שירט שחור וג'ינס, עיניים חומות בהירות וסנדלים פשוטים.
    רקע:שלום,שמי הוא טייסון. אפשר לומר שאני מאלה שמשתוללים וקופצים כל היום... נולדתי לזוג הורים נחמדים ודי רגילים ממחוז אונובה. תמיד חלמתי להתחיל את המסע עם צ'ימצ'אר, פשוט כל כך אהבתי אותו! הוריי, לצערי, לא התעניינו בפוקימונים במיוחד, למרות שדודי, ניקולאס, מאוד. בכל אירוח או ביקור עם ניקולאס אהבתי לשמוע ממנו על הסיפור של שלושת האגדיים, ועל הצוותים שנלחמים זה נגד זה.. זה כל כך עניין אותי! בוא נקפוץ כמה שנים קדימה, ממש רציתי לצאת למסע שלי, וגם הייתי גדול מספיק אז זה היה מצוין! שאלתי את הוריי וקיוויתי לתשובה חיובית, אך הם סרבו... דודו של טייסון שמע על המקרה וניסה לשכנע את הוריו, ולאחר כמה זמן, הם אפילו הסכימו.דודו אימן את טייסון עם האמבור הגדול שלו כל מה שמאמן צריך להיות מוצלח. דודו של טייסון סיפר לו שפעם הוא היה מאמן פוקימונים מפורסם ומצליח ולכן אימן אותו מאוד טוב. דברים אלה שיפרו את הביטחון של טייסון והוא יצא למסע. רגע לפני שהוא יצא למסע הוריו סיפרו לו למה הם סרבו. הם אמרו לו שהם נפגשו במסע ועברו אותו ביחד, אבל אז קרה אסון נורא,הם פגשו מולם את זקרום,הם מאוד התלהבו אבל אז,הוא חשמל אותם מכעס שהם צילמו אותו. הם פונו לבית חולים ובמזל, הם ניצלו בלי נזק כבד.מאז הם הבטיחו לעצמם שהם לא ייתפסו פוקימון בחיים שלהם. הם פשוט שנאו פוקימונים...
    פוקימון התחלתי:צ'ימצ'אר
    שותף/שותפה:שותפה
    ציוד:פנס,שיקויי מרפא שדודו הביא לו, אוכל גם לפוקימון וגם לבני אדם, מפה של המחוז, אוכל, מצלמה, כסף, פוקדע, בגדים להחלפה, ואולטרה בול (אם אסור לקחת גם אולטרה בול אני אערוך..)
    הערות/הארות:אממ... דיינו
    קצת הגזמת בציוד, אני מוריד את המצלמה, אולטרה בול, ואת השיקוי כי לא כתבת על זה כלום.
    ואתה רשום, התחלה תפורסם עוד מעט ותביא ספרייט של השותפה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי buizel שולט צפה בהודעה
    שם במשחק: בארי
    תיאור: בארי הוא בגובה 1.70 יש לו עיניים אפורות. יש לו שיער קצר בצבע לבן והקצוות בצבע שחור.
    רקע: בארי הוא נער בן 14 שגר במקור במחוז סינו. אביו היה חוקר פוקימונים ונתנו לו משימה לחקור את 3 הפוקימונים האגדיים ויקטיני, זקרום וראשירם. בגלל זה כל משפחתו שכוללת אותו, את אימו, אביו ואחיו הקטן ממנו בשנתיים לאיטשו. יום אחד, המנהל של צוות החקירה התקשר לביתו של בארי והודיע כי אביו נעדר. לפי השוטרים, אביו נחטף בידי צוות קון בגלל שידע מידע רב מידי על הפוקימונים האגדיים ורצו להשתמש בו לתועלתם האישית. בארי ממש התרגז בגלל זה והבטיח לאימו להחזיר את אביו לבית אך לא ידע איך. לאחר כמה זמן שמע שצוות לוחמים מקבל אליו כל מאמן ונותן לו תקופת ניסיון של חודש והחליט שיתחיל במסע פוקימונים כדי להתקבל לצוות ולהחזיר את אביו בשלום כפי שהבטיח לאימו.
    פוקימונים:
    פוקימונים אצל הפרופסור:
    שותף/שותפה: כן, בת.
    ציוד: פוכדורים, פוקדע, סופר שיקוי.
    הערות/הארות: בוויזל שולט ^.^
    שנה התחלתי, תביא ספרייט של השותפה, תוסיף עוד כמה דברים לציוד ואז תהיה רשום (שתערוך תגיד לי במסן\תשלח לי ה"פ)
    ובוויזל לא שולט.
    ציטוט פורסם במקור על ידי lucario צפה בהודעה
    שם=כינוי: איתי lucario
    שם במשחק: איתי בלאק
    תיאור: שיער חלק שחור ארוך מסורק לצד, חולצה שחורה עם ציור של לוקאריו על החולצה, ג'ינס קצרים עם חגורה לבנה, עיניים שחורות כחושך, גובה: 1.55
    רקע: איתי נולד בעיר ההתחלתית במחוז איסשו לאבא חוקר ואמא חוקרת.
    לאביו של איתי היה טורטרה ענק שאיתי העריץ.
    איתי שמע על צוות קון, והחליט לעצור אותם מכיוון שאהב את זקרוס, ראשיראם וויקטיני, אבל את זקרום בעיקר.
    איתי אמר: "אבא, אני אצא למסע, ואביס את הטורטרה שלך עם פוקימון אש, כמו צ'ימצ'אר!"
    אביו אמר לו:"אתה בטוח? אני יודע שתהיה מסוגל, נתראה כשתילחם נגדי."
    איתי רצה מאוד לנצח את אביו והבין שכדי לעשות זאת הוא צריך להתחיל את המסע עם צ'ימצ'אר!
    פוקימון התחלתי: צ'ימצ'אר
    שותף/שותפה: שותף בן ספרייט:
    ציוד: בגדים, אוכל ומים לכל המסע, כסף ואוכל פוקימונים.
    הערות/ הארות: זורוראה, ספיריטומב והכי חשוב: ריאולו ושיהיו זכרים בבקשה.
    תעריך את הרקע, תשנה התחלתי, ספיריטומב בחיים לא תקבל, ציוד תוסיף עוד משהו.
    אבל אם בוויזל ישנה לפניך, הוא יהיה רשום ואז לא יהיה מקום, מצטער.

15. משתמש מנוסה
    בוויזל רשום
    לוקאריו, אין מקום, מצטער.

ההתחלה של המשחק:
    הבוקר הגיע על מחוז איטשו, לכמה מהאנשים במחוז זה יהיה היום הראשון במסע שלהם, אתם הם חלק מהאנשים האלה, הזמן לקבל את הפוקימון הראשון שלכם הגיעה,
    השעון מצלצל ברעש גדול, אתם ממש לא רוצים להתעורר בבוקר כי אתם עייפים מהלילה של התרגשות מזה שתקבלו את הפוקימון הראשון שלך מפרופסור סינתיה,
    קבעת עם הפרופסור בשעה תשע בבוקר כדי שתוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלך ולהתחל במסע שלך
    השעון מצלצל ומצלצל והחלטתם לקום כבר ממקום עדיין לישון, התלבשתם מיד למסע והתחלתם לאכול ארוחת בוקר.
    בזמן הזה אתם צופים בגמר הגביע של מחוז סינו, בזמן שפיקאצ'ו של אש נלחם מול טורטורה של פול, סיימתם לאכול ואתם מכבים את הטלויזיה לאחר שאש ניצח את פול.
    אתם יצאתם מהדלת של הבית שלכם בכיוון המעבדה, אתם סוגרים את הדלת ואז אתם מתחילים ללכת אל המעבדה,
    באמצע הדרך ראיתם את זרקום, האגדי השחור מאחל לכם בהצלחה במסע וגם כמעט שמעת אותו אומר: "תעזור לי לנצח את צוות קון האלה, תעזור לצוות הלוחמים, אני ישתדל יחד עם השני האחרים, רשיאם וויקטיני לעזור לכם במלחמה מול צוות קון האלה"
    מה תעשו?

עמוד 1 מתוך 11 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •