חוקי המשחק:
1. כל חוקי הפורום חת"מ והגלובאלים חלים גם פה.
2. לצטט כל המשך שלי פה בנושא, כך זה יהיה יותר נוח בשבילי להמשיך את המשחק.
3. אין לשאול פה שאלות על המשחק, את השאלות תפנו אליי בפרטי ואני ישתדל לענות לכם.
4. אין לקלל או לפגוע במנהל המשחק או כל מתמודד אחר.
5. אין לכתוב פעמיים ברציפות (כלומר דאבל פוסט), בשביל זה יש את המגש עריכה.
6. כל מי שלא יגיב לאחר שבוע, אני ישלח לו הודעה פרטית ואם הוא לא יענה תוך שלושה ימים אני ישקול את העתידו במשחק.
7. להשקיע בהודעות שלכם (יותר מחצי שורה).
8. החוק שלפי דעתי הכי חושב - להנות מהמשחק כפי שאני בטח יהנה ממנו מאוד.
מטרת המשחק:
1. לנצח את כל 8 מנהיגי המכון שבאזור איטשו.
2. לעזור לצוות הלוחמים מול צוות קון.
3. לעזור להגן ולפגוש את שלושת האגדיים של מחוז איטשו.
4. לנצח ולזכות בליגה של מחוז איטשו.
5. לשפר את היכולות שלך ושל הפוקימונים שלך.
6. להנות.
אנשים חשובים שתפגשו:
א.
שם: סינתיה
תפקיד במשחק: פרופסורית
רקע: לאחר שהפרופסורית הקודמת פרשה מתפקדיה, הוחלט שהעוזרת שלה, סינתיה תהיה הפרופסורית החדשה. סינתיה נמצאת גם בצוות הלוחמים ועוזרת במלחמה מול צוות קון. לא ידוע איזה פוקימונים יש לה אך יש שמועות שהפוקימונים שלה הם הפוקימונים התחלתיים של מחוז איטשו.
פוקימונים: ???
ב.
שם: סמואל אוק
תפקיד במשחק: עוזר הפרופסורית
רקע: מתי שסינתיה נהפכה להיות הפרופסורית החדשה, היא מינתה מיד את סמואל אוק לעוזר שלה, היא ידעה שהוא טוב בשביל התפקיד הזה ויכולה לסמוך עליו במקרה הצורך. לא ידוע על הפוקימונים שלו גם אבל ידוע שהוא נמצא גם בצוות הלוחמים ומכיר טוב מאוד את טוני, בגלל שהוא אבא שלו.
פוקימונים: ???.
ג.
שם: גרי אוק
תפקיד במשחק: היריב שלכם
רקע: גרי הוא הבן של סמואל אוק, יחד איתכם הוא מקבל את הפוקימון התחלתי שלו, במהלך המשחק הוא ילחם מולכם הרבה, הוא יקבל את התחלתי החזק יותר מהתחלתי שלכם, בינתיים אין לו פוקימונים אבל אני יערוך מתי שהוא יקבל.
פוקימונים: אין.
מפת מחוז איטשו:
העיר התחלתית:
פה תקבלו את הפוקימון הראשון שלכם מהמעדה של פרופסור סינתיה, נמצאכמובן בעיר הבית שלכם שבוא אתם מתחילים את המשחק עצמו. נמצא גם הבית של היריב שלך, גרי אוק.
דרך 1:
לאחר שקיבלתם את הפוקימון התחלתי שלכם, אתםמתחילים את המסע שלכם בהליכה בדרך 1. יש פה הרבה פוקמונים טובים לאימון אולתפיסה שיכולים לעזור לכם בהמשך המשחק..
דרך 2:
הדרך הזאת ממשיכה את דרך 1, לאחר שמסיימיםללכת בדרך זאת תוכלו להגיע לעיר המכון הראשונה, העיר סניו, גם פה יש פוקימונים מצוינים כדילהתחזק או לתפיסה, בדרך זאת יש בסיס מאוד ישן של צוות קון, שהועבר לדרך הבאה, דרך 3.
העיר סניו:
בעיר הזאת נמצא המכון הראשון שלכם, פהתכירו לראשונה את האחות ג'וי שתרפא את הפוקימונים שלכם מתי שאתם צריכים, במרכז הפוקימונים יש גם מקומות שינה או ישיבה למקרה שאתם מגיעים בלילה. נמצא כמובןפה בתים של אנשים בצוות הלוחמים.
דרך 3:
דרך טובה למאמנים שרוצים למאמן את הפוקימונים שלהם לקראתהמכון השני הקשה שיהיה להם, יש שם בסיס קטן של צוות קון שנמצאים שם רק חיילים רגילים, אתם תצטרכו להלחם מולם כדי להציל ילדה שנחטפה על ידי החיילים ולהחזיר אותה לאבא שלה בעיר נאקרנה.
העיר נאקרנה:
בעיר הזאת נמצא המכון השני במשחק, חנות מאוד גדולה שתוכלו לקחת שם פוכדרים למשך המשחק, בעירנמצא הבסיס הכי גדול של צוות הלוחמים, יהיה לכם פגישה עם טוני המנהיג של צוותהלוחמים על המטרות ועוד דברים חשובים כדי שתוכלו להצטרף באופן רשמי לתוך צוות הלוחמים.
שאר המפה תחשף בהמשך המשחק.
לא להגיב.