הכול טוב תכף אלך לראות את האניציות שלך.
סבבה, מקווה שהיה לך אחלה סרט .
יואו עוד מאט עוד מאט אני מקבל Naruto ninja storm לפלייסטישן (הזמנתי מחו"ל) אוי אני יחרוש על זה כל כך הרבה ברגע שאני מקבל את זה!!!!
הכול טוב תכף אלך לראות את האניציות שלך.
סבבה, מקווה שהיה לך אחלה סרט .
יואו עוד מאט עוד מאט אני מקבל Naruto ninja storm לפלייסטישן (הזמנתי מחו"ל) אוי אני יחרוש על זה כל כך הרבה ברגע שאני מקבל את זה!!!!
היי רונאל.
אין לי מושג מי אתה חחח אבל לא משנה.
מה קורה?
ספוילר
היי ... גם אני לא מכיר אותך >.<
אז מי אתה ומה קורה?
הזמנתי את אחד אחרי שהו יגיע אני מזמין את שתיים כדי לבדוק אם המשחקים האלה בכלל יעבדו אצלי כי עוד לא הזמנתי משחקים לסנוי מחול (כי רק קיבלתי אותו) אבל אם יש לך תמשחק יש מצב אתה מספר לי עליו קצת (מה הדמויות האהובות עליך ואיזה קומבואים אתה אוהב לעשות וכאלה) בגלל שנכון אין לי תמשחק אבל אני רוצה אותו כבר המון זמן ויצא שראיתי הרבה קליפים על המשחק ואני יודע די הרבה על איך הדמויות נלחמות וכ"ו
אה ויש לך אנימציות ממש ממש טובות, עשיתי פעם אנימציות אולי אני יחזור לזה.
משחקים עובדים לא משנה מאיפה הם, יש לי משחקים מסין ומארצות הברית ומהארץ וכולם עובדים (:
אני לא יודע מה לספר לך חחח, הוא מאוד נחמד.
זה עוקב אחרי העלילה המקורית בצורה מאוד טובה, נצמד לתסריט.
הקרבות כיפיים, כל קרב יותר מהשני, ברגע שאתה מתרגל אתה תותח בזה P:
יש בקרבות עלילה קטעים מגניבים כאלב עם "SECRET FACTOR" שזה פלאשבק כזה שאתה משיג וזה כאילו מתקשר בצורה מגניבה. (מגניב D: ).
בראשון אני אוהב את סאסקה ואת רוק לי, שניהם סוסים רצח שם..
בשני אני אוהב את איטאצ'י ופאיין בעיקר, עשו אותם ממש טוב וכי לשחק איתם..
אני לא סובל לשחק כנגד מישהו שמשתמש בדאידרה כי בדרך כלל עם הורסים ת'משחק..
אני אוהב קומבואים פשוטים, ברגע שאני מגלה זה נכנס "ללקסיקון" לחימה שלי ואני משתמש בזה הרבה, לפעמים קשה לי לעשות קומבואים ענקיים של איזה 10 ויותר..
ותודה על המחמאה לגבי האנימציות, תחזור לעשות, זה כיף (:
חמוף
סבבה, נשמע ממש מגניב!
אה וראיתי ביוטיוב שבשתיים אחרי שנלחמים כמה זמן/מפעילים מצב מיוחד כזה שאיפה שיש את מד החיים שלך והאייקון של הדמות אז זה פתאום זוהר באדום ואז אתה יכול לעשות Team Combo וזה נראה ממש מגניב, אז השאלה היא ככה: אתה יכול לעשות את זה עם כל הדמויות? כי ראיתי מלא קומבואים כאלה עם מלא דמויות שונות.
כשאתה בקרב שיש לך "עוזרים" כאלה, אתה מפעיל אותם הרבה ואז המד האדום שליד שם מתמלא..
כשהוא מלא אתה מפעיל מצב שנקרא אם אני לא טועה "TEAM DRIVE" או משהו כזה.
ואז המתקפות הרגילות גם (גם בזה אני לא בטוח במאה אחוזים) עם העוזרים שלך.
וכשאתה עושה מתקפה מיוחדת, או ג'טסו תפיסה (אחד מהשניים) אז יש מתקפה משולבת שלך ושל העוזרים.
שזה בעצם שילוס של כל המתקפות המיוחדת, כל אחד עושה בתורו את המתקפה שלו.
(ובהכל אני לא בטוח כל כך, לא שיחקתי הרבה זמן, אבל זה הולך בערך ככה, אני זוכר)
חמוף
חח מי רוצה לעזור לי לכבוש את יוון כולה ?תראו בחתימה למה אני מתכוון חח
אני מעדיף לפתוח קבוצה של קונוהא, כי לאקטסוקי אני לא יכול להצטרף, הפרעתי להם לתפוס את נארוטו והרגתי את הידאן כך שאין סיכוי שאני יכול ללכת לשם!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)