זה תגובת ספאם,אנא הימנע מכך שלח לי הודעה בפרטי לדברים כאלה. אבל אתה רשום
שם בפורום:
שם דמות: סנו
תיאור :גבוה, לא שמן ולא רזה(באמצע),בגדום בצבע כחול אפרורי כזה ובלי כובע
רקע: סנו גדל למשפחה ענייה,יום אחד בבית המשפחה שסנו היה בן 10 כרתה מריבה בבית בין האב והאם על זה שהאמא מבזבזת יותר מידי, המריבה שהפחידה את סנו שיקרה משהוא נורא ביותר.
סנו רץ לחדר מרוב פחד,השכנים הזמינו מישטרה,סנו שמע את המשטרה באה וברח מהחלון מפני שהוא לא רצה שהמשטרה יעבירו אותו למשפחה מאומצת,על הרגע הזה סנו ממש היצטער לאחר הלילה הראשון,סנו היה עצוב עד שאחרי כמה ימים סנו ראה ילד והיתחבר אליו. הילד ששמו היה אפיק היה למשפחה חמה ואוהבת. ובסתר אפיק שניפגש עם סנו הביא לו בגדים ואוכל,אחרי חודש המשפחה לש אפיק אימצו אותו ושם גדל והיה החבר הכי טוב של אפיק,הם היו כמו אחים וישנו חדר מול חדר ולפעמים בילו יחד וישנו באותו חדר.(כיום הוא בן 14)
לחשים:
פלטור- מתחיל הודעה לחיית שליח
קלטור- מסיים הודעה לחיית שליח
רמת מיומנות בחרב:1 \5 לא לגעת
שם הדרקון: סנוובר
סוג הדרקון: קרח
רמת שימחת הדרקון :5\5 לא לגעת
ציוד: לא למלא
חיים של הדרקון: 15 לא לגעת
שותף
אם כן:
שם שותף\ה:אפיק
קשר על הדמות: אח מאמץ,החברים הכי טובים
סוג דרקון:מים
הערה:מה עם שם הדרקון של השותף?
שם בפורום:בקרוב crazy mudkip כרגע danger
שם דמות: גיא
תיאור מראה\ספרייט: נמוך עם שיער שחור וצלקת קטנה בסנטר
רקע: גיא חי בעמק שלוו לאמא ואבא חורגים,הוריו הביולוגים נעלמו יום אחרי גניבת הקמע והשאירו אותו עם אחיו לבד ברחוב, לאחר מכן מצאו אותם ואימצו אותם,או זה מה שלפחות סיפרו לו. היה לו אח תאום שתמיד היה שם בשבילו, איך נאמר את זה? הם היו משפחה גדולה,בנוסף לאחיו התאום היו 8 ילדים חורגים. אביו היה שרירי ובעל הרבה צלקות,אמו הייתה קשוחה וחסרת התחשבות,לגיא נמאס מהימים הרעים והאפלים אז הוא החליט ללכת לחפש את הקמע הזה עם אחיו התאום שהיתעקש לבוא .
לחשים:
רמת מיומנות בחרב:1 \5 לא לגעת
שם הדרקון: סורגרטם (בקיצר סורג)
סוג הדרקון: טבע\
רמת שימחת הדרקון :5\5 לא לגעת
ציוד: לא למלא
חיים של הדרקון: 15 לא לגעת
שותף (לא חובה)
אם כן:
שם שותף\ה:אלכס
קשר על הדמות: ברקע
סוג דרקון: קרח
גיא-
אפשר יותר פירוט?
למה דווקא אחיו התאום?
הוריו היו חשובים לגיא בכלל?
הם פשוט זנחו 8 אחים כדי שימותו ברחוב?
סנו-
למה ילד בורח מהבית כי מישהו רב?
מי רב עם מי?
על מה?
מי זה ניב? (כתבת שם, נראה לי התכוונת לסנו,תשנה אם זה נכון)
ילד בן 12 הוא בעל היגיון,לברוח מהבית?
אסור משפחה עשירה
שם בפורום לא להתחכם !
שם דמות: פאג'י
תיאור: מטר 80, ברדס שחור וגלימה ירוקה . בגדים לבנים עם חגורה ונעליים קצרות, שיער שחור-לבן כזה ועיניים בגוון אדום .
רקע: אם לא תמחל לי על סעיף זה, אני לא אהיה רשום .
לחשים:
רמת מיומנות בחרב:1 \5
שם הדרקון: גארצ'י
סוג הדרקון: קרח
רמת שימחת הדרקון :5\5
ציוד:
חיים של הדרקון: 15
שותף:
שם שותף\ה: ג'ארופ
קשר על הדמות: הרוצח השכיר שלו (בפנסיה .. )
סוג דרקון: רוח
סורי על הדאבל
התחלה לכולם
"בום!" "בום" אתם שומעים קול מהלך ביער. "בום" משהו עצום מתקרב עליכם. "בום" עץ נופל מרחוק אתם בורחים, קופצים ומתחבאים מאחורי עץ שנפל. לפתע,משהו קטן לוכד לוכד את מבטך. אתה מסתכל ומבחין שזוהי אבן קטנה וחלקה. האבן מושכת ממך הרבה תשומת לב אתה לא יודע למה. לפתע אתה שומע "בום" נוסף ועין ענקית מביטה עליך. שאגה נשמעת ביער ואתה צורח. טראח! אתה נופל ממיטתך בצרחה. זה היה רק חלום,אתה אומר לעצמך בהקלה. אתה הולך לצחצח שינים מהרהר בחלום ולפתע אתה שומע צעקה מכיוון המטבח.
מה תעשה?
סנו-
אפיק מתעורר "מה?" הוא אומר בישנוניות אבל אתה לא נותן לו להתעורר ומושך אותו בכוח מהמיטה. אתם יורדים למטה ורואים במטבח את אמא של אפיק. אפיק ניגש אל אימו ושואל "מה קרה?" אמו מסכלת ע אפיק עם דמעות בעיניים ואומרת. "שדדו לי את כל התכשיטים שקיבלתי מאמי, אני לא ראיתי מי רק ראיתי שהתכשיטים נעלמו ושהדלת בדיוק נטרקה. אבל ראיתי צללים רצים ליער.
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
דוד-
אתה רואה דם על הריצפה וחתיכה של שיער שנראת כאילו נתלשה בכוח. אתה רץ החוצה ורואה צללים רצים לכיוון היער. פתאום אתה מזהה של מי השיער,של יוני.
סנו-
תתקשרי? זה ימי הביניים....
~~~~~~~~~~~~~~~
אתם מעירים את אבא של אפיק. לאחר הסבר זריז הוק קופץ מהמיטה והולך אל פינה בחדר. הוא לוחץ קלות על לבנה בקיר ולפתע מופיע לידו רובה ציד גדול מימדים בצבע חום. הוא צועק "בואו" ומתחיל לרוץ אל עבר היער.
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)