Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 54
  1. I Love Anime
    שם: ירושלים,שכונה,ביניין,בית,חדר ואם אני יצא אני לא יעדכן פה
    ציטוט פורסם במקור על ידי scizor-x צפה בהודעה
    דוד-
    אתה רואה דם על הריצפה וחתיכה של שיער שנראת כאילו נתלשה בכוח. אתה רץ החוצה ורואה צללים רצים לכיוון היער. פתאום אתה מזהה של מי השיער,של יוני.

סנו-
    תתקשרי? זה ימי הביניים....
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    אתם מעירים את אבא של אפיק. לאחר הסבר זריז הוק קופץ מהמיטה והולך אל פינה בחדר. הוא לוחץ קלות על לבנה בקיר ולפתע מופיע לידו רובה ציד גדול מימדים בצבע חום. הוא צועק "בואו" ומתחיל לרוץ אל עבר היער.
    אהה חח
    --------------------------
    אנחנו הולכים אחרי הגנב

2. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    דוד-
    לא
    ~~~~~~~~~~~~;
    אץה נכנס בריצה אל תוך היער האפל. אתה רואה שחלק מהעצים שחורים מעט,כאילו נשרפו. אתה הולך מעט עד שאתה רואה עץ שהשתטח על הרצפה. "בום" עץ נופל "בום" עוד אחד. אתה נזכר בחלום שלך, אתה רץ,קופץ ומתגלגל מאחורי עץ שנפל. לפתע,משהו קטן לוכד את מבטך. רגע,זה בדיוק כמו החלום שלך,זה לא יכול להיות,נכון?

סנו-
    אתם נכנסים אל תוך היער. אתם שומעים עוד צרחה ורצים לכיוונה. אתם רואים את הגנבים עומדים באמצע קרחת יער, ולא זזים.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

3. I Love Anime
    אנחנו צועקים להם:"תחזירו את התכשיטים ולא נהרוג אותכם, יש לנו רובה"

4. משתמש מנוסה
    סנו-
    לצטט בפעם הבאה
    ~~~~~~~~~~~~~
    הגנבים לא זזים. אחד מהם זורק את השק ואז שניהים בורחים.

5. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    דוד-
    לא
    ~~~~~~~~~~~~;
    אץה נכנס בריצה אל תוך היער האפל. אתה רואה שחלק מהעצים שחורים מעט,כאילו נשרפו. אתה הולך מעט עד שאתה רואה עץ שהשתטח על הרצפה. "בום" עץ נופל "בום" עוד אחד. אתה נזכר בחלום שלך, אתה רץ,קופץ ומתגלגל מאחורי עץ שנפל. לפתע,משהו קטן לוכד את מבטך. רגע,זה בדיוק כמו החלום שלך,זה לא יכול להיות,נכון?
    אתה טיפה לא נתת לי ממש התקדמות במשחק להגיב עליה. שים לב לזה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
    "ואי זה בדיוק כמו בחלום שלי! אבל זה לא הגיוני..."" אני אומר.
    אני טיפה נלחץ ואני מנסה לבדוק יותר טוב מה זה הדבר הזה ששם בצד. (ולא לא שכחתי את יוני, פשוט... אתם יודעים... מושך את תשומת הלב וכל זה...)
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

6. bbuuuii
    שם: עידן
    סורי על הדאבל

התחלה לכולם

"בום!" "בום" אתם שומעים קול מהלך ביער. "בום" משהו עצום מתקרב עליכם. "בום" עץ נופל מרחוק אתם בורחים, קופצים ומתחבאים מאחורי עץ שנפל. לפתע,משהו קטן לוכד לוכד את מבטך. אתה מסתכל ומבחין שזוהי אבן קטנה וחלקה. האבן מושכת ממך הרבה תשומת לב אתה לא יודע למה. לפתע אתה שומע "בום" נוסף ועין ענקית מביטה עליך. שאגה נשמעת ביער ואתה צורח. טראח! אתה נופל ממיטתך בצרחה. זה היה רק חלום,אתה אומר לעצמך בהקלה. אתה הולך לצחצח שינים מהרהר בחלום ולפתע אתה שומע צעקה מכיוון המטבח.
    מה תעשה?
    אני ארוץ למטבח ואשאל "הכל בסדר? מה קרה??" אני לא ממש דאגתי לשלום ה"מאמצים" שלי, אני כועס גם עליהם שהסכימו לקחת אותי.

Spoiler ספוילר

7. I Love Anime
    סנו-
    לצטט בפעם הבאה
    ~~~~~~~~~~~~~
    הגנבים לא זזים. אחד מהם זורק את השק ואז שניהים בורחים.
    סליחה לא יודע למה זה לא ציטט או שהיתבלבתי
    ------------------------------
    אנחנו הולכים לראות למה הם ברחו

8. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    שם בפורום:alonsiro
    שם דמות: דניס
    תיאור מראה: שער שחור קצר אבל לא קצוץ, עיניים יקורות (משקפיים) נמשים, בן 14 רזה ונמוך (מטר חמישים וחמש.
    רקע: דניס חי במשפחה עם כלכלה סבירה לא עניה ולא עשירה, אביו עובד כלוחם בצבא ומגיע פעם בחודש והוא לא בקשר טוב עם דניס והוא תמיד מנסה לדחוף אותו לספורט למרות שהוא לא רוצה. אימו עובדת כל היום בבית ויש לא אח גדול שמציק לו כל הזמן ומביש אותו ואח קטן בן 10 שלפעמים מתבכיין אבל לרוב נחמד ועוזר. בבית ספר הוא לא כל כך מקובל אבל יש לו 2 חברים טובים שתמיד דחפו אותו לשטויות וסיבכו אותו בצרות. פעם הוא הלך בכפר וראה קבוצה של אנשים מבשלים ארנבת על סיר ומדורה, הוא שם לב שג'ק מתגנב למדורה עם דלי מים, דניס ראה אותו וידע שזה הולך להיגמר רע אז הוא ניסה לעצור אותו הוא רץ ודחף את ג'ק, הדלי עם כל המים נפל על הראש של ג'ק והוא איבד את הכרתו, כל האנשים סביב המדורה נבהלו ואחד קפץ אחורה למדורה וקיבל כוויה האבנים שהיו סביב המדורה התבלגנו והמדורה התפרסה את תוך אסם, האסם נשרף קליל וכשבאו לראות מה קרה ראו את ג'ק שוכב על הריצפה ואת דניס עם מבט מפוחד. כולם חשבו שזה היה באשמת דניס ומאז יש לו שם נוראי וכולם מרחמים על ג'ק שקיבל "קצת" אמנזיה, לפעמים הוא שוכח דברים (לעיתים רחוקות)
    אבל לפעמים הם דברים חשובים וכולם מרחמים עליו
    לחשים:
    פלטור- מתחיל הודעה לחיית שליח
    קלטור- מסיים הודעה לחיית שליח
    רמת מיומנות בחרב:1 \5 לא לגעת
    שם הדרקון: השם של הדרקון שלכם
    סוג הדרקון: טבע
    רמת שימחת הדרקון :5\5 לא לגעת
    ציוד: לא למלא
    חיים של הדרקון: 15 לא לגעת
    שותף
    אם כן:
    שם שותף: (אחד מהחברים) ג'ק השובב בלשון המעטה
    קשר על הדמות: חבר מאד טוב מאז גיל 6 שהם היו הפכים שונים אבל הם תמיד היו ביחד כל הזמן.
    הוא בא ממשפחה עשירה ומפורסמת שהוא ילד יחיד שכל הזמן מלמדים אותו נימוסים ולא ממש באלו על זה.
    סוג דרקון: אוויר
    נערך לאחרונה על ידי alonsiro, 07-05-2011 בשעה 10:36 PM

9. משתמש מנוסה
    דניס- רשום

סנו-
    "בום!" אתה שומע עץ נופל מרחוק ביע "בום" אתם שומעים צרחה שנשמעת כמו הצרחה של הגנבים ושאגה שעולה ביער.

בארי-
    אתה רואה שלושה אנשים גבוההים בבית ואחד מהם מכוון סכין כלפיך. "עצור ואל תזוז!" הוא צועק ואז מתקרב על מגירה במטבח,פותח אותה ושולף חופן מטבעות. "מקום מסתור נחמד" הוא צוחק ורץ ליער. "החסכונות שלי!" אתה צועק

דוד-
    אתה רואה שזו אבן קטנה וחלקה. אתה מסתכל עליה טיפה יותר כשאתה שומע עוד "בום" ענקי לפתע,אתה רואה עין ענקית מביטה עליך,שאגה נשמעת ביער ואז היצור שהעין שלו אומר "מי אתה ולמה אתה פה?"
    נערך לאחרונה על ידי scizor-x, 07-05-2011 בשעה 11:15 PM

10. משתמש מנוסה
    דוד-
    אתה רואה שזו אבן קטנה וחלקה. אתה מסתכל עליה טיפה יותר כשאתה שומע עוד "בום" ענקי לפתע,אתה רואה עין ענקית מביטה עליך,שאגה נשמעת ביער ואז היצור שהעין שלו אומר "מי אתה ולמה אתה פה?"
    "הי!" אני אומר לו "מה נשמע ואיך אתה מרגיש (יותר אמירה ליופי מאשר שאלה). לי קוראים דוד ישיבנסקי, ואני כאן כדי לחפש את חבר שלי יוני, נדמה לי שמשהו רע קרא לו." אני מנסה להישמע אמיץ.
    לפתע אני נזכר שוב באבן.
    אני שואל את העין: "אתה יכול להגיד לי מה זאת האבן הזאת?"
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    סורי על הדאבל

התחלה לכולם

"בום!" "בום" אתם שומעים קול מהלך ביער. "בום" משהו עצום מתקרב עליכם. "בום" עץ נופל מרחוק אתם בורחים, קופצים ומתחבאים מאחורי עץ שנפל. לפתע,משהו קטן לוכד לוכד את מבטך. אתה מסתכל ומבחין שזוהי אבן קטנה וחלקה. האבן מושכת ממך הרבה תשומת לב אתה לא יודע למה. לפתע אתה שומע "בום" נוסף ועין ענקית מביטה עליך. שאגה נשמעת ביער ואתה צורח. טראח! אתה נופל ממיטתך בצרחה. זה היה רק חלום,אתה אומר לעצמך בהקלה. אתה הולך לצחצח שינים מהרהר בחלום ולפתע אתה שומע צעקה מכיוון המטבח.
    מה תעשה?
    אני ממלא גרב במטבעות, מחזיק אותו בהיכון לתקוף ויורד בשקט לבדוק מה כל הרעש.

12. bbuuuii
    שם: עידן
    [QUOTE=scizor-x;1150527]

בארי-
    אתה רואה שלושה אנשים גבוההים בבית ואחד מהם מכוון סכין כלפיך. "עצור ואל תזוז!" הוא צועק ואז מתקרב על מגירה במטבח,פותח אותה ושולף חופן מטבעות. "מקום מסתור נחמד" הוא צוחק ורץ ליער. "החסכונות שלי!" אתה צועק

[QUOTE]

העריכה לא הצליחה לי....
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "החסכונות שלי! אני עבדתי קשה בשבילם!!" אני צועק ומתחיל לחשוב שההורים שלי עשו עבודה נפלאה שאני כבר מתחיל להביא חשיבות לכסף קטן.
    אני רץ ליער.

Spoiler ספוילר

13. I Love Anime
    דניס- רשום

סנו-
    "בום!" אתה שומע עץ נופל מרחוק ביע "בום" אתם שומעים צרחה שנשמעת כמו הצרחה של הגנבים ושאגה שעולה ביער.

בארי-

דוד-
    אנחנו רצים לכיוון הצעקה

14. משתמש מנוסה
    דוד-
    היצור צוחק "יוני?" פתאום הוא מרחיק את עינו מין הפתח ואתה רואה שזהו דרקון עצום ואדום. "יוני חברך נס לביתו כשראה אותי" הוא מעיף מבט באבן שבידך. "אבן???" הדרקון פורץ בצחוק "זו ביצת דרקון! היא לא שלי אבל אני לא מקנא בך אם האמא תמצא אותה" הדרקון חושב מעט "אף על פי כן שאולי היא מתה,אתה יודע היה רצח דרקונים עצום ואולי הביצה היא של אחת הקורבנות. אתה יכול לשמור אותה,אבל האתה תסתכן בתקיפה של דרקונית"

סנו-
    אתם רצים לכיוון הצעקה ופתאום נופל עץ מולכם אתה שומע צרחה ואפיק ואביו נעלמים מאחוריך אתה רץ ומתגלגל מאחורי גזע עץ. לפתע משהו קטן מושך את עינך. אבן קטנה וחלקה,לפתע מופיעה עין ענקית מולך ואתה שומא שאגה ענקית. "אתה רוצח הדרקונים?"

בארי-
    אתה רץ לתוך היער ולפתע אתה רואה את הגנבים מביטים באימה על עץ רגיל לחלוטין,אחד מהם צועק "הוא יאכל אותנו!"

דניס-
    אתה יורד למטה ורואה את ג'ק עם מחסום על הפה וידיו קשורות. לפתע אתה מרגיש שהגרב נחטפת מידך. "מטבעות?" אתה מסתובב ורואה איש גבוה לבוש בשחור "גם בן אדם וגם מטבעות? שלל גדול יש לי" האיש מגחך ובועט בך אל עבר הרצפה ואז לוקח את הגרב ואת ג'ק אל היער.
    נערך לאחרונה על ידי scizor-x, 07-06-2011 בשעה 01:36 PM

15. משתמש מנוסה
    דוד-
    היצור צוחק "יוני?" פתאום הוא מרחיק את עינו מין הפתח ואתה רואה שזהו דרקון עצום ואדום. "יוני חברך נס לביתו כשראה אותי" הוא מעיף מבט באבן שבידך. "אבן???" הדרקון פורץ בצחוק "זו ביצת דרקון! היא לא שלי אבל אני לא מקנא בך אם האמא תמצא אותה" הדרקון חושב מעט "אף על פי כן שאולי היא מתה,אתה יודע היה רצח דרקונים עצום ואולי הביצה היא של אחת הקורבנות. אתה יכול לשמור אותה,אבל האתה תסתכן בתקיפה של דרקונית"
    אני מחליט להסתכן ולקחת את האבן. אני שואל את הדרקון (עכשיו אני גם רגוע לגמרי כי נראה לי שהוא לא יפגע בי, גם אם אולי הוא לא ינסה להציל אותי):"אז לאיזה כיוון יוני רץ? ואיך אתה יודע אם זה היה הוא או מישהו אחר? וחץ מזה, אתה יודע מה גרם לו להגיע ליער מלכתחילה?" (אני טיפה פטפטן, כנראה שהייתי צריך לציין את זה קודם. אפשר גם לקרוא לתכונה הזאת חפרן.)

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •