Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20

נושא: עזרה

1. משתמש מנוסה
    צהריים טובים לכולם יש לי בעיה קטנה השלמתי את הפוקדע וקבלתי מפרופסור אוק פוקדע משודרג ואני משחק בפלאטניום עכשיו לקחתי במערה לפני המכון השמיני את 2 הדברים האלה של פאקליה ודאלגיה והם אצלי בתיק ובסרבי רשום שאני יכול ללכוד את שניהם ברמה 70 מישהו יודע איפה הם נמצאים?

2. משתמש מנוסה
    שם: שיר פחימה
    pirall spear [תקרא מימין לשמאל]

קרדיט ל-iMTHELegenD!

3. משתמש מנוסה
    מה על מה אתה מדבר תסביר את עצמך לא הבנתי מה אמרת תסביר

4. משתמש מנוסה
    אתה לא רואה שכתוב שאני בת?><
    ואני התכוונתי ש pirall spear [אני התכוונתי שהמקום שבו הם נמצאים הוא ספיר פירל ,פשוט אמרתי לך שתקרא את זה מימין לשמאל כי לא הצלחתי לכתוב את זה רגיל...:/

קרדיט ל-iMTHELegenD&#33;

5. משתמש מנוסה
    חחח ממתי בחורה משחקת בפוקמון זה דבר חדש בשבילי ולא נעים לי שדווקא בחורה עוזרת לי לסיים את המשחק אני רגיל פה שבנים עוזרים לי איפה נמצא הספיר פריל הזה כמו שאת אומרת תני לי דרך של המשחק

6. משתמש מנוסה
    כנס לסרבי יש שמה מידע שיוכל לעזור לך מאוד[רשום שמה את הדרך ההגעה אל כל האגדיים במשחק ] http://www.serebii.net/platinum/legends.shtml

קרדיט ל-iMTHELegenD&#33;

7. משתמש מנוסה
    את צוחקת עליי נכון?אני בעצמי אתמול הבאתי את האתר הזה לאיזה אחד שהיה תקוע עם האגדיים אבל מה לעשות אני לא טוב באנגלית אבל את רוצה להגיד לי שהספיר פרל הזה כמו שאת אומרת זה אותו מקום שהם נמצאים בפנינה ויהלום?עובדה הלכתי לשם עכשיו והם לא נמצאים שם וכבר לכדתי את גירטנה אם זה חשוב אייך אני מביא אותם למקום הזה?כמו שבתמונה?

8. משתמש מנוסה
    תלך לאותו מקום שהיית בו מקודם ואתה תראה שיש לך מאין צללית ורודה,תדבר עם הצללית ואז פאלקיה יבוא,וצללית כחולה תדבר איתה ודיאלגיה יבוא,אם זה לא עוזר תכתוב פה...

קרדיט ל-iMTHELegenD&#33;

9. משתמש מנוסה
    אין שם שום צלילית אבל זה לא הגיוני לקחתי את הדברים שלהם במערה שהיה שם צוות גאלקטיק אני עכשיו הולך למערה אחרת שרשום בסרבי אם אני לא יצליח שם אני יגיד לך אם הצלחתי או לא להגיע אליהם אוקי תקשיבי הגעתי למקום בו ראיתי אותם בפוקדע כמו בתמונה אבל אני לא רואה שם שום צלילית לא ורוד את בטוחה שלא צריך לעשות איזו משימה בשביל שהם יבואו כי אני במקום כמו בתמונה בסרבי ואין שם שום דבר כחול או ורוד

10. משתמש מנוסה
    אתה השגת את ה-Adamant Orb?

קרדיט ל-iMTHELegenD&#33;

11. משתמש מנוסה
    כן השגתי גם את דאלגיה וגם את פאקליה אמרתי לך זה נמצא במערה הזאת שעולים במפל יש 2 פוקדרים אז לקחתי את שנהם ועכשיו אני בתמונה כמו בסרבי ואין שום צלילית רק אל תגידי לי שאני צריך לתפוס את כל פוקמני התחושה לכדתי שניים מהם אחד מסתובב באזור שינו תקראי בסרבי את טובה באנגלית אולי צריך לעשות משימה שהם יבואו למקום הזה ויש לי את מה שאמרת לי אל תדאגי

12. משתמש מנוסה
    תכנס לתיק במשחק ותלחץ על ה-Adamant Orb יש ליד זה אפשרות של USE? אם כן אז תלחץ על זה ואז זה יעבוד תגיד לי אם מה שאמרתי עכשיו עזר...

קרדיט ל-iMTHELegenD&#33;

13. משתמש מנוסה
    ניראה לי שאת טועה בגדול אני לחצתי על מה שאת אמרת אבל צריך ללכת לעיר איפה שהאלופה של הליגה באה לשם ויש שם פזל של אנון ואז הם באים אם את לא מבינה על מה אני מדבר אז http://il.youtube.com/watch?v=3E-iAypOCvw&...ure=relatedהינה קחי סתכלי

14. משתמש מנוסה
    רק עכשיו נזכרתי בזה><XD,אגב אני כן טובה בדרך כלל בפוקימון שלא תחשוב שסתם ניסיתי לעזור....

קרדיט ל-iMTHELegenD&#33;

15. משתמש מנוסה
    אז תראי איזה קטע את עוזרת לי כבר 10 דקות למצוא את שניהם ומסתבר שאני בודק באתר יוטוב ואני בעצם עוזר לך חחחחח

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •