Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 13 12311 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 184
  1. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    דרוש לוגו!

אני, LordAbizi, מנהל חת"ם, מתיר בזאת ל KillerBee לפתוח את "פוקימון - להרוג את אש קאטצ'ם!"

רקע:
    היום, כמעט ולא תמצא פוקימון ו/או אדם בעולם שאינו מכיר את אש קאטצ'ם ומעריץ אותו.

כל אדם ופוקימון שהוא עובר לידם סוגד לו. בהתחלה זה לא היה כזה נורא, הוא היה בסדר ונשאר אותו ילד מוגבל כפי שהיה כל המסע שלו... אבל אחרי 3 שנים הכל הישתנה! כל מי שלא סגד לו והעריץ את העריץ הנורא נשלח אל הבור! (למרות שזה לא קרה הרבה כי כמעט כולם העריצו אותו...) אתם והמשפחה שלכם החלטתם לעבור למחוז מקסיקו שם הוא אינו שולט באף אחד אבל לפני שעליתם למטוס גילו שאינכם מעריצים אותו!!! חבל שבאותו היום הוא החליט לא לקחת שבויים... הוא הרג את כל משפחתכם חוץ מכם כי הצלחתם לברוח למטוס ביחד עם 3 עריקים נוספים.
    במקסיקו גיליתם שיש אירגון בשם קילרים. זה ארגון של כל אלה שרוצים להפסיק את שלטונו הרודני של אש בעולם! היות ואש הסביר לפוקימוניו איך נראים אנשי הארגון (כן הוא יודע עליכם ובגלל זה יש עליו אבטחה כבדה...) ולכן הם לא ניתנים לתפיסה בפוקדור רגיל אז המציאו משהו חדש שיפורט בהמשך... הארגון ידע שאתם מגיעים וידע על המקרה שקרה לכם ולכן צירף אותכם אליו, אימנו אתכם במשך חצי שנה: הגנה עצמית, הסוואה, הישרדות, שימוש בכל הרובים שקיימים כמעט... ארבעתכם הפכתם לסוכנים הכי טובים של הארגון מבחינה פיזית ומנטלית היום הגיע רגע האמת, אתם מקבלים את הפוקימון שלכם ויוצאים למסע כנגד אש קטצ'אם!

העלילה:
    היום הגיע אליכם מכתב מהאירגון:
    ארבעתכם הסוכנים הכי טובים שלנו, אנחנו בוחרים בכם ללכת להתנקש באש קטצ'אם!
    זכרו זה לא יהיה קל, כל פוקימון שתראו יילחם כאילו זה הקרב האחרון שלו לפני שתצליחו לתפוס אותו, הודות לאש... מדלות אמצעים לא ניתן להתחיל עם התחלתי נורמלי אז נאלצנו להביא לך פוקימון אחר שהוא גם טוב לא פחות ומאומן, הכדור שלו בתיק שמחכה לך בחוץ עם כל הציוד שתצטרך.
    בהצלחה, מתיו, ראש אירגון קילרים!

דברים חדשים:
    פוקדור: אתם לא יכולים לתפוס פוקימונים בפוקדור, אבל אתם יכולים בקילרבול הוא תופס באחוזים של גרייט בול וגורם לפוקימונים שתתפסו לשנוא את אש קאטצ'אם... (הערה, יש לכם מקור אין סופי של קילרבול אבל מותר להשתמש ב 2 לכל פוקימון אי אפשר לזרוק מליון פעם... ובמחוז מקסיקו אתם יכולים לתפוס עם פוקדור רגיל, תנצלו את זה!)

פוקדקס: אין לכם, אתם יודעים כל מה שאתם צריכים...

מד ביקוש: ככול שאתם נראים בחברה ה"אשית" בלבוש קילרי ו/או הורגים אנשים ו/או נראים עם פוקדור קילרי עולה לכם מד הביקוש, כשהוא עובר את 25% אתם בצרות, כשהוא עובר את 50% סיכויי הישרדות קלושים , כשהוא ב75-100% אתם חשובים כמתים... אז תנסו לא להתבלט. גם המעשה הקטן ביותר יגרום לעלייה באחוזים... אחוזים יכולים לרדת בעזרת משימות, פרסים או מתי שאני ארצה...

ג'י.פי.אס: אתם אומרים לו מקום והוא מכוון אותכם אליו בדרך הקצרה ביותר, זה אומר שאין מפה...

אוכל ושתייה: אתם חייבים לאכול לשתות ולישון כל כמה זמן... מתי שתצטרכו לעשות אחד מהדברים האלה אני ארמוז לכם על זה...
    האוכל והשתייה שלכם מחולקים למנות את מתחילים עם 3 מנות וכל מנה מספקת שלוש ארוחות...

כסף: ממשימות ומגניבות (מעלה את רמת הביקוש)

לא להגיב
    נערך לאחרונה על ידי Expired, 07-05-2011 בשעה 07:08 PM

2. Because lizards can swim
    הצוות שלכם:
    מתיו: מנהיג הצוות, צירף אותכם לצוות ודאג לאימונכם... תוכלו להתקשר אליו כדי לקבל משימות (חוץ מלהרוג את אש קטצ'אם) ולקבל פרסים כמו הורדת ביקוש...

אנשי הצוות האחרים לא חשובים כלל...

מטרה:
    להרוג את אש קטצ'אם!

חוקים:
    חוקי חת"ם
    לצטט
    לפסק
    להגיב בתדירות גבוה
    מי שלא מגיב 4 ימים מת (אלא אם אישרתי לו שמשתמש אחר יחליף אותו)

טופס הרשמה:
    שם משתמש: שם משתמש...
    שם במשחק: -_-
    תיאור: רק תיאור, ספרייטים לא ייתקבלו עצלנים
    רקע: הרקע הוא על לפני מה שקרה ועל הזמן ששהיתם במחוז מקסיקו לפי הרקע אני קובע רמה!
    התחלתי: מדלות אמצעים (של הארגון) תוכלו לבחור רק פוקימונים מסוגים שכוללים (זאת אומרת שאפשר גם מעורב עם סוג אחר!) אבן/ אדמה/ אופל/ נורמלי (תוכלו לערב כמו למשל אדמה מעופף או אבן ברזל או דברים כאלה וגם אפשר לבחור את איווי שבהתחלה נורמאלי ועם אבן הופך לסוג אחר!)
    ביקוש: לא לגעת
    חפצים: אקדח (שתי מחסניות בכל מחסנית 7 כדורים+ המחסנית שעל האקדח שלכם), סכין משוננת שמאפשרת גם לזריקה גם לקרב קרוב וגם להכנת סלטים! ציוד מחנאות, 2 פוקדורים רגילים, טלפון נייד, ג'י.פי.אס, 3 מנות מזון...
    כסף: 1500 $
    הערות/הארות:
    לא להגיב

3. Because lizards can swim
    רשומים
    1.שם משתמש: monster
    שם במשחק: לי
    תיאור: שיער חור,עור לבן,עינים חומות,לובש תמיד חולצמת טרינג חולה ומכנסים קצרים שחורות.הוא תמיד הולך עם נעלי ספורט של נייק
    רקע: לי נולד לזוג הורים מאמנים.לאמא שלו קראו ליזה.לאביו קראו אליו.הוריו שנאו את אש בגלל השיטה שהוא נלחם בקרבות שלו ואהבה הרבה שכולם אוהבים אותו כל כך.כשלי היה בגיל 10 הוריו החליט לנוסע למחוז מקסיקו שם נמצאים מתנגדיו של אש.בטיסה תפסו את הוריו של לי ולי הצליח להתחמק ולהגיע למחוז מקסיקו.כשי הגיע למחוז מקסיקו הוא חשב שהוא לבד בעולם ואף אחד לא יכול להציל אותו.לי החליט להתאבד בעזרת סכין קטנה שמצא לפני רגע.שניה לפני שהוא דקר את עצמו איש מוזר הציל אותו.זה היה מתיו.מתיו צירף את לי לאירגון שלו.מתיו הפך לאבא החדש של לי.בזמן שלי היה באגרון מתיו לימד את לי כול מיני דברים חדשים שיעזרו לו להרוג את אש כשיגיע הזמן.במהלך אימוניו של לי.לי פגש בסאנדיל.סאנדיל התעצבן על לי מכיון שהוא פלש לטריטוריה שלו.ולכן הוא תקף את לי בנשיכה.לי הצצליח להתחמק במהירות וחזר לבסיס לפני שנפגע מסאנדיל.כשלי הגיע לגיל המתאים לצאת למסע לי החליט שהיה לו סאנדיל.
    התחלתי:סאנדיל תניון אדמה אופל מדור 5
    חפצים: אקדח (שתי מחסניות בכל מחסנית 7 כדורים+ המחסנית שעל האקדח שלכם), סכין משוננת שמאפשרת גם לזריקה גם לקרב קרוב וגם להכנת סלטים! ציוד מחנאות, טלפון נייד, ג'י.פי.אס, 3 מנות מזון...
    פוקימונים: סאנדל
    מתקפות: פזילה, זעם, נשיכה , חפירה
    נידורן
    פזילה, ניקור, מיקוד אנרגיה

קרבי
    תמיכת אדמה, בועות, מכת צבת

קאבצ'ו
    אבקת שלג, יללה,אגירת כוח (bide)

צ'ימצ'אר
    שריטה, מבט, גחלת, גלגל להבה

הערות/הארות:להרשם

2.שם משתמש: May-chan
    שם במשחק: רין.
    תיאור: שער צהוב קצר, עיניים כחולות, לובשת בד''כ בגדים שחורים-צהובים-לבנים .
    רקע: תמיד שנאתי את אש קאצ'ם . הוא היה שוויצר ופשוט השתלט על כל העולם . אולי הוא נראה נחמד .. אבל הוא ממש לא. גם המשפחה שלי שנאה אותו. חוץ מאחי הקטן .. הוא ממש אהב אותו ואת הפוקימונים שלו ואהב לשמוע סיפורים עליו, זה היה ממש טיפשי. יום אחד הורי אמרו לי שעוברים לגור במחוז מקסיקו- המחוז שלא חיב לאהוב את אש קאצ'ם כדי לשרוד . אז התגנבנו למטוס , אבל אז הבחינו בנו , והוא רצח את כולם. אפילו את אחי הקטן והיחיד ! ומאז שנאתי אותו נורא . רציתי רק שהוא .. פשוט ימות !
    התחלתי: פוצ'ינה . או איווי D:
    חפצים: אקדח (שתי מחסניות בכל מחסנית 7 כדורים+ המחסנית שעל האקדח שלכם), סכין משוננת שמאפשרת גם לזריקה גם לקרב קרוב וגם להכנת סלטים! ציוד מחנאות, טלפון נייד, ג'י.פי.אס, 3 מנות מזון...
    פוקימונים: פוצ'יאנה
    מתקפות: צעקה, היטקלות, מכת חול, נשיכה
    ארון
    מתקפות: היטקלות, התקשות, הצלפת אדמה
    ווארמפל
    תיקול, קורים, עוקץ רעל

הערות/הארות: אחלה רעיון XD

3.
    שם משתמש: גלעד2111
    שם במשחק: גלעד
    תיאור: ילד גבוה, עיינים חומות, עור בהיר, שיער מתולתל חום, משקפיים, תמיד הולך עם מכנסי חאקי דגמ"ח.
    רקע: כשגלעד היה קטן, הוא חשב שהכל טוב, הוא העריץ את אש (לא באופן עיוור) ושמח על היציבות שהוא הביא לעולם. חלפו שנים וגלעד התבגר, גם אש גדל. גלעד גילה שאש לא בדיוק מה שהוא חשב. גלעד האמין שאש לא תמיד היה כך אלה שהשוויצריות עלתה לו לראש. גלעד החל לשנוא את אש על היהירות שלו לעומת ההתנהגות המוקדמת שלו והוא החליט עם שאר המשפחה שלו לברוח לאזור מקסיקו.
    הבגידה הייתה מרה כפליים כשהוא הבין באמת למה אש הפך, למפלצת שמוכנה להרוג את כל המשפחה שלו רק בגלל אי-הערצה, לא שינאה או משהו...
    גלעד הגיע למחוז מקסיקו ושם צירפו אותו לאירגון קילרים. הוא למד להתרשם מפוקימונים ומאנשים כמו שצריך, בלי להיות מסונוור בעקבות הערצה למישהו. הוא מרחוק ראה פוקימון מיוחד שמשך את תשומת ליבו, פוקימון שידע לפעול לפי עצמו וגלעד החליט לחקור אותו. גלעד גם החליט לצאת עם הפוקימון הזה למסע כשהוא קיבל את המכתב. הפוקימון הזה היה מנצ'לקס.
    התחלתי: מנצ'לקס.
    ביקוש: לא לגעת.
    כסף: 1500 $.
    פוקימונים:
    מתקפות: מטרונום, תיקול, התגלגלות הגנה (או איך שלא אומרים בעברית), בריק ברק

נידורן (נ)
    יללה, שריטה, הצלפת זנב

ארון
    מתקפות: היטקלות, התקשות, הצלפת אדמה

קרבי
    תמיכת אדמה, בועות, מכת צבת

באלבאזור
    תיקול, זרע עלוקה, גפן מצליפה
    הערות/הארות: אני לא הולך לתפוס פוקימונים מהדור הרביעי ומעלה אז אל תתאכזב אם תציע ואני לא אתפוס. אה, ואני שומר שבת.

4.
    שם בפורום: ~!~Judas~!~
    שם במשחק: ג'ון הנרי | Jon Henry
    רקע:
    ג'ון הוא ילד לשני הורים שבכלל לא נמצאים בביתם, אימו כל הזמן בעבודה היא סמנכ"לית של בתי החולים לבני אדם, ואביו נמצא בצד השני של העולם וחוקר על תרבויות עבודות של פוקימונים ובני אדם, הוא הייה מבלה כל הזמן עם שתי חבריו הטובים יוריאל וימאמוטו, הוא וימאמוטו הכירו עוד בגן שהייו קטנים את יוריאל הכירו שיותר מאוחר, ג'ון הוא ילד שיש לו חוכמת פוקימונים כי בביתו יש ספרייה גדול שבו אביו הייה נמצא רוב הזמן כאשר חזר הביתה אחרי המחקר.
    הרגשנו מאויימים בבית הישן, אז החלטנו לארוז את הכול ולעבור למקיסקו אשר קצת רחוקה מהמחוז שלנו, בגלל שהיינו עשירים לקח לנו בעזרת העוזרי הבית לארוז במהירות ואז יצאנו לשדה התעופה.
    אני הרגשתי עצוב בגלל שעזבנו, אך אני ידעתי שאנחנו חייבים לעשות זאת ואז שהגענו לשדה תעופה, קרה אסון, ההורים שלי נהרגו אל ידי אש קאטצ'ם,
    הוא חשב שהם עריקים וירה בהם בעזרת העוזרים שלו ואני הצלחתי לברוח ועכשיו, אני הולך לרות לו בראש כדי שהוא יתפוצץ כמו שהם פוצצו את ההורים שלי ביריות!
    תיאור: שיער בלונדיני, גוף הצבע הוא לבן, עיניים כחולות, חולצה שחורה עם גולגולת, ג'ינס קרועה ושעון יקר במיוחד
    התחלתי: איווי
    פוקימונים: איווי
    מתקפות: תיקול, הצלפת זנב, מכת חול

גראוליט'
    נשיכה, נביחה (roar), גחלת

אודיש
    שאיבת חיים, סופת עלים, חומצה

ראלטס (ז)
    צווחה, בלבול, צוות כפול
    הערות/הארות: ראלטס זכר ושאיווי יתפתח לסוג האופל שלו
    אפשר להירשם
    נערך לאחרונה על ידי Expired, 07-08-2011 בשעה 12:29 PM

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    שם משתמש: monster
    תיאור: שיער חור,עור לבן,עינים חומות,לובש תמיד חולצמת טרינג חולה ומכנסים קצרים שחורות.הוא תמיד הולך עם נעלי ספורט של נייק
    רקע: לי נולד לזוג הורים מאמנים.לאמא שלו קראו ליזה.לאביו קראו אליו.הוריו שנאו את אש בגלל השיטה שהוא נלחם בקרבות שלו ואהבה הרבה שכולם אוהבים אותו כל כך.כשלי היה בגיל 10 הוריו החליט לנוסע למחוז מקסיקו שם נמצאים מתנגדיו של אש.בטיסה תפסו את הוריו של לי ולי הצליח להתחמק ולהגיע למחוז מקסיקו.כשי הגיע למחוז מקסיקו הוא חשב שהוא לבד בעולם ואף אחד לא יכול להציל אותו.לי החליט להתאבד בעזרת סכין קטנה שמצא לפני רגע.שניה לפני שהוא דקר את עצמו איש מוזר הציל אותו.זה היה מתיו.מתיו צירף את לי לאירגון שלו.מתיו הפך לאבא החדש של לי.בזמן שלי היה באגרון מתיו לימד את לי כול מיני דברים חדשים שיעזרו לו להרוג את אש כשיגיע הזמן.במהלך אימוניו של לי.לי פגש בסאנדיל.סאנדיל התעצבן על לי מכיון שהוא פלש לטריטוריה שלו.ולכן הוא תקף את לי בנשיכה.לי הצצליח להתחמק במהירות וחזר לבסיס לפני שנפגע מסאנדיל.כשלי הגיע לגיל המתאים לצאת למסע לי החליט שהיה לו סאנדיל.
    חפצים: אקדח (שתי מחסניות בכל מחסנית 7 כדורים+ המחסנית שעל האקדח שלכם), סכין משוננת שמאפשרת גם לזריקה גם לקרב קרוב וגם להכנת סלטים! ציוד מחנאות, 2 פוקדורים רגילים, טלפון נייד, ג'י.פי.אס, 3 מנות מזון...
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. Because lizards can swim
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    שם משתמש: monster
    תיאור: רק תיאור, ספרייטים לא ייתקבלו עצלנים
    רקע: לי נולד לזוג הורים מאמנים.לאמא שלו קראו ליזה.לאביו קראו אליו.הוריו שנאו את אש בגלל השיטה שהוא נלחם בקרבות שלו ואהאהבה הרבה שכולם אוהבים אותו כלכך.כשלי היה בגיל 10 הוריו החליט לנוסע למחוז מקסיקו שם נמצאים מתנגדיו של אש.בטיסה תפסו את הוריו של לי ולי הצליח להתחמק ולהגיע למחוז מקסיקו.כשי הגיע למחוז מקסיקו הוא חשב שהוא לבד בעולם ואף אחד לא יכול להציל אותו.לי החליט להתאבד בעזרת סכין קטנה שמצא לפני רגע.שניה לפני שהוא דקר את עצמו איש מוזר הציל אותו.זה היה מתיו.מתיו צירף את לי לאירגון שלו.מתיו הפך לאבא החדש של לי.בזמן שלי היה באגרון מתיו לימד את לי כול מיני דברים חדשים שיעזרו לו להרוג את אש כשיגיע הזמן.במהלך אימוניו של לי.לי פגש בסאנדיל.סאנדיל ידע שלי הוא אחד מהמתנגדים של אש ולכן הוא תקף אותו.לי הצצליח להתחמק במהירות וחזר לבסיס לפני שמת.כשלי הגיע לגיל המתאים לצאת למסע לי החליט שהיה לו סאנדיל.
    א) פוקימונים במחוז מקסיקו הם כמו אנשים, לא מושפעים מאש תשנה לפי זה... תכתוב שנגיד סאנדיל עצבני ראה אותו או משהו...
    ב) סימנתי לך באדום מילה שלא הבנתי תסביר
    ג) כתוב תיאור....
    אם תעשה לפי מה שאמרתי לך התקבלת
    אתה רשום
    נערך לאחרונה על ידי Expired, 07-05-2011 בשעה 04:11 PM

6. אוהבת בנות*
    שם: XxהמחדירלצרכןxX
    שם משתמש: May-chan
    רקע: תמיד שנאתי את אש קאצ'ם . הוא היה שוויצר ופשוט השתלט על כל העולם . אולי הוא נראה נחמד .. אבל הוא ממש לא. גם המשפחה שלי שנאה אותו. חוץ מאחי הקטן .. הוא ממש אהב אותו ואת הפוקימונים שלו ואהב לשמוע סיפורים עליו, זה היה ממש טיפשי. יום אחד הורי אמרו לי שעוברים לגור במחוז מקסיקו- המחוז שלא חיב לאהוב את אש קאצ'ם כדי לשרוד . אז התגנבנו למטוס , אבל אז הבחינו בנו , והוא רצח את כולם. אפילו את אחי הקטן והיחיד ! ומאז שנאתי אותו נורא . רציתי רק שהוא .. פשוט ימות !
    נערך לאחרונה על ידי Yafe, 07-05-2011 בשעה 04:40 PM

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

7. Because lizards can swim
    ציטוט פורסם במקור על ידי may-chan צפה בהודעה
    שם משתמש: May-chan
    רקע נחמד ולא חופר בסדר את רשומה אני אעשה לכם התחלה עכשיו... יש לך פוצ'יאנה

אתם מתחילים בדיוק אחרי שפתחתם את המכתב וקראתם אותו אתם יוצאים החוצה ופותחים את התיק, רואים את כל הציוד מתרשמים מהכמות (בד"כע לא היו נותנים כמות גדולה כזאת של חפצים ואף תחמושת ומוצאים פוקדור עם פתק אליו
    "פה יש את הפוקימון שביקשתם יש לכם שני פוקדורים כדי שתוכלו לתפוס עוד שני פוקימונים במחוז שלנו יש לכם יום אחד לפני המסע תנצלו את זה! אנחנו מציעים לכם ללכת למכרות יש שם פוקימונים חזקים וגם בשדות יש פוקימונים לא רעים" אתם תופסים את הפוקדור ביד שלכם ויוצאים מביתכם לאן תבחרו ללכת?
    נערך לאחרונה על ידי Expired, 07-05-2011 בשעה 04:44 PM

8. אוהבת בנות*
    ציטוט פורסם במקור על ידי KillerBee צפה בהודעה

אתם מתחילים בדיוק אחרי שפתחתם את המכתב וקראתם אותו אתם יוצאים החוצה ופותחים את התיק, רואים את כל הציוד מתרשמים מהכמות (בד"כע לא היו נותנים כמות גדולה כזאת של חפצים ואף תחמושת ומוצאים פוקדור עם פתק אליו
    "פה יש את הפוקימון שביקשתם יש לכם שני פוקדורים כדי שתוכלו לתפוס עוד שני פוקימונים במחוז שלנו יש לכם יום אחד לפני המסע תנצלו את זה! אנחנו מציעים לכם ללכת למכרות יש שם פוקימונים חזקים וגם בשדות יש פוקימונים לא רעים" אתם תופסים את הפוקדור ביד שלכם ויוצאים מביתכם לאן תבחרו ללכת?
    " אממ.. למכרות, מה? "
    " טוב , שיהיה , קדימה למכרות !" אומר ואקח את הפוקדור של פוצ'ינה .
    " אבל לפני זה.. צא פוצ'ינה! " אוציא את פוצ'ינה , ואתחיל ללכת לכיוון המכרות .

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים

אני אומר " ואו מגניב יש לי סאנדיל כמו שתמיד רציתי שהיה לי.כדי שאלך לשדות לתפוס פוקימון חזק " .אני מותיא את סאנדיל החוצה ואומר לו " שלום סאנדיל שמי לי ואני המאמן שלך ". לאחר מכן אשאיר את סאנדיל בחוץ ואלך איתו לשדות לחפש פוקימונים לתפיסה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. Because lizards can swim
    רין
    את מוציאה את פוצ'יאנה מהפוקדור וךפתע עומד מולך גור שחור וקטן של פוצ'יאנה הוא מגרגר וקופץ עלייך ממש כמו כלב, אתם מחליטים ללכת למכרות לחפש פוקימונים חזקים ומתחילים ללכת, היות ואתם מכירים כבר את המקום לא הייתה בעיה להגיע לשם ואחרי 5 דקות הליכה הגעתם לפתח של מערה שכתוב בה, המכרה הנטוש...
    כשאתם נכנסים למכרה אתם רואים פוקימונים כמו אוניקס דודריו דג'וטריו וג'יודודים..

לי
    אתה מסיים לקרוא את המכתב ומסתכל על הפוקדור מס' שניות אחר כך אתה מוצא את סאנדייל הקטן ורואה תנינון שעומד מולך, הוא סוקר את השטח ואז מגיע אליך ונרגש לראות מאמן צעיר מולו!
    אחרי מספר דקות מחשבה אתם מחלטים שמקום האימון והתפיסה הטוב ביותר יהיה בשדות, אתה מנחה את סאנדייל ותוך 5 דקות אתם מגיעים, אתם רואים סוואנה שבה יש הרבה סנדשרוים שמפחדים ממך ומסנדיל וגם כמה היפופוטאסים

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים

לי
    אתה מסיים לקרוא את המכתב ומסתכל על הפוקדור מס' שניות אחר כך אתה מוצא את סאנדייל הקטן ורואה תנינון שעומד מולך, הוא סוקר את השטח ואז מגיע אליך ונרגש לראות מאמן צעיר מולו!
    אחרי מספר דקות מחשבה אתם מחלטים שמקום האימון והתפיסה הטוב ביותר יהיה בשדות, אתה מנחה את סאנדייל ותוך 5 דקות אתם מגיעים, אתם רואים סוואנה שבה יש הרבה סנדשרוים שמפחדים ממך ומסנדיל וגם כמה היפופוטאסים
    אני אומר לסאנדייל , ואו גדול יש לנו כבר פוקימונים שמפחדים מאיתנו.גדול.טוב עכשיו תעזור לי למצוא פוקימונים שהם לא מהסוגים שלך.כדי שאוכל לתפוס אותם ".אמשיך לטיל בשדות ולחפש פוקימונים שהם לא מהסוג של סאנדייל.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. אוהבת בנות*
    רין
    את מוציאה את פוצ'יאנה מהפוקדור וךפתע עומד מולך גור שחור וקטן של פוצ'יאנה הוא מגרגר וקופץ עלייך ממש כמו כלב, אתם מחליטים ללכת למכרות לחפש פוקימונים חזקים ומתחילים ללכת, היות ואתם מכירים כבר את המקום לא הייתה בעיה להגיע לשם ואחרי 5 דקות הליכה הגעתם לפתח של מערה שכתוב בה, המכרה הנטוש...
    כשאתם נכנסים למכרה אתם רואים פוקימונים כמו אוניקס דודריו דג'וטריו וג'יודודים..
    " חח אתה חמוד, ^^ " אומר לפוצ'ינה בחיוך קטן .
    " וואו .. יש כאן המון פוקימוני אבן, " אומר ואמשיך להתקדם לתוך המכרה .

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

13. Because lizards can swim
    לי
    אתם ממשיכים בשדות ממשיכים וממשיכים וממשיכים... אתם מגיעים לאזור עם עשב גבוה ורואים שם זיגזגון נלחם בנינקדה זיגזגון רץ במהירות ובזיגזג ולבסוף נתקל בנינקדה שעף לעץ קרוב ודקיק בשובר אותו לגמרי, כל הסנדשרו בורחים מהאזור....
    מה תבחר לעשות לנצל את חולשתו של נינקדה או אולי לתפוס את זיגזגון החזק?

רין
    אתם ממשיכים לתוך המערה ורואים חבורה של ארונים משחקים אחד עם השני, שומר עליהם לאירון את רואה שכל הארונים נטפלים לארון אחר, תוקפים אותו!
    הלאירון לא מתייחס לזה וארון חוטף מכות, לא נראה שהוא יעמוד בזה להרבה זמן... מצד שני את רואה סולרוק שמסתובב במערה המצפון מתחי להעיק לך, אין לארון הרבה זמן לחיות...

14. אוהבת בנות*
    [B][COLOR="Navy"]
    רין
    אתם ממשיכים לתוך המערה ורואים חבורה של ארונים משחקים אחד עם השני, שומר עליהם לאירון את רואה שכל הארונים נטפלים לארון אחר, תוקפים אותו!
    הלאירון לא מתייחס לזה וארון חוטף מכות, לא נראה שהוא יעמוד בזה להרבה זמן... מצד שני את רואה סולרוק שמסתובב במערה המצפון מתחי להעיק לך, אין לארון הרבה זמן לחיות...
    " מה לעשות?.. לתפוס את הסולרוק או להגן על ארון?... " אומר לעצמי ולאחר מספר רגעים ארוץ
    מהר אל הלארון ואומרת לפוצ'ינה :
    " קדימה פוצ'ינה , השתמש במתקפה כלשהי עליהם! "

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לי
    אתם ממשיכים בשדות ממשיכים וממשיכים וממשיכים... אתם מגיעים לאזור עם עשב גבוה ורואים שם זיגזגון נלחם בנינקדה זיגזגון רץ במהירות ובזיגזג ולבסוף נתקל בנינקדה שעף לעץ קרוב ודקיק בשובר אותו לגמרי, כל הסנדשרו בורחים מהאזור....
    מה תבחר לעשות לנצל את חולשתו של נינקדה או אולי לתפוס את זיגזגון החזק?

[/COLOR][/B]
    אני אומר לסאנדייל" יאלה הגיע הזמן לאימון היומי שלך.תשמש בנשיכה הכי חזקה שלך על זיזגון .לאחר שתמש בנשיכה גמור אותו במתקפת הזעם הכי חזקה שלך.אני רצה שתצליח להביס את הזיגזון הזה "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 1 מתוך 13 12311 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •