[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
לי
קרבי לא רוצה לאכול יותר, הוא מלא...
אתם חוזרים אל השאר ומגלי שהתקיפה אותם חבורה של סלאגמות מטורפים
קרבו מוכן לקרב, אתם רואים את קבאצ'ו שרוע על הרצפה מחוסר הכרה ופצוע, כה פצוע הדוב המסכן והאומלל!
רין
את מחפשת את פיקאצ'ו אבל לא מוצאת אותו, את עוברת לאיפה שהפיקאצ'ו הלך ורואה שיש לידו שני אנשים עם חליפות שחורות ומשקפיים מוזרים...
"אז שוב הורדת את המכשיר הזה פיקאצ'ו!" והוא מתחיל לחשמל אותם "חה חה יש לנו חליפות גומי! אתה לא תעשה לנו כלום" הם אומרים ומקרפים לפיקאצ'ו מכשיר מתכתי כמו שראית קודם!
מה תעשי? תתני להם לקחת את פיקאצ'ו שנית?
גלעד
אתה רואה שלכל הפוקמונים באזור יש מכשיר כזה וטריקו מעיף את הפוקימונים שלך מעליו ותוקף אותם בחבטת זנב שמעיפה את שניהם על עץ קרוב, טריקו מורעל בגלל היכולת המיוחדת של הנידורן שלך.
טריקו מתרומם ורץ אל הפוקימונים שלך ששרועים על הרצפה
נערך לאחרונה על ידי Expired, 07-07-2011 בשעה 01:49 PM
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
לי
תכתוב יותר לאט אני לא מבין מה אתה כותב...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סאנדייל נושך את אחד הסלאגמות ונשרף בפיו למרות שגם הסלגמה לא נראה מאושר...
נידורן משתמש בניקור והקרן שלו עולה באש! היות והוא סוג רעל זה משפיע עליו מאוד אבל קרבי עושה בועות שמכבות את זה...
קראבי מפציץ את כולם בקרן בועות ומסיים את הקרב במכה אחת...
"בלופ בלופ" אומר קראבי לסיום
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
לפחות זה לא משפיע כל כך על אירון.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אני רץ לבדוק אם הפוקימונים שלי בסדר. אני מקים אותם על הרגליים.
אני מוציא את שאר הפוקימונים שלי, ואני אומר לכולם ללכת ביחד ולנסות להוריד אחד אחד לפוקימונים האלה את המכשירים מהגב, אנימשאיר את אירון איתי.
אני אומר לאירון: "אירון, תשתמש בהצלפת בוץ על טריקו, תנסה להכביד עליו עם הבוץ שיגע בו, ואז תשתמש בהתקלה!"
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
הודעה חשובה!!!!
כתבתי על תחרות חדשה באשכול "טיזרים" נא ללכת לקרוא על מאפייניה ולאשר שקראתם.
תודה, מתיו ראש צוות קילרים
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
מאשרת שקראתי
בא לכם נשים? לחצו כאן
ספוילר
לי
אתה מחפש את צ'ימצ'אר באזור ופתאום משהוא קופץ אלייך מאחורה ובגלל שיש לך אינסטינקטים מעולים מהאימונים אתה זז הצידה ישר... ורואה שזה צ'ימצ'אר מנסה לשחק איתך...
אתה זורק עליו קילרבול והוא נלכד ברצון!
אתה הולך קצת קדימה כדי לצאת מהאזור הגופרתי והמצחין ורואה יער מלא בפוקימוני חרק
(צ'ימצ'אר יעודכן בהקדם)
רין
הם מוציאים שוטגאנים ויורים כך ובפוציאנה! "פיקא!" אומר פיקאצ'ו וחוסם את היריה שעמדה לפגוע בפוצ'יאנה במתחיל להשתעל דם היות וזה פגע לו רק בבטן ולא בלב או בראש את יורה באנשים ומחסלת אותם, פיקאצ'ו מרכיב לעצמו מכשיר ליד הפה ומתחיל.... לדבר! "אני עומד למות" הוא אומר בקול של ילד בן 5 שגורם לך לרחם עליו "אבל אני אספר לכם את התוכנית של אש קודם" 'אהח... אהח!...' הוא מתחיל להשתעל דם ואת רואה שמצבו מחמיר
גלעד
זה ארון לא אירון aron לא iron
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
ארון מכביד על על טריקו בבוץ ואז מתקיל אותו, טריקו שהוא פוקימון מחושב מאוד מבין שלא ינצח בקרב ורץ להתחבא בעצים העבותים שבאזור, אתה כבר לא תמצא אותו....
אתה שם לב שהפוקימונים שלך הצליחו לתפוס רק באלבאזור קטן אחד ולהוריד לו את המכשיר וכל השאר פשוט ברחו משם...
תומר
אתה הולך לכיוון הפרס ופותח את התיבה שנפלה מהשמיים...
אתה פותח אותה ומוצא תיק יותר גדול מהתיק שלך שתוכל לשאת יותר דברים וגם רובה בתוך מזוודה עם כמה מחסניות לאקדח וכמה מחסניות לרובה החדש... אתה מבחין שהרובה נראה כמו אקדח אבל המחסנית שלו מאורכת יותר... ואתה מבחין שזה G-18 אקדח שיורה בצורה אוטומטית! אתה מסתכל בתיק ורואה בקבוק בנזין עם פתק "זה תיק להמשך המסע שלך והבנזין.... כדי לשרוף את העקבות, נומאר ככה"
"יופי..." אמלמל לעצמי, אשים בנזין על האישה ועל ג'סטין, אוציא את גראוליט' ואפקוד עליו להשתמש בגחלת כדי לשרוף את הבנזין אך ארוץ קודם למקום רחוק כדי שלא אפגע.תומר
אתה הולך לכיוון הפרס ופותח את התיבה שנפלה מהשמיים...
אתה פותח אותה ומוצא תיק יותר גדול מהתיק שלך שתוכל לשאת יותר דברים וגם רובה בתוך מזוודה עם כמה מחסניות לאקדח וכמה מחסניות לרובה החדש... אתה מבחין שהרובה נראה כמו אקדח אבל המחסנית שלו מאורכת יותר... ואתה מבחין שזה G-18 אקדח שיורה בצורה אוטומטית! אתה מסתכל בתיק ורואה בקבוק בנזין עם פתק "זה תיק להמשך המסע שלך והבנזין.... כדי לשרוף את העקבות, נומאר ככה"
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)