פורסם במקור על ידי
KillerBee
ג'ון
אתה קולט שזה בהחלט אבן אש אבל היא לא רגילה ממש, גראוליט' קולט את זה וקופץ על האבן! לא קורה לו כלום..
פתאום הפה שלו מתחיל לבעור ויוצא לו להביור קטלני מהגוף והאבן מתחילה לזהור, מצמיחה קוצים....
אתה נזכר בשיעורים של הארגון שאמרו לכם 'המדענים שלנו גילו אבנים חדשות, מוצאים אותם בעיקר בתוך עצמות או מאובנים, אלה אבנים עינבריות הן נותנות לפוקימון שלכם מתקפה חזקה מהסוג של האבן אבל רק למתי שהאבן נוגעת בו, אם היא מתנתקת ומתחברת שוב אז זה יוצר מתקפה חדש!' גראוליט' עוזב את האבן בגלל הקוצים שצמחו ממנה..
לי
צ'ימצ'אר נראה עצבני מאוד ומוציא מכת להביור קטלנית על קראבי שנשרף לגמרי ומתעלף "אתה איכזבת אותי!" אתה שומע קולות ממנו "חשבתי שתגן עליי ותשמור עליי אבל כל מה שאתה רוצה זה כוח!" הוא ממשיך "אני מפקד חולית האש צ'ימצ'אר ולא באמת חשבת שאתן לך לתפוס אותי?" הוא אומר והקילרבול שלו מוציא קרן כחולה שמשחררת אותו...
"זה היה מבחן כדי לבדוק איזה מאמן אתה" הוא אומר "ועכשיו אתה תמות!" הוא ממשיך "אני הצ'ימצ'אר היחיד שיודע לשלוט בלהט בצורה רצחנית כזאת!" קראבי מתעורר ורואה שצ'ימצ'אר מתקיף אותך,נותן לו מכה עם הצבת "אני אחסל אותו, הוא מאמן נורא" אומר צ'ימצ'אר "בלופ בלופ" אומר קראבי "לא אני לא הגזמתי!" אומר צ'ימצ'אר ואז חושב קצת "טוב אולי באמת לא הייתי צריך להשתין לו בחולצה, טוב אני רוח האש ואני ויוצאת מהצ'ימצ'אר הזה!"
צ'ימצ'אר חוזר למצב רגיל ונופל מהשמיים
רין
"לא!" אומר פיקאצ'ו "את צריכה להגיע למחבוא שלהם!" הוא אומר ומשתעל דם "יש שם אנטנה שאם תנתקי אותה, כל הפוקימונים והאנשים באזור ירופאו מהדבר הזה של ההערצה!" הוא משתעל דם פעם אחרונה "ביי ביי" הוא אומר ומת..
פוצ'יאנה מילל קצת ואז מרחרח את המכשיר שלו שנתקע לו בפרצוף והוא נאבק בו ופתאום את שומעת "רד ממני מכשיר דפוק רד רד!!!"
גלעד
"הם רצו לשלוט בנו גאון!" הוא צועק "גם לבני האדם יש את זה ואני לא מבין איך לך אין את זה... רגע אולי אתה כמונו, מהעמידים!" הוא אומר ובורח משם עם כל פוקימוני העשב אחריו... אתה יוצא מהמקום ורואה שלט ' המפקדה הראשית, שלוש מיילים מכאן... הבטן שלך מתחילה לקרקר וכבר לילה