Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 13 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 184
  1. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ג'ון
    אתה הולך ומגיע לשדות כעבור חמש דקות אתה רואה פוקימונים כמו סאנדשרו היפופוטס זיגזגון ונינקדות כמה פוצ'יאנות משחקים ואיווי קטן מתגלגל בדשא...
    קצת רחוק יותר אתה רואה גראוליט' עם ארקניין חזקה ששומרת עליו אבל אחרי שנייה היא משתמש במהירות על והם נעלמים משם...
    מימינך יער מלא בפוקימוני חרק, קטרפים וורמפלים עוד נינקדות ובידרילים שמסתובבים על עצי הפרי הנהדרים!

גלעד
    מי אתה?

2. אוהבת בנות*
    שם: XxהמחדירלצרכןxX
    ציטוט פורסם במקור על ידי KillerBee צפה בהודעה
    רין
    אתם הולכים והולכים ולםתע את רואה שלושה עצים עץ עם פרי שנראה כמו דובדבן עץ עם גרגר אורן ועץ עם תפוחים כחולים, את נזכרת שמתיו אמר לכם שפרי הדובדבן טעים למראה אך חריף מאוד לבני אדם, הוא טוב לפוקימונים.. אז את מורידה כמה דובדבנים לפוצ'יאנה וארון למרות שארון לא אוכל אותם אבל פוצ'יאנה משתגע עליהם.... את נזכרת שגרגר האורן הוא גרגר מתוק ומשביע אז את לוקחת קצת לעצמך וארון מתנגש בעץ התפוח הכחול ולוקח לא אחד... אחרי ששבעתם אתם ממשיכים לחפש פוקמונים ורואים שהיער מלא בפוקימוני חרק, נינקדות, קטרפיים וורמפלים...

לי
    אתה זורק את הפוקדור על נידורן הוא מתנדנד, מתנדנד, מתנדנד ונעצר... תפסת נידורן ונשאר לך פוקדור אחד...
    אתה לוקח 5 גרגרים ושם בתיקף אוכל עוד אחד...
    אתה נזכר שאתה חייב ללכוד עוד פוקמון היום עם הפוקדור האחרון שנשאר לך ואז נזכר שיש חוף במרחק קצר מהשדה, אולי יש שם פוקימוני מים שימושיים! אבל אתה גם נזכר שיש את המכרות עוד שלא ביקרת בהם... מה תעשה?
    " היי זה וורמפל ! תמיד רציתי אחד כזה, " אומר לפוצ'ינה וארון .
    " מה דעתכם לתפוס לנו אחד כזה ? D: "
    " קדימה בואו ! " אומר וארוץ לעבר וורמפל .
    " קדימה! ארון , השתמש בהתקשחות ! פוצ'ינה בנהמה ! "

==
    מה המתקפות שלהם ? ^^'''

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ג'ון
    אתה הולך ומגיע לשדות כעבור חמש דקות אתה רואה פוקימונים כמו סאנדשרו היפופוטס זיגזגון ונינקדות כמה פוצ'יאנות משחקים ואיווי קטן מתגלגל בדשא... קצת רחוק יותר אתה רואה גראוליט' עם ארקניין חזקה ששומרת עליו אבל אחרי שנייה היא משתמש במהירות על והם נעלמים משם... מימינך יער מלא בפוקימוני חרק, קטרפים וורמפלים עוד נינקדות ובידרילים שמסתובבים על עצי הפרי הנהדרים
    "איווי תשתמש במכת חול על האיווי הקטן שמתגלגל בדשא ואז בהתקלה!" אצעק ואז אוציא את איווי שלי כדי שהוא יתקוף את האיווי הקטן שמתגלגל בדשא.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. Because lizards can swim
    גלעד
    אתה הולך ומגיע לשדות כעבור חמש דקות אתה רואה פוקימונים כמו סאנדשרו היפופוטס זיגזגון ונינקדות כמה פוצ'יאנות משחקים ואיווי קטן מתגלגל בדשא...
    קצת רחוק יותר אתה רואה גראוליט' עם ארקניין חזקה ששומרת עליו אבל אחרי שנייה היא משתמש במהירות על והם נעלמים משם...
    מימינך יער מלא בפוקימוני חרק, קטרפים וורמפלים עוד נינקדות ובידרילים שמסתובבים על עצי הפרי הנהדרים!

רין
    המתקפות נמצאות בפרופיל שלך (בדף רשומים)
    ----
    ארון מחזק את הגנתו בעזרת התקשחות ופוצ'יאנה משתמש בנהמה אבל ווארמפל נראה שלא מתייחס לזה ופשוט יושן...
    את מחליטה לנסות פשוט לזרק עליו פוקדור והוא נלכד בקלות... יש לך גם ווארמפל!
    את מתחילה להרגיש עייפות והולכת הבייתה כדי לישון...
    את מתעוררת לדפיקה בדלת
    (אני אגיב לך מחר)

ג'ון
    איווי רץ לאיווי הגור אבל הוא פשוט בורח ממנו בפחד.... איווי מחפש פוקימון אחר לתקוף אז הוא הולך על סאנדשרו שמנסה לברוח אבל לא מצליח הוא מטשטש אותו עם חול ואז מתקל אותו על עץ אורן, סנדשרו משיב בשריטה שנראית אימתנית למדיי

5. משתמש מנוסה
    ג'ון
    איווי רץ לאיווי הגור אבל הוא פשוט בורח ממנו בפחד.... איווי מחפש פוקימון אחר לתקוף אז הוא הולך על סאנדשרו שמנסה לברוח אבל לא מצליח הוא מטשטש אותו עם חול ואז מתקל אותו על עץ אורן, סנדשרו משיב בשריטה שנראית אימתנית למדיי
    "איווי תתחמק מסאנדשרו בעזרת הצלפת זנב!" אפקוד על איווי במהירות וביהירות,
    "לאחר מכן תתקוף את סאנדשרו מלמעלה בעזרת דחיפה שתוריד לו מלא נזק"! אוסיף בזעם.

6. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    גלעד
    "יואו! עצי פרי!" אני אומא לעצמי ורק לקחת כמה פירות שנראים טוב.
    אחרי זה אני נזכר שאני צריך להתמקד במטרה, אבל אני לא רואה כאן שום פוקימון שיהיה שימושי במסע לדעתי ולכן אני ממשיל הלאה בחיפוש אחר פוקימונים אחרים.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

7. Surgeon of Death
    שם משתמש:gaara
    שם במשחק: מקס
    תיאור: ילד ממוצע בגובהו,בעל שער חום וחלק בד"כ לובש בגדים שחורים ואדומים
    רקע: למקס היה אח אחד גדול שהיה מאמן פוקימונים ואמא ואבא,מקס ומשפחתו שנאו את אש בעיקר בגלל שני דברים-שהוא אפס ששולח את מי ששונא אותו לצינוק,וכי הוא אפס ומתיחסים אליו כאיל והוא הכי חזק מקס היה בטוח שהאח שלו יכול לנצח אותו עם פוקימון אחד וחלם לנצח אותו ולהפסיק את שלטונו.
    יום אחד הורי אמרו לי שאני והם נעבור מחוז שבו אין את שלטונו אך תפסו אותנו ורצחו את הורי,למזלי השומרים של אש טיפשים כמוהו והצלחתי לחמוק..ומאז חיכיתי ליום שאוכל להרוג אותו
    התחלתי:אוניקס
    ביקוש: לא לגעת
    חפצים: אקדח (שתי מחסניות בכל מחסנית 7 כדורים+ המחסנית שעל האקדח שלכם), סכין משוננת שמאפשרת גם לזריקה גם לקרב קרוב וגם להכנת סלטים! ציוד מחנאות, 2 פוקדורים רגילים, טלפון נייד, ג'י.פי.אס, 3 מנות מזון...
    כסף: 1500 $
    הערות/הארות:אין

8. Because lizards can swim
    ג'ון
    איווי חומק מהסנדשרו האימתני בעזרת הצלפת זנב שמספקת לו הסחה
    הוא משתמש בתיקול בכוח מלא ומעלף את הסנדשרו אמ המתקפה ההיא הייתה פוגעת זה היה הסוף ושלושתכם ידעתם את זה

גלעד
    אתה ממשיך ללכת אבל לא רואה פוקימונים אחרים חות מקבוצה של נידורנים שמסתובבת באזור אחת הנידורניות מהלהקה רצה אלייך, לא נראה שחברי הלהקה עצובים מדי מזה שהיא ברחה, היא כנראה חיפשה הזדמנות לברוח מהם כל הזמן ואתה מספק לה אותה...

9. משתמש מנוסה
    ג'ון
    איווי חומק מהסנדשרו האימתני בעזרת הצלפת זנב שמספקת לו הסחה
    הוא משתמש בתיקול בכוח מלא ומעלף את הסנדשרו אמ המתקפה ההיא הייתה פוגעת זה היה הסוף ושלושתכם ידעתם את זה
    "כול הכבוד איווי! בוא נמשיך בחיפוש פוקימון לאימון! אז אנחנו נלך עוד קצת בשדה ואז נלך למכרות!" אומר בעידוד לאיווי ואז אטייל עם איווי בשדה.

10. משתמש מנוסה
    גלעד
    אתה ממשיך ללכת אבל לא רואה פוקימונים אחרים חות מקבוצה של נידורנים שמסתובבת באזור אחת הנידורניות מהלהקה רצה אלייך, לא נראה שחברי הלהקה עצובים מדי מזה שהיא ברחה, היא כנראה חיפשה הזדמנות לברוח מהם כל הזמן ואתה מספק לה אותה...
    נידורין נקבה זה מעולה! תודה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "הי, נידורין! רוצה קרב?" אני אשאל אותה. בכל מקרה אני מוציא את מנצ'לקס מהפוקדור שלו כדי להתכונן לקרב.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

11. Because lizards can swim
    ג'ון
    אתה ממשיך בשדה ולפתע רואה שארקניין שכחה את אחד הגורים שלה בשדה הוא לא יכול להילחם הוא מפחד כשאתה ואיווי באים איווי מתכונן לתקוף אותו אבל את עוצר בעדו, מסתכל על הגור החמוד

גלעד
    מאנצ'לאקד יוצא ורץ לעצי הפרי, אתה אחריו ונידורן אחריך... נידורן מסמלת לך שהיא תשמח לקרב...
    אבל אחרכך היא מוציאה לך פוקדור מהתיק ומסמלת שתתפוס אותה אחרי זה

12. Surgeon of Death
    אני רשום או לא?

13. Because lizards can swim
    ציטוט פורסם במקור על ידי Gaara צפה בהודעה
    אני רשום או לא?
    מצטער אין מקום

14. אוהבת בנות*
    שם: XxהמחדירלצרכןxX
    גלעד

רין
    המתקפות נמצאות בפרופיל שלך (בדף רשומים)
    ----
    ארון מחזק את הגנתו בעזרת התקשחות ופוצ'יאנה משתמש בנהמה אבל ווארמפל נראה שלא מתייחס לזה ופשוט יושן...
    את מחליטה לנסות פשוט לזרק עליו פוקדור והוא נלכד בקלות... יש לך גם ווארמפל!
    את מתחילה להרגיש עייפות והולכת הבייתה כדי לישון...
    את מתעוררת לדפיקה בדלת
    (אני אגיב לך מחר)

ג'ון
    " הא?.. מי זה ?... " אומר ואקום מהמיטה ואפתח את הדלת .

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    גלעד
    מאנצ'לאקד יוצא ורץ לעצי הפרי, אתה אחריו ונידורן אחריך... נידורן מסמלת לך שהיא תשמח לקרב...
    אבל אחרכך היא מוציאה לך פוקדור מהתיק ומסמלת שתתפוס אותה אחרי זה
    'מעולה' אני חושב לעצמי. אני: "מנצ'לקס תתחיל עם מטרונום! נראה מה יצא." אני שמח על הקרב הראשון שלי.

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 4 מתוך 13 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •