[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אני פועל במקביל. אני זורק קילרבול על קראבי ואני משבח את מנצ'לקס על התפיסה בו בזמן. אחר כך אני בודק בזהירות מה המכשיר הזה, אני מסוקרן לגביו אבל אני מניח שהוא של הסוכנים של אש, ולכן אני נזהר שזה לא יוכל לגעת בי או לצלם אותי. אני אומר לעצמי שלא הגיוני שהם יודעים שאני כאן, ולכן אם זה לא יהיה משהו מיוחד אני פשוט אמצא קראבי אחר ואשים את המכשיר עליו במקום הקראבי שלי.
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
ג'ון
גראוליט' הולך ואתה מתחבא מאחוריו, פתאום אתה שומע אנשים...
"איזה גראוליט' חמווודדדדדד!!!!" אומרת ילדה אחת ואז אתה שומע קול של ילד (הוא נשמע כמו בחורה אבל הבנת שזה בן לפי ה"אתפוס") "טוב אז אני אתפוס לך אותו צא מארשטומפ!" אתה מתחיל להיבהל ואתה שומע את גראוליט' רץ אליך והילד אומר "אחריו אני אתפוס אותו בשבילך בייבי ובשביל אש קטצ'אם!" צועק הילד ואז הילדה "הו ג'סטיייייייייין!!!!" ואז נשמע צלצול Sms 'גילינו את המיקום של ג'סטין ביבר, בכיר בצבא של קטצ'אם אם תהרוג אותו ולא תשאיר עקבות, תקבל מתנה' הוא אומר וגראוליט' קופץ עליך רטוב ורועד הגור המסכן...
מאי
פיקאצ'ו קולט שאת שונאת את אש וממש משנה את הגישה שלו הוא מסתובב ומראה לך מכשיר מתכתי שדבוק לו על הגב ואז מנסה להוריד את זה בהתנערות ובשפשוף על עץ...
הוא ממש מבקש ממך להוריד ממנו את זה ואז את רואה שזה מחשמל אותו והוא מתחיל לתקוף את ארון שכבר תוקף בהצלפת אדמה (זה לא מכת אדמה טעיתי בתרגום) שמרסנת אותו...
מה תעשי?
לי
אתה בקושי מצליח לדחוס את כל החפצים ואתה שם את השוטגאן עם החוט שמחובר עליו בגב שלך, בינתיים נידורן תוקף בניקור את הדובון הקטן והחמוד ומסיים את הקרב... אתה מבחין במכשיר מתכתי קטן מחובר לגבו של הדובון
גלעד
אתה מבחין שלכל הפוקימונים באזור יש דבר כזה, ומתחיל לחשוב שאולי ככה אש שולט בכולם... מאנצ'לאקס קולט שאתה לא יודע מה לעשות עם המכשיר הזה ושובר אותו, קראבי מתעורר ומסתכל על שניכם בלי לתקוף אותכם ודווקא נראה שמח שהורדתם ממנו את המכשיר המעצבן הזה...
מאנצ'לאקס מתחיל לרקוד איתו ושניהם שמחים מאוד!
נערך לאחרונה על ידי Expired, 07-06-2011 בשעה 08:46 PM
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
"תחזור גראוליט'..." אמלמל ואחזיר אותו למכשיר קילרבול ואז אוציא את אודיש,ג'ון
גראוליט' הולך ואתה מתחבא מאחוריו, פתאום אתה שומע אנשים...
"איזה גראוליט' חמווודדדדדד!!!!" אומרת ילדה אחת ואז אתה שומע קול של ילד (הוא נשמע כמו בחורה אבל הבנת שזה בן לפי ה"אתפוס") "טוב אז אני אתפוס לך אותו צא מארשטומפ!" אתה מתחיל להיבהל ואתה שומע את גראוליט' רץ אליך והילד אומר "אחריו אני אתפוס אותו בשבילך בייבי ובשביל אש קטצ'אם!" צועק הילד ואז הילדה "הו ג'סטיייייייייין!!!!" ואז נשמע צלצול Sms 'גילינו את המיקום של ג'סטין ביבר, בכיר בצבא של קטצ'אם אם תהרוג אותו ולא תשאיר עקבות, תקבל מתנה' הוא אומר וגראוליט' קופץ עליך רטוב ורועד הגור המסכן...
"תשתמש בסופת עלים ואם ג'יסטין הזה יראה אותך תשלח שאיבת חיים למארשטומפ..." אומר לאודיש בשקט.
רגע, זרקתי עליו קילר בול, לא?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני אומר לו:"קראבי, אני הולך לתפוס אותך עכשיו. בסדר? יאלה קילרבול!" אני אומר וזורק קילרבול על קראבי.
אחר כך אני מוציא את קרבי כדי לבדוק משהו.
"קראבי," אני אומר לו "תנסה להשתמש בבועות על המכשירים שיש לכולם על הגב כדי לנסות לנטרל אותם."
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
לי
אין לך פוקדורים!!!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא את הסכין ומנתק לו את הדבר הזה מהגב...
קבאצ'ו שמח ואתה זורק עליו קילרבול שעוטף אותו באנרגייה שחורה ואז מכניס אותו לכדור...
"תיק, תיק, תיק..... פלאמפ!" משמיע הקילרבול ונעצר, לכדת קבאצ'ו!
ג'ון
אתה מוציא את אודיש שמשתמש בסופת עלים שפוגעת שם בכולם, אתה שומע את ביבר אומר "היי אני לא רואה מה זה תציל אותי מרשטומפ גבר גברי שכמותך!" וזאת שלידו "הו ג'סטיייין רגע מה?!"
מרשטומפ עושה פצצות בוץ שמנקות את האוויר מעלים ואז אודיש עושה שאיבת חיים שמחסלת אותו לגמריי בגלל שזה אולטרה אקטיבי על פוקימון אדמה/מים...
ג'סטין צורח כמו בחורה "אוי לא מה עשית לגבר שלי מרשטומפ אודיש מנוול!" הוא צועק ומתחיל לבכות הבחורה שלידו מתחילה לברוח "הצילו ג'סטין הוא פוקפיל!!!" היא צועקת
רין
את מנסה להוריד לו את המכשיר אבל הוא לא יורד פוצ'יאנה מוציא ציפורן ומשסע אותו וזה שובר את זה, פיקאצ'ו נראה מאושר והוא כאילו מודה לכם ואז הולך ומתחיל להוריד לכל הפוקימונים באור את הדבר הזה...
פוצ'יאנה נכנס למים כי הוא נזכר שרצית בוויזל אבל אחד מהם תוקף אותו בסילון אקווה ומעלף אותו...
פיקאצ'ו מגיע וכאילו כאות תודה מוכן לעמוד לצידך בקרב הזה...
גלעד
עכשיו זרקת...
~-~-~-~-~
אתה זורק על קראבי המאושר קילרבול וקראבי נלכד בשמחה רבה...
הוא יוצא החוצה ומנסה לעשות בועות על המכשיר של קראבי אחר שיש שם אבל זה לא עושה כלום חוץ מלעצבן אותו ולגרום לו לתקוף באחיזת צבת את קראבי
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
אני ארוץ לעבר ג'סטין ואתן לו אגרוף ואז אלך לאישה, אזרוק אותה על העץ ואז אתן לה אגרוף כדי שהם יתעלפו.ג'ון
אתה מוציא את אודיש שמשתמש בסופת עלים שפוגעת שם בכולם, אתה שומע את ביבר אומר "היי אני לא רואה מה זה תציל אותי מרשטומפ גבר גברי שכמותך!" וזאת שלידו "הו ג'סטיייין רגע מה?!"
מרשטומפ עושה פצצות בוץ שמנקות את האוויר מעלים ואז אודיש עושה שאיבת חיים שמחסלת אותו לגמריי בגלל שזה אולטרה אקטיבי על פוקימון אדמה/מים...
ג'סטין צורח כמו בחורה "אוי לא מה עשית לגבר שלי מרשטומפ אודיש מנוול!" הוא צועק ומתחיל לבכות הבחורה שלידו מתחילה לברוח "הצילו ג'סטין הוא פוקפיל!!!" היא צועקת
לי
אתה ממשיך ללכת בהרי השלג ולא רואה שום פוקימון... אתה עולה לפסגה של הרי השלג ומכלה להפתעתך מקום חמים עם מעיינות חמים ובורות גופרית, אתה רואה הרבה סלאגמות מסתובבות באזור הזה וגם כמה מגבי קטנים משתובבים להם, מאצ'ופים משתמשים במכות על אבנים ושוברים אותן וגם המון גרימרים עם מאק בתוך בורות הגופרית המצחינים...
אתה מרגיש ממש כאילו אתה בתוך ביוב עם סרחון הביצים הסרוחות הזה.. הריח הנורא של הגופרית מתחיל לחנוק אותך ואתה יוצא קצת לאזור השלג כדי לנשום אוויר צח...
ג'ון
אתה נותן לג'סטין אגרוף והוא נופל על רגליו ומסתכל בדרמטיות על המרחק "אויה אויה חדל מלהכות אותי בחור סקסי שכמותך!" אתה נבהל ורץ ישר לבחורה, משתק אותה עם שיתוק וולקני שלמדת והיא מאבדת את ההכרה, ג'סטין עדיין שרוע על הרצפה "אני רואה את האור האור!" ואתה מבין שהוא מסתכל על השמש...
"תודה ג'סטין!" אצעק בגבריות, אוציא את הרובה וארה לו במקום שאין לו ביצים, ואז בראשג'ון
אתה נותן לג'סטין אגרוף והוא נופל על רגליו ומסתכל בדרמטיות על המרחק "אויה אויה חדל מלהכות אותי בחור סקסי שכמותך!" אתה נבהל ורץ ישר לבחורה, משתק אותה עם שיתוק וולקני שלמדת והיא מאבדת את ההכרה, ג'סטין עדיין שרוע על הרצפה "אני רואה את האור האור!" ואתה מבין שהוא מסתכל על השמש...
ואז אזרוק את שני הגופות בתוך שיח שאף-אחד לא יחפש בו.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)