תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
"אני אלך על גראוליט'" אומר לו ואקח את הפוקדור של גראוליט' "תודה, מקווה לעשוק אותך שוב בקרוב" אומר בצחוק ואלך משם, כבר רוצה להגיע לחבורה של דן ולעזורלוקאס
יכולת להשקיע יותר, יכולת לומר:
"אומר לו:"ניצחון! עכשיו פוקימון האש שהבטחת!" ואחכה לפוקימון."
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"טוב, יש לך שלושה פוקימונים לבחור, גראוליט, ולפיקס או פוניטה?" הוא שואל ומביט אליך.
גולד
מאצ'ופ הוא סוג לחימה, מתקפות על חושי יהיו סופר אבקטיביות נגדו, ולא מתקפות עשב.
~~~~~~~~~~~~~
ראלטס מנסה אך לא מצליח.
"מאצ'ופ, תשתמש בהטלה ססמית!" הלוחם אומר ומאצ'ופ רץ אל עבר ראלטס.
סנו
אתה מוציא את אלקיד, והאיש מוציא את מגמאר המעולף, ונותן לו מחיה מלא (מקס רביוב).
מגמאר מרגיש חזק.
"מגמאר, בוא נתחיל! תשתמש בלהביור!" הנער אומר והלהביור מתקרב אל אלקיד במהירות.
גלעד
מזל טוב! פתחת עמוד 10! יש לך מתקפה חלשה עד 60 כוח לבחירתך (זה כולל מתקפות כמו חבטות זעם או סטירה כפולה תלוי עם הכוח שלהן הוא מקסימום 60!).
~~~~~~~~~~~~~~
אתה מראה להם את טריקו.
קטרפי מחייך אל טריקו, ובידריל עומד בצד, כועס.
אתה מרפא את הפוקימונים שלך.
אתה מנסה להתיידד עם בידריל אך לשווא, הוא לא מתחבר אליך.
לוקאס
אתה ממשיך וממשיך וסוף סוף מגיע לעיר לוחגי, אבל ממש חשוך ואתה עייף מאוד, אתה נכנס למרכז הפוקימונים ורואה שם את ג'ון!
"אתה רוצה לישון איתי בחדר 50?" ג'ון שואל ומביט אליך.
אתה נזכר שאתה צריך לרפא את הפוקימונים.
"אחי אני לא הומו" אומר לו ואלך לחפש בחורה לישון איתה בחדר :p סתם אני אלך לקחת חדר משלי "שלום אפשר לקחת חדר?" אומר לאחות ג'וילוקאס
אתה ממשיך וממשיך וסוף סוף מגיע לעיר לוחגי, אבל ממש חשוך ואתה עייף מאוד, אתה נכנס למרכז הפוקימונים ורואה שם את ג'ון!
"אתה רוצה לישון איתי בחדר 50?" ג'ון שואל ומביט אליך.
אתה נזכר שאתה צריך לרפא את הפוקימונים.
לוקאס
הכוונה לישון איתו באותו חדר, לא באותה המיטה!
~~~~~~~~~~
"טוב, תגיד, תפסת פוקימון שם?" ג'ון שואל אותך.
"אני תפסתי את לוטד, זאת אומרת לומברה! הוא התפתח באמצע הקרב!" ג'ון אומר בהתלהבות.
האחות ג'וי מרפאת את הפוקימונים שלך כולל את גראוליט (שכחתי לומר שלקחת אותו) ושואלת:
"אתה רוצה את חדר 80 או את חדר 45? חדר 80 הוא חדר גדול עם ג'קוזי ונוף יפיפה, וחדר 45 הוא חדר קטן." האחות ג'וי אומרת לך ומחזיקה שני מפתחות: מפתח שרשום עליו 45 ומפתח שרשום עליו 80.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
גראוליט יודע: נשיכה, שאגה, גחלת והורדה.
אתה הראשון שהגיע לעיר לוחגי! איזה פוקימון נורמל אתה רוצה?
ראיתי שיש מקום אז:
שם בפורום: Sasuke Kun
שם במשחק: יוסקה האקושו.
תיאור חיצוני:
אופי: יעזור לאחרים בעת צרה, אך אם הם יעליבו אותו יש סיכוי הוא לא ידבר איתם.יוסקה הוא גם ציני טיפה.
רקע: יוסקה נולד למשפחה עמידה בעיר איסטה.אביו היה רופא, אמו הייתה מדענית ואחיו הגדול,סאסקה היה מאמן במכון בעיר.יום אחד, יוסקה חזר הביתה מבית הספר טיפה מאוחר,בשעת אחר הצהריים.הוא ראה שהאורות בביתו כבויים וחשב שאולי יש הפסקת חשמל,אך הוא הסתכל בבתים אחרים וראה שהאורות דלוקים.יוסקה נכנס לביתו וראה שם את הנורא מכל-הוריו נרצחו,אך את אחיו,יוסקה ואת הקאבוטופס עומד על ידם."מי עשה את זה סאסקה?" שאל יוסקה את אחיו ואחיו ענה לו את התשובה שנחרטה לו בזכרון:"אני עשיתי זאת.אני רצחתי את אמא ואבא.".כששוטרים הגיעו לזירת הרצח וחקרו את סאסקה על מנת לדעת בעבור מי הוא עשה זאת הוא אמר להם שבשביל הצוות האפל.יוסקה ברח הכי רחוק שאפשר מאחיו סאסקה, אל העיר מוקלה.מאז סאסקה נשבע לנקום באחיו ובצוות האפל, במיוחד גם אחרי ששמע על הרצח של אימו של אלוף הליגה דן.
פוקימון התחלתי: סניבי.
הערות/בקשות: ריולו.
פוקימונים: (לא לגעת)
תגים: (לא לגעת)
ציוד: פוקדע, 5 פוכדורים, פוקדע נשיונלי, אוכל ומים לכל המסע, שעון, טלפון נייד . ו 1000$. (לא לגעת)
NYO HO HO BITCH
יוסקה
רשום! תגיב להתחלה.
לוקאס
"כיף לך!" ג'ון אומר בקנאה והולך לחדר שלו.
אתה הולך אל חדר 80.
אתה רוצה להיות קצת בג'קוזי, אך אתה רוצה לראות טלוויזיה ללמוד קצת אסטרטגיות מקרבות, אך אתה גם ממש עייף ורוצה לישון.
מה תעשה?
"חכה חכה אני אקח התחלתי שעוקף אותו!" אומר לרוי ואלך בשמחה למעבדת הפרופסור ואגב לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלי-סניבי.התחלה (למי שאמרתי להגיב להתחלה):
אתם קמים בבוקר, מתארגנים, מצחצחים שיניים, מכינים את התיק והכל, והולכים לכיוון המעבדה, כשאתם עומדים להיכנס אתם רואים את רוי יוצא משם ואומר: "שלום! סוף סוף הגעת לכאן? אני כבר בחרתי את הפוקימון הטוב ביותר, פיפלאפ! אבל אתה לא תצליח לנצח אותו!" הוא אומר וממשיך לכיוון הדרך הראשונה- דרך מ'ס 1.
מה תעשו?
NYO HO HO BITCH
יוסקה
"שלום לך! אתה בטח יוסקה נכון?" הפרופסור אומר.
"טוב, היום אתה מתחיל את המסע הארוך והקשה שלך, במי תבחר?" הפרופסור שואל.
"תזכור: הפוקימון ההתחלתי שלך יהיה כנראה החזק ביותר שלך, כדאי שתבחר בחוכמה." הפרופסור מוסיף.
לוקאס
"גראוליט גראו (אל תדאג!)" הוא נובח.
הוא בינתיים צופה בקרב פוקימונים.
"ארקניין, פיצוץ אש!" אתה שומע קול של מאמן אומר לארקניין שלו כשאתה בג'קוזי ואתה רואה שגראוליט מסתכל על הטלוויזיה במבט של קנאה.
בינתיים לארביטר רואה איתו גם, טיילו גם מתעניין וברלום גם יושב על הספה ורואה את הקרב.
נערך לאחרונה על ידי lucario, 07-15-2011 בשעה 07:45 PM
"אל תדאג גראוליט', אתה תהיה הרבה יותר חזק!" אומר לו ואראה עוד שעה בטלוויזיה כמה תוכניות "טוב אם אתם רוצים לראות טלוויזיה וללמוד תראו אני יושן!!" אומר ואלך לישוןלוקאס
"גראוליט גראו (אל תדאג!)" הוא נובח.
הוא בינתיים צופה בקרב פוקימונים.
"ארקניין, פיצוץ אש!" אתה שומע קול של מאמן אומר לארקניין שלו כשאתה בג'קוזי ואתה רואה שגראוליט מסתכל על הטלוויזיה במבט של קנאה.
בינתיים לארביטר רואה איתו גם, טיילו גם מתעניין וברלום גם יושב על הספה ורואה את הקרב.
יוסקה
"בחירה טובה, סנייבי אומנם קצת ביישנית, אבל קשוחה מתי שצריך." הפרופסור אומר.
"זהו הפוכדור שלה, קח גם פוקדע וחמישה פוכדורים, בהצלחה במסע!" הוא מברך אותך ואתה יוצא מהעיירה מוקולה לכיוון דרך 1, ואתה רואה דודו קטן מתהלך לו בשביל, וסקורפי קטן מתהלך לו גם בשביל.
לוקאס
גראוליט ממשיך לראות וברלום גם, לארביטר וטיילו עייפים ועולים לישון איתך.
אתה נרדם וצעקות מעירות אותך.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)