Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 7 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 105
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Danger
    ג'סמין אומרת לך:"אתה לא צריך את זה,פשוט אבי הוא קוסם יסודות מעולה ואני גם רוצה להיות מכשפת יסודות כמוהו,אך קסם האש היחיד שאני יודעת זה,זה,פנטריוס מובלוס" אתה רואה אש קטנה יוצאת מתוך שרביטה של ג'סמין,ג'סמין אומרת לך קצת עצובה:"זו אמורה להיות אש קצת יותר גדולה".

Naruto
    תגיב להתחלה ותשקיע.

2. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה
    [COLOR=black]
    B]]התחלה לכולם:
    [/B]
    נפרדתם מהוריכם בצריף תשע ושלושה רבעים,עליתם על רכבת האקספרס לבית הספר הוגוורטס לכישוף ולקוסמות.
    הורדתם את בגדי המוגלגים שאותם לבשתם בתחנת הרכבת ולבשתם את הגלימה השחורה.
    אתם משוטטים ברכבת בחיפוש אחר קרון רכבת פנוי אך אינכם מוצאים,בסוף הרכבת אתם רואים שלושה תאים ריקים מאדם אך אתם רואים שהתאורה שבקרון הזה די חלשה וגורמת לאווירה מסתורית ומפחידה.
    אני מסתובב בין התאים ומחליט ללכת לתא האמצעי.
    אני פותח את הדלת של התא האמצעי, מסתכל פנימה, ובגלל האור הקלוש לא ראיתי כלום.
    "מישהו נמצא כאן?" שאלתי תוך כדי שהתיישבתי על המושב. אני מוציא את התיק שלי ובודק שאף אחד לא לקח לי כלום. רוז התקרבה אלי וחיממה לי את הצוואר. "תודה רבה" אני לוחש לה, "ממש קר פה..."

3. משתמש מנוסה
    Niro275
    *אתה לא אמור להגיד מה קורה לך אתה אומר להגיד מה אתה עושה ולכן "אני מסתכל פנימה" זה בסדר אבל "לא ראיתי כלום" זה כבר לא בסדר!
    אתה שואל אם מישהו נמצא פה אך אינך מקבל תשובה,אתה משחרר את רוז שלך והיא מתיישבת לך על הכתף,אתה שומע את דלת הקרון נפתחת אך עדיין אינך רואה משהו.

4. היכל התהילה
    כע אני יודע שזה בת XD
    אל תתבלבל וגם אל תשאל על זה..
    ד"א הייתי במשחק המקורי.
    שם משתמש: Real Spartan
    שם במשחק: סאלי וודס.
    אופי[כדי שאני אדע איך לשבץ אתכם]: לב זהב, לא משקיעה בלימודים, עצמאית, היפר אקטיבית, עקשנית, אמיצה
    רמה:1
    כישופים רגילים:לומוס,אלוהומרה.
    כישופי קרב:שתק,פורטגו.
    שותפים: 1, בן
    בית:לא לגעת.
    סוג דם:חצוי
    ציוד:שיקוי חיים X3,גלימה,מטה כישוף. 2000,עט נוצה,דיו,כפפות,קדרה.
    ספרי לימוד:כישופים פשוטים,שינוי צורה למתחילים,מרכיבים ראשוניים,הגנה ראשונה,היסטוריית הכישוף,צמחי מרפא,חיות הפלא בעולמנו,קווידיץ' בראי הדורות.
    רשום למועדונים:לא לגעת.
    כסף:30 אוניות,50 חרמשים,100 גוזים.
    חית מחמד:כלב האסקי P: שם: פוקס [Fox]
    רשום לעיתון:הנביא היומי
    תגי הצטיינות:לא לגעת.
    מרכיבים לשיקויים:אבקת חד-קרן,בזואר,רעל סיביר,ביצי דוקסי.
    מחברת משימות:לא לגעת.

5. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    לורד אביזי אישר לי להתחיל את המשחק עם שני משתמשים
    התחלה לכולם:
    נפרדתם מהוריכם בצריף תשע ושלושה רבעים,עליתם על רכבת האקספרס לבית הספר הוגוורטס לכישוף ולקוסמות.
    אתם משוטטים ברכבת בחיפוש אחר קרון רכבת פנוי אך אינכם מוצאים,בסוף הרכבת אתם רואים שלושה תאים ריקים מאדם אך אתם רואים שהתאורה שבקרון הזה די חלשה וגורמת לאווירה מסתורית ומפחידה.
    'זו רק תאורה, לא יקרה שום דבר מוזר..' אני חושב והולך אל הקרון הזה.
    אני פותח את אחד התאים ומתיישב בתוכו, מנסה לנוח קצת לפני ההגעה.
    חמוף

6. חתול גאה
    שם: מיאו?
    Danger
    ג'סמין אומרת לך:"אתה לא צריך את זה,פשוט אבי הוא קוסם יסודות מעולה ואני גם רוצה להיות מכשפת יסודות כמוהו,אך קסם האש היחיד שאני יודעת זה,זה,פנטריוס מובלוס" אתה רואה אש קטנה יוצאת מתוך שרביטה של ג'סמין,ג'סמין אומרת לך קצת עצובה:"זו אמורה להיות אש קצת יותר גדולה".

"זה לא כזה נורא" אני אומר לה "את עוד תשתפרי" אני אומר ואז אומר "תני לי לנסות,פנטריוס מובלוס"

7. משתמש מנוסה
    Danger
    אתה מנסה לעשות מה שג'סמין עשתה,אתה ממלמל את הלחש "פנטריוס מובלוס" אתה רואה שלא קורה כלום אך אתה מריח ריח של שרוף,ג'סמין אומרת לך:"ריח של אש זה גם משהו יחסית לקסם האש הראשון שלך".

Naruto
    אתה פותח את הדלת של התא השני ואתה רואה שמיכת בד מכסה משהו שנראה כמו אדם,אך אינך מצליח לדעת מה זה כי שמיכת הבד מכסה את כול הגוף המסתורי,אתה מוציא את השרביט למקרה שמה שזה לא יהיה יתקיף אותך.

Real Sparta
    תגיב להתחלה,ולהשקיע!

8. חתול גאה
    Danger
    אתה מנסה לעשות מה שג'סמין עשתה,אתה ממלמל את הלחש "פנטריוס מובלוס" אתה רואה שלא קורה כלום אך אתה מריח ריח של שרוף,ג'סמין אומרת לך:"ריח של אש זה גם משהו יחסית לקסם האש הראשון שלך".
    "אה,יופי" אני אומר ושואל אותה "תוכלי להמליץ לי על כישוף שאת אוהבת ואני יכול לנסות?"

9. אבל הופיר יותר
    Naruto
    אתה פותח את הדלת של התא השני ואתה רואה שמיכת בד מכסה משהו שנראה כמו אדם,אך אינך מצליח לדעת מה זה כי שמיכת הבד מכסה את כול הגוף המסתורי,אתה מוציא את השרביט למקרה שמה שזה לא יהיה יתקיף אותך.
    'אני מוכן, אם יקרה משהו אני אגן על עצמי' אני חושב.
    אני מתיישב קצת מחשש כשהשרביט עדיין אצלי ביד ומכוונת טיפה אל כיוון הדבר הזה ששם.
    אני מעביר ככה את זמן הנסיעה, לשבת ולהשגיח שהדבר הלא ידוע הזה לא יעשה משהו.
    חמוף

10. משתמש מנוסה
    Danger
    ג'סמין מחייכת ואומרת לך:"יש כישוף מים אחד שאני מקריא,אקוומונטי!"היא מכוונת אליך את שרביטה ויורה עליך סילון מים חלש אבל קר,היא צוחקת ואומרת לך:"כישוף נחמד לא?".

Naruto
    אתה רואה שמה שזה לא יהיה מתרומם ואתה רואה שזה בעצם נער בגילך עייף אבל מחייך הוא אומר לך בפיהוק:"מי אתה ולמה אתה מכוון עליי את השרביט שלך?".

11. חתול גאה
    Danger
    ג'סמין מחייכת ואומרת לך:"יש כישוף מים אחד שאני מקריא,אקוומונטי!"היא מכוונת אליך את שרביטה ויורה עליך סילון מים חלש אבל קר,היא צוחקת ואומרת לך:"כישוף נחמד לא?".

"בהחלט" אני אומר,מכוון עליה את השרביט ואומר "אקוומונטי"

12. אבל הופיר יותר
    Naruto
    אתה רואה שמה שזה לא יהיה מתרומם ואתה רואה שזה בעצם נער בגילך עייף אבל מחייך הוא אומר לך בפיהוק:"מי אתה ולמה אתה מכוון עליי את השרביט שלך?".
    אני מוריד את השרביט, מחזיר אותו למקום.
    "קוראים לי בלייק, כיוונתי אותו עליך כי חששתי.. הגנה עצמית, אתה בטח מבין.." אני אומר לו עם חיוך קטן ומתנצל על אי הנעימות.
    חמוף

13. היכל התהילה
    התחלה לכולם:
    יכול להיות שאני אגיב פחות ממשתמשים אחרים כי אני עמוס קצת, אני לא מתחבר הרבה לפורום לאחרונה..
    ---
    אנסה להדחיק את הפחד ואכנס אל אחד התאים בעודי חושבת לעצמי 'אני לא מפחדת... אני לא מפחדת...'
    אכנס לתא באקראי ואעצור את נשימתי [רק באופן פנימי, בלי לנפח את הלחיים באופן מפגר]

14. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    Scizor-X
    *נא להשקיע בפעם הבאה,ועדיין אתה לא יודע איזה בית אתה תהיה.
    אתה מחפש קרון מואר שאין בו אפילו תלמיד של סלית'רין אחד אך לצערך אינך מוצא משהו כזה.
    אתה חוזר קרון המסתורי אתה נכנס לתא האמצעי ורואה נערה בגילך בערך בעלת שיער ארוך חום שקועה בספר שכותרתו היא:"קסמים נוגדים קסמים שחורים ואפלים".
    "היי" אומר בחוסר עניין אכנס ואשב ליד החלון,אני לא רוצה לפתוח איתה בשיחה אחשוב לעצמי. אני מוציא את הרמס מהכלוב ומתחיל לשחק איתו אני זורק לאוויר עוגית ינשוף ומחכה שהוא יתפוס אותה. אני מחכה עד שנגיע להוגוורטס

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

15. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    "מי שם?" אני שואל. 'כל מי שזה לא יהיה אני מוכן' אני אומר לעצמי בעודי אוחז בחוזקה בשרביט שלי ומתכונן להפעיל לחשים אם צריך

עמוד 2 מתוך 7 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •