Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 7 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 105
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Danger
    אתה מבטא בצורה מושלמת את לחש המים שלמדת אך הזרם שיוצא משרביטך חלש מאוד יחסית לסילון המים שיצא משרביטה של ג'סמין,ג'סמין שוב מפגינה יכולות קסמים נהדרות בכך שהיא הודפת את לחש המים שלך בעזרת לחש המגן,פורטגו.

Scizor-X
    המכשפה מוציאה את שרביטה ואומרת לך בקור רוח וקצת בזלזול:"ינשוף חמוד,יהיה נחמד אם אני אהפוך אותו לספר הוא יהיה שימושי יותר" היא מכשפת את העוגייה לפני שהרמס שלך תופס אותה וגורמת לה לעוף מהרכבת.

Niro275
    *אתה צריך לצטט את מה שאני אומר,עוד פעם אחת ויתחילו האזהרות.
    אתה מוציא את שרביטך אך אתה רואה כדור אור מהיר שמעיף את השרביט שלך,אתה שומע קול שאומר:"לחש פורק מנשק,לחש בסיסי מאוד,חבל שלא ידעת איך להתגונן ממנו".

Naruto
    הקוסם הצעיר אומר לך:"נעים מאוד בלייק,שמי הוא ג'ון אבל חלק קוראים לי ג'ייק לא יודע למה,אני מבין לגמרי למה שלפת את שרביטך דודו של אבי אליסטור "עין-הזעם" מודי זכרנו לברכה תמיד אמר שהשרביט חייב להיות שלוף נגד הלא נודע,כולם במשפחה שלי אומרים שאני דומה לו,אני רואה את זה כעלבון כי אני חושב שדוד אבי היה מטורלל לחלוטין,לא שהכרתי אותו,אבל שמעתי עליו המון".

Real Sparta
    *אם תגיב פעם ביום זה יהיה בסדר.
    את נכנסת לתוך התא הראשון ואת רואה מכשפה צעירה בגילך קוראת ספר קטן שבו כתוב:"אלף קסמים ראשונים לקוסמים ומכשפות צעירים".

2. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה
    Real Sparta
    את נכנסת לתוך התא הראשון ואת רואה מכשפה צעירה בגילך קוראת ספר קטן שבו כתוב:"אלף קסמים ראשונים לקוסמים ומכשפות צעירים".
    אני אשתדל, ד"א אם אני אגיב בלי ציטוט זה בגלל שאני מהאייפוד וממש לא נוח לצטט..
    אבל לרוב אני אגיב מהמחשב.
    ---
    'חשבתי שהתא ריק' אחייך לעצמי ואגיד "היי, זה ספר לימוד?"

3. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    Naruto
    הקוסם הצעיר אומר לך:"נעים מאוד בלייק,שמי הוא ג'ון אבל חלק קוראים לי ג'ייק לא יודע למה,אני מבין לגמרי למה שלפת את שרביטך דודו של אבי אליסטור "עין-הזעם" מודי זכרנו לברכה תמיד אמר שהשרביט חייב להיות שלוף נגד הלא נודע,כולם במשפחה שלי אומרים שאני דומה לו,אני רואה את זה כעלבון כי אני חושב שדוד אבי היה מטורלל לחלוטין,לא שהכרתי אותו,אבל שמעתי עליו המון".
    "שמעתי עליו.. אתה צריך להיות גאה שהוא מהמשפחה שלך, הוא היה מפורסם בהרבה דברים.." אני אומר לו עם חיוך קטן.
    "אז.. תכננת מה אתה מתכוון לעשות כשנגיע להוגוורטס?" אני שואל אותו כדי לפתח שיחה בזמן הנסיעה.
    חמוף

4. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    טופס הרשמה:
    שם משתמש:alonsiro
    שם במשחק:ריצ'ארד
    אופי[כדי שאני אדע איך לשבץ אתכם]:חברותי, חכם, חוש הומור, פחדן
    רמה:1
    כישופים רגילים:לומוס,אלוהומרה.
    כישופי קרב:שתק,פורטגו.
    שותפים:2
    בית:לא לגעת.
    ציוד:שיקוי חיים X3,גלימה,מטה כישוף. 2000,עט נוצה,דיו,כפפות,קדרה.
    ספרי לימוד:כישופים פשוטים,שינוי צורה למתחילים,מרכיבים ראשוניים,הגנה ראשונה,היסטוריית הכישוף,צמחי מרפא,חיות הפלא בעולמנו,קווידיץ' בראי הדורות.
    רשום למועדונים:לא לגעת.
    כסף:30 אוניות,50 חרמשים,100 גוזים.
    חית מחמד:חתול-דניס
    רשום לעיתון:הנביא היומי
    תגי הצטיינות:לא לגעת.
    מרכיבים לשיקויים:אבקת חד-קרן,בזואר,רעל סיביר,ביצי דוקסי.
    מחברת משימות:לא לגעת.

5. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    [QUOTE=Yuma Tsukumo;1150194*אתה צריך לצטט את מה שאני אומר,עוד פעם אחת ויתחילו האזהרות.
    אתה מוציא את שרביטך אך אתה רואה כדור אור מהיר שמעיף את השרביט שלך,אתה שומע קול שאומר:"לחש פורק מנשק,לחש בסיסי מאוד,חבל שלא ידעת איך להתגונן ממנו".[/QUOTE]

"וואוו" אני אומר. "מי אתה? או את? אני לא רואה פה כלום. תוכל/י ללמד אותי את זה ואיך להתגונן ממנו?"
    אני מגשש אחרי השרביט שלי. 'הלוואי שידעתי איך להתגונן מפניו' חשבתי. "טוב, לי קוראים לוק, וזאת התנשמת שלי רוז "איך קוראים לך?" מרוב הלם אני שוכח ששאלתי את זה כבר

6. חתול גאה
    שם: מיאו?
    Danger
    אתה מבטא בצורה מושלמת את לחש המים שלמדת אך הזרם שיוצא משרביטך חלש מאוד יחסית לסילון המים שיצא משרביטה של ג'סמין,ג'סמין שוב מפגינה יכולות קסמים נהדרות בכך שהיא הודפת את לחש המים שלך בעזרת לחש המגן,פורטגו.

אני הולך להיסתובב קצת ברכבת בעוד אני מנסה לעשות אור בקצה השרביט (לומוס)

7. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    Danger

Scizor-X
    המכשפה מוציאה את שרביטה ואומרת לך בקור רוח וקצת בזלזול:"ינשוף חמוד,יהיה נחמד אם אני אהפוך אותו לספר הוא יהיה שימושי יותר" היא מכשפת את העוגייה לפני שהרמס שלך תופס אותה וגורמת לה לעוף מהרכבת.

Niro275
    *אתה צריך לצטט את מה שאני אומר,עוד פעם אחת ויתחילו האזהרות.
    אתה מוציא את שרביטך אך אתה רואה כדור אור מהיר שמעיף את השרביט שלך,אתה שומע קול שאומר:"לחש פורק מנשק,לחש בסיסי מאוד,חבל שלא ידעת איך להתגונן ממנו".

Naruto

Real Sparta
    "את לא תהפכי את הרמס לספר!" אצעק עליה "ואת גם לא תיקחי לו את האוכל" בחור מעצבנת אחשוב לעצמי ואמשיך לזרוק להרמס ממתקים.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

8. משתמש מנוסה
    Danger
    ג'סמין קוראת אחרייך:"חכה!" היא מצליחה להשיג אותך והיא אומרת לך:"חכה,גיא,חכה,אתה כועס עליי בגלל שהשתמשתי עליך בלחשים ואתה לא הצלחת,מה אתה רוצה אני הצעירה במשפחה ואותי כולם לימדו אז אני יודעת לחשי יסוד,מה הסיפור הגדול?".

Scizor-X
    הילדה צוחקת בהנאה אמיתית ולא הנאת כעס או שנאה כלפי הרמס או כלפיך,היא סוגרת את הספר ומביאה להרמס את העוגייה שכישפה,היא אומרת לך:"אני לא באמת הולכת להפוך את הינשוף החמוד הזה לספר,אני לא כזו טובה בלחשים,אתה לא מבין בדיחות?".

Niro275
    אתה מחפש את שרביטך ואתה מוצא אותו די בקלות,מי שהשתמש בלחש הפורק מנשק נעלם,אתה לוקח את המזוודה שלך,את השרביט שלך ויוצא לחפש את מי שתקף אותך,אתה פוגש נער בעל שיער שחור כמו הלילה,משקפיים וגלימה אדומה-שחורה,על הצד השמאלי כתוב:"גריפינדור" ומתחת יש סיכה שבה כתוב:"מדריך".

Naruto
    ג'ון "ג'ייק" מחייך ואומר:"אתה יודע לשמור סוד?" אתה מהנהן והוא ממשיך ואומר:"אחי סיים פה את שנתו האחרונה לפני חודשיים,הוא שנא את השרת פליץ' ה"צעיר",ואני הולך להתנקם בו על כול מה שהוא עשה לאחי,מה דעתך,אתה רוצה לעזור לי?".

Real Sparta
    *תראה אם תגיב באייפון בלי ציטוט זה די יעצבן אז עדיף כבר מהמחשב.
    המכשפה הצעירה מרימה את מבטה מהספר ואומרת לך:"לא פשוט אחי הגדול הביא לי את הספר הזה בגלל שאני מכשפה מתחילה,את נראת בערך בגילי,גם את הולכת להתחיל את השנה הראשונה שלך בהוגוורטס?".

9. משתמש מנוסה
    Danger
    ג'סמין קוראת אחרייך:"חכה!" היא מצליחה להשיג אותך והיא אומרת לך:"חכה,גיא,חכה,אתה כועס עליי בגלל שהשתמשתי עליך בלחשים ואתה לא הצלחת,מה אתה רוצה אני הצעירה במשפחה ואותי כולם לימדו אז אני יודעת לחשי יסוד,מה הסיפור הגדול?".

Scizor-X
    הילדה צוחקת בהנאה אמיתית ולא הנאת כעס או שנאה כלפי הרמס או כלפיך,היא סוגרת את הספר ומביאה להרמס את העוגייה שכישפה,היא אומרת לך:"אני לא באמת הולכת להפוך את הינשוף החמוד הזה לספר,אני לא כזו טובה בלחשים,אתה לא מבין בדיחות?".

Niro275
    אתה מחפש את שרביטך ואתה מוצא אותו די בקלות,מי שהשתמש בלחש הפורק מנשק נעלם,אתה לוקח את המזוודה שלך,את השרביט שלך ויוצא לחפש את מי שתקף אותך,אתה פוגש נער בעל שיער שחור כמו הלילה,משקפיים וגלימה אדומה-שחורה,על הצד השמאלי כתוב:"גריפינדור" ומתחת יש סיכה שבה כתוב:"מדריך".

Naruto
    ג'ון "ג'ייק" מחייך ואומר:"אתה יודע לשמור סוד?" אתה מהנהן והוא ממשיך ואומר:"אחי סיים פה את שנתו האחרונה לפני חודשיים,הוא שנא את השרת פליץ' ה"צעיר",ואני הולך להתנקם בו על כול מה שהוא עשה לאחי,מה דעתך,אתה רוצה לעזור לי?".

Real Sparta
    *תראה אם תגיב באייפון בלי ציטוט זה די יעצבן אז עדיף כבר מהמחשב.
    המכשפה הצעירה מרימה את מבטה מהספר ואומרת לך:"לא פשוט אחי הגדול הביא לי את הספר הזה בגלל שאני מכשפה מתחילה,את נראת בערך בגילי,גם את הולכת להתחיל את השנה הראשונה שלך בהוגוורטס?".
    אני נושף בכעס ואז מתחיל לצחוק. "איך קוראים לך?" אשאל את הילדה,אני דווקא די מחבב אותה אחשוב לעצמי.

10. אבל הופיר יותר
    Naruto
    "מה כבר שרת יכול לעשות..?" אני אומר בצחוק וצוחק טיפה.
    "וכן, אני אשמח לעזור, זה נשמע כמו כיף חיים" אני אומר לו בחיבה.
    "מה תכננת לעשות?" אני שואל מתוך סקרנות.
    חמוף

11. משתמש מנוסה
    Scizor-X
    הילדה מחייכת ואומרת לך:"קוראים לי ג'סיקה,ולך קוראים יונתן,אני צודקת או לא?"אתה שואל אותה בפליאה:"איך ידעת את זה?!" ג'סיקה צוחקת ואומרת:"זה כתוב על המזוודה שלך".

Naruto
    ג'וןאומר לך:"פעם אחת הוא תפס את אחי הגדול משוטט לו במסדרונות בית הספר מחוץ לשעות הלימודים,הביא אותו לפרופסור וור,הפרופסור הממונה על סלית'רין אך אחי בכלל שייך לבית רייבנקלו,לא אכפת לי להגיע לרייבנקלו או לגריפינדור".

12. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    שם משתמש:ארו סאנין
    שם במשחק:דרו אנדרדוג
    אופי:חכם מתחשב באחרים ואוהב לעזור די אמיץ אבל מעדיף שלא להתסכן יתר על המידה
    רמה:1
    כישופים רגילים:לומוס,אלוהומרה.
    כישופי קרב:שתק,פורטגו.
    שותפים:0
    בית:לא לגעת.
    ציוד:שיקוי חיים X3,גלימה,מטה כישוף. 2000,עט נוצה,דיו,כפפות,קדרה.
    ספרי לימוד:כישופים פשוטים,שינוי צורה למתחילים,מרכיבים ראשוניים,הגנה ראשונה,היסטוריית הכישוף,צמחי מרפא,חיות הפלא בעולמנו,קווידיץ' בראי הדורות.
    רשום למועדונים:לא לגעת.
    כסף:30 אוניות,50 חרמשים,100 גוזים.
    חית מחמד:ינשוף המיצי
    רשום לעיתון:הנביא היומי
    תגי הצטיינות:לא לגעת.
    מרכיבים לשיקויים:אבקת חד-קרן,בזואר,רעל סיביר,ביצי דוקסי.
    מחברת משימות:לא לגעת.
    הערו:אני התי במשחק המקורי נותן לי עדיפות???

13. אבל הופיר יותר
    Naruto
    ג'וןאומר לך:"פעם אחת הוא תפס את אחי הגדול משוטט לו במסדרונות בית הספר מחוץ לשעות הלימודים,הביא אותו לפרופסור וור,הפרופסור הממונה על סלית'רין אך אחי בכלל שייך לבית רייבנקלו,לא אכפת לי להגיע לרייבנקלו או לגריפינדור".
    "לי לא ממש אכפת לשתייך לכל בית שהוא.." אני אומר לו.
    "למה.? יש משהו רע בסלית'רין והממונים עליהם?" אני שואל אותו בסקרנות.
    חמוף

14. משתמש מנוסה
    Scizor-X
    הילדה מחייכת ואומרת לך:"קוראים לי ג'סיקה,ולך קוראים יונתן,אני צודקת או לא?"אתה שואל אותה בפליאה:"איך ידעת את זה?!" ג'סיקה צוחקת ואומרת:"זה כתוב על המזוודה שלך".

Naruto
    "את בחורה נחמדה" אומר "ובלשית מעולה" אני אצחק. "את רוצה ללטף את הרמס?" אני אעבור ספסל ואשב לידה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    שיניתי את דעתי,אני יכול שהיא תיהיה השותפה שלי? פשוט היא נראית לי דמות טובה לשחק איתה...

15. משתמש מנוסה
    Scizor-X
    *לא בעיה.
    היא מלמלת:"אז זה השם של הינשוף" היא מתחילה ללטף את הרמס היא מסתכלת על השרביט שמונח לידה ואז עליך,היא אומרת לך:"יונתן,שאלה אם נשובץ לבתים שונים עדיין נהיה חברים נכון?".

Naruto
    ג'ון אומר לך:"פרופסור וור קצת משוחד לגבי התלמידים,הוא מעדיף את תלמידי פרופסור סלית'רין,מורים אחרים נגיד כמו פרופסור לונגבוטום שהוא ראש בית הפלפאף הוא לא נותן עדיפות והאמת גן לי לא אכפת איזה בית אני אהיה אבל לי אישית יש עדיפות לבית גריפינדור".

ארו סאנין
    תגיב להתחלה.

עמוד 3 מתוך 7 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •