פורסם במקור על ידי
Yuma Tsukumo
Danger
ג'סמין קוראת אחרייך:"חכה!" היא מצליחה להשיג אותך והיא אומרת לך:"חכה,גיא,חכה,אתה כועס עליי בגלל שהשתמשתי עליך בלחשים ואתה לא הצלחת,מה אתה רוצה אני הצעירה במשפחה ואותי כולם לימדו אז אני יודעת לחשי יסוד,מה הסיפור הגדול?".
Scizor-X
הילדה צוחקת בהנאה אמיתית ולא הנאת כעס או שנאה כלפי הרמס או כלפיך,היא סוגרת את הספר ומביאה להרמס את העוגייה שכישפה,היא אומרת לך:"אני לא באמת הולכת להפוך את הינשוף החמוד הזה לספר,אני לא כזו טובה בלחשים,אתה לא מבין בדיחות?".
Niro275
אתה מחפש את שרביטך ואתה מוצא אותו די בקלות,מי שהשתמש בלחש הפורק מנשק נעלם,אתה לוקח את המזוודה שלך,את השרביט שלך ויוצא לחפש את מי שתקף אותך,אתה פוגש נער בעל שיער שחור כמו הלילה,משקפיים וגלימה אדומה-שחורה,על הצד השמאלי כתוב:"גריפינדור" ומתחת יש סיכה שבה כתוב:"מדריך".
Naruto
ג'ון "ג'ייק" מחייך ואומר:"אתה יודע לשמור סוד?" אתה מהנהן והוא ממשיך ואומר:"אחי סיים פה את שנתו האחרונה לפני חודשיים,הוא שנא את השרת פליץ' ה"צעיר",ואני הולך להתנקם בו על כול מה שהוא עשה לאחי,מה דעתך,אתה רוצה לעזור לי?".
Real Sparta
*תראה אם תגיב באייפון בלי ציטוט זה די יעצבן אז עדיף כבר מהמחשב.
המכשפה הצעירה מרימה את מבטה מהספר ואומרת לך:"לא פשוט אחי הגדול הביא לי את הספר הזה בגלל שאני מכשפה מתחילה,את נראת בערך בגילי,גם את הולכת להתחיל את השנה הראשונה שלך בהוגוורטס?".