Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 7 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 105
  1. משתמש מנוסה
    שם במשחק:אוולן מרליטונס
    אופי: גבוהה, רזה, נחמד, חברותי.
    רמה:1
    כישופים רגילים:לומוס,אלוהומרה.
    כישופי קרב:שתק,פורטגו.
    שותפים:2
    בית:לא לגעת.
    ציוד:שיקוי חיים X3,גלימה,מטה כישוף,עטנוצה,דיו,כפפות,קדרה.
    ספרי לימוד:כישופים פשוטים,שינוי צורה למתחילים,מרכיבים ראשוניים,הגנה ראשונה,היסטוריית הכישוף,צמחי מרפא,חיות הפלא בעולמנו,קווידיץ' בראי הדורות.
    רשום למועדונים:לא לגעת.
    כסף:30 אוניות,50 חרמשים,100 גוזים.
    חית מחמד:ינשוף ופרדי
    רשום לעיתון:הנביא היומי
    תגי הצטיינות:לא לגעת.
    מרכיבים לשיקויים:אבקת חד-קרן,בזואר,רעל סיביר,ביצי דוקסי.
    מחברת משימות: העתקתי את הטופס מהמשחק הקודם (שהייתי רשום אליו .. )

2. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה
    לורד אביזי אישר לי להתחיל את המשחק עם שני משתמשים
    התחלה לכולם:
    נפרדתם מהוריכם בצריף תשע ושלושה רבעים,עליתם על רכבת האקספרס לבית הספר הוגוורטס לכישוף ולקוסמות.
    הורדתם את בגדי המוגלגים שאותם לבשתם בתחנת הרכבת ולבשתם את הגלימה השחורה.
    אתם משוטטים ברכבת בחיפוש אחר קרון רכבת פנוי אך אינכם מוצאים,בסוף הרכבת אתם רואים שלושה תאים ריקים מאדם אך אתם רואים שהתאורה שבקרון הזה די חלשה וגורמת לאווירה מסתורית ומפחידה.
    אני מחליט להכנס לתא הפנוי הקרוב אלי ואני נכנס מתישב ומסתכל על הנוף

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    ארו סאנין
    אתה נכנס לתא מספר אחד נועל את הדלת,שם את המזוודה מתחת לכיסא,שם את השרביט ביד ימין,ומסתכל על הנוף,כעבור חמש דקות,אתה שומע דפיקה על חלון הדלת [זו דלת שקופה]אתה מסתובב ורואה ילדה בגילך שאומרת "אפשר להיכנס?".

טוסטר משולשים
    להגיב להתחלה.

הודעה:
    אין עוד מקומות להרשמה!
    יש 7 רשומים ב-100% ועוד אחד שהוא בסימן שאלה,מחר אני אחליט אם הוא יכנס או לא.

4. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    Naruto
    ג'ון אומר לך:"פרופסור וור קצת משוחד לגבי התלמידים,הוא מעדיף את תלמידי פרופסור סלית'רין,מורים אחרים נגיד כמו פרופסור לונגבוטום שהוא ראש בית הפלפאף הוא לא נותן עדיפות והאמת גן לי לא אכפת איזה בית אני אהיה אבל לי אישית יש עדיפות לבית גריפינדור".
    "אז אם אתה יוצר סלית'רין אתה מקבל הטבות, נחמד להם שם אני מבין.." אני אומר לו כזה בצחוק.
    "למה דווקא גריפינדור, רווינקלו למשל לא טוב? גם להם יש הטבות?" אני שואל אותו.
    חמוף

5. משתמש מנוסה
    Naruto
    ג'ון אומר לך:"רק תלמידי בית סלית'רין מקבלים הטבות מראש הבית שלהם,והשאר לא,אני מעדיף את הבית הזה בגלל שכול המשפחה שלי הייתה בו,הם אמרו לי שזה לא משנה איזה בית אני אהיה אני עדיין אהיה בנו של האחיין של 'עין-הזעם',לא ענית לי,אתה רוצה לעשות איתי את הנקמה או לא?".

6. משתמש מנוסה
    ארו סאנין
    אתה נכנס לתא מספר אחד נועל את הדלת,שם את המזוודה מתחת לכיסא,שם את השרביט ביד ימין,ומסתכל על הנוף,כעבור חמש דקות,אתה שומע דפיקה על חלון הדלת [זו דלת שקופה]אתה מסתובב ורואה ילדה בגילך שאומרת "אפשר להיכנס?".

טוסטר משולשים
    להגיב להתחלה.

הודעה:
    אין עוד מקומות להרשמה!
    יש 7 רשומים ב-100% ועוד אחד שהוא בסימן שאלה,מחר אני אחליט אם הוא יכנס או לא.
    "בודאי"אני אומר ומזדרז לפנות לה מקום

7. משתמש מנוסה
    ארו סאנין
    אתה קם מהכיסא אך אתה נזכר שיש לך שרביט קסמים,אתה מכוון אותו על המנעול ומלמל:"אלוהומורה" אתה רואה משהו בצורת מפתח יוצא במהירות מהשרביט ופותח את הדלת לילדה,היא אומרת לך:"קסם יפה,אני גם יודעת כמה קסמים טובים,למשל,וינגאריום לביוסה!" אתה רואה עשן יוצא השרביט ואת הפנים של הילדה מכוסים אפר שחור,היא אומרת בצער:"לא אמרתי את זה נכון".

8. אבל הופיר יותר
    Naruto
    ג'ון אומר לך:"רק תלמידי בית סלית'רין מקבלים הטבות מראש הבית שלהם,והשאר לא,אני מעדיף את הבית הזה בגלל שכול המשפחה שלי הייתה בו,הם אמרו לי שזה לא משנה איזה בית אני אהיה אני עדיין אהיה בנו של האחיין של 'עין-הזעם',לא ענית לי,אתה רוצה לעשות איתי את הנקמה או לא?".
    "לא יתעסקו איתך בגלל העובדה הזאת" אני צוחק איתו.
    "ועניתי.. אמרתי שאני אשמח לעזור ושזה יהיה כיף" אני אומ רלו וצוחק עליו שהוא לא זוכר.
    "כמה זמן עוד צריך לחכות עד שנגיע..?" אני שואל שאלה רטורית אחרי כמה דקות בחוסר סבלנות.
    חמוף

9. משתמש מנוסה
    ארו סאנין
    אתה קם מהכיסא אך אתה נזכר שיש לך שרביט קסמים,אתה מכוון אותו על המנעול ומלמל:"אלוהומורה" אתה רואה משהו בצורת מפתח יוצא במהירות מהשרביט ופותח את הדלת לילדה,היא אומרת לך:"קסם יפה,אני גם יודעת כמה קסמים טובים,למשל,וינגאריום לביוסה!" אתה רואה עשן יוצא השרביט ואת הפנים של הילדה מכוסים אפר שחור,היא אומרת בצער:"לא אמרתי את זה נכון".
    "את בסדר?"אני שואל וממהר לבדוק בתיק עם יש לי בקבוק מים לשטוף את הפנים שלה ואני אומר לה "אני לא מנסה להתנשאות או משהו אבל נראה לי שאומרים וינגראדיום לביאוסה"

10. משתמש מנוסה
    Naruto
    ג'ון מסתכל על החלון והוא אומר לך:"אנחנו עכשיו נכנסים לעיירה הסמוכה להוגוורטס,הוגסמיד,עוד עשר דקות בערך נגיע לתחנת הוגסמיד ונרד סופסוף מהרכבת ונתחיל את השנה הראשונה בבית הספר,בעצם,למה אני מתלהב מזה?" ושניכם צוחקים מהבדיחה של ג'ון.

ארו סאנין
    בטעות אתה עדיין מחזיק את השרביט שלך וגם לך הוא מתפוצץ,אתה שומע עוד קול שאומר:"הכישוף הוא וינגארדיום לביוסה,עם דגש על ה"יו",נעים מאוד,שמי רובין ולכם?"הילדה אומרת:"שמי סוזן" רובין שואל אותך:"ולך איך קוראים?".

11. אבל הופיר יותר
    Naruto
    ג'ון מסתכל על החלון והוא אומר לך:"אנחנו עכשיו נכנסים לעיירה הסמוכה להוגוורטס,הוגסמיד,עוד עשר דקות בערך נגיע לתחנת הוגסמיד ונרד סופסוף מהרכבת ונתחיל את השנה הראשונה בבית הספר,בעצם,למה אני מתלהב מזה?" ושניכם צוחקים מהבדיחה של ג'ון.
    "צודק, 7 שנים עם המורים הזקנים פה" אני אומר לו בצחוק.
    אני מביט מהחלון על הנוף באיזור, בודק כל שתי שניות אם אנחנו קרובים.
    חמוף

12. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    Scizor-X
    *לא בעיה.
    היא מלמלת:"אז זה השם של הינשוף" היא מתחילה ללטף את הרמס היא מסתכלת על השרביט שמונח לידה ואז עליך,היא אומרת לך:"יונתן,שאלה אם נשובץ לבתים שונים עדיין נהיה חברים נכון?".

Naruto
    ג'ון אומר לך:"פרופסור וור קצת משוחד לגבי התלמידים,הוא מעדיף את תלמידי פרופסור סלית'רין,מורים אחרים נגיד כמו פרופסור לונגבוטום שהוא ראש בית הפלפאף הוא לא נותן עדיפות והאמת גן לי לא אכפת איזה בית אני אהיה אבל לי אישית יש עדיפות לבית גריפינדור".

ארו סאנין
    תגיב להתחלה.
    "בטח!" אומר, "אני חושב שאת די חכמה והרבה סביבי אומרים לי שאני חכם אז נראה לי ששנינו נשובץ ברייבנקלו" אני אזרוק להרמס עוד חטיף "מבטיח שנשאר חברים". "תגידי,לדעתך יהיה לנו קשה בהוגוורטס?" אשאל
    נערך לאחרונה על ידי scizor-x, 07-06-2011 בשעה 08:27 AM

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

13. משתמש מנוסה
    Naruto

ארו סאנין
    בטעות אתה עדיין מחזיק את השרביט שלך וגם לך הוא מתפוצץ,אתה שומע עוד קול שאומר:"הכישוף הוא וינגארדיום לביוסה,עם דגש על ה"יו",נעים מאוד,שמי רובין ולכם?"הילדה אומרת:"שמי סוזן" רובין שואל אותך:"ולך איך קוראים?".
    "היי אני דרו"אני אומר ופונה אל סוזן "סורי גם אני טעיתי"אני אומר ומחיך חיוך מתנצל
    --------------------
    זה לביאוסה עם דגש על ה"או"תראה אפילו בסרט הראשון איך שרון מתעצבן על הרמיוני אחרי שהיא אומרת לו את זה

14. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    Danger
    ג'סמין קוראת אחרייך:"חכה!" היא מצליחה להשיג אותך והיא אומרת לך:"חכה,גיא,חכה,אתה כועס עליי בגלל שהשתמשתי עליך בלחשים ואתה לא הצלחת,מה אתה רוצה אני הצעירה במשפחה ואותי כולם לימדו אז אני יודעת לחשי יסוד,מה הסיפור הגדול?".

Scizor-X
    הילדה צוחקת בהנאה אמיתית ולא הנאת כעס או שנאה כלפי הרמס או כלפיך,היא סוגרת את הספר ומביאה להרמס את העוגייה שכישפה,היא אומרת לך:"אני לא באמת הולכת להפוך את הינשוף החמוד הזה לספר,אני לא כזו טובה בלחשים,אתה לא מבין בדיחות?".

Niro275
    אתה מחפש את שרביטך ואתה מוצא אותו די בקלות,מי שהשתמש בלחש הפורק מנשק נעלם,אתה לוקח את המזוודה שלך,את השרביט שלך ויוצא לחפש את מי שתקף אותך,אתה פוגש נער בעל שיער שחור כמו הלילה,משקפיים וגלימה אדומה-שחורה,על הצד השמאלי כתוב:"גריפינדור" ומתחת יש סיכה שבה כתוב:"מדריך".

Naruto
    ג'ון "ג'ייק" מחייך ואומר:"אתה יודע לשמור סוד?" אתה מהנהן והוא ממשיך ואומר:"אחי סיים פה את שנתו האחרונה לפני חודשיים,הוא שנא את השרת פליץ' ה"צעיר",ואני הולך להתנקם בו על כול מה שהוא עשה לאחי,מה דעתך,אתה רוצה לעזור לי?".

Real Sparta
    *תראה אם תגיב באייפון בלי ציטוט זה די יעצבן אז עדיף כבר מהמחשב.
    המכשפה הצעירה מרימה את מבטה מהספר ואומרת לך:"לא פשוט אחי הגדול הביא לי את הספר הזה בגלל שאני מכשפה מתחילה,את נראת בערך בגילי,גם את הולכת להתחיל את השנה הראשונה שלך בהוגוורטס?".

"אתה מדריך?" אני שואל בחשש. "אם כן, אתה תוכל להראות לי את הטירה וללמד אותי דברים? אני פשוט בשנה הראשונה שלי כאן, ואני קצת מפחד ממה שהאח שלי סיפר לי... באמת נלחמים בטרול כשמשבצים אותך לבתים?" (והמבין יבין) אני אלטף את רוז, ואשאל: "איך קוראים לך?" בפעם השלישית.
    נערך לאחרונה על ידי סבתא כרמלה, 07-06-2011 בשעה 12:51 AM

15. היכל התהילה
    Danger
    ג'סמין קוראת אחרייך:"חכה!" היא מצליחה להשיג אותך והיא אומרת לך:"חכה,גיא,חכה,אתה כועס עליי בגלל שהשתמשתי עליך בלחשים ואתה לא הצלחת,מה אתה רוצה אני הצעירה במשפחה ואותי כולם לימדו אז אני יודעת לחשי יסוד,מה הסיפור הגדול?".

Scizor-X
    הילדה צוחקת בהנאה אמיתית ולא הנאת כעס או שנאה כלפי הרמס או כלפיך,היא סוגרת את הספר ומביאה להרמס את העוגייה שכישפה,היא אומרת לך:"אני לא באמת הולכת להפוך את הינשוף החמוד הזה לספר,אני לא כזו טובה בלחשים,אתה לא מבין בדיחות?".

Niro275
    אתה מחפש את שרביטך ואתה מוצא אותו די בקלות,מי שהשתמש בלחש הפורק מנשק נעלם,אתה לוקח את המזוודה שלך,את השרביט שלך ויוצא לחפש את מי שתקף אותך,אתה פוגש נער בעל שיער שחור כמו הלילה,משקפיים וגלימה אדומה-שחורה,על הצד השמאלי כתוב:"גריפינדור" ומתחת יש סיכה שבה כתוב:"מדריך".

Naruto
    ג'ון "ג'ייק" מחייך ואומר:"אתה יודע לשמור סוד?" אתה מהנהן והוא ממשיך ואומר:"אחי סיים פה את שנתו האחרונה לפני חודשיים,הוא שנא את השרת פליץ' ה"צעיר",ואני הולך להתנקם בו על כול מה שהוא עשה לאחי,מה דעתך,אתה רוצה לעזור לי?".

Real Sparta
    *תראה אם תגיב באייפון בלי ציטוט זה די יעצבן אז עדיף כבר מהמחשב.
    המכשפה הצעירה מרימה את מבטה מהספר ואומרת לך:"לא פשוט אחי הגדול הביא לי את הספר הזה בגלל שאני מכשפה מתחילה,את נראת בערך בגילי,גם את הולכת להתחיל את השנה הראשונה שלך בהוגוורטס?".
    אהנהן לאישור ''אני סאלי וודס, איך קוראים לך?'' אשאל

עמוד 4 מתוך 7 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •