פורסם במקור על ידי
Yuma Tsukumo
Danger
ג'סמין מחייכת ונראה שהוקל עליה מאוד,היא אומרת לך:"כן,אשמח להצטרף,בוא נראה עם המכשפה עם עגלת הסוכריות" אתה שומע קול של מכשפה שקורא:"סוכריות מתפוצצת,סוכריות ברטי בוטס בכול הטעמים...".
Scizor-X
ג'סיקה אומרת לך:"כן,מה שבטוח שלגריפינדור אני לא אתקבל" היא אומרת את זה בצער גדול כאילו זה היה החלום הגדול שלה,אתה שואל אותה:"למה לא תתקבלי?"ג'סיקה אומרת לך:"בגלל שאני לא כזו אמיצה".
Niro275
*מנסה לשחק אותה רון וויזלי אהה?אני לא יכול להגיד שלא אהבתי את הרעיון.
המדריך אומר לך:"אח שלך שקרן כנראה,כול מה שצריך לעשות זה לחכות שיקראו בשמך,ללכת לכיסא,לשים את מצנפת המיון על הראש ולחכות מה היא תגיד,שמי הוא אלבוס,אלבוס פוטר".
Naruto
אתה רואה באופק טירת אבן גדולה מאוד,ג'ון אומר לך מתלהב:"זוהי טירת הוגוורטס!" אתה שומע את הדלת נפתחת ואתה רואה נער בעל גלימה ירוקה כאזמרגד תג כסוף שבו כתוב:"מדריך" מתנוסס על דש הגלימה,מאחורי הנער יש עוד שני נערים בגילו אך גדולים יותר ואכזרים יותר,הוא אומר לכם:"אז,אתם נכנסתם לתא שלנו אני מבין".
Real Sparta
הילדה אומרת לך:"נעים מאוד סאלי שמי הוא נינה,גם את בדרכך לשנה הראשונה בהוגוורטס,אומרים שהשנה הראשונה בהוגוורטס היא השנה הכי טובה,מעניין למה".
ארו סאנין
*אני עושה את זה לפי הספרים והרמיוני אמרה בע''מ 182 לקראת הסוף "אומרים וינ-גאר-דיום לב-יו-סה".
רובין אומר לך ולסוזן:"אפשר להצטרף אליכם?" סוזן מסתכלת עליך במבט לחוץ של 'אני לא יודעת מה להחליט,תחליט אתה'.
Alonsiro
תגיב להתחלה ולהשקיע!