Naruto
הרכבת לאט לאט נעצרת,אתה רואה תלמידים מתחילים לרדת מהקרונות,אתה שומע את סקורפיו מאלפוי אומר לך:"נתראה בבית הספר אידיוט" הוא ושני חבריו הולכים,אתה וג'ון גם אתם יורדים מרכבת,אתה רואה חצי-ענק בעל זקן שחור-לבן אומר:"תלמידים חדשים לפה!".
שם משתמש: CrashRide (אתה מכיר אותי בתור יואב)
שם במשחק: דסטין לונגווין
אופי[כדי שאני אדע איך לשבץ אתכם]: אמיץ, די חכם, מלא תושייה, מוכן לקחת סיכון, ולעולם לא ישב בחיבוק דיים למראה סכנה.
רמה:1
כישופים רגילים:לומוס,אלוהומרה.
כישופי קרב:שתק,פורטגו.
שותפים: 2
בית:לא לגעת.
ציוד:שיקוי חיים X3,גלימה,מטה כישוף. 2000,עט נוצה,דיו,כפפות,קדרה.
ספרי לימוד:כישופים פשוטים,שינוי צורה למתחילים,מרכיבים ראשוניים,הגנה ראשונה,היסטוריית הכישוף,צמחי מרפא,חיות הפלא בעולמנו,קווידיץ' בראי הדורות.
רשום למועדונים:לא לגעת.
כסף:30 אוניות,50 חרמשים,100 גוזים.
חית מחמד: אוח (ינשוף גדול), שעונה לשם מלווין
רשום לעיתון:הנביא היומי
תגי הצטיינות:לא לגעת.
מרכיבים לשיקויים:אבקת חד-קרן,בזואר,רעל סיביר,ביצי דוקסי.
מחברת משימות:לא לגעת.
הערות:כל השחקנים מודעים זה לזה.
המשחק מומלץ למי שמבין בהארי פוטר אבל לא חובה.
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
Danger
אתה מושיט לך תשעה גוזים,שלושה על כול צפרדע,המוכרת מזהירה אותך:"תיזהר שלא יברחו לך,אלא אם כן אתה מעדיף את הקלפים שמגיעים איתם?".
Scizor-X
אתה וג'סיקה יוצאים מהרכבת,אחרי שאתם מוציאים מקום שבו לא ידרכו עליכם,אתה שם לב שאתם מחזיקים ידיים עדיין אתה מרפה ממנה מהר,היא מחייכת אליך חיוך של "מה קרה?".
Niro275
אלבוס פוטר עושה תנועה של "אני לא יודע מה קורה פה" בעזרת הכתפיים שלו,הנערה אומרת לאלבוס:"סקורפיו תפס את לילי" אלבוס רץ לכיוון שממנו באה הנערה ואיתו גם אותה הנערה.
Naruto
*אתה יש לך אומץ לך XD
אתה וג'ון מגיעים לענק בעל הזקן השחור-לבן וג'ון אומר:"אני יודע מי אתה,אתה פרופסור האגריד אני צודק?" הענק מחייך,או ככה לפחות זה נראה מתחת לזקן האדיר שלו ואומר:"כן אני הוא האגריד,אומנם אני פרופסור אבל אני מעדיף שיקראו לי האגריד".
Real Spartan
נינה אומרת לך:"אני לא בטוחה,מה שבטוח אני לא אהיה בגריפינדור,אני פוחדת מכול דבר,שמעת על זה שתלמיד מגריפינדור הפך להיות ראש בית הפלפאף,זה ממש נדיר לראות דבר כזה,ראש הבית הוא פרופסור לונגבוטום הוא גם המורה לתורת הצמחים".
ארו סאנין
רובין מחייך חיוך ואומר לך:"משעמם לי מה לעשות,אני מקווה שלא ישעמם לי בבית ספר,לא בא לי להסתבך,שמעתם מה קרה לזקן פילץ',הוא מת,אח שלי לא סבל אותו,הוא השרת כבר חמישים שנה בערך".
Alonsiro
*אין.
אותו אחד שאמר שאפשר לבטוח בך אומר לך:"אתה מנסה להגיד לי שאי אפשר לסמוך עליך,אם ככה אתה מוזמן ללכת,אם אתה לשמור סוד,בוא תשב איתנו".
הודעה:
אומנם היו לנו כמה ימי חופש אבל עכשיו אנחנו ננסה להתקדם כמה שיותר,אוקיי?
ויואב דבר איתי בפרטי
ברוך הבא חזרה לפורום !!! ממש התגעגתי אליך (יותר אל המשחק כי לא ממש יצא לי להכיר אותך חחחח)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני מוציא את הראש מהקרון מסתכל לבדוק שאין שם אף אחד, אני אומר :"ברור שאני יכול לשמור סוד" ויושב בקרון.
(אני אומר את זה בבטחון אבל באמת אני לחוץ והרגליים שלי רועדות)
אני רץ אחריהם וצועק: "למה שעקרב ייתפוס ינשוף?" (כי לילי נשמע כמו לילית, שזה סוג של תנשמת) אני חושב לעצמי 'מעניין אם ככה יהיו החיים בהוגוורטס... אם כן, נהדר! אוף, כמה זמן לא אכלתי, אני רוצה לאכול ולישון... מתי מגיעים כבר?'
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
יש במקרה מבאר הכרה ברכבת שיכול לענות לי על השאלות?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)