!!!YuGiHo-Dueling Network
הקדמה:
שלום לכולם, החלתתי לפתוח מדריך דיי גדול ומושקע על המשחק "יוגי-הו קרבות ברשת" אחד ממשחקי היוגי הכי משוחקים בעולם כיום.
אני עושה זאת בגלל שאני רוצה להעלות פה קצת את המודעות והשתתפות של הפורום במשחק, כי בסה"כ רובו של הפורום צופה באנימות למינהם וכמה מיכם צופים או צפו ביוגי-הו.. בין עם זה באנגלית באינטרנט (כמוני) או בין עם זה בערוץ הילדים בטלוויזיה (כמו רבים אחרים)
בקיצור, ליפני שנתחיל במדריך יש לציין שהוא מפורט אך אין בו הכל, אך אין בוא הכל.. אני משחק במשחק פחות או יותר חודש ולא ממש יודע כל דבר!
אז אני מסביר את הדברים החשובים + מה שאני יודע... יש בוא שלל תמונות עם הסבר כדי להקל עליכם בהבנה

אני רוצה שיחד נפתח קהילה קטנה של הפורום בתוך המשחק, זה יתרום לגיבוש כאן בין אנשים ויהיה כיף יותר!
.
כתובת האתר:
ליפני הכל צריך את הכתובת של האתר בוא משחקים, זה משחק דפדפן אונליין כך שאין צורך בהורדה אלא רק באתר.
לחצו: ~כאן~
הרשמה:
קודם כל ליפני שמתחילים עלינו להירשם.. בשביל להירשם אין לעשות יותר מידי פעולות, זה מאוד פשוט.
צריך בסה"כ E-mail, ולחשוב על שם משתמש וסיסמא שאתם מסוגלים לזכור היטב!
תלחצו על הספויילר בשביל הסבר בתמונות -
תפריט המשחק:
לאחר שלחצתם על הכפתור "Duel" בתום ההתחברות. יופיע לכם תפריט בן 6 אפשרויות (וכפתור יציאה כמובן)
התפריט הזה יפנה אתכם לאפשרויות שונות כמו: בניית החפיסה, חדר הקרבות, טבלת ניקוד, פרופיל וכו'...
הסבר קצר בתמונה -
בניית החפיסה:
מהדברים הבסיסיים והחשובים במשחק היוגי-הו, משחק האונ-ליין והסדרה.
בבמשחק הזה בניגוד למשחקי האון-ליין האחרים, מה שטוב לדעתי, אתה רשאי לבנות את החבילה כראות עינייך!
כלומר, מגוון הקלפים העצום הוא לרשותך. כל מפלצת ניתן לקחת, מהמפלצות הפושוטות ביותר כמו "הלוחם הקלטי" לדוגמה, עד הדרקון המחונף של רע, אקסודיה וכל קלף שיעלה בדעתכם!
יש מגוון קלפים שונים:
קלפי קסם (spell cards) - קלפים שמסייעים לך ולמפלצות שלך במהלך הקרב, יש מגוון שונה של קלפים כאלה עם תפקידים שונים.
לחזק מפלצות, להעלות את נקודות החיים, לחסום/לחסל קלפי יריב, ולהזיק ליריב או להועיל לך בדרכים מגוונות..
צבע הקלפים הוא -
ירוק.
דוגמה:
סופה מיסטית.
קלפי מלכודת (trap cards) - קלפים שלרוב תפקידים הוא להגן עליך מן היריב, מתקיפה של היריב עליך, ומכל סוג של פגיעה בוא עליך.
ע"י חיסול מפלצות, חסימת התקפות, הגנה מקלפי קסם ומלכודת אחרים ועוד...
צבע הקלפים הוא -
סגול.
דוגמה:
מלכודת בור.
קלפי מפלצות (monster crads) - קלפים המשומים להורדת נקודות החיים של היריב במטרה לנצחון!
בניגוד לקלפי הקסם והמלכודת, יש המון סוגים שונים של קלפי קסם.
רגילים - קלפים פשוטים, המשמשים לרוב בשביל תקיפה והגננה או לשילוב.
דוגמה:
קוסם אפל.
בעלי יכולת - קלפי מפלצות בעלי יכולות מיוחדות ומגוונות, משמות בדר"כ מלבד לתקיפה/הגנה/שילוב גם לאסטרטגיות קרב מסויימות.
דוגמה:
חרק חייל של השמיים.
ממוזגים - קלפים שנוצרו ע"י שתי מפלצות או יותר וקלף הקסם "מיזוג" יש כאלה בעלי יכולת, ויש כאלה חסרי יכולת.. תלוי במפלצת הספציפית. לרוב בעלות כוח רב.
דוגמה:
דרקון אולטימטיבי כחול העין.
קלפי פולחן - קלפים שעל מנת לזמן אותם דרוש קלף קסם מיוחד והקרבה של מפלצות שמשלימות את הכוכבים
שלה. לרוב בעלי כוח רב.
דוגמה:
חייל פולחן שחור.
קלפים מתואמים (סיינכרו) - קלפים הדומים לקלפי פולחן רק שבמקום קלף קסם שמזמן אותם מפלצות מתאמות (טיונרים)
דוגמה:
דרקון קוסמי.
מתאמים (טיונרים) - קלפים אלה מאפשרים יצירת מפלצת מתואמת. בעלי מסגרת צהובה או חומה.
דוגמה:
מתאם זבל.
הסבר קצר על מציאת קלפים בתמונה -
* עם תשימו לב, יש דבר שנקרא "Side" ולא הסברתי עליו, אז זה כי אני לא יודע עליו ממש.. רק שצריך לשים או 15 קלפים או כלום, אין באמצע!!!
ושלא הרבה משתמשים בזה (אני בעצמי לא משתמש בזה.. אין לי מושג איך, וזה לא משפיע על הקרב אז השארתי את זה)
פרופילים:
בפרופיל תוכל לצפות בכינוי שלך, במספר הנצחונות וההפסדים, ברייט הכללי שלך, לשנות כינוי וכו'...
בנוסף תוכל לצפות בפרופילים של חבריכם למשחק ושחקנים למינהם באמצעות כתיבה הכינוי שלהם במקום המתאים.
תוכלו להוסיף שחקנים לרשימת החברים שלכם, ואף לצפות בקרבות של חברים שלכם!
שינוי סיסמא:
על זה לא סיפקתי תמונה כי זה ממש פשוט!
פשוט לוחצים על אפשרות של שינויי סיסמא, ומופיעים לכם שם שלושה דברים, הינה הם מתורגמים בסדר הזה:
1. הסיסמא הנוכחית.
2. הסיסמא שאליה אתם רוצים לשנות.
3. אימות הסיסמא החדשה (כתיבתה שוב במילים אחרות XD)
חדר הקרבות:
אפשר לומר שזה המשחק בעצם (אלא עם כן אתם נהנים מסתם להרקיב חפיסות :P)
אתם פשוט לוחצים על האפשרות בתפריט ואז נפתח לכם חלון, בוא תוכלו או להיכנס לקרב בחדר של מישהו, או לצפות בקרב, או לפתוח חדר קרבות בעצמכם!
ישנם שם שלושה חדרים:
חדר מתחילים - צבעו וורוד, שם יש חדרים לשחקנים מתחילים, איך יודעים? לפי הרייט, 100/0 או 99/0 ודברים דומים לזה...
יש גם סוסים שבאים לפעמים לבדוק חבילות נסיוניות שהכינו, אבל אל דאגה.. מה שטוב בחדר הזה, הוא שהוא לאימונים בלבד!
כלומר, עם הפסדת.. ועם ניצחת לא יורדות לך נקודות.
חדר חובבנים - חדר דומה לוורוד, רק שפה ניצחון שווה נקודה אחת בלבד. כלומר עם ניצחת זה נקודה אחד והפסד זה -נקודה אחת.
חדר מתקדמים - כאן הנקודות נצחונות וההפסדים שוות בין 3-5 נקודות.. לא יודע לפי מה קובעים! צריך להיות זהירים שמשחקים שם..
הינה הסבר דיי מפורט עם תמונה -
איך משחקים?
המשחק הזה בשונה ממשחקים אחרים של אונליין ליוגי-הו ומשחקי הגיימבוי שישחקנו פעם. הוא משוחק בצורה ידנית.
מה זאת אומרת??? כמו בסדרה, כמו שיש אצלהם דיסק דו קרב, שעליו הם מזמנים, שעם מפלצת מתה שולחים אותו בעצמם לבית הקברות וכל זה.. ככה זה גם במשחק.
כלומר הרגו לכם מפלצת? מחובתכם לשלוח אותה לבית הקברות ולהוריד נקודות בהתאם!
נכון אפשר לרמות אתכם, אבל אנשים ב-98% לא עושים זאת:
א. כי זה הקונספט של המשחק, לשחק כמו בסדרה בדיוק.
ב. יש את האפשרות לצאת משמשחק, מבלי שתפסידו תכנית...
ג. עם כולם היו מרמים כבר היו משנים את זה לאוטומטי כמו במשחקים אחרים.
יש לכם כך מיני אפשרויות במשחק, לשלוח לקרב, להקריב, לתקוף ישירות להניח הפוכים..
פשוט שמים את העכבר על הקלף וזה נותן לכם אפשרויות.
הינה כמה סרטונים שאולי יעזרו טיפ טיפה להבין:
http://www.youtube.com/watch?v=8guGkgpuV9U
http://www.youtube.com/watch?v=hsXjBnROb4U
אתרי עזר:
כל מיני אתרים שיעזרו לכם, אז..
1.קודם כל youtube, האתר שכולכם מכירים.. מפוצץ בסרטונים בניהם אלפי סרטונים על אנשים שבונים חפיסות יוגי-הו!
אפשר ללמוד מהם המון..
2.הינה כאן, זה אתר שיש בוא חבילות חובבנים.. הוא בסדר בשביל התחלה, אבל על תצפו לנצח כל הזמן, לא ברמות הנמוכות.. ובטח שלא בגבוהות.
אבל הינה:
http://www.yugiohcardguide.com/

פורסם במקור על ידי
NivX10
שמעו סיימתי את המדריך, אני חושב שיחסית יצא דיי טוב, למרות הקצת שגיאות כתיב שיש לי.. ולמרות שאני לא יודע הכל.. השקעתי ואני בטוח שזה יעזור!!!
כל שאלה שיש לכם, לשאול כאן, או בפרטי אצלי או אצל "המלך ג'וליאון"
זזזזהההווווו!!!!!!!!!!!!