Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 50
  1. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    CP- CLUB PENGUIN הוא משחק אינטרנטי חינמי שבוא אתם יוצרים אווטר (דמות) של פינגווין שתשחקו בו,
    המשחק אהוד על ילדים רבים בעולם כולו וכרגע יש בו מעל 6 מיליון משתמשים בחודש!, תוכלו להיות בו: סוכנים חשאיים,נינג'ות,רובוטים ועוד מגוון של דברים, זה היה על קצה המזלג יש עוד הרבה ללמוד על המשחק ובשביל זה המדריך.

*תהליך הרשמה-
    תחילה תבחרו צבע (זה לא משנה כי אתם יכולים להחליף...).
    לאחר מכן סיסמה! תבחרו איזה שאתם רוצים גם אפשרי לקנות תוך כדי המשחק צבעים נוספים).
    עכשיו תכתבו מייל.
    לאחר מכן שם לפינגווין.
    תאשרו תנאי שימוש ותכנסו למייל, תפעלו לפי הודעת המייל וזהו אתם חלק מהמשחק הזה!.

*שחקנים מפורסמים-

*רוקהופר- (אנגלית- RockHopper או Rockhopper) הוא פינגווין שודד ים, שמגיע לקלאב פינגויין 4-6 פעמים בשנה- בזמנים שונים, בדרך- כלל, אבל תמיד למסיבת חג המולד וליריד הסתיו. הוא מגיע בעזרת הספינה שלו- ה"מיגראטור" (Migrator), עם חיית המחמד שלו- הפאפל יארר (Yarr). רוקהופד נוהג לבוא במסיבות ופרוייקטים, וניתן לפגוש אותו כאשר ספינתו עוגנת (רק כשהוא מחובר).

*פרופסור G- (קיצור של Gary the Gadget Guy, ולפכמים רק 'G') הוא המדען הראשי של קלאב פינגווין. הוא ממציא המצאות מיוחדות לסוכנות החשאית- ומשמש כעובד בכיר בה. ניתן לפגוש אותו במסיבת ליל כל הקדושים.

*המנהל- (The DIRECROR, לפעמים גם "המנהיג" או "המייסד") הוא אחת הדמויות המסתוריות ביותר בקלאב פינגווין. הוא ייסד בשנת 2005 את הסוכנות החשאית (PSA), וב-2008 את סוכנות העילית (EPF). הוא אחראי כמעט לכל הפעולות הסודיות של הסוכנות- ואיש לא פגש אותא מעולם (פרט לסרטון קצר מטושטש באחת המשימות). רבים משווים אותו לדודה ארקטיק- כי טוענים ששניהם בעצם אותו האדם (טענה שמחזקת את זה- בראיון בלעדי איתו- הדודה ארקטיק לא ראיינה אותו- אלא מישהו אחר). לא ניתן לפגוש אותו.

*סוכנים חשאים מפורסמים- קיימים שני סוכנים חשאים ידועים מאוד: האחד- רוקי (Rookie). ב-2011 היה ניתן לפגוש אותו בחג ה-1 באפריל; והשני- איש מנוע- הסילון (Jet Pack Guy- או בקיצור- JPG). שניהם מופיעים ברוב המשימית- בחלקן יש לשתף עמם פעולה.

*סנסאי- לראשונה הופיעה סנסאי על גג הדוג'ו בסוף חג ליל כל הקדושים. בהתחלה הוא לא הפסיק לחפור בשלג שעל הגג. מאז שהחפירות הסתיימו אפשר למצוא אותו בדוג'ו אבל בלי יכולת לדבר איתו. סנסאי לא מרבה להסתובב ולשוחח עם פנגוינים. הזמן היחיד שבו הוא יוצא לטייל זה כאשר יש דברים מיוחדים הקשורים לנינג'ות (מאז שסנסאי הגיעה, כל שנה אחרי ליל כל הקדושים יש משחק נינג'ות חדש). העובדה שהוא מטייל רק פעם בשנה הופכת אותו לאחד הפנגויינים המפורסמים הקשים ביותר לאיתור.

*קאדנס- ה- די-ג'יי של קלאב פינגווין. הופיעה לראשונה בפברואר 2009, ומאז גם במסיבות המוסיקה. ניתן לפגוש אותה מספר פעמים בשנה- אך לרוב בחדרים של חברים בתשלום בלבד.

*הרברט דב הקוטב- (אנגלית: Herbert P. Bear) הוא האויב המושבע של הסוכנות החשאית. הוא תמיד מנסה לחבל בתכניות של הסוכנות, אבל תמיד מסכלים את תכניותיו- לפעמים בקושי. שחקנים שיש להם מזל רב יוכלו לראות לפעמים את הרברט בכלאב פנגווין לרוב מסתובב ברקע במקומות שאי אפשר ללכת עליהם, אבל הרברט לא מרבה להראות את פניו, הוא מעדיף לתכנן את התוכניות שלו בסודיות.

*פרוטובוט 1000- (אנגלית: Ultimate Proto-Bot 10000) הוא רובוט ענקי שפרופסור G המציא באחת המשימות (של ה-DS, לא במחשב רגיל) שיצא מכלל שליטה. לאחר מאבק ממושך, כוחות ההעילית של הפינגווינים (EPF) הצליחו להשתלט עליו ולהרוס אותו. הרברט הצליח לתקן אותו, וגרם נזק עצום לסוכנותת החשאית, בתכניות שלהם להשתלט על האי. לבסוף, נמאס להרברט מהרובוט- שתמיד עושה ממנו צחוק- ויוצר קשר עם הסוכנות כדי להרוס אותו. לבסוף, הם מאחדים כוחות ומנתקקים את הרובוט.
    (הערה קטנה, לפי מה שפירסמו הוא ינסה לפוצץ את האי בעוד כחודש!)

נינג'ות!

עד נובמבר 2008 נינג'ות היו בגדר אגדה, למרות שהיו דיווחים על נינג'ות שנראו מדי פעם. עם סיום מסיבת ליל כל הקדושים באותה שנה, הדוג'ו (חדר סודי) היה מכוסה בשלג, כאשר פינגווין מסתורי (סנסי, שנודע באותו זמן כ"??????") פילס דרך בשלג. כל כמה ימים ירדה עוד שכבה של שלג, עד שב-19 בנובמבר נחשפה חצר הדוג'ו, ואיתה המשחק החדש- "קארד ג'יצו" או "קארד ג'יטסו". חוקי המשחק:
    כל שחקן יכול לבחור קלף מתוך חמישה קלפים זמינים- קלף אש ו/או קלף מים ו/או וקלף קרח.
    העיקרון מזכיר את המשחק "אבן נייר ומספרים"- אש ממיסה קרח, קרח "מפגיז" מים, ומים מכבים אש.
    במצב בו שני השחקנים מוחרים באותו אלמנט, המספר על הקלף קובע מי ינצח (המספר הגבוה).
    בעת שימוש בקלף כח, בתור הבא המספר הנמוך ינצח.
    במצב של תיקו המשחק ימשיך.
    המנצח הוא הראשון שמשיג 3 קלפים בצבעים שונים (יש בערך 10 צבעים) בשלושה אלמנטים/ באותו אלמנט.
    עם כל כמה ניצחונות, הפינגווין משיג חגורה: לבנה- הנמוכה ביותר, כאשר החגורה השחורה (ה-9 במספר) היא החזקה ביותר.
    כאשר שחקן משיג חגורה שחורה, הוא מיומן דיו כדי לנצח את הסנסי.
    מידע שימושי:
    כאשר מנצחים את הסנסי, משיגים מסיכת נינג'ה, וגישה למחבוא הנינג'ות (דרך הסלע העתיק בחצר הדוג'ו).
    במחבוא הנינג'ות ישנו קטלוג מיוחד לחברים בתשלום (ממברים).
    הדוג'ו הוא אחד החדרים הישנים ביותר בקלאב פינגווין. הוא היה קיים מאז 2005, אבל אז היה אולם ריק. בנובמבר 2008, לאחר נזקים מהסופה של חג ליל כל הקדושים, תקרת הדוג'ו קרסה. בפעם הראשונה בבהיסטוריה, פינגווינים היו רשאים לצאת לחצר הדוג'ו- שהייתה מכוסה בשלג. בחצר הופיעה דמות שפילסה דרך בשלג (סנסי, שבאותו זמן נקרא ??????), והשחקנים היו אמורים לעזור בפילוס השלג. לאחר מספר ימים, נחשפה לגמרי חצר הדוג'ו. שבוע לאחר מכן, הוסיפו את המשחאק "קארד ג'יטסו".
    נינג'ות ממברים יכולים לקנות תליון מיוחד (Amulet), שמאפשר גישה לגירסאות של ממברים של Card- Jitsu.
    קיימת גרסה מיוחדת לנינג'ות ממברים, שנקראת קארד ג'יטסו: אש.
    קיימת גרסה מיוחדת לנינג'ות ממברים, שנקראת קארד ג'יטסו: מים.
    בעתיד תהייה גרסה מיוחדת לנינג'ות ממברים, שתקרא קראד ג'יטסו: שלג/קרח.
    מסתובבות שמועות שבמהלך נובמבר 2012, נינג'ות ממברים שהשיגו את כל אבני היסודות יוכלו להשתתף בטורניר אקסקלוסיבי, שמבוסס על האבן השחורה בתליון הנינג'ות הממברים (Amulet) (למרות שטענה זו לא הוכחה בידי הצוות של קלאב פינגוין).
    התליון (Amulet) יצא בספטמבר 2009, מעט אחרי הסנר הנפחים השחור (על מנת ליצור אותו).
    קטלוג הנינג'ות מעודכן בממוצע פעם בשנה.

פרויקטים:

Club Penguin Beta Team
    נבחרת הבטא של קלאב פינגווין- פרוייקט לבדיקת משחקים שעשויים להופיע בקלאב- פינגווין בעתיד. למשחקים האלה איכות גרפית בינונית, והשחקנים יכולים להצביע בעד/נגד, ולהוסיף תגובות.
    שחקנים מסויימים מאמינים כי הנבחרת היא המשך לפרוייקט לשיפור קלאב פינגויין בשנת 2008 (CPIP), למרות שהצוות של קלאב פינגווין לא הודיע על כך.
    ייתכן שהמשתתפים יזכו בפריטי לבוש לאחר הפרוייקט, כמו בשנת 2008.
    ניתן להיכנס לאתר, באמצעות לחיצה על המילה TEAM בבלוג "מה חדש?" (Wht's New Blog), אבל רק כשיש על המילה קישור מיוחד.

Coins For Change - מטבעות למען שינוי
    פרויקט זה נוסד בשנת 2007, ומטרתו לתרום כסף לקטגוריות שונות. הפרויקט מתקיים כל שנה בחודש דצמבר, לכבוד מסיבת חג המולד המסורתית המתקיימת באי, ובו ניתן לכל שחקן לתרום מכספו הווירטואלי לאחת משלוש הקטגוריות (נכון לשנת 2010): "בניית בתים ושטחי מחייה בטוחים", "איכות הסביבה", ו"עזרה רפואית". הסכומים שנתרמו בדולרים מטעם קלאב פינגווין הם:
    1) בניית בתים בטוחים: 300,000$
    2) איכות הסביבה: 360,000$
    3) עזרה רפואית: 340,000$

CPIP- Club Penguin Improvement Project
    CPIP היה שמו של פרוייקט לבדיקת השרתים של קלאב פינגווין. הפרוייקט החל במרץ 2008, עם פתיחת השרתים הניסיוניים; סגירת השרתים ב-1 באפריל, וסגירת הפרוייקט סופית ביולי באותה שנה. תפקידו היה לשפר את קלאב פינגווין, עקב רכישתו בידי דיסני, ולערוך בו שינויים, ביניהם:
    דואר פינגווינים חדש- במקום לקבל גלויות שנמחקות אוטומטית לאחר פתיחתן- ליצור "קובץ" של גלויות- אותן ניתן לשמוד (עד- 42- חברים בתשלום רשאים לשמור יותר).
    שינוי תפריט הפינגווין (Inventory). לאחר השינוי, פרטי הלבוש, הסיכות (Pins), המסכים (Backgrounds), והפרסים (Awards) היו באותו תפריט, והם היו מסודרים לפי קטגוריות. בהלך הפרוייקט היו תקלות רבות בשרתים, שלעתים נוצלו בידי שחקנים על מנת לחבל במשחק.
    הפרוייקט נסגר סופית ביוני 2008, וכל המשתתפים בפרוייקט קיבלו כובע תחזוקה (Red Construction Hat).

מתווכים (Moderators), גם בוררים או מבקרים, הם עובדים מיוחדים בצוות קלאב פינגווין. תפקידם למצוא שחקנים שמקללים, או עוברים על החוקים בדרך אחרת, ו"להעיף" אותם מהמשחק. שחקן שמעיפים מהמערכת מספר פעמים מורחק לזמן מסויים מהמשחק (Banned), בהתאם לחומרת מעשיו. לכל שרת במשחק פועל בדרך- כלל עובד אחד כזה. ניתן לשלוח לאחד המתווכים דו"ח, בו מצויינת הדרך בה שחקן עבר על הכללים. להלן רשימת סוגי ההרחקות מהמשחק:
    אזהרה- כאשר שחקן מנצל באג במשחק. השחקן יוסר מהשרת מאופן מידי (לא מושעה).
    24 שעות- אם השחקן משתמש במילה לא ראויה.
    48 שעות- אם השחקן משתמש במספר מילים לא ראויות לשימוש.
    72 שעות- אם שחקן משתמש בתוכנות לא פרי פיתוחם (Third Party Sites/Services), שלעיתים גורמים נזק לשרתים, ועלולים לפגוע בשחקנים אחרים.
    הרחקה לצמיתות- לאחר שורה של מעשים לא- הולמים, ו/או הרחקה מהמשחק יותר מ-3 פעמים בעבר.

מנוי:
    אפשרות להנות במקומות חדשים ולקנות דברים של סוכנים ועוד מלא! דברים

קרדיט לוויקיפדיה על חלק מהמידע!
    יונתן-Mnnmxkc
    נערך לאחרונה על ידי the robot, 08-02-2011 בשעה 06:37 PM
    קרדיט לDARK TIGER על השילוב הזה:

וקרדיט לקודאק על זה:

2. Surgeon of Death
    יש לי כבר שחקן בזה,אני ממבר

3. משתמש מנוסה
    שם: הכל התחיל כשנולדתי...
    יש לי שחקן קוראים לו Davdavon הוא של אח שלי והוא הביא לי אותו
    גם אני ממבר
    נערך לאחרונה על ידי GrizzlyMonster, 07-31-2011 בשעה 07:52 PM

הקדשות
    1K-1000
    2K-2000
    3K-3000
    4K-4000
    5K-5000
    מנהל פורום ירוק מהתאריך: 3.9.2011-לא בדקתי XD

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Gaara צפה בהודעה
    יש לי כבר שחקן בזה,אני ממבר
    תגיד את השם...,
    גם אני מנוי

וקרדיט לקודאק על זה:

5. Surgeon of Death
    לא זוכר
    חבר שלי הביא אותו לי במתנה שהו ממבר מתנשך
    אנני אומר שאתחבר פשוט אין לי כוח

6. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    כל הכבוד לך על ההשקעה והכתיבה, אני אישית לא מתעניין בנושא אבל ח"ח.
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

7. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Blackbeard צפה בהודעה
    כל הכבוד לך על ההשקעה והכתיבה, אני אישית לא מתעניין בנושא אבל ח"ח.
    חלק וויקיפדיה וחלק אני...
    אני 87%
    וויקיפדיה 13%

וקרדיט לקודאק על זה:

8. Surgeon of Death
    מישהו רוצה נגדי את המשחק של הנינג'ות אש?

9. משתמש מנוסה
    תגיד את שמך...

וקרדיט לקודאק על זה:

10. משתמש מנוסה
    אני רוצה!
    אני מת על הדוג'ו הזה
    מישהו רוצה להיפגש איתי?

הקדשות
    1K-1000
    2K-2000
    3K-3000
    4K-4000
    5K-5000

11. משתמש מנוסה
    אולי נפגש?

וקרדיט לקודאק על זה:

12. Surgeon of Death
    Mnnmxkc
    משהו כזה
    אני ידוע כינוי דבילי אבל חבסר שלי פתח אותו שהוא היה קטן...
    רוצים נעשה מין מסיבה?
    קודם קרבו תדוג'ו אש אחרי זה נשחק במשחק בהר ובשאר הדוג'וים
    אז ננגו במגדלור (הכי כיף)
    ואז כדורגל ועוד?

13. משתמש מנוסה
    מזל שיש פה משתתפים.... אבל אני שואף ליותר!, בבקשה כל מי שרואה את האשכול תכנסו ותשחקו קצת אתם לא תפסידו כלום

וקרדיט לקודאק על זה:

14. משתמש מנוסה
    Mnnmxkc
    משהו כזה
    אני ידוע כינוי דבילי אבל חבסר שלי פתח אותו שהוא היה קטן...
    רוצים נעשה מין מסיבה?
    קודם קרבו תדוג'ו אש אחרי זה נשחק במשחק בהר ובשאר הדוג'וים
    אז ננגו במגדלור (הכי כיף)
    ואז כדורגל ועוד?
    אבל בואו נתכנן קודם
    ואני צריך עזרה בדוג'ו מים מישהו יכול לעזור לי? אני מנסה להשיג תמסכה ותקסדה

הקדשות
    1K-1000
    2K-2000
    3K-3000
    4K-4000
    5K-5000

15. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי BlackGroudon צפה בהודעה
    אבל בואו נתכנן קודם
    ואני צריך עזרה בדוג'ו מים מישהו יכול לעזור לי? אני מנסה להשיג תמסכה ותקסדה
    נעשה מסיבה באיגלו שלי... יש לי איגלו שווה

וקרדיט לקודאק על זה:

עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •