פורסם במקור על ידי Naruto IF YOU WILL READ THE MANGA LIKE I SAID TO YOU TO DO A MILLION TIMES BEFORE YOU WILL KNOW THAT NARUTO HAS EVEN GREATER JUTSU I WILL CARE WHEN IT WILL GET TO THE ANIME פורסם במקור על ידי buizel שולט חזרתי... אולי אני אפתח סיפור... נחמד לך עידן.. פורסם במקור על ידי Druddigon man אני בשיפודן 213... אתה קורא את המנגה..? יאי אני עוקף אותך אני ב-219! וממש לא.
NYO HO HO BITCH
פורסם במקור על ידי Sasuke Kun I WILL CARE WHEN IT WILL GET TO THE ANIME נחמד לך עידן.. EVEN THEN, YOU CAN'T DENY THE FACE THAT NARUTO HAVE THIS JUTSU AND HE IS MORE POWERFUL THEN 10 SASUKES
חמוף
פורסם במקור על ידי Naruto IF YOU WILL READ THE MANGA LIKE I SAID TO YOU TO DO A MILLION TIMES BEFORE YOU WILL KNOW THAT NARUTO HAS EVEN GREATER JUTSU חזרנו לאנגלית..? בחייך! S: עמית, חכה אני אצפה ואעקוף אותך מוחעחעחע D: מה קורה שם..? איך החיים בפרק הזה?
Super Omer הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאןסופר-עומר מעל כולם סופר-עומר אח בדם סופר עומר לא פוחד כלל סופר עומר סופר עומר פורסם במקור על ידי DiviLon~ omer FTW ספוילר ספוילר
ספוילר ספוילר
ספוילר
פורסם במקור על ידי Naruto EVEN THEN, YOU CAN'T DENY THE FACE THAT NARUTO HAVE THIS JUTSU AND HE IS MORE POWERFUL THEN 10 SASUKES NOW SASUKE IS MORE POWERFUL. SPECIALY WITH MADARA פורסם במקור על ידי Druddigon man חזרנו לאנגלית..? בחייך! S: עמית, חכה אני אצפה ואעקוף אותך מוחעחעחע D: מה קורה שם..? איך החיים בפרק הזה? טובים טובים,קאקאשי לא הוקאגה וטסונדה חזרה מהקומה..
תגיבו על הטרולים והגובלינים ..
פורסם במקור על ידי טוסטר משולשים תגיבו על הטרולים והגובלינים .. אני אגיב. אני רואה שאתה משקיע בפורום הזה..
שלום מצטערת שלא הייתי היום בכלל יואו! איזו אחות חופרת יש לי!!! היא עולה לי על העצבים!
פורסם במקור על ידי Druddigon man חזרנו לאנגלית..? בחייך! S: עמית, חכה אני אצפה ואעקוף אותך מוחעחעחע D: מה קורה שם..? איך החיים בפרק הזה? סתם שיעמם לי אז כתבתי באנגלית O: פורסם במקור על ידי Sasuke Kun NOW SASUKE IS MORE POWERFUL. SPECIALY WITH MADARA טובים טובים,קאקאשי לא הוקאגה וטסונדה חזרה מהקומה.. הצחקת אותי XDDD סאסקה לא ראוי לצחצח למאדרה את הנעליים מרוב שהוא חלש XDD
פורסם במקור על ידי neLipion שלום מצטערת שלא הייתי היום בכלל יואו! איזו אחות חופרת יש לי!!! היא עולה לי על העצבים! קטנה ממך? למזלי יש לי אחות תאומה, היא לא חופרת :-) פורסם במקור על ידי Naruto סתם שיעמם לי אז כתבתי באנגלית O: הצחקת אותי XDDD סאסקה לא ראוי לצחצח למאדרה את הנעליים מרוב שהוא חלש XDD באמת נכון,סאסקה חלש לעומת מאדארה..
פורסם במקור על ידי Sasuke Kun קטנה ממך? למזלי יש לי אחות תאומה, היא לא חופרת :-) באמת נכון,סאסקה חלש לעומת מאדארה.. ונארוטו חזק לעומת מאדרה D: מה שהופך אותו גם ליותר חזק מסאסקה, מה שאומר שהפסדת בויכוח מי יותר חזק D:
פורסם במקור על ידי Naruto ונארוטו חזק לעומת מאדרה D: מה שהופך אותו גם ליותר חזק מסאסקה, מה שאומר שהפסדת בויכוח מי יותר חזק D: אבל סאסקה חזק,בלי השוואה לאף אחד..
פורסם במקור על ידי Sasuke Kun קטנה ממך? למזלי יש לי אחות תאומה, היא לא חופרת :-) באמת נכון,סאסקה חלש לעומת מאדארה.. קטנה ממני. קוראים לה ליאור. היא רוצה שאני אקח אותה לסרט מחר, אבל אין לי כח!!!
פורסם במקור על ידי Sasuke Kun אבל סאסקה חזק,בלי השוואה לאף אחד.. לעע הוא חלשלוש.. קאבוטו קורע אותו במצב הנוכחי שלו (:
פורסם במקור על ידי neLipion קטנה ממני. קוראים לה ליאור. היא רוצה שאני אקח אותה לסרט מחר, אבל אין לי כח!!! חח..אני מחר הולך לסרט.. לא לוקח אותה כי זה ליומולדת שלי.. פורסם במקור על ידי Naruto לעע הוא חלשלוש.. קאבוטו קורע אותו במצב הנוכחי שלו (: כי קאבוטו עם החוזק של אורוצ'ימארו! חוצמזה שסאסקה קרע לאורוצ'ימארו את הקשקשים(זה מצחיק כי הוא נחש..)
פורסם במקור על ידי Sasuke Kun חח..אני מחר הולך לסרט.. לא לוקח אותה כי זה ליומולדת שלי.. כי קאבוטו עם החוזק של אורוצ'ימארו! חוצמזה שסאסקה קרע לאורוצ'ימארו את הקשקשים(זה מצחיק כי הוא נחש..) אבל הוא עדיין קאבוטו, נכון? O: וקאבוטו חכם פי חמש מאורוצ'ימארו, הוא יודע להשתמש בכוחות שלו יותר טוב ממנו.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום