פורסם במקור על ידי BlackGroudon חזרתי! לדעתי פקח או מנהל של פורום חת''ם נראה לי וגם לי יש שאלה: באיזה פורום אני הכי מתאים להיות מנהל? פוקימון ברשת הWi-Fi.. באיזה אני?
פורסם במקור על ידי Gaara פוקימון ברשת הWi-Fi.. באיזה אני? משחקי תפקידים. ואני?
תרשמו לפרוייקט: http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=49129
פורסם במקור על ידי Gaara פוקימון ברשת הWi-Fi.. באיזה אני? לדעתי אני הכי מתאים גם לזה וגם לפורום שחור ולבן משחקי תפקידים. ואני? אתה לציור ממחושב אני חושב
נערך לאחרונה על ידי GrizzlyMonster, 07-08-2011 בשעה 09:15 PM
הקדשות 1K-1000 2K-2000 3K-3000 4K-4000 5K-5000 מנהל פורום ירוק מהתאריך: 3.9.2011-לא בדקתי XD
פורסם במקור על ידי niv961 משחקי תפקידים. ואני? חת"מ גם לדעתך אני מתאים להיות פקח\מנהל ראשי?
קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam
אוף..
מה?
פורסם במקור על ידי scizor-x חת"מ גם לדעתך אני מתאים להיות פקח\מנהל ראשי? למה אני יתאים לחת"ם?אין לי שם משחקים חח אני לא טוב בלכתוב משחקים אבל אני מגיב המון וגם אני הרוב זמין ביגלל זה אני מתאים? כן אתה מתאים
יאי הרבה חושבים שאני מתאים! למה,פקח או מנהל ראשי?
פורסם במקור על ידי niv961 למה אני יתאים לחת"ם?אין לי שם משחקים חח אני לא טוב בלכתוב משחקים אבל אני מגיב המון וגם אני הרוב זמין ביגלל זה אני מתאים? כן אתה מתאים אתה מתאים לחת"ם. למי אני מתאימה? (אני בכלל מתאימה?)
ספוילר
--------------- ---------------- אתה לציור ממחושב אני חושב ----------------------------------------------- לא ניראלי
פורסם במקור על ידי neLipion אתה מתאים לחת"ם. למי אני מתאימה? (אני בכלל מתאימה?) למרות שאין לי משחקים? ואת לציור ממוחשב שיט בטעות דאבל לא שמתי לב
ברור ציור ממוחשב אתה חושב שאני מתאים להיות פקח או מנהל ראשי?
פורסם במקור על ידי neLipion אתה מתאים לחת"ם. למי אני מתאימה? (אני בכלל מתאימה?) לציור ממוחשב
niv961 אתה עוד מעט מקדיש! D= תבטיח שתקדיש לי!
חזרתי D: יונתן (סקיזור) אני יכול להשתתף בבאטל עם הסיפור העכשווי שלי..?
Super Omer הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאןסופר-עומר מעל כולם סופר-עומר אח בדם סופר עומר לא פוחד כלל סופר עומר סופר עומר פורסם במקור על ידי DiviLon~ omer FTW ספוילר ספוילר
ספוילר ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום